A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Evelin, szerintem ne izgulj, Zsolti se csinálj még semmit.
Mondtam a védőnőnek, hogy egyszer átfordult, (szerintem véletlenül :lol: ) és mondta, hogy még nem is kell! Hason utál lenni, kétszer felemeli a fejét, és ottmarad kinyúlva. :lol:

Kép
Kép
patr

Muffin!
Nem is mondtad mi van a kisfiuval aki szuletett?

Timi!
http://www.teszvesz.hu/item479159703_ny ... sapka.html

nem neztem meretet csak kepet,sorry ha nem ratok valo :oops:
Vendég

Na, Lizy megfürdetve, megetetve. Már alszik az ágyában. Én meg harmadszor is vacsizom. És mindemellett van hogy hajnalban is tök éhes vagyok.

Linda!
Barátnőd nem szült még meg?

Muffin!
Nagyon ügyes Eliot! Amugy még Lizy sem fordul semerre, és utál hason lenni...egyedül az esti alvás megy hason.

d.dodó

Vendég

ja, a kisfiú. :) hát nagyon édes!!! Annak ellenére, hogy neki is kétoldali hasadéka van, sokkal de sokkal szebb, mint nekünk volt! A miénk is szépen sikerült, de szerintem az még szebb lesz! Ma mehettek haza. (ja és védőnő volt náluk és közölte, hogy szegénynek elég csúnya a szájacskája... este a férje felhívta a védőnőt és elküldte melegebb éghajlatra!!! Hát tényleg nem látott még csúnya hasadékot (pl a miénket), de inkább maradt volna csendben!!! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
muffin

Megvan a zeném egy következő videóhoz. :) Gyönyörű!!! :) A hétköznapi csodákról szól (pl az ég tudja hogy mikor kell havazni, és a magot sem kell megtanítanod arra hogyan nőjön, vagy ha leesik egy esőcsepp, ezek mind hétköznapi csodák. Annyira szép az egész! :) Hallgassátok meg és mindenki kapcsoljon ki arra a pár percre még ha nem is érti a szövegét. :) Csak higgye el nekem hogy gyönyörű. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Urv7tyeJ7qE

KépKép
muffin

mav!

köszi :lol:

Kép

Kép
timi1982

Muffin meghalgattam a zenét, és tényleg gyönyörű. Bizti szupi lesz az új videód ezzel a zenével.

dodó még nem szült meg. Képzeljétek el hogy szegény ugye fél 4 kor ment be,burkot repesztettek és este 8 óráig 1cm tágult. Még csak 2 újjnyira nyitott. Már teljessen kivan a barátja is tiszta ideg. Lehet hogy szegénynek egész éjszakára elhúzodik. Tök ideg vagyok.

Kép
linda24

Evelin: ez tényleg nagyon jó szám!!! Köszi, ez jólesett a nap végére! Ti nem tudtok holnap jönni?

Tamara: 30-as busszal gyere! A Szegedi útnál szállj le a 32-es buszról és ugyanott csak 5 m-rel előrébb indul a 30-as. Kucsma utcánál leszálsz és a busz végénél kezdódik az utca, azon bejösz és az első utcán (szent László út elfordulsz jobbra a szembelévő oldalon. Az a zöld kerítés már a miénk és a 3. kapunk kell bejönni. 145-147 van kiírva rá. Sárga most felújított ház!

Még valaki tud jönni? Pati: holnap nincs ringató!!! :lol:

A.Kata?

Na jó éjt! (majdnem azt írtam, hogy reggel korán kelek. Milyen jó lenne, ha csak reggel kelnék.... :roll: :wink: )

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

picur alszik, én megfürödve alvásra készen. gondoltam még benézek. csake reméltem hogy nem megint 5 oldalt kell visszaolvasnom :))))

muffin: nagyon gyönyörű a zene!!!

orsi: nekem nem göndör a hajam. Hova jártok dokihoz? Mi a csertő park-i rendelőbe

linda: drukk a barinődnek! szegény nem lesz egyszerű!

védőnéni nekünk is mondta hogy még elvileg nem kellene ennyi mindent csinálnia a gyereknek. Enyém gyerek már fordul hasról hátra és vissza minden nehézség nélkül és kúszik legtöbbször rákban hátra és most próbálgatja a térdelést félig meddig- szóval ez meg túl gyors és nagyon remélem hogy nem lesz majd "böjtje" később.

