A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

és onnan jutott eszembe, hogy ahelyett hogy visszaolvastam volna részletesen inkább adtam a törpinek gyümit... ez jobban megy mint a visszaolvasás :D :D :D
és célravezetőbb is... megetetem utána elvan... visszaolvasni meg lehetetlen mert mire azt hiszem végeztem ujra van még vagy 4-5 oldal ;)

remélem nem haragszotok érte :oops: egyébként azért nagyjából sikerül követni, csak mire reagálnék addigra már megteszitek azt is, és már rég más témánál vagytok mint a nap elején

Kép

Kép
timi1982

nesze neked laptető :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

Képzeljétek barátnőm most ment szülni, annyira izgulok, bocsi de ezt el kellett nektek mondanom. Fél 4 kor ment be a korházba, megkapta a beöntést,most szegényke vajúdik, és nagyon fél. Ha meglesz a baba megosztom veletek ha nem baj. :D

Kép
linda24

babahireket tudod hogy nagyon szeretunk kapni! Varjuk az oromhirt!
Vendég

Köszi a kedves fogadtatást.
bocsi a kisbetűkért de Flóra itt van az ölemben.

okés megpróbálok jönni és írni is de nem gond ha ez csak ritkán lesz? meg nem fogok mindenkinek külön írni,

olyan sokan vagytok és rengeteget termeltek. :oops: :lol:
olvasni még oké de írni is. 8)

rólunk röviden:

júli 9-én született Flóra. 3kg 81dkg és 53cm-vel.
már nagyon rég vártunk rá. 3,5 éves küzdelem volt. az első inszemmel sikerült.
nagyon jó kislány egy rossz szavunk nem lehet rá.
szerencsére eddig még csak szopi van.
férjem már jövőre szeretné ha újra pocakos lennék. hát én egy kicsit még tartok tőle.

és ha nem gond mutizok egy képet a mi kis szerelmünkről.

ja és a neve csak úgy jött. egyértelmű volt hogy Flóra lesz. nem is gondolkodtunk másban. hogy miért azt mi se tudjuk.
Kép mindig ilyen jókedvű
csipcsab

CSipcsab! Nagyon szép kislány Flóra, a neve is tetszik!

Kép
szly27

Hát csajok, tartom az ígéretem és jövök, gondoltam, győzöm így az olvasást, de ennyit nem tudok :( Pikkpakk meglesz az 800 oldal.

Ezek a smileyk tök jók, a számítógépbe verem a fejem a nyerő nálam!

Tuti kihagynék valakit, úgyhogy MINDEN baba gyönyörű!

Viki, te se gondoltad volna, h ennyi zugolvasót hívsz elő a háttérből, én már július környékén azt hittem, már nem jönnek újak. Még most is vársz valakire?
Bocsi, már nem tudom, melyikőtök írta,h Zuglóban lakik, pedig meg akartam jegyezni, az Őrs környéki taliba benevezhet majd ő is! Talán Orsianya?

Táskás szem: úgy néz ki, nálunk ez az egyetlen, amit tőlem örökölt.

Ami, úgy örülök, hogy gyönyörű Áron baba megjavult és a nehéz hónapok után Rátok is szépséges idők várnak.

Én annyira szeretek Anya lenni, ha fiatalabb lennék olyan 5 évvel, rádumálnám férjemet a 3. gyerkőcre is. Irigylem a 3 gyerekes anyukákat! Nagyon!

Kép
teó

Bocsi, Orsóanya!

Kép
teó

Sziasztok Lányok!

Én AKata ikertesója vagyok, állítólag ma integetett nekem Viki és a másik Kata is kíváncsi volt rám, gondoltam, beköszönök. Zugolvasótok vagyok én is, bár nem mindig tudom követni Nálatok a pörgést... :D Patit már ismerem, és Tesó állítólag el fog vinni majd találkozóra is, ha Ti sem bánjátok. Ha már nem dolgozom, és ez nincs már messze... :lol: Február 8-ra várjuk a Bogyeszgyereket, aki Fiú, hogy csak hogy jót tegyünk a szüleinkkel és jól kiegyenlítsük a nemi arányokat az unokák körében. :) De csakis azért. :)

Na megyek tornázni, mert az jó.

Mindenkit üdvözlök és gratulálok a Kicsikhez!!!Minden Babó gyönyörű, de azért Adél a legszebb. :D :D :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 08:02-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 08:02-kor.
Vendég

Sziasztok!

hát, lányok, ez már kínzás.....
ennyit írni?!?! :shock:

Bevallom, becsületesen visszaolvastam, de nem emlékszem semmire.....

ma mi sétáltunk egy hatalmasat, eljött velünk a középsőm is, de azt mondta, soha többet, emrt ő ennyit nem bír menni...

Emma szerencsére rendbejött, az alvókája ismét a régi...
Ma tegnap este 9- től aludt délelőtt 10-ig.
már kicsit kezdek aggódni, hogy ez normális e...
komolyan... utána meg szinte átalussza a napot...

