A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

13 évig neveltem exem fiát!!!!! Akkora csőd lett hogy kibuktam.
Negyedikben félévkor kérdeztem milyen a bizi,azt mondta olyan amilyent én szeretnék! Megmutatta, a víz kivert és a szar elöntötte az agyam!!!!!!! Nem szóltam, fogtam a bizit beültem az autóba és előkerítettem az oszt. főt. A gyerek töltötte ki, magyarul hamísitott egy jót!

Kép
muzsuzska

Na ez nem kellett volna laptetőre! :evil:

Kép
muzsuzska

Elmondtam neki is és a bünti csak,hogy nem gépezhet.

Kép
martik77

:D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Na,helló lányok! Végre vagyok!

Kép
flóra 11

Szia Flóra!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Már azt hittem bezártak a suliba :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Sajnos én is haragudtam apámra, hogy állandóan büntiben voltam és mindig tanulnom kellett! De igaza volt!
Még kevés is volt a tanulás, 3 diploma kéne meg hat nyelven beszélni.

Kép
muzsuzska

Ma sokáig voltam munkában,ugyemetodikai ülésünmk volt. Mikor hazajöttem hulla voltam, ettemés szunyáltam egy fél órát. Jelentkeztem volna,de nem volt itthon a laptopom, a fiam vitte magával suliba. És holnap meg holnapután is viszi majd szerintem. De holnap nem baj,mert kb. egyszerre érünk úgy is haza.

Kép
flóra 11

Szia Flóra!!!!!!!!! Megjött a pirid?

Kép
muzsuzska

Nem zártak be. :lol: :lol: :lol: :lol: De néha úgy érzem, ma is olyan volt, hogy nyugisan beszélgettek volna tovább, a helyettes is. Én meg szépen összepakoltam és mondtam, hogy bocs, de megy a buszom,folytassuk legközelebb. Aztán otthagytam őket. De erre persze a többiek is felálltak. Senkinek sem volt tovább fontos.

Kép
flóra 11

Biztos ők ráérnek! :evil:

Kép
muzsuzska

Ja, a piri. Persze. Óramű pontossággal, tudod, amióta Duphastont szedek, mindig pontosan jön.

Kép
flóra 11

Megyek lezuhanyzok,nemsokára jövök. :D

Kép
martik77

Mindjárt csinálok új vonalzót.

Kép
flóra 11

Vagy a closty miatt, vagy mindkettő! :wink:

Kép
muzsuzska

Aztán mikor pihiztem, megjött a Flórián. Vacsizott, és mentünk a Tescoba bevásárolni. Fél hétkor jöttünk haza. Akkor csináltam a fiúknak darakását és elmosogattam. És persze futottam hozzátok. :lol:

Kép
flóra 11

Nekem is kéne egy napot tolnom a dátumon.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, Te hogy vagy?

Kép
flóra 11

Neked miért kellene? Nem jól állítottad be?

Kép
flóra 11

Na átadom a gépet Királyfinak, majd később bekukkantok. Talán addig Benó és a babák is ideérnek.

Kép
muzsuzska

Ha visszaolvasol, láthatod hogy jól.......... :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

:wink: Tudod,mindent a szent cél érdekében.........

Kép
muzsuzska

Na,kész a vonalzóm.

Kép
flóra 11

Ez így van Zsuzsi! Örülök, hogy ilyen jól vagy. Ebben a hónapban én is keményen elhatároztam magam sok mindenre.

Kép
flóra 11

Tulajdonképpen nem is kellett volna vonalzót cserélnem. Már hónapok óta nem kellene, derutinból cserél az ember. Ezt most azért választottam, mert olyan,mintha sok petécske lebegne rajta. Oldalról meg beküldöm a virágot, jó nagy porzóval a közepén. :lol:

Kép
flóra 11

A Fűszálak meg olyanok, mint a petevezeték csillói. :lol:

Kép
flóra 11

Szia Flóra!

Jól elmagyaráztad a vonalzód jelentését! :lol: :lol:

Miket terveztél be ebbe a hónapba? :shock:

Kép
szilzi

Visszatértem :D :D :D
Nekem nagyon tetszik a vonalzód de nemsokára ezt is le kell cserélned olyanra mint az enyém vagy a Benóé. :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Sziasztok! Szilvi, de jó, hogy látlak! Egy oldalt visszaolvastam és épp rólad olvastam Szilvi. Örülök, hogy A.-val javulnak a dolgok. :wink:

Kép
flóra 11

Márti, remélem a próféta beszél belőled! :wink:

Kép
flóra 11

Azt mondta az L.:nem baj ha nem tanul Döme majd 18évesen elmehet dolgozni!Hát ezzel most nagyon kisegített!Már megint felhúztam magam. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
martik77

