A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Viki :P
Arany Csabi szíved most épp nem mosolyog. Alszik :wink:

Muffin, Viki!
Mit írtam most, ami így tetszett?

Véda
Vendég

véda nem az amit hanem ahogy! :)

KépKép
muffin

olvasom ezt a mit egyen a baba cimu konyvet, es ebben az all, 2 eves korig ne adjunk a gyereknek felvagottat, virslit, ropit( vannak masok is felsorolva, de azokat ertem miert)- ezt meg hogyan? Es miert?
en masfel eves kisfiunak voltam a sittere utoljara, es pl a virsli volt a mindene, de evett felvagottat is minden nap, a ropi meg? hat az elsok kozt van a ragcsaba( babakeksz es kolesgolyo utan:) )
Vendég

Domi cicizik,így csak mot ismét képeket hoztam nektek,ez a játék is nagyon érdekli:
Kép

Kép

Kép

Kép

mára tényleg ennyi,csinálnom kéne egy kis rendet. :roll: jöhettek segíteni :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Domi nagyon ugyes!
TEnyleg valami feltalalo lesz belole!
Vendég

Anyjuk: :D -úgy legyen :wink:
annyira édes minden Baba a képeken!!! :P :P

Kép
Kép
Kép
kike

[quote="véda d."] írta:véda d.
Amúgy jó napunk volt tegnap is. Lilu 2 nyomdát is kapott, tanítónéni is megdícsérte, így egész nap szárnyalt. Este már annyira , hogy össze is törte magát :(
Csabesz forog hasra, és vissza, sokat alszik, jókat eszik, és vigyorog. Mit mondjak róla? Hogy imádom? Igen, imádom!!!
Véda

Kép

Anna Panna nagyon szép!!!!

Profesznak hány fogacskája van már?

Megmostam a hajam, gyorsan betekertem és most búra alatt szárad. Dundi szunyál, már rég nincs a szájában a cumi, de még mindig jár a szája Kép
20150601134430

Na persze fárasztó dolog ennyire figyelni valamire,el is aludt a lelkem a cicin...megyek,lerakom 8)

aztán mosás,mosogatás-de persze nem kézzel :P
porszívózni is kéne,de nincs oda a hangjáért,így ezt eltolom máskorra...kéne csinálnom kalácskát is :roll: persze attól függ,mennyit alszik-na tényleg lerakom-amúgy most merítettem ki két elemet,annyit fényképeztem :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Hát nagyon úgy néz ki hogy visszafele nőnek a fogai :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

nem értem,pedig egy már rég áttörte,de miért nem nól :roll: :?: a másik három meg ott látszik ,de nem bír kibújni :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

tényleg megszabadulok az édes kis piócámtól :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Leraktam,naná hogy szívni akar tovább-felébredt,és sír-de majdcsak elalszik :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

De jól elvagyok itt magamban-lépek is melózni...bezzeg mikor meg nem vagyok itt,ti vagytok itt...no mindegy-áááá,nem hagyja abba a sírást.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok Mindenki!

Mostanaban en is zugolvasokent szerepelek...Lea itt ül az ölemben es alszik - olvasni tudok, de irni nem.
Raszokott, hogy felkel akkor mikor mi szoktunk – gyerekeket iskolaba küldeni es a ferjem is akkortajt indul. ES amikor mind kirepültek a hazbol leülök vele, es ö cickzik es alszik( most 1, 5 orat) en meg vagy szinten alszom vagy olvasok. De aztan meg mar szegyenlem magam, hogy ennyit itt a gep elött csücsültem es nem ülök le irni is....
De azert Titinek nagyon drukkoltam es tovabbra is, hogy minden a lehetö legjobban alakuljon az ujabb pocaklakoval es persze a ferjeddel is!

Kepeket mindig nezek es gyönyörüüüüsegesek a babok!!!!

Muffin köszi a hianyolast – ilyesmi szokott löketet adni, hogy ujra irni is nekilassak...Csuda rendes egy lany vagy – tök jo, hogy ilyen nagy örömet tudtal szerezni Kikenek!!
UGye mar jobb kedved van megint???
Latom, Te nagyon a markas dolgokat veszed – erdekes – nekem szinte semmi markasom nincs, nekem annyira nem fontos. De azert ha a Didymos kendöt annak lehet nevezni azert van nekem is....