Kép
mancsi76

evelin: azt szerettem volna kérdezni tőled hogy az amerikai focis cuccokat honnan rendelted? A párom hatalmas NFL-es és bizti örülne ha a gyerekét meglátná ilyen szerkóban!
előre is köszi

Kép
mancsi76

Meg egy joccakat kep, ha mar megtanitottatok kepet felrakni :lol: !
Es az adatok hozza, Szly (ja, es boldog nevnapot :) ):
Lea 4 honapos, 7200gr es 64cm.
Kép

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

sziasztok

BASSZUS CSAJOK TÖBB MINT 10 OLDALT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kellet vissza olvasnom :shock: :shock: :shock: :shock:

LÁTSZIK TEGNAP RÁÉRÖS NAP VOLT :D :D :D :D :D :D

kedves zug olvasok üdv nektek (névszerint nem megy nehari érte :? )
WÉDA: a kérdésre a válasz nem tréningeztem elötte hogy egésznapra hagytam Lénát
de sajna nem ment másként persze nagyon hiányzott és NANÁ ORÁNKÉNT RÖPPÜLTEK A TELEFONOK
de mint kiderült a párom anyja megette a gyereket pogácsával?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! persze aznapéjjel nem igen aludtunk

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem voltam mérges kicsit se-azt apa elmondta neki hogyha azt akarja hogy nála legyen akkor tartsa be azt amit mondunk

ma föznöm kell és délután dolgozni de emellett mosni és egyebek

ja és a kórház............ű
hát megszivattak minket az utti
leértünk fél 9 körül beadom a papirt(természetesen utiköltség nélkül)
erre mondja a hölgyike van idöpontjuk???????????
mondom nincs
hát akkor végig kell várjuk az összes idöpontos beteget
nem voltam beturbozva
mert a beküldö orvosnak nem annyi esze hogy idöpont??ezek szerint
a másik meg hogy tüdögyógyszászhoz küldött minket?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ebböl gondolom látjátok mennyire hozzáértö doki
na mindegy ott voltunk 4 óráig
vettek vizeletet
na meg vért
azt hittem apa megveri a vérvételes csajt
képzeljétek kikötözték a kicsit a vérvételhez
és nem találtak vénát neki beszurta a tütü meg kihuzta
és ott játszotta a tüpárnát a gyereken aki ugy orditot mint akiröl a hetedik bört nyuzzák
a végén már én is bögtem (ekkor apa felemelte a hangját hogy hivjanak valami normális embert aki vért is tud venni-és inkább nem mondom még mi volt gondolhatjátok jöött a válasz és apa a végén már mindent mondott neki csak aranyosat nem....)
azt nagy nehezen megtalálta a vénát akkor meg nem akart folyni a vér
erre ugy megnyomkodta a gyerek kezét hgy belilult a csukloja
de mindegy tul vam rajta

csak felháborito
végül majd ha megjön az eredmény meglátjuk
na pusz csajok léptek

Képimg][/url]
Kép
ronix

ja evelin
NE AGGODJ LÉNA SE FORDUL SEMMERE SE MÉG OLDALRA SE

Képimg][/url]
Kép
ronix

Tita - jó lenne nektek ha csak 12-13 óra körül mennénk???
Főleg mert elég pocsék éjszakám volt, Nóri du 6-kor bealudt és csak 23-kor kelt fel és jó sokáig ébren is volt természetesen. Aztán most 5-től megint kuruttyol. Most lepasszoltam az apjának és megyek aludni! :twisted: :wink:
Vendég

Lénának milyen jó kis hurkái vannak!!! :lol: :lol: Meg kell zabálni!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!Nekem ez is sok volt amit most este írtatok :lol:

Muffin:micsoda bunkó egy védőnő! :twisted:

A zene nagyon szép :D
Eliot meg olyan édes-ügyi kis srác! :P

Kryss:nagyon tündérke Lea!!Csupa huri,ennivaló! :P :P

Linda:remélem ma reggelre megvan a Barátnőd kisbabája!Szegény,jól megszenved vele!!Gondolom,milyen ideges lehetsz!

