hát én úgy kezdtem, hogy még gimi mellett titkárnősködtem egy évig hogy összeszedjem az első repjegyre valót amcsiba. Aztán fősuli mellett már volt egy csomó magántanítványom (angol), de előtte elkezdtem a tolmácskodást is, meg voltam személyi asszisztense egy amcsi házaspárnak. Aztán elkezdtem kéttannyelvű sulikban közben fordítottam pár könyvet, egy szintén amcsi cégnek csináltam mindenféléket, akik ezt mindenféle utazással jutalmazták, és persze közben egyszerre mindig hatfélét ügyködtem. Kb. a nap 24 órájából 26-ot használtam ki.

Mostmár kicsit lassítottam, de rájöttem, hogy valószínű azért az én gyerekem Eliot, mert engem egy átlagos gyerek untatna hogy mindent csak úgy megtanul...

Nem kötné le az energiáimat. (ha nem így lenne, valószínű már a kínai abc-t tanítanám neki...

De így megtanított rá, hogy lassítsak és baromi türelmes legyek, mert nem megy minden úgy ahogy én azt elképzelem... Vicces, mert már volt aki kérdezte hogy hogy bírok a gyerek mellett ennyi mindent csinálni, én meg még így is azt érzem néha hogy tunyulok...

Dehát én mindig ilyen kis duracellnyuszi voltam.
amúgy kubu üdv itt, jó hogy jöttél és előbújtál a zugolvasásból!!!
anyjuk, nincs tippem. AZ az igazság, hogy a nyelvtanulás még nem diszeseknél is mindig totál egyénfüggő. Ezért nincs egy olyan könyv sem, amire én letenném a nagyesküt. Egyszerre mindig legalább tízet használok és egyénileg állítom össze az anyagot. Úgyhogy így nem tudok mit modnani, hogy mi lenne neked hatásos... Voltak már diszeseim és mind más eset volt...
amúgy meg ma láttam, hogy a család akikről írtam tegnap hogy elvesztették a gyerekeiket, nem csak terhes az anyuka, de már áprilisban meg is születtek a hármasikrek.
ki sem találjátok, de a gyerekem alszik...

Ja, és nagy hír!!! : ma először a műtét óta emelte a fejét. Nem igazán támasztott karral, inkább hátból nyomta, de talán eljutunk oda, ahol két hónappal ezelőtt tartottunk. Egy kicsit visszavetett minket ez a kórházasdi...
Ja és ezzel kapcsolatban akartam kérdezni: Katák, igaz az, hogy az altatás miatt egy csomó minden amit addig megtanult a gyerek kiesiK? állítólag utána könnyebben visszajön mert már tudta... Ezt hallottam. Lehet, hogy nem csak a karmerevítő vetette így vissza, hanem ez is???
Tegnapi sztori: licitáltam egy gap pulcsira (kedvenc márkám) de nem nyertem meg, viszont egy másikat meg licit nélkül sikerült. Erre este mutatom apának hogy mire licitáltam de nem jött össze, és mondja, hogy ó de kár, pedig ez cuki lett volna. Erre mutatom, hogy de ezt meg sikerült megvenni. Válasz: már megint vettél valamit? Szerintetek??? Mondtam is neki, hogy a másikat kár hogy nem nyertem meg, de egy ugyanolyat meg nem jó hogy mégis? Ki érti ezt? Férfiak... Méghogy a nők bonyolultak...
szly és h.szilvi boldog névnapot! (h.szilvi merre jársz különben)?
Meg egy csomóan nem járnak erre... Pedig jó lenne tudni mi van velük. Pl. henka, kryss, hene, tappancs is ritkán jön...
Na most eldugulok és húzok reggelizni.