Ronix
Drukk a korhazhoz. Szerintem is megerzi egy anya, hogy van-e segitsegre szüksege a gyerekenek ...marmint korhaz-e vagy se!

En apolonö vagyok, au-pairkent kedtem erettsegi utan itt, Ausztriaban – egy evre jöttem ki – aztan jött a nagy szerelem es mar 19 eve itt vagyok...Itt megtanultam gyogymasszörködni es egy fiziotherapias intezetben dolgoztam. Aztan honosittattam az erettsegimet es elöször idösek otthonaban dolgoztam 8 evig (Veda en is nagyon szerettem az öregeket es olyan jo baratsagok alakultak ki!!! - ugye akkor mar Te is jobb kedvü vagya pszicho miatt??) es most a neurologian egy korhazban – mar, ha nem epp Leaval vagyok itthonEn mindig azon vacilalok, hogy otthon Mo.-n mit dolgoznek, ha otthon maradtam volna – mert eü-ben nem igazan akartam föleg arossz fizetes miatt...de mindegy mert itt vagyok...

Lea egyebkent meg nem igazan probalkozik a fordulassal, de ragja a labat es sikongat nagyokat. Idönkent sikerül mar az agyaban is aludnia – egyre nehezebb es igy egyre szorgalmazom...de szinte szomoru vagyok, ha masutt is alszik – persze azert elvezem is, hogy „hatizsak“ nelkül takaritok, vagy fözök...vagy teregetek vagy mosok...bar mondom, ezrt meg eleg ritka.
Tegnap voltunk dokinal : most 7700gr es 65cm.
Oltast is kapott – kicsit nyügösebb volt tegnap da mas nem...

Szly majd küldök negyhos kepet es adatokat a tablaba…

Kike tudjak mar a gyerekek, hogy mi is van a kecskevel?

Es mar huzok is, Aaron ¾ 12-re mar itt van, Rebecca emeg egy oraval utana…Edeb:
Paradicsomleves galuskaval es a masodikat meg nem tudom…de majd valami itthonrol. talan pizza…de nem megyek ma vasarolni – nem akarok.
Es most meg hallhatoan vagyik valami tarsasagra, ugyhogy megyek!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Boldog Névnapot a Szilviáknak!
Mégegyszer köszönjük Mindenkinek a kedves fogadtattást!

Hű annyi mindent írtatok, hogy mostanra elfelejtettem kinek mit is akartam írni. :?

Foglalkozás, végzettség: nagyon irígy vagyok azokra akiknek ilyen jó nyelvérzékük van! Nekem tb-i szakértői diplomám van (röviden), pillanatnyilag pedig még joghallgató vagyok. A szülés előtt pedig egy pénzintézetben voltam felszámolási és végelszámolási oszt.vez. Amúgy én a nagyon lusta kategóriába tartozom. Vizsga előtt 3-4 nappal veszem először kezembe a könyvet. Aztán persze mindig megfogadom, hogy a köv. vizsgaidőszakban nem így lesz....
Ezért nem is tudom mi lesz velem dec-jan-ban. :( Mindig mindent az utolsó utáni pillanatra hagyok.:oops:

Muffin csodállak a kitartásodért és a sok energiádért!
Véda, valóban nagyon szépen írtad!

Rakott krumpli? Épp az van egy tepsivel a hűtőben. Tegnap du. főztük/sütöttük Bencussal. Nekem is az egyik nagy kedvencem! 8)

Jaj, Titi gratula a babóhoz! Olyan jó lehet azért újra átlélni! Nekem életem legszebb emléke a terhesség és a szülés! De gondolom sokan vagyunk így.

Ma takarítanom is kéne. Kiv. nem azért, mert kosz van, hanem mert hétvégén jönnek keresztanyámék + Benece keresztanyuja. Tisztaság mániások, és nem akarok szégyenbe maradni!
:? A menüt is ki kellene még találnom :shock: nem lesz egyszerű. A csike és sertés húson kívül mást nem esznek! Nekem meg tele a hűtőm vaddisznóval, báránnyal, kacsával. Na, jó van benne csirke és sertéshús is azért.

Hű, most látom, hogy már kész kisregény kerekedett!

Úgyhogy, abhagy!
Vendég

Muffin :P Viki :P
Jaaa :roll: :oops: Köszi 8)

Kike :P
Csak hadd aludjon a prof!
Kecske - téma?