Mikor a Nővérem szült,alig tudtam aludni éjszaka,olyan idegbe voltam-tudtam min megy keresztül :?

Domi nagyon jól aludt,szerencsére,Igaz este fél 7-kor le kellett raknom,mert már nem bírta-gondoltam hamar felkel,de nem-éjfélkor kelt enni,aztán 5-kor,és azóta is még alszik!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jujujj,idő van,készülünk oviba.Majd jövök :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

DRÁGA WERÁM A FENTI KÉPEN NEM LÉNA LÁTHATÓ

LÁTSZIK REGGEL VNA MÉG :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Wera: nem baj, gyere akkor nyugodtan. Nekem az a lényeg, hogy 4-kor el kell indulnom Olivérért. Ezzel Katának is válaszoltam!

Tamara: te ha tudsz jöhetsz hamarabb is . Szerintem legkésöbb fél 10-re itthon leszünk és onnantól jöhetsz!

Ronix: Hát ez felháborító, amit az a ..... művelt Lénával! Teljesen megértem a férjedet és is ezt tettem volna. Szegény Levit amikor 2,5 hetesen szúrkálták, mert nem találták a vénáját én is bőgtem, de engem kiküldtek még az elején. Szerencsére őt nem kínozták sokáig, hívták az intenzíves dokit és ő egyből betálált.
Szegény kicsi Léna!!!
Gyógypuszi a kezére!!! Szorítok, hogy ne legyen semmi gond! Miért csinálják a vizsgálatokat? (szerintem lemaradtam)

Na nekünk egész jó éjszakánk volt, Levi 3-kor ébredt, beadtam a cumit és visszaaludt egy fél órára, akkor megetettem és aludt negyed 7-ig. Most megyek készülődni, mindjárt indulnunk kell.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera: az Árpád hídtól 12.03, 12,51-kor indul alacsonypadlós felénk!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Még mindig alszik,pedig még ennie is kell,mielőtt elindulunk-fel kell keltenem :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
ezek a mi hurkáink

ja 18-as karika nekem se megy

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt!

[quote="ronix"]s írta:ronix
de mint kiderült a párom anyja megette a gyereket pogácsával?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! persze aznapéjjel nem igen aludtunk

Ez komoly?

Sajnálom h Léna macit ennyire megkínozták!

Talisoknak szép napot!

Kryss!
Lea kis michelin baba! Cukipofa!

Kriszti!
Levi nagyon édes! Merre fogsz holnap shoppingolni?
20150601134430

Jóreggelt mindenkinek!

Ma próbálok óránként jönni legalább olvasni, hogy követni tudjam az eseményeket, bár ma főzni is kell, mert szegény Apa tegnap nem kapott meleg kaját és még tanuló kutyusért is el kellett mennie, miután hazajött munkából. Ha valakit még érdekel, most a Corában akciós és most még van is.

Kata, Tita, és Babu, ha jól emlékszem, Ti csináltok tejmentes diétát? Mit tudtok enni?
Mert Taminak az arcán van kis kiütés, azt mondta dokinő, ekcéma-szerű, ne fogyasszak tejterméket, de miután szerinte semmit nem ehetnék, ami egy átlagboltban kapható, ezért csak csökkentettem, de aztán pocakján is kijött egy kis folt, mindakettő hol halványabb, hol erősebb, úgyh egy ideje tényleg nem eszem, iszom tejterméket, na de akkor mit? Olyat pl, amire rá van írva, hogy tejpor, tejsavó van benne, azt se lehet? Csak mert gondolom, mennyi köze van annak a tejhez.

Orsóanya, mi Mogyoródon lakunk, hévvel tudunk bedöcögni Őrsre, csak az a baj, h még nem héveztünk, már akartam, csak Tamó pont beteg lett. De gyúrunk egy jó kis zötykölődésre!

Muffin, gyönyörű ez a dal! Várom az új videót is!

A két apuka jól tette, hogy elküldték a védőnénit meg az ügyetlen nővérkét,minek mennek az ilyenek gyerekekkel foglalkozni.

