Banika
Jajj, közeleg a nap. Hányadikán lesz a műtét? Becsövezni akkor kell, ha gyanús, hogy genny jöhet rajta, nem? Akkor meg talán inkább mégis jobb, ha becsövezik...
(Okoskodom... Apától szoktam ilyesmiket hallani, de most nincs itthon, nem tudom megkérdezni.)
Egyébként tényleg csoda, hogy eddig megúsztam. Pláne a terhességem utolsó harmadát. Azt biztos fejben manipuláltam
Egyik 8.15-kor, másik 9.15-kor kelt. Így volt 1 órám egyedül az egyikkel. Aztán fél órát kettecskén voltak, majd végignéztük az összes videot a telefonomban
Most amúgy ez az új heppem, hogy reggelente összerakom őket, mert nem-igen foglalkoznak egymással még mindig. Ha én ott vagyok, csak engem néznek. Ilyenkor hallgatózom, meg kukucskálok, s legalább egymás felé néznek... Lassan csak kénytelenek lesznek észrevenni egymást...
Binyek
10 év torna. Aztán még 3 atlétika - távolugrás... Szerintem már lecsúsztál róla
Mariann
Kanalazásra elfelejtettem reagálni
Enyémek is beidegesednek, mert lassú vagyok

A tápi jobban jön a cumiból... Így én is úgy próbálkozom, mint Banika. Ha a kanalas kaja jön, igyekszem egy negyed órával korábban adni... De olykor ez sem jön be... akkor meg a tápi után még adok kanalast is.
Ma etettem őket először egyszerre. Rémes volt. Az egyik visított, amíg a másiknak adtam és fordítva.
Én krumplit csak sütőtökkel adok, így kb. 3 ujjnyi karika sütőtök, felvágom pici kockákra, 1 kis/közepes krumpli, azt is, utóbbit még össze is nyomogatom főzés után -mert először nem tettem és darabos maradt- és összeturmixolom. Ja és teszek bele a léből, amiben főztem, ugyanis anélkül túlságosan tömör lesz. Enyémek még csak ilyet ettek, meg almapépet. (HIPP-est...)
Fanni