Lécci, lécci muti a hajadat!!!

Véda
Vendég

Ja, hogy a prof pont nem alszik, hanem felébredt... Tessék neki visszaadni a játékát :wink: És álommanót nektek is küldök+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Véda
Vendég

jajj,jajj,bizony kecsit még mindig nem mondtam meg szegényeknek-éjszaka már azt álmodtam hogy elpusztult,de aztán mégse,hanem lábra állt,és jól volt :roll: Tényleg lehet jobb lenne túlesni rajta,mert magamat idegesítem csak. :(

Kép
Kép
Kép
kike

Véda:remélem hamar ideér az álommanó,mert nagyon beszélget a prücsök-most ugrott minden házimunkám ismét,amíg nem alszik el. :roll:
Azért bepakolok a mosógépbe.

Kép
Kép
Kép
kike

Na, leányzó alszik, hurka sül, rizs fől..... már csak fürdőt kéne takarítanom! :?

d.dodó

Na ja, majd felrakom a világhálóra a csavarós fejemet Kép
20150601134430

Desviki! Az eredmény is megteszi! :)
Vendég

miert ne?
hatha Anna rajtad is mosolyogna, nem csak rajtam :wink: :P
Vendég

amugy milyen az az otthoni bura? az holbeszerezheto mert en allandoan csavarokkal alszom ahhoz hogy benne is maradjon, de azt meg ugy utalom.
Vendég

A csavarós fejedet is felteheted. Tudod, barátok közt vagy :wink: De én az eredményre vagyok ám kíváncsi :wink: :lol: :lol: :lol: Amúgy mit főzöl ma?
Engem Anyum kényeztet majd frankfurtilevessel, és császármorzsával 8)

Véda
Vendég

Fodrászkellékboltban kapható.

30 percig szoktam zümizni.

Kép

Kép
20150601134430

Anyjuk, micsoda csoda szép szemei vannak Annának! Bence megy udvarolni! Kép

Kaja, nekem is összekéne ütnöm valamit! :roll: de mit?
bencuri

Nem főzök ma, tegnap sütöttem ki húsos palacsintát és hagmyakarikákat.

Jobbra el, morog a Fickóm.
20150601134430

Ha nagy ritkán becsvarom, én is a csavarókkal alszom. De annyi hajam van/de lehet, hogy már csak volt :shock: /, hogy úgy nézek ki mint egy hím oroszlán! Nektek hosszú vagy rövid hajatok van?
Vendég

és az eredmény? arról is kérünk képet! 8)
bencuri

az én a hajamat hiába csavarom, szegény fodrim, mit szenvedett az esküvőre, becsavarta, és mirre csinált volna vele valamit már nem is látszott :shock:
Kubu nekem hosszú! mindig összefogva mostanában, mert irtóra hullik!
bencuri

Az enyém viszonylag gyorsan begöndörödik, de axtra gyorsan ki is rúgja magát. Én is hosszú hajú vagyok! Bár, így hogy mindig össze kell fogni és baromira hullik már kacérkodni kezdtem a levágatással, de Apa lefújta a dolgot...
Vendég

nálunk is ellenzi apa a rövid hajat, rövidebbet! 8)
már úgy szeretnék eljutni, legalább meliroztani! álom- édes álom!
bencuri

Meliroztatni milyen gyakran kell?
Vendég

régebben én 2havonta jártam, de mióta terhes lettem megint nem voltam! és már teljesn lenőtt, az egész hajam barna! :cry:
bencuri

Na jó csajok, lépek! A gyerkőc felkelt!

Szerintem kimegyünk a kertbe sétálni egy kicsit, bár az idő hidegnek tűnik és olyan sötét van :( . Ja a séta nálunk úgy néz ki, hogy megyek elől én a gyerekkel, mellettem vagy utánam a kuty, egy köpésnyire a kutyától pedig a két macska. :P Jól festhetünk!

Ennyit a takarításról és a tanulásról!

