Ma már egész nap karácsonyi zenék szólnak a Tescoban Már két hete kezdték, de akkor még "csak" napi pár szám volt, hát most belehúztek! Nem normálisak! Megfogok bolondulni karácsonyig!
Az jó Zsuzsi, akkor fog ez menni gyorsan! Nagyon kíváncsi vagyok és nagyon örülök, hogy Te legalább egy normális dokit fogtál ki! Gyógyszerárakról nem beszéltetek? Királyfi mit szól?
Múltkor felmentem a Kaáli oldalára és ott az van fenn, hogy öt beültetés "ingyenes"! Tehát lehet, hogy az ismerősöm mégiscsak rosszul tudja! Remélem, mert nagy kiba....s lenne, ha tényleg csak kettőt finanszíroznának!
A pécsi pote-szülészeti klinika. Édesanyák útjai.
Mert a pécsi állítólag jobban felszerelt ilyen maceráns beteghez mint én vagyok. A pécsi orvos elfogadja a dokim minden vizsgálatát. Ismerik egymást, dolgoztak együtt.
Na ez is egy jó hír, hogy elfogad minden vizsgálatot! Te ma csak jó dolgokkal szolgálsz! Ha legközelebb megyek én is megkérdezem, hogy ajánl e majd valakit, vagy valamilyen intézményt... Ha nem, akkor szerintem maradunk a Kaáli-nál.
Mi a menete? Nem kérdezted a dokit? Hányszor kell menni? Mennyit kell bennt lenni?
Látod nem találtak semmit és mégsem jön össze,ez nagyon idegesítő!!!!!!!! Jobban örültem volna ha letapadt volna a vezetékem.
Most azért szedem a clostyt,hogy legyen pirim.
Nálam azt mondta,hogy hosszú protokoll lesz, teljessen leállítja a saját hormonjaimat már az előtte levő ciklusban és utána adagolják mesterségesen. Ez minimum 3 hét és állandó laborvizsgálatok és uh.
Szedd is, én is szedem! Sőt Flóra is, Edina is.... Ez tényleg ennyire jó gyogyi lehet? Vagy jól "fizetnek" az orvosoknak érte?
Ne mondj ilyet, hogy jobban örültél volna! Így még van esélyed a lombikig. Sokat gondolkoztam Füreden, de nem lehet értelmes okokat találni arra miért nem jön össze. Szerencse... Én is olvastam olyat is akinek csak 2-3m volt a katonák száma, mégis sikerült! Nekünk miért nem? Nem érdemes ezen rágódni, kikell szenvedni!
De majd kiderül ha ott leszek, igérem minden másodpercről beszámolok neked! Azért fossok rendesen és reménykedem hátha addig összejönne, bár kétlem. De eddig két stimus hónapom volt, az egyikbe nem volt nyálkahártya, a másiknál a másik oldali petefészek dolgozott. Tehát semmi sem jött össze!!!!!!!! Mivel ma volt a pé-m nagyon finoman egy adag sűritett kiskatonát felküldtünk. Erről a dokit nem tájékoztattam.
Vágni nem vágtak, fájni nem fáj, frissen van pucolva, hátha.........
Én úgy tudtam, most "koplalni" kéne Nektek pár napig... Képzeld hogy meglepődne a doki! Mennél két-három hét múlva és ....
Én most a 15. napra tartogatok mindent! Elvileg a 16-on van pém, de ha mégis a 15-en lenne, akkor is adjuk meg az esélyt! Nálam az a baj, hogy én már nem bízok...
De pé-m volt! Tiszta nyúlékony hüvelyváladékkal!!!!!!!!! Nem volt szívem kihagyni.......Annyira nem esett jól, mert féltem a fájdalomtól, de most önző voltam és kellettek a kiskatonák!!!!!!
Te kis önző Én megértelek, minden esélyt megkell adni! Én is voltam már a cél érdekében együtt az A-val, úgy, hogy közben nagyon haragudtam rá! De állítólag nem kell élvezni is a dolgot! A fő a tudat, hogy Te mindent megtettél!
Hozott egy kettes matekdolgozatot(amúgy4-5 matekból meg mindenből)és úgy akarta beállítani,hogy de egy feladatot teljesen tudott,tehát ő megtett mindent!
Húúú Márti, ez nem egyszerű dolog! Én a tesómat és a keresztlányomat látom, ahogy sokszor harcolnak, pedig csak ötöse van a kiscsajnak, de az a baj, hogy Ő is olyan, hogha nem kell is szól még egy szót! De azért ne idegeskedj! Mindegyikünknek volt kettese! Bocsánat nekem legalábbis volt!
Tudod Zsuzsi nem akarom hogy amiatt legyen rossz jegye mert lusta,ha nem értené az más lenne,de nem így van.
Mindegy ha neki így jó akkor egész tanévben büntetésben lesz ha ez kell neki.