Kép
teó

ááá,nem akar enni,tele a cici tejjel,az is,amiben a csomó van-és nem akar enni :twisted:

na mindegy,megyünk oviba,aztán majd utána,talán-és mintha köhögne :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

igen viki sajna komoly a pogácsás sztori

a tanulo kutya minket is érdekelne de nálunk még cora sincs a környéken a tescoba elfogyott

na én is teszek magamba duracell elemet és goooooooooooo

Képimg][/url]
Kép
ronix

titi A NEM EVÉS MIATT kellenek a laborok

én vashiányra gyanakszom
de állitolag hugyuti fertözés is csinál ilyet...
nem tudom
a férjedröl olvastam hát tudod nem komentálom
pedig én is dagi vagyok olyan kis TANK-ARANKA

Képimg][/url]
Kép
ronix

hahoooooooooooooooooo

MOST PEDIG RÁÉRNÉK HMMMMMMMMMMMMMMM

ÉS SENKI

Képimg][/url]
Kép
ronix

a végén velem lesz teli az oldal
azt hiszem megyek fözni tepsis krumpli --spagetti

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vagyok, csak közben tankolt Dundi.

Öcsém, Léna meg is fulhatott volna a pogitól. Édes a képen!

Teó!
Mit főzöl?
20150601134430

Jó Reggelt!

Nem semmi, hogy mennyit tudtok írni! :shock:

Üdv az újaknak!

A babák tündériek! :D

A lakás csillog!

Titi! Apa mondjon le! Remélem egyszer magába fog nézni!

Ami! Szupi Áron haja!

Hene! Én nem bírtam meg nézni a videót mert nem hozta be!

Ronix! Anyós nem gyenge! :evil: Néha gondolkozik is?

Szabi tegnap kapott alma levet! A reakció: Mit dugdosol a számba? Azért lenyelte! :D

Bocs, hogy csak ennyit írok de képtelenség ennyi mindent fejben tartani! :oops:
Vendég

Így nézte a tévét:

Kép
20150601134430

Babuci!
Nem jössz hozzám ma takarítani? :roll:

Na jó, csak vicceltem, ha Dunci megébred takarítok, mert holap vendégek jönnek.
20150601134430

Hehe, Tami is ilyen tágra nyitott szemekkel tudja nézni a tévét és képes a leglehetetlenebb szögből is a tévé felé fordítani a buksiját.
Valami sertéscombos kaja lesz, de milyen módon, még nem tudom, találtam egy szimpatikus receptet, de az persze sajttal van, azt most kihagyom, úgyh valószínű valami natúrabb dolog lesz.

Na, én már a vasalásnak legalább nekiálltam.

Ja és itt süt a nap!

Kép
teó

Viki! Mennék Én hozzád de akkor nem takarítás lenne hanem traccs parti és babázás! :D :D :D
Vendég

Viki! Szabi oda van a tévéért de mindig azt mondják Nekem, hogy ne engedjem, hogy nézze mert nem tesz jót a szemének! Lackó nagyon édes! :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Én már nem is ecsetelem az éjszakánkat, mert minek...
Sose hittem volna, hogy nap két óra alvásba nem lehet belehalni, de úgy tűnik, hogy szervezet sok mindent kibír!

Hene! Kaptál tőlem e-mailt? Úgy tűnik szórakozik a levelezőm, légyszi szólj, hogy megkaptad-e!

A hurkás csajok gyönyörűek!

Kép
Kép
patr

Természetesen Lackó is nagyon jóképű, és látom fontos ember, mert nem tud tévét nézni a telefonja nélkül! :lol:

Kép
Kép
patr

Joo reggelt!

Hu Ronix!
Ez a korhazasdi durva! :shock: szegeny Lena - igy megkinozni... :(
Es anyos se semmi - pogacsa ügyben! :twisted: .
De Lenanak is nagyon helyes kis hurkai vannak! :)

Viki!Lacko ügy nez TVt mint egy igazi ferfi...! :)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Patti!
A hülye anyja hagyta ott a telefonját, mert szopi alatt beszélt a férjével :lol:

Teó!
Brassói?
20150601134430

Patti!
Éjjel Zsolesz mindig eszik is?
20150601134430

Igen, ugyanis a hülye anya úgy szoktatta, hogy cicin alszik el, máshogy nem is tud!
Bármilyen ötletre vevő vagyok egyébként, hogy hogy lehetne erről leszoktatni! Még az autóban elalszik, de azért hajnali kettőkor nem indulnék el vele....

