A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Mancsi: most hetfo?
Vendég

Kata, te megkaptad az emailem???

Kép
Kép
patr

Tami!
Nem tettem fel a kérdést, mert előbújtak a zúgolvasók! :lol: Majd ma!

Megyek én is, neki kezdek takarítani.
20150601134430

oksa
de vard meg mig hazaerunk Titatol!
jo takaritast!
nekem is kene....
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:57-kor.
Vendég

mancsi, amerikából vannak a cuccok...

orsóanya, igen, jól emlékszel. és te mit tanítasz? és kiknek? :)

szerintem most csomóan vagyunk egy környéken. teó, tami, mancsi, orsóanya, babuli, anyjuk, bondi, én (bocsi ha valakit kihagytam) úgyhogy egy örs környéki tali is lehetne :)

tegnap esti fejés: mondom petinek, hogy 310-et kéne lefejnem ahhoz, hogy annyit fejjek, mint amennyit eliot megevett aznap. és 320 lett. :) parancsolok a ciciknek :)

tita, én nem tudok ma menni, mert fél kettő körül jön a masszőr eliothoz és csak fél négy körül tudnék odaérni. de sajnálom! tamás meg monnyon le!!!

tamara, anna egy hónappal fiatalabb eliotnál... de amúgy nem izgulok én (most éppen) :)

viki, ha mára még kérdést is felvetsz, akkor hány oldal lesz a mai termés? húsz???

KépKép
muffin

jajj
pocs, neman van :oops:
eg a kepem
Vendég

ugy keszuljek tornazunk es eneklunk is?
Vendég

Andkata! Szerencsére azóta nem vol véres kaki! Én sem eszek semmit amiben tej van! Ráadásul Én szója tejet sem iszok mert az is allergizálhat. Rizs tejet iszok helyette! Az édesség nagyon hiányzik de mindig arra gondolok, hogy egyszer újra ehetek majd mindent!

A tenyésztés teljesen negatív lett így biztos, hogy a tej volt a hibás!
Vendég

Muffin! Örs környéki tali jó ötlet! :D
Vendég

pocs=bocs
Vendég

Sziasztok!
Éjszakánk szokásos volt. Kelt fél 2-kor, fél 4-kor, fél 6-kor. Néha dumálgatott, és alig akart visszaaludni. Fél 9-re szedtük rendbe magunkat.

Amugy meg van dagadva az inye, szóval tuti jön a foga.

Talisok! Képeket csináljatok ám!

ronix!
Nem semmi a pogácsás sztori! De a kórházas se!

d.dodó

Jó reggelt!
Hát nem semmi mennyiséget termeltetek tegnap.

Evelin:nagyon szép a zene.Máté sem forog semerre,csak nagyon ritkán hasról vissza,úgyhogy ezen ne idegeskedj.Még a játékok után is csak most kezd nyúlni.minden gyerek más. én már csak tudom mert a 4.

Ronix:hát nem semmi egy anyósod van,a kórház meg :wink: szegény Lénát jól megkínozták.Semmit nem akar enni vagy csak a tápszert?
A lányod nagyon édes,nem úgy néz ki mint aki nem akar enni.

Lackó nagyon édes,ahogy a tévét nézi.már most igazi férfi :lol: :lol:

Lea is nagyon drága,jó kis hurkái vannak :lol: :

Kép
csugi

szerintem az én gyerekem sose fog semmivel játszani. egyfolytában a két kezével van elfoglalva, pontosabban azzal, hogy milyen sorrendbe tömködje őket a szájába. :) aminek viszont nagyon örülök, hogy folyamatosan fogdossa egyikkel a másikat, meg a talpait is dörgöli össze,ami nála ugye nagy szám, mert elvileg nem tudja az egyik oldal hogy mit csinál a másik, de nekem ebből nem ez derül ki. :) katák? :)

amúgy meg akkora egy pancser vagyok... a múltkor voltak ugye tejcsi gondok (kórház után) és itt görcsöltem, pedig tök egyszerű volt a megoldás... nem ittam eleget... érdekes mód, pár napja ezerrel odafigyelek erre és megint 650 van a hűtőben evés után, úgyhogy akár fagyaszthatnék is :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Nekünk egész jó éjszakánk volt. Fél9kor elaludt és fél6kor keltünk először, majd egy óra további szunya után kezdődhetett a nap.

Babák nagggyon-nagyon édibédik! :D

Nálunk szerencsére elmúlt a hasfájós időszak. Most már mindent ehetek. Azazhogy a káposztát még nem próbáltam. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára terek.krisztina 2008.11.14 09:21-kor.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ja és még a tejjel kapcsolatban, azon vigyorogtam, hogy tiszta hülye vagyok... néha azt kívánom, hogy bárcsak elkezdene apadni, és akkor lenne kifogás hogy miért nem kell fejni... Mások meg szegények itt vagytok és azon igyekeztek, hogy na apadjon el... (persze normális pillanataimban én is így vagyok...) mekkora önzp vagyok...

szly, arra gondoltam, hogy kéne csinálni egy olyan táblit, amiben mostmár az előkerült zugolvasók is benne vannak, meg szerintem elég hogy a gyerek legyen benne egy képpel meg hogy mikor és milyen paraméterekkel született, meg az anyukák rendes neve, és azt majd a 800. oldalra feltenni. Akkor mindig mindenki megtalálja majd. :) szerintetek?

KépKép
muffin

Jó reggelt Lányok!

Nekünk a szokásos módon telt az éjszakénk. Kaja: 11-12 h körül, 2-3 h körül, 5-6 körül és 1/2 8h körül. Patr, Dodó kezet foghatunk. Patr, az én fiam ezerrel szívja a cumit, attól függetlenül tudja mi akülönbség a cici és a cumi között, a cumival nem eleégszik meg éjszaka, próbáltam. :(

Épp tegnap este kezdtem rágörcsölni erre az átfordulásos dologra. Megse moccan! Szoktam az ágyunkon görgetni Őt-hátha kedvet kapna-akkor élvezi, de magától még nem szánta rá magát. :cry: Pedig erős fiú, ülni imád, egy kis időre megtartja saját magát. Muffin, tehát semmi okod az aggodalomra! :)

Linda megy a drukk a barátnődnek, nekem is fájás gyengeségem volt, de kaptam egy lóadagnyi oxitocint, na az megtette hatását.

Ronix, ez kész horror! Nekem anyukám adott a kezébe egy kis kenyérdarabot, mérges lettem mikor megláttam, de Bence nem evett belőle.

Nekem is takarítanom kell ma! :( Hozzánk is vendégek jönnek.
Lécci, segítsetek kitalálni a menüt. Csak csirke és sertés hús jöhet szóba. A leves már megvan: tyúkhúsleves lesz. Ja és gyerekekkel jönnek.

Előre is köszönöm a tippeket!
Dodó, lehet hogy a férjeinknek uaz. a szakmájuk?

Puszi a kis hurkás csajoknak!
Vendég

Sziasztok!

Az Örs környéki taliban én abszolút benne vagyok!

Anyjuk: igen, az Örsre jártam, 9-én szültem és a 10-es szobában voltam, ez a legközelebbi a szülőszobához és egy kicsit lepattant.
Elég durvaán hangzik, hogy 2 napot voltál a szülőszobán.

Evelin:
Én magyart és filót tanítottam Monoron egy gimiben, de nekem nem annyira jött be, mert nekem a fegyelmezés nem erősségem, nem bírtam ezekkel