örlök az újaknak. nézzétek el nekem, hogy nem köszöntelek benneteket egyenként, de vagy 7 oldalt olvastam vissza, sikítozó gyerek mellett...
az az egy feltűnt, hogy van mégegy Emmánk, aki csak egy nappal született korábban, mint az én Emmám... :lol:

Most rohanok, remélem, tudok még jönni!

Lécci ne írjatok ilyen sokat, mert nincs időm ennyit visszaolvasni.... :oops: :)
Vendég

Julcsi! Udv itt! Persze varunk sok szeretettel talira! Legalabb nosztalgiazunk kicsit!
Jo babavarast!

Kata; ezen en is gondolkodtam, Csipcsap neve nagyon ismeros!
Te tudod Titihez hogy tudok eljutni? 200as busz? vagy mi volt? Es melyik megallo?
Vendég

Anyjuk, Vidokata!

Szerintem azért ismerős a nevem mert talán már 2x írtam ide hozzátok. Kérdést tettem fel. Hogy pl hogy szoktátok kiolvasztani a fagyasztott tejcsit. :lol:
csipcsab

hu, akkor a memoriam meg mukodik valamennyire:)
Vendég

8)
Vendég

Ennyit írni! :shock: Pedig csak a városba mentünk le a hivatalba a gyest intézni, meg egyet sétálgatni, de mostanra sikerült csak visszaolvasni, pedig fél 4-kor itthon voltunk már. Jó, közbe volt egy szopiztatás!
Szóval mindent elolvastam, de szinte semmit nem jegyeztem meg!

Minden baba nagyon szépséges!

Mav!
Hú, az nem semmi...mondjuk én is voltam tavaly májusban még 44 kilo! De most szinte 2-3 óránkét eszem! :oops: Iszonyat éhes tudok lenni! Mondjuk pedig multkor fogytam két kilot!

d.dodó

Teó!

Jól emlékszel, én is zuglói vagyok.
Ti merre laktok?

Csipcsab!
Egy napon születtek a lányaink. :lol:
Nekem szerencsém volt, ahogy elkezdtük a próbálkozást, 2 hónapra rá megfogant. Épp csak elkezdtem dolgozni az új melóban, szóltam, hogy baba lesz, és 4-en mentünk gyesre egy év alatt.

Marcsi!
Igen. nekem is Emmám van, kezdetben ő is olyan hajasbaba volt, mint a te kicsid, de ő már elhullajtotta a haját, középen maradt csak egy taréj. :P

Próbálok képet tölteni:

Jók legyetek.
O.
Vendég

Ha valaki szeretne nagyon szupi textilkönyvet!
http://www.teszvesz.hu/item478489714_ki ... konyv.html
Nekünk van, Zsuzska még a mai napig imádja! 2 óra múlva jár le a licit!

Kép
Kép
patr

Most meg eltűnt mindenki?

d.dodó

Sziasztokl
Elromlott a monitor! :( Ez egy régi. Nem látok szinte semmit. És minden 3 oszlopba jön be rajta! :roll:

Kép
dittke

De jo Orsi meg egy zugloi!
Te merre laksz?
Vendég

Szia Anyjuk!

Én az Újvidék térnél lakom, pár megálló az Örstől.
Hát te?

Csajok!
Épp most láttam, hogy megszületett Tilla harmadik fia. Nekem olyan szimpatikus az a család, a béna magyar celebek között egy pozitív példa, ritka kivétel. És arról beszélt, hogy milyen nehéz és kivételes dolog a szülés, szóval nem az ilyenkor szokásos közhelyeket puffogtatta el. Jó volt hallani.

Nem tudom, hogy kell képet feltölteni, így egyelőre nem tudom megmutatani a kis gyönyörűmet.
És már a vonalzóm is oda. :(

Orsi
Vendég

Orsnel
Vendég

Anna lányod nagyon szép!!!
Mikro olvasgattalak benneteket gyakran összekevertem Adéllal.

Te hol szültél? Itt Zuglóban?
Vendég

Sziasztok!

Hú lányok, atyaúristen, ennyit írni! Becsülettel visszaolvastam, de előre is bocsi, hogy nem reagálok sokat, mert mindent el is felejtettem!

Üdv az újaknak! :D

Babák gyönyörűek! Anyucikák csinosak! :wink:

Levimnek ma lett játszószőnyege. Hát látni kellett volna. Leraktam a közepébe és vagy három percig meg sem mozdult, dermedten bámulta az állatkákat. Aztán hamar feltalálta magát, már mindent megrágcsált. Most pedig körbe-körbe jár benne. Nagyon pörög, de ha mégsem sikerül elsőre megfordulnia, hát bömbölde van, közben nagyokat nyög az erőlködéstől. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Orsi: igen Uzsoki:(
Vendég

Én is az Uzsokiban, a Hajdunál (talán ismered), nagyon sokáig tartott és megszenvedtem, de maga a szülőszoba jó volt és a szülésznők is kedvesek.

