A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziszka, ha jöttök ma úszásra, akkor majd írd meg a tapasztalatokat!! Jó pancsizást Málnusnak :D

yuyu79

Adri Nekem is ki van kapcsolva a HTML

Profil aláíráshoz másoltad? mert feltöltést írtál

:roll:

itt megtalálod a választ..de tudjuk minden kisbaba más mértékben fejlődik.. orvos talán meg tudja mondani, hogy a látással van e összefüggésben...

http://www.informed.hu/eletmod/care/dev
Vendég

Zsófi, tök jó lett az avatarod!

sushy

Képzeljétek, tegnap beindult a babás honlap, amit csináltam!

http://www.freeweb.hu/kirandulababa/index.htm

Ti is sokat beszéltetek a fórumon arról, hogy hova lehet elmenni a babával. Mi régen rengeteget kirándultunk, és most sem bírtunk leszokni róla! Sajnos nem minden út járható babakocsival, de a honlapon szerepelnek az általunk már kipróbált túrák.

Ha van egy kis időtök, nézzétek meg, és írjátok le a véleményeteket! Sőt, annak örülnék legjobban, ha ti is tudnátok küldeni útvonalakat! Emlékszem, valaki írta, hogy milyen jó a Martonvásári kastélykert, vagy a kopaszi gát, vagy az alcsúti arborétum. Szerintem jó volna, ha ezek is bekerülnének, nem baj, ha csak kisebb séták! Sőt, én még szép városi / városnéző utvonalakat is bele fogok tenni.

A honlap persze nem túl profi használhatóság szempontjából (jó lenne, ha egyenesen oda lehetne feltölteni a túrákat, lehetnének regisztrált felhasználók, hozzászólások, értékelés), de ha beindul a honlap, keresek egy informatikust, aki segít.

Előre is köszönöm a hozzászólásaitokat!

Anna

sushy

Sziasztok!

Julcsi, nem jövünk ma, mert fél 5-től rendel az ortopéd doki (egy másik) akinek szeretnénk megmutatni Málnus lábát, gyűlöli a szandál, tiszta nyűgös tőle, 5X kel fel éjszakánként, amikor meg levettük róla, akkor csak 1 X mint régen :(

Nincs valakinek egy tuti Waffel receptje?Sehol nem találom az enyémet :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szegény Málnus :-( Remélem a másik doki tud valami jobb megoldást, ami kevásbá kényelmetlen..

yuyu79

Nekem is sikerült kollázst csinálnom a Picasán, íme:

Kép 12. hetünk

yuyu79

Na látszik, hogy ki fényképez, nem vagyok rajta egyik képen se ;-)

yuyu79

ja mégis, az egyiken hátulról ;-)

yuyu79

JUlcsi: nagyon tuti lett :)

<
sziszka78
Tolna

Lányok, köszi a Cerazette-s válaszokat!

Julcsi - nagyon édes!

Aprooka - Emma ugyanazt csinálja, mint Levi, csak már 1 hónapja. Szopási sztrájkként indult a dolog, csak meglátta a cicit, és bömbizett. Azóta vannak rosszabb és jobb napjai. Először a Cerazett-re gyanakodtam. Már mindenkit végigkérdeztem, a szoptatási tanácsadó szerint az ilyesmi max. 2 hétig tart. Hát nálunk nem :(
Remélem nálatok azért nem erről van szó. 3 hónapos korban lehet, hogy a foga jön, vagy egyéb. De valószínüleg csak rossz napja van, vagy frontos.

Hogy tetszik a honlap?

Anna

sushy

Sziszka mindjárt teszem be a receptek közé...
Vendég

Köszi a választ Yuyu és Boni!

Azért gondoltam, hogy a látással függ össze, mert nem lát messzire, csak nagyon közelre, így ha felemelem, nincs motíválva, hogy nézelődjön, legfeljebb önnmagára lát rá: Ruha, láb, kéz...
Hason már 2 hetesen kinyomta magát, akkor még nem volt elborulva a kis szeme és hason alvó is volt, de a műtét után nem lehetett hasra tenni. Ezt úgy megszokta, hogy nem is hajlandó felvenni a "pózt", csak pár másodpercre, esetleg amíg a hátát masszírozom a babamasszázs alatt.

Szóval nektek már szépen tartják a fejüket a babáitok, ha hátul nincsenek megtámasztva? Nekem csak nagyon rövid időre, ha sikerült valamivel felkeltenem a figyelmét.

