A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Elijesztettem Tancsut?Pedig jó nővérke vagyok csak nagyon akaratos. :D

Kép
martik77

Én se tudom elképzelni. Senki nem tudja, melyik baba melyik (a doki igen), úgyhogy ne aggódj semmin, Flóra. Aranyosak és kész, akkor is, ha semmit se látunk belőlük.

Viszont én is elköszönök, puszi mindenkinek, jó éjt! :D :D :D :D

KépKép
benó

Tancsu, vedeld a folyadékot! És pihenj. Ha tegnap annyi tejed volt,akkor képződik,nincs baj. Csak nincs neki miből. Kell a folyadék, a sok leves.

Kép
flóra 11

Megyek most már.Puszi.

Kép
martik77

Kép

Kép
muzsuzska

Lányok, akkor én is megyek. Nagyon fáj már a derekam,egyre inkább érzem. :cry:

Kép
flóra 11

Jó éjt!

Kép
flóra 11

Jó reggelt...

Hajnali 1-kor evett,alig volt tej a jobban,aztán 4-kor kaja,a balból és az meg dugig volt...
Reggel 7-kor a jobb megint alig...
Nem tom mi van
Éjjel megittam 3 liter!!!! ásványvizet.....
Tegnap este 1 üveg sört is lenyomtam....
Fejem ezerrel,hogy termelődjön,meg teszem cicire Gergőt....

Képet nem tok csinálni,mert megtelt a gépünk...amint hely lesz fotózok...:)

Kép

Kép[/
tancsu

http://www.vatera.hu/akcio_fisher_price ... 93344.html

Ezt a vaterán találtam,ilyen van Gergőnek is...
Hintáztat,zenél,forog...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek..
Úgy hallom csend van a szobában,inaka akkor elaludt....:)

Főzök újházi tyúkhúslevest (tasakos :wink: ) és hagymás tejszines csirkemellet (ez is tasakos :wink: ).

Mára ennyi tellik tőlem... :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép[/
tancsu

Halihó mindenkinek :D :D :D :D

Tancsu remélem gyógyulgatsz!!!!

Benó amit utána küldtél emilre képeket abból nem sokat sikerült kivennem de az előzőek cukik.

Kép
martik77

Sziasztok! Bevásároltam, már felraktam a pulykanyakat, szárnyat, combot főni pörköltnek. Vettem egy fej salátát salinak hozzá. Ezt esszük 3napig!!!!!

Tancsu, megnéztem a hintát, őrület,hogy mit ki nem találnak!!!!

Kép
muzsuzska

Márti,nekem vannak szüleim de csak azért,hogy mindig felidegesítsenek!!!!!!! Van egy öcsém aki a trónörökös, ő a kedvenc, én meg csak elkészültem.......Pedig csak egy csepp szeretetre vágytam tőlük de az sincs......
Az se érdekli őket, hogy kórházban voltam.......

Nem is folytatom mert csak ideges leszek.......... :evil:

Kép
muzsuzska

Megyek a konyhába, dél körül be kell mennem a zárójelentésemért.

Holnap délelőtt megyek dolgozni.. : :roll:

Kép
muzsuzska

sziasztok

marti: sajnálom a vérzést. amúgy én is mindig para voltam, föleg, amikor a 20. hétben kiderült,hogy rövidült a méhnyakam.

szilvi: mit csinálnak a kocsidon, hogy ilyen sokba fog kerülni?

benó: igazad van, mi se voltunk ilyen drága vizsgálaton

zsuzska: miért voltál kórházban?

tancsu: jó a hinta. honnan kölcsönzöd?ja és megnéztem a videót Gergöröl, nagyon édi. Nekem is már van egy vagány videó felvételem, majd egyszer feldobom nektek.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

mi megvagyunk.
ma megyünk Komáromba Törpének elintézni az egészségügyi kártyáját /taj/, vásárolni és
a mamához kórházba.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!
Timi, tök jó, hogy már így mászkáltok a 2 hetes babucival. :D :D :D :D :D :D :D

Zsuzsi, az tök gáz, hogy holnap kell menni dolgozni. :wink:

Márti, nem baj, hogy nem tudtad értelmezni a képeket, nem is az a lényeg. :lol:

KépKép
benó

Tancsu, örülök, hogy jobban vagytok, csak nagyon el vagy havazva.... Mondjuk, gondoltam. :wink: :D

KépKép
benó

Fáj a fejem (nem vészes annyira), reggel az 1. órára nem is jöttem be, mert akkor még gázabbul voltam, most meg 6-ig kell maradnom, mert du. továbbképzés, holnap is. :roll: Amúgy tök jó, csak lehet, hogy nem fogom bírni.

KépKép
benó

Halihóóóóóóóóóóó :D

Kép
martik77

Timi:Nekem is azt mondták,hogy rövidült a méhnyak.
De ha nem gondolok rá akkor nem parázok. :)

Kép
martik77

Helló Márti! Jól vagy?

KépKép
benó

Zsuzsi neked van igazad:Lehet nekem is 3 napra kellene főzni,de még egy napra is alig van ötletem. :D

Kép
martik77

Szia!!!!!!
Jól köszi.
És ti,te?

Kép
martik77

Ezzel a főzéssel én is így vagyok.
Te azt gondolod, ne csináltassam meg azt a vérvizsgálatot?
Téged mikor vizsgáltak meg méhszájilag vagy méhnyakilag? Hányadik héten? Mert engem nem vizsgált most meg a doki.