De megértem, ha nem tetszett, volt kivetnivaló bőséggel.
Vendég

Mit kell csinálni, hogy a vonalzóm megmaradjon és ne kelljen mindig újra linkelni?
Ha valaki röviden el tudja mondani, előre is köszönöm.

Na, most megyek, megmasszírozom manókát. Itt a kistesóm, sokat segít:)
Mindenkinek nagyon szép éjszakát, minél hosszabb alvást babaáknak és mamaáknak!

Orsi
Vendég

en is nala szultem:) vele semmi baj nem volt, szulesznokkel sem, en is szenvedtem 2 nap, vege vacuum lett:(
Vendég

Sziasztok,ismét itt-na persze ha van itt valaki :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Csibcsab!
Dundusom is inszemes baba. Szép a Csajod!

Voltunk Apjukkal és a törppel nagy bevásárolni. Az én gyerekem immunis a szupermarketre, mert 10 perc után mindig bealszik.

Indulás előtt még így huncutkodtunk Szonja figyelmébe ajánlom magunkat ;)

Kép
20150601134430

Ditke:sajnálom a monitor dolgot :?

Kép
Kép
Kép
kike

Nincs itt senki?Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Orsóanya!

az aláírásodba kell bemásolni az url-el kezdődő linket.

az aláírásodat az oldal tetején lévő segédletek menüpontnál, a profilt lenyitva tudod módosítani.

remélem, érthető voltam. :oops:

emma már megint alszik. :x
én nem értem azt a gyereket... :roll:
Vendég

szia Kike!

én vagyok... :wink:

gyerkőcök?
Vendég

Szia Marcsi :D
Domi már alszik,Kristi dvd-zik Apával,Vercsi meg lenn van a Mamánál :)

Kép
Kép
Kép
kike

én is vagyok :D habár nem tudom meddig alszik a törpi

Kép

Kép
timi1982

Szia Timi:na de jó,mégsem maradtam magamraKép

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 08:03-kor.
Vendég

Sziasztok!

ennyit írni húúúú! már 2 órája olvasok és fáj is a fejem úgyhogy szerintem kezdhetem elölről a dolgot!

Szly és minden Szilvinek boldog névnapot kívánok!

Üdv minden újnak aki utánam csatlakozott!!!

Orsi: én is Zuglói vagyok és mi is csak júniusban költöztünk ide. Mi a Paskál strandtól nem messze lakunk.

Csipcsab: nekem a második lombikra sikerült Zsömike!

patr: engem érdekelnek hosszú ujjú bodyk , azt hiszem már 74es kell, most még jó a 68as de olyan gyorsan kinövi. Ha van 74es fiúnakvaló akkor egy 6-8 darabot szeretnék kérni ha lehet!!!

Mi ma dolgozni voltunk! Bent volt velem a gyerkőc az irodában. Nagyon édes volt! annyit vigyorgott meg mostanában sikitozik!

Anyjuk: Anna egy tündérbogyó és nagyon jól áll neki a piros,
és szerintem is nagyon hasonlít Adélra! Azt hittem hogy meghülyültem egy pillanatra amikor láttam Adélról a képeket és néztem hogy Anna kinek a kezében van, mert Tami nem így néztél ki amikor találkoztunk :D

Kép
mancsi76

én is vagyok, csak elfutottam...
nálunk Lilla ugye a koleszban, jelenleg színházban, Laura pedig itt velem, Emma még szunyókál...
Vendég

Kike: de jó lenne a hintaszék .... de nem fér el, nagyobb lakásba költöztünk és már így is majdnem tele vagyunk!

Kép
mancsi76

Én is halogattam a takarítást,de most este megejtettem,mivel fél a porszívótól,ugye nem csoda, a sok orrszívás miatt...meg kellett várnom Apát,hogy kivigye a szobából.Meg kiteregettem-na de ugye holnapra is maradt egy adag mosás :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Mancsi:kár hogy nem fér el-költözzetek még nagyobba :lol: csak vicc volt :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!

Nekem egy vagon mosnivalóm van, és holnap még hoz hozzá a Lilla is...

Emma felébredt... :lol: :lol:
Vendég

Na sziasztok!
Mondhatom szép! Ennyit írni...

Kike! Ne aggódj, ha megjelenek, eltűnik mindenki! :lol: Ez már lassan természetes!Jó, vicceltem

Üdv az újaknak! Most csak azért írok, mert anyáéknál vagyunk és nem fogom tudni hol jártam az olvasásban :lol: :lol:
Na jó, meg csak bedugtam a képemet!

Nagyon szépek a babák! Zsoltika... :oops:
na megyek is!

Tami! Köszi a felajánlást, de nem kell film! Úgysem tudjuk megnézni, sosincs semmire időnk! Ez olyan rossz egyébként...De azért tényleg köszi!

sz.andi

Én is vagyok!
Laura alszik, de fürdés nem volt még!

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 08:03-kor.
Vendég

szia Andi! :lol: :lol:

NEM TUDTÁL ELÜLDÖZNI............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?