A vonalzómat az aláíráshoz akartam bemásolni, de nem jelenik meg sajna.

Adri

KépKép
koadri

köszi lányok az avatar dícséretet! ;) meg persze a tippet Anna, mert nélküled ez az avatar nem jött volna létre! ;D

fejtartás... nálunk 10 naposan Beni úgy kinyomta magát, és hosszú másodpercekig tartotta a kis fejét, hogy mindenki el volt ájulva. egyébként inkább azt gondolnám, hogy ez sem azért történt, mert ő egy csodagyerek (na jó, az, de csak nekünk ;)), hanem, mert eleve nagyobb baba volt, nagyobb erővel! gondolnám, ha 2 kilósan születik, akkor nincs meg az az izomzata, hogy elbírja a buci fejét! vagy ez butaság? szóval szerintem sincs köze a látáshoz, de persze nem vagyok orvos, így nem okoskodok!

Yuyu, nagyon jó lett a kollázs, mindjárt én is, mert azért csak ma vagyunk 3 hósak... :P jól meg is ünnepeljük apával a nagy napot, majd délután a camponaban! :)

Adri, és melyik vonalzótípust csináltad? nem mindegyiknél ugyanaz a bemásolandó, de talán Boni tippje segített!?

Sziszka, majd mesélj, hogy mi volt az ortopédián! arra emlékszem csak, hogy egyik rokon kisbabának ilyen kengyelje volt... hát szegény nagyon utálta, de szerencsére rendbe tette a kis csípőjét, meg talán ő is megszokta idővel, de ez a szandi más!

sophie27

Adri, most látom...

ez lenne a vonalzód címe!?

"http://babafalva.hu/tickers/135e.png"

minden karakter kell, szóval nem csak a http-től, hanem a [ zárójeltől kezdve, a ] zárójelig, minden, és az alsó a kód, tehát a PHPBB

;)

megpróbálod így?

sophie27

Yuyu, hol is kell ezt a fotókollázst?

megvan...

sophie27

akkor jó ;-)

Köszi a bókokat :-)

yuyu79

sophie velem megosztanád hogyan kell? :lol: :oops: :lol:
Vendég

Köszönöm Boni!

<
sziszka78
Tolna

Boni, egyelőre a legnagyobb kihívás az volt, hogy megtaláljam, hogy hol van ez a funkció, amit meg is leltem, ha ugye le van töltve a picasa, de, hogy hogyan kell használni, azt még én sem tudom! :) szóval nagy volt a pofám... :P majd még visítok, de most elment tőle a kedvem! így inkább Yuyu, ha van időd kérlek oszd meg velünk a kollázs rejtelmeit! köszike előre is!

sophie27

na. a gondom csak az, hogy az én képeim amúgy is rendszerezve vannak, szóval nem egy mappán belül van az összes gyerkőc fotóm, szóval azt nem vágom, hogy hogyan lehet több mappából dolgozni!

Boni, amúgy, ha elindítod a progit, akkor jobb alul van a kollázs, arra ráklikk, és a kijelölt mappád képeit különböző módon megmutatja, utána pedig gondolnám, hogy el lehet vetni azokat, amiket nem akarsz a kollázsban. nekem így logikus, de még csak próbálkozom...

sophie27

csatlakozom az elöttem szólókhoz,
zsóf nagyon jó az új avatarod és a montázsok is jól sikerültek a gyönyörű babákkal!

ahogy elnézem ezen a héten érdeklődés hiányában elmarad a tali?esetleg egy pénteki fakultatív kopaszigátolás?
Vendég

Apró! Sajnálom, hogy Levi sztrájkol, és azt is, hogy ilyen vizsgálatra kell menned. De kitartás!
Régebben nekünk is volt olyan időszak, hogy RÉka ordított szopi közben, és enni se nagyon akart. De az mindig pocak miatt volt, és naponta kb csak 1-2 szopinál. Most meg kiabál, nem sír, ha evés közben kakilnia kell.

Sziszka! Remélem Málnus lábáról lekerül a szandi! Biztos nagyon várja már, hogy megszabaduljon tőle. Nektek nem mondta a doki, hogy tornáztatni kellene és az elég?

Yuyu! Jó lett a fotósorozat. Ha lesz nálam energia, alkotok egyet én is. Zsóf! Jók az avataros és vonalzós fotók!