Kép
Kép
patr

Hirtelen a cumi jut eszembe. :roll:

Vmint h csak úgy letenni, ha álmos. Megsimizni a hátát, kimenni a szobából. Ha sírdogál, visszamenni, de nem felvenni, megsimizni, kimenni. Muszáj h megszokja az egyedül alvást.
20150601134430

Sziasztok!

Léna és Lea is gyönyörűek!
Nekem még mindig nem megy a képfeltöltés, pedig én is tudnék hurkákat mutatni :P

Lackó meg nagyon vagány!

Teó!
Megértem, a HÉVre nehéz lehet feltenni. Mi ált. alacsonypadlóssal utazunk, ha megyünk vhová. A frankfurti villamosokra az én kocsim nem fér fel. :(

Vkata!
Köszi a választ a keresztelőre. Hugocskám görögkatolikus (mint én is), ott állítólag a keresztelésben már benne van minden, bá sajnos nem sokat tudok erről. A férjem viszont székely és náluk elég komolyan megy ez a dolog, de a görögkatolikus dolgokat ők sem ismerik.
Örülök, h megmaradt a hajad. (Anyum egyébként fodrász, de az én hajamhoz nem nagyon nyúlhat, magamnak vágom.)

Mancsi!
Akkor az egy másik Zsombi volt, mert mi a Bosnyák téri rendelőbe járunk. Merre szoktatok sétálni? A pASKÁL TŐLÜNK NINCS TÚL MESSZE, HA JÓL TUDOM.

Na, rohanok, mert Apa öltöztet és már műsor van! :x

Szép napot mindenkinek.
O.
Vendég

Ja, Evelinnek akartam még.
Az én lányom sem fordul, a fejét is alig tartja, a neurológus szerint csak lusta (bár egy kis agykamratágulat miatt, amit a 30. héten láttak, sokat izgulok), 6 hóig ráér. És ő még kórházban sem volt, Eliot pedig sajnos igen.
Lefogadom, hogy így is lekörözi a lányom :D , aki a nygamama szerint az anyja lustaságát örökölte.

És lehet benne valami, most is itt lógok, ahelyett, hogy dolgoznék :lol:

Ugye jól emlékszem, hogy tanár vagy? Mert én is. :P
De egy lurkóval néha nehezebb, mint harminccal.

Na húzok,
sziasztok
Vendég

jo reggelt!
mi ismet 7.28kor ebredtunk. hogy lehet az hogy 5ik napja pontban 7.28kor ebred :?: :shock:
persze az en ejjszakam tobb mint borzaszto volt :twisted: 3tol nem tudtam aludni, Kata rad gondoltam, hogy ezt durva lehet nap nap utan megelni, hogy nem tudsz aludni, remelem nalam egyszeri eset volt!

Tita: koszi az utbaigazitast, remelem megtalalom, ha nem, hivlak.
nem tudom hogy erunk oda.

de mindenki mas aki kesobb jon, a kesobbiekben szerintem ne ilyen keson legyen! mert mire elkezdjuk be is fejezhetjuk.... szerintem a 10es 11es kezdes praktikusabb lenne ,ezt majd beszeljuk meg, na meg talaljunk egy napot is ami a legtobb emernek jo!

Muffin: anna se fordul sehova! de nekem minden gyakorlo anyuka azt mondta nem is kell, bar a konyvek irjak de a gyerekek kisebbik hanyada tud csak.

Viki: azon gondolkodom mi volt a tegnapi kerdesed?

Orsi:terhesgondozasra az orsre jartal? mikor szultel? hanyas szobaban voltal?
Vendég

Viki, köszi, a cumit olyan messzire köpi, hogy versenyen indulhatna!

De rajta vagyunk a dolgon.

Kép
Kép
patr

jó reggel, nálunk 5 óta az van :twisted:

Tita, mi nem megyünk a változatosság kedvéért ma is vendég jön...
jövő héten szívesen.

Teó én SEMMIT sem eszem, amiben a tej szó előfordul. Már 9 hete. Elegem is van...

Tényleg Babu Ti hogy álltok?

Na megyek, fáradt, nem csoda :)

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?