KépKép
benó

A fejfájástól eltekintve ok. És lelkileg? Bezártnak érzed magad? :cry:

KépKép
benó

Állati jó ez a grafológia továbbképzés, ami a suliban van (tegnap, ma és holnap), már tudom, hogy írnak a ferde hajlamúak :lol: :lol: :lol: :lol:, és hogy én is defektes vagyok. Állati jó fej a tanár, fejfájással is kár lenne kihagyni. :D :D :D

Visszatérve a bezártságra: úgy néz ki, mégsem megyünk a családdal Debrecenbe karácsonykor, mert drágállja mindenki, úgyhogy azt találtam ki, hogy a szülinapomra azt kérem a Gy.-tól, hogy menjünk el egy hétvégére Miskolc-Lillafüred tájékára, és akkor azt is kérem tőle, hogy mindkettőtökhöz menjünk be. :D :D :D :D :D :D erről ő még nem tud.

KépKép
benó

Engem se vizsgáltak meg,csak most a vérzés miatt,meg nekem amúgy is hátra van hajolva a méhszájam.
De minden doki más mert van aki meg állandóan turizik,az én dokim nem ilyen.
Ezt a vérvizsgálatot én nem értem és még most nincs is értelme,hiszen a nyaki redő mérete oké és még lesz AFP is ami szintén vérvétel és megbízható.

Kép
martik77

Nagyon jó ötlet a karis dolog!!!!!Remélem Tancsunak is tetszeni fog.
Nem jó mindig itthon meg csak ketten L-el mert én társasági lény vagyok,úgy hogy ma is megyek le egy barátnőmhöz és közbe benézek Tancsuhoz,csak ő még ezt nem tudja. :D

Kép
martik77

Köszi. :D

KépKép
benó

Múltkor pont arról álmodoztunk,hogy egyszer majd mind talizunk és partyzunk egyet.Akkor akartam írni,hogy volt egy sulis barátnőm akit nagyon szerettem és 13 év után tavaly találkoztunk megint és úgy tudtunk beszélgetni,mintha mindig láttuk volna egymást.
Szóval csajok ami késik nem múlik!!!! :D

Kép
martik77

Helyes, jól is teszed.

Bocs, közben néha kell a gyerekekkel is foglalkozni. 50-kor viszont megyek a grafológiára.

KépKép
benó

Ez biztos így lesz velünk is, a Szilzivel is taliztam 2x, és így volt. :D

KépKép
benó

Sziasztok!

Most van egy pár perc időm. Annyi minden összegyűlött mióta ne voltam, hogy eddig szinte fel sem néztem a munkából! :(

Benó, gratula a babáidhoz! Milyen jó, hogy dvd-t kaptál róluk! Írsz baba naplót?

Márti, jó csavargást Neked délutánra, azért vigyázz magadra!

Kép
szilzi

Én is kajcsizok közbe és utána indulok is.Most lettem kész a tejfölös csirkecombbal,de én csak tésztát eszek szafttal.

Kép
martik77

Szia Szilvi!!!
Hogy vagy?

Kép
martik77

Helló, Szilzi, örülök, hogy téged is "látni". :D
ÉS TE HOGY VAGY? Ez érdekelne.

Nem írok babanaplót, ez közös naplónk itt. :D

KépKép
benó

Azt el is felejtettem tegnap írni, hogy képzeljétek, az A. haverjai Mohácsra szerveznek szilveszteri bulit! :D :D Reszkess Zsuzsi! :lol: :lol: :lol: :lol: Marhára nincs kedvem velük szilveszterezni, de a Zsuzsi miatt megéri elmenni! :wink:

Kép
szilzi

Zárójelentés megvan, holnap fél6 kor megyek a dokihoz és addig beszél a pécsi főlombikossal és megbeszéljük mikor menjek lombikra!
Azt hiszem a dokim szusszanásnyi időt sem akar nekem hagyni........

Kép
muzsuzska

Na csak menjél is és bulizz helyettünk is!! :D :D :D

Kép
martik77

Ez marha jó Szilvi!!!!!!! De hogy a fenébe kerülnek Mohácsra?? Van ismerősük????

Kép
muzsuzska

Hát ez szuper! Végül mindenki talizik mindenkivel! :D :D :D :D :D :D

Zsuzsi, ez nagyon jó hír, szerintem király, hogy pörögnek az események! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Szia Zsuzsi. :D

Kép
martik77

Én babaügyben elkeseredett vagyok, az A.-val kezdünk helyre jönni, de rákell jönnöm, hogy jó pár dologban nem tudok hatni rá. :( Igyekszem a jó oldalait nézni, mert máshogy nem műkdne!

Kép
szilzi

Mindig máshol van a szilveszter. Voltunk már Hajdúszoboszlón, Sopronba, attól függ ki szervezi a társaságból. Ez most így sikerült! :D

Kép
szilzi

Csak kitartás Szilvi!!!
Mindenkiben van hiba benned is ezt ne feledd.De mert szereted elfogadod a hibáival együtt. :D

Kép
martik77

Na, megyek lassan, mert a gyerekeim szenvednek. De még egy-két sor elolvasok, írok stb.

KépKép
benó

Bennem nincs hiba!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Zsuzska, én is örülök, hogy ennyire "aktív" a dokid! :D Mi a fenére kéne még várni? Úgyis van még egy csomó vizsgálat, várakozási idő... Aztán mindent alaposan jegyzetelj, ám! :wink:

Kép
szilzi

Puszi nektek. :D Mentem. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?