Adri! Nálunk Réka nagyon tartja magát, de ő relatív nagy baba. Sőt, vigyézni kell, mert ha a karomban fogom, olyan büfiztetős pózban, és olyanja van, dob egy hátast. Szóval oda kell figyelni mostmár, múltkor olyan hirtelen jött, hogy alig bírtam elkapni. Most már muszáj támasztani a hátát ezért.

Csajok! Infókat várok: nálatok a babák eljátszanak egyedül? Ha igen, akkor mennyi ideig kb? Nálunk RÉka max fél órát van el magában, általában a bébitornázó alatt vagy a pihenőszékben. Nem tudom, hogy ez kevés-e vagy abszolút normális.

Ja, képzeljétek, vasárnap meg hétfőn szivatott minket a kisasszony, mert a 6-os szopi után éjfélig aludt. Vasárnap ezért ki is maradt a fürcsi, de hétfőn 11-kor felmaceráltuk. Úgyhogy most korábbra tettük a fürdést 8-f9-re, új napirend alakulóban: tegnap 9-kor elaludt, és csak reggel 5-kor riasztott kajáért. Ha ez így marad, nem panaszkodok. Persze 9-kor még fülig ért a szája, meg vigyorgott, féltem, hogy nem fog elaludni, de végül pár perc után lenyugodott és ment a szunya. Szóval 5-kor kajcsi, aztán 8, 11-kor. A mostanit megpróbálom f3-ig húzni, aztán f6, és 9. Remélem így jó lesz.
Nálatok milyen időközönként esznek a babák nappal? És mennyit alszanak napközben?

panna1

Lányok, nem tudom, hogy lehet-e több mappából dolgozni, én úgy csináltam, hogy a kiválasztott képeket átmásoltam egy külön mappába, és abból csináltam a kollázst... Annyira profi én se vagyok, csak kísérleteztem :wink:

Na, lassan indulunk a dokinénihez :roll:

Amúgy Enikő mostanában napközben 4 óránként eszik, de este felé már 3 óránként kéri a cicit. Éjjel meg egyszer kel, és szopizik. Nappal egy ideje az volt, hogy délelőtt 1 óra alvás, délután meg 3, akár 4 óra is egyben... De az utóbbi pár napban meg délelőtt aludt 2- 2 és fél órát, délután meg csak kevesebbet, és így este már hamar nyűgös volt. Most meg az oltás miatt borul minden, jó hogy ilyen hülye időpontban van a tanácsadás :evil:

yuyu79

Többi gyerkőc is nézegeti már a kezét? Érdekes, hogy Eni csak a balt, de nagyon édes tud lenni, ahogy rácsodálkozik :-) Meg foni is még csak a balkezével próbál... lehet hogy örökölte a balkezességemet??

yuyu79

Panna!
Ránk ijesztettek, azt mondták a megye legrosszabb ortopédusát sikerült először kifogni, ő egyből szandált tett rá :( Kíváncsi vagyok az mit mond, akihez ma megyünk, jó lenne, ha elég lenne a torna, vagy nem éjjel nappal a szandi, hanem csak az egyik napszakban...
A miénk sem játszik el fél óránál többet, néha bejön, hogy odamegyek, dumálok neki egy kicsit, és újra egyedül hagyom, ezzel lehet még 5-10 percig húzni :)

Málnus is nagyon tartja magát, pont úgy mint Réka baba, és már nagyon rég óta, szerintem az nem kellene össze függésben legyen a látásával...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Koszi a uszis pelenka tippeket, akkor majd szetnezek a DM-ben. A legnagyobb baj az, hogy itt a kornyeken szombat reggel 8-kor van bebi uszas, ami egy kicsit korai... :(

Andi, mi ide a 19. keruleti vedonokhoz jarunk masszazsra, a vedononk szervezett be. 4 alkalom es 200 Ft/alkalom. Osszeismerkedtem egy masik kismamaval a szomszed hazbol, akinek ugyanaz a vedonoje es igy tudunk egyutt menni setalni, ami jo. :)

Talalka: nekem ez a het eleg suru, de jovo heten szerda vagy pentek jo lenne. A kopaszi-gat nekem is jo.

Nalunk ma ejjel Laura 7.5 orat aludt, majd utana meg 3.5 orat. Most a seta kozben bealaudt es mar megint 2 oraja alszik kint az erkelyen a friss levegon, ma nagyon jo dolgom van. :) Egyebkent nalunk is kb. 1/2 orat van el magaban egy helyen, utana mar kezd nyuglodni, akkor oda kell menni melle es beszelni / enekelni hozza es akkor meg elnezelodik vagy elalszik.