Szép napot!
Vendég

sziasztok lépek, csinálok valami ebédet!
bencuri

Én dec 15-én megyek otthon fodrászhoz...... még nem tudom milyenre vágassam....nem akarok nagyon rövidet, de mást akarok mint most van.

d.dodó

á,ez a gyerek:bepakoltam a mosó,meg mosogatógépet,végig üvöltött a kiságyban hason,aztán megfordult és úgy folytatta-most kivettem,cici,de nem alszik,meg nem is kért sokat-szóval kipattantak a szemei rendesen-pedig kalácsot akarok csinálni :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Én is fodrászhoz indulok már ezer éve,de nem jutok el sose. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Nekem most rövid hajam van, fül mögé tevős. AMikor apjukkal megismerkedtem pár centis hajam volt, aztán az ő hatására lett hosszú.

Szülés után viszont most levágattam, mert piszok mód hullott, hullik.
20150601134430

kike!
Milyen kalácsot?
Én tegnap kürtöst csináltam...... el is fogyott mind a 10 db..... jó, nem mind mi ketten ettük... mi csak 4-et :D

d.dodó

en nem reg vagtam le magam, de ha megno, beletetek tartos hullamot, vagy dauert, mert en nagyon utaol a hajam, utalok fesulkodni , es alig van hajam( es az az alig se lesz sokaig, ha igy hullik)
Vendég

Tami!
Azért jó a búra, mert tök jó tartása van utána az én erős és amúgy egyenes szálú hajamnak.
20150601134430

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a hiányolást (aki hiányolt :wink: ),megvagyunk,minden ok. csak sok rohangálnivalóm van.
Vagy én rohanok vagy ide jön valaki!
Ma ép ketten vagyunk de du. megyünk szülinapi buliba (2éves fiúk,ikrek).
Áron javulgat,imádom továbbra is,egyre aranyosabb,szinte már nem is sír,csak ha álmos.
Altatni kell még de már nem üvölt közben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát rólunk röviden ennyi.
Még annyi,hogy tegnap nagyon belelendült fordult minden fele,elindult a hátáról és tett egy teljes fordulatot,de persze a hasán kicsit megállt közben.
De most lehet,hogy egy hétig megint nem csinál semmit!

Babák gyönyörűek! :lol:

Üdv az újaknak.

Titi! Örülök,hogy minden rendben,szorítok továbbra is.

Magdi! Sajnálom! Hogy vagy? Nekem is most van piri,elég rendesen,de nekem azért 1 1//2 órát kitart egy ponty. :oops:

Véda! Tényleg mindig szívhez szólóan tudsz írni! :wink:

Kike! Nagyon jók a fotók!

Viki! Te továbbra is szuperul mindet fejben tudsz tartani! :wink:
Én mindent elfelejtek! :oops:

Ronix! Megy a drukk,várjuk a híreket!

Wera! Neked már mindent leírtam,de majd dobok fotókat! :wink:

Andi???????????

Jaj tuti megint kihagyom a fele társaságot!
Mindjárt visszaolvasok!

Marcsi! Sajnálom az antibigyót!
Hogy vagytok?
Tejcsi?

Kriszti! Irigy-irigy!
Jó mulatást!
Rádfér!
Én is szeretnék egy ilyen napot! :roll:

Képzeljétek tegnap elolvastam a terhesnaplómban,hogy mi volt egy évvel ezelőtt és az volt beírva nov. 11-re,hogy du. szakadt a hó!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Bocsi csajok akinek most nem reagáltam,de nagyon szita az agyam és sok a pótolni való!

Ez már a nagyobb kiskád:
Kép

Eddig ér a hajam:

Kép

Ezek meg csak úgy:

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Áronci egy tündérbogyó! Kép

Nagyon örülök hogy javulgat a kisördi! Tudsz azért pihenni mellette?
20150601134430

aztamindenit,mekkora haja van :shock: nagggyon édes-látom ti is sajnáljátok neki levágni.nagyon jók a képek :D

Dodó-fonott kalácsot szeretnék csinálni,de nem tudom kifárasztani a bogaramat,pedig megint új játékot vettem elő:kejj fel jancsit-vagyis macit-nagyon tetszett neki :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Már régóta olvaslak benneteket és ha megengeditek csatlakoznék hozzátok.Az én kisfiam 06.24.én született
csugi

na de jó,gyűlik a kis csapat,vagyis frissül újakkal :P
szia Csugi:persze hogy csatlakozhatsz :P
mesélj magatokról,meg kérünk képeket is :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

megharapom ezt a gyereket-ugye a cici a minden-meg már fáradt-ilyenkor is cici,de nem akar már enni belőle,hiszen belakott,így inkább harap a foginával :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?