Hogy miket határoztam el. Hogy pl. holnap megyek és veszek még homeopatikus cuccot, mert elfogyott és rendszeresen fogom szedni, hozzá az E vitamint is. Bár ha Closti is lesz, akkor felesleges, mert az úgy is mindent leállít nálam. :evil:

Kép
flóra 11

Ne húzd fel magad. Jól beszél a párod. Ettől talán észhez tér a gyerek,mert azért ha belegondol, hogy majd melóznia kell, akkor talán összeszedi magát.
Még nem olvastam el egy oldalt, nem tudom,mi a baj. De vigasztaljon,hogy az én kicsi fiam sem tanul, ebben a korban vannak. És míg a Péterem sorba minden matek versenyen jól szerepel, az elsők között szokott elhelyezkedni, addig a Bálint szégyenszemre alig húzza ki 3-asra a matekot,most pedig ettől is rosszabbul áll. Pedig lenne aki segítsen neki.

Kép
flóra 11

Hiába noszogatom őt, hogy jelentkezzen és feleljen, javítson, valahogy nem hajlandó. Pedig nemsokára negyedévi konferencia és ha nem javít, intő lesz a vége. De talán az segítene rajta, akkor lehet,észhez térne, felocsúdna a nagy pubertás korból. :roll:

Kép
flóra 11

Én is küldök az osztályomban intőt két gyereknek. Nem tanulnak,lusták. Hátha lesz foganatja.

Kép
flóra 11

Tudom mire gondolsz Flóra,hogy kamaszodik meg minden de attól félek ha most nem figyel pedig tudná később nem fogja érteni,ja és a nyelvtan dogája is 3-as lett.És ezt még éppen hogy nem büszkén mondta.Arról nem beszélve,hogy mindenki hibás csak ő nem :evil:

Kép
martik77

Tudod olyan néha mint az apja és ettől félek a legjobban!!!!! :cry:

Kép
martik77

Flóra, ebben a hónapban tényleg nem sok értelme van bárminek is, hisz úgyis a closti irányít! :( De kérdezz meg egy homeopatát a neten, hogy Ő mit ajánl. Hm?

Én lassan megyek haza. Ma szalma vagyok, de elkell gondolkodnom, hogy mondjak fel holnap az "új" kiscsajnak. Sajnálom is, de ez a legjobb döntés az irodának és nekünk! :( Nem tudom, hogy legyek okos! :roll:

Kép
szilzi

Ja ha azt mondanám amit L. abból annyit fogna fel Döme,hogy legalább lesz pénze hülyeségekre elkölteni a munkarésze eszébe se jutna.

Kép
martik77

Márti, azért ne idegesítsd magad nagyon! Kérdezd ki mától egy pár napi, hátha beijed, hogy mindig így lesz és összekapja magát! Pároddal hogy jönnek ki? Hallgat rá?

Kép
szilzi

Zsuzsi,én is ilyen önzőn szoktam kikövetelni magamnak a kiskatonákat! :lol: :lol: :lol:
És ebben a hónapban nagyon sokszor sikerült is, csak ugye ez a fránya pé valahogy nem akart összejönni. Felteszem nektek a hőgörbémet, nézzétek meg a sok 8-ast, hányszor követelőztem. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

L.próbál ilyenkor nekem bölcselkedni,a gyereknek meg nem szól vagy legalábbis nem beszélget el vele komolyan.Amúgy jól kijönnek csak nincs szigor csak azén részemről az meg édes kevés.

Kép
martik77

Kép
flóra 11

Én sajna nem értek ehhez a görbéhez :(

Kép
martik77

Na lelépek, otthonról lehet, hogy még jövök!

Pussz

Kép
szilzi

Kicsit nem figyelek és teleírtok egy oldalt. :D

Kép
muzsuzska

Visszaolvastam. :D

Kép
flóra 11

Helyes!!!!! :D :D

Kép
muzsuzska

Ja, hogy ti tőlem vártok tanácsot Döme ügyében? Hát én nem tudok. Minden gyerek más, mindegyikre másképp lehet hatni. Én nem tudok büntetni. Itthon sem szoktam az enyéimet. Ha rossz jegyet hoz a kicsi, mert a többi nem szokott, akkor azt csinálom,hogy szépen kikérdem őt a leckékből, meg nem engedem őt addig sehová, míg nincs kész mindennel. De ez egyébként is általában így van. Persze leszámítva azt, amiről megfeledkezik a gyerek, hogy fel van adva. Az marad estére,mert ugye akkor jut eszébeés én akkor mászokm a plafonra. :lol:

Kép
flóra 11

Csak én mondtam,hogy hátha van okos tanácsod Mártinak.

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?