Akinek nem szeret hason lenni a babaja, erdemes ratenni egy strandlabdara vagy nagy pluss allatra - nalunk azon Laura jol elvan es elnezelodik, pedig hason nem szeret lenni. Igy sokat fejlodik a hata. Tegnap lattam, hogy elkezdte fogni a jatekait, olyan aranyos.:) (A webalbumunkban vannak rola kepek, ahogy a pingvin hatan nezelodik)

Aranyosak a babas kepek! Lauranak sincs meg hodoloja, mi is szivesen talalkoznank valakivel, ha meg vannak szabad kisfiuk :)

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Köszi Zsófi a vonalzós segítséget! Először így csináltam, de nem jelent meg, azért variáltam erre, de újra megpróbálom.

Mazska!
Igem én is észrevettem, ha jó a kedvünk, mi is elvagyunk a gimnasztikat labdán, ott tarta is a fejlt, de ezek rövid idők.

Szerintem a fél órás önszórakoztatás pont megfelelő, se sok, se kevés. A kezünket mi is nézegetjük, de csak a jobbat, viszont a játékokat mind a kettővel löködjük (még nem fogunk).

KépKép
koadri

Emma csak most kezdte nézegetni a kezét. Észrevettem, hogy nagyon bandzsít, aztán rájöttem, hogy azért, mert a kis kezecskéjét bámulja közelről :D

Mikor hason fekszik, a jobb kezét szopizza, háton viszont a balt (már 2 hónapja így van). Akkor most jobb vagy balkezes lesz?

Itt egy hajszárítózós fotó:
Kép

sushy

Emma nagyon komoly ezzer a hajjal! :) annyira édes! kíváncsi leszek, hogy nagyobb korában is ilyen szupi sok haja lesz-e, majd tudósíts légyszi!

Anna, úgy tűnik sikerált! ;)

Beni nem tudom, hogy el van-e 30 percet egyedül, de az tény, ha tele a poci, beteszem a kiságyba, elnézeget, aztán egyszercsak elszundít! most is 1 órát hunyt, mire mentem volna mellé, már felkelt! :( na mindegy, majd legközelebb gyorsabb leszek! :)

sophie27

Emma nagyon csúcs!

Szuszu! nagyon köszi a képméretezőt, azt hiszem Te ajánlottad! Én már öreg vagyok ehhez a masinához, de megint tanultam valami úja!

feltöltöm nektek a két képt: szárazon szög egyenes hajjal, vizesen meg lefésülve is göndörkén!
Kép Kép
Adri

KépKép
koadri

Csajok!

Ezek a frizurák!!!!

Emma és Dori, nagyon szépek vagytok, mi pedig továbbra is irigykedünk a néhány szál hajunkkal :D

Fantasztikusak ezek a képek :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

az én kisbabám is hajasbabaának született, de mostmár ott tartunk, hogy van egy folt a buksiján ahol egy szál haja sincsen...
ittmég mind megvolt: :D
Kép
Vendég

Hát, naaaagggggyon irigykedem az egyedül elalvásért. Sajnos nálunk hosszú procedura az elalvás. Ha beteszem a kiságyba, rögtön jön a forduló project ami ugye elakad félúton a rács miatt. kb. 1 hete tud forogni hátról hasra és most ez a kedvenc foglalatossága, nagy ágyon már nem igen merem egyedül hagyni. :shock: Ha pedig hasra teszem a kiságyba, akkor nézelődik hason, majd ha elfárad, akkor jön a kiabálás, majd a sírás. Szóval egyedül még nem megy neki. Ki hogy áll az altatással? Azt hiszem Niki is kérdezte ezt már.

rizsimami

kulkásodik:
Kép

viszont már két napja markolássza a nyuszikáját előzőleg csak a kezét gyürködte:
Kép
Vendég

Nálun Réka kb egy hete nyúl a dolgokért, és meg is fogja őket. Aztán persze megpróbálja a szájába gyömöszölni. A fogás már elég profin megy neki. Viszont fordulás egyenlőre csak a bal oldalára. Hasra meg vissza egyáltalán nem.

Altatni nekünk nem kell, este megy magától. Napközben amikor látom, hogy dörzsöli a szemét, be a cumi a szájába, békén hagyom, csak ha kiesett a cumi és reklamál, akkor lépek közb. De van, hogy én is mellébújok. Ilyenkor előfordul, hogy hamarabb elelszok, mint ő :oops:

Nálunk napközben az az általános, hogy két szpoi között alszik kb 1 órát. Persze előfordul olyan is, hogy 1,5-2-t, és olyan is, hogy nem alszik, de ezk a ritkábbak.

Emma édes pofa a sörényével!!!

Csenge meg édesen alszik. Dori szerintem göndör hajú lesz.

Rékának pici haja van csak, kb. mint Málnusnak vagy Rizsikének!

panna1

Panna! Megnéztem Réka albumát! Iszonyat édes, és hát tényleg nem semmi az a toka! :D pedig azt hittem minket nem lehet überelni.
Alvás ügyben akkor tovább irigykedek. :?

rizsimami

Andi! Ilyen kopasz foltjs RÉkának is van hátul :lol: Én úgy imádom simogatni, olyan kis puha sima ott a buksija!

panna1

Köszönjük a bókot Szilvi! :D

panna1

Emma ZSigi elolvadt! hű majd ha személyesen találkoztok!

:lol:

Réka ne aggódj mindkét barátnő ugyanolyan jogokkal bír! :wink: és meglestünk ám téged is...ez a csábos nézés a 8.fotón..elájultunk tőle

CS-andi ez a kukásodik aláírás :lol:
tüneményes kis hölgyek vannak itt ... Dóri is nagyon szép

:lol: jól látom anyájára hasonlít? ekkora szemeket

na elteszem magam holnapra

Sziszka ha megcsináltad megírod hogy jó lett e?

:wink:
Vendég

Sziasztok!

Most mentek el a vendégeink, Boni, hatalmas sikere volt a Waffelnak, köszi!!!!

Mi is markoljuk a dolgokat, és tömjük a szánkba, de még nem fordulunk semerre. Az alvás csak éjszaka megy egyedül, napközben ha hagyom/hagynám egyedül, akkor addig sír /persze egyre nagyobb hangerővel/ amíg fel nem veszem, kicsit ringatom, és ha már kicsit bekómázik, akkor le lehet tenni az ágyba, utána már elalszik egyedül is. Szóval mi nagyjából úgy állunk mint Rizsi!

Pöttöm: minden jót nektek holnapra, kicsit eltűntél, de remélem minden rendben veletek, ha lesz időd, akkor írj, hogy mi van Nonóval és a férjeddel!

Andi: nagyon édes a nyuszi markolós, vigyorgós kép :) A haja pedig úgy is kinő!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

ja és Sziszka remélem elég lesz a torna is kicsikéd lábának
Vendég

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a másik ortopédus kissé értetlenül állt a szandál előtt, azt mondja, nem is szoktak rögtön adni, hanem egy hónap masszírozás, utána megnézik van-e változás, és aztán kell a szandi...szóval ő azt mondta vegyük le és masszírozzuk....kissé elbizonytalanodtunk, és most abban maradtunk, hogy nap közben itthon ráadjuk, sokat masszírozzuk, de éjszakára, és ha elmegyünk itthonról akkor levesszük, talán ez lehet az arany középút. Amúgy én most is látom, hogy a szandál hatására kevésbé áll befelé, szóval biztos, hogy használ.

Kellemes estét mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Sziszka szivesen.. mi is imádjuk :lol: és a barátaink is mindig kérik :wink:

ja Zsigi eljátszik kb fél órát.. aztán hiszti..de van olyan amikor nem csak velem lehet játszani..

mostanában a zenélőforgókával nyugtatom le.. de egy idő után berág,mert mindig egy macira fókuszál és idegesíti hogy körbe körbe forog :lol:

ha meg nagyon belemerül, akkor az összes játékát a szájába tömi.. vagy a csucsujgatós tigrincses pelust... szóval elvan...

na most már tényleg Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Nálunk sajnos borult a rend:((( Barnus múlt szombat óta kb. 2 óránként enni akar és éjjel is felkel 2x:( így összesen 9x eszik 1 nap és iszonyú mohón.... nem tudom meddig tart ez a fejlődési ugrás, de én már nagyon zombi vagyok. Aludni összesen kb. 4 órát alszik nappal, van, hogy egyhuzamban 1,5 - 2 órát, de van, hogy csak 20 percet. Nem alszik el magától, csak ha elringatom vagy általában a szopikba alszik bele és a legújabb, hogy este hiszti van egész későig és csak úgy alszik el, ha a cici a szájában:( tegnap 1 órát cumizott a cicimen, ha elvettem tőle, jött az ordítás:( cumit nem fogadja el:(

szóval nem egyszerűek a napjaink és pénteken pedig szuris napunk lesz.

nappal kb. fél órát játszik egyhuzamban egyedül, szépen megfogja a játékait, ma egyik kezéből a másikba tette (nem tudom, mennyire tudatosan;), sokat mosolyog és pár napja brümmögni is megtanult tőlünk;) szóval szépen fejlődik, csak ez az altatás dolog nagyon nem megy nekünk. Már kérdeztem korábban is, hogy ki hogy csinálja, de nem nagyon reagáltatok:(

várom továbbra is az ötleteket;)

Apró, köszönöm szépen még egyszer a segítséged, beszereztem a homeós bogyókat és el is kezdtem ma szedni. Kb. mennyi idő után fejti ki hatását, mert gondolom időbe telik az is?!

sniky

Mi ma voltunk szurin, volt egy kis sírás, de nem volt vészes... Aztán este jó kedve volt, csak az esti szopi után volt egy kicsit nyűgi. De aztán elég hamar elaludt. Volt mérés, 6,74 kilók és 63 centik vagyunk. Pneumót mi meg fogjuk kapni fél éves kor előtt, csak még nem jött meg az oltóanyag a dokinénihez.

Niki, sajnálom, hogy ilyen nehéz napjaitok vannak. Remélem lassan majd rendeződik azért...

Eni meg ma először csak 5-ször evett, mert többször pont kajaidőre aludt el, meg mindig kihúzta a 4 órát...De így mondjuk evett 200 fölött is egyszerre, szóval azért megvolt a napi adag ;-)

yuyu79

Sziszka, jó hogy legalább nem kell állandóan Málnusnak a szandi... remélem a masszázs is segít majd...

Nagyon jók a képek, Emma haja olyan szuper!! De Dorkáé se semmi ,-) És Csenge is nagyon helyes :-) Eninek is kikopott a haja hátul meg oldalt, én is szeretem ott simizni :-)

Kérünk képeket, mégmég!!! Kollázsok készülnek? :wink:

yuyu79

Anna, jó a honlap, csak mi messze lakunk Budai hegységtől ;-) Te építész vagy? Látom Ti terveztétek a paksi Erzsébet szálló rekonstrukcióját. Biztos nagyon jó lesz, legalábbis a rajzok alapján :-)

yuyu79

Jó reggelt!

Snicky altatás: Nálunk az úgy van, hogy Fürcsi, etetés, aminek a végén általában bealszik, és akkor tapasztaltabb anyukák javaslatára büfiztetés nélkül teszem le aludni..

ha megébred akkor kicsit kap ciciből még.. és alvás

ha nem alszik be, akkor büfiztetés és utána beteszem az ágyikóba, majd bekapcsolom neki a zenélő forgókát amin általában elalszik.. persze kcist ott maradok mellette ezt el is mondom neki...és ha szólok hozzá csakis suttogva

nappal ha már látom rajta hogy a szemeit dörzsölgeti és nyügi, akkor vagy kiságy zenélő forgójával, vagy pihenőszék lábbal ringatása közben énekelek neki.. ezek beválnak nálunk...

Cumit Zsigi sem fogadja el... illetve este múltkor amikor nem bírt elaludni, beletettem a szájába, tartottam, cuclizta és 2 percen belül bealudt..

én nem szoktam mindig kikapni az ágyból este, ne szokjon hozzá, persze ha sír akkor igen, mert akkor a közelségem kell neki és pár perc alatt elalszik a vállamon...

szóval konkrétan mindig a szitutól függ éppen mi válik be.. de a ringatásról próbáld valahogy leszoktatni, mert nehéz dolgod lesz később.. az maradjon a végső eset illetve én nem ringatom, hanem a vállamhoz teszem, úgy hogy a kicsi lábait békapózban fogom...szorítom magamhoz ez használni szokott hisztinél is..

Nálunk is gyakoribbak az evések nappal ... ez van.. de Zsigi a teát sem fogadja el(illetve tegnap adtam neki kamillát mert nincs széklete 5 napja azt elfogadta most...de úgy hogy kajálás elött azzal kezdtem...

és ZSigi sem alszik napközben max 20 percet sétakor 1 óra kb...

na jó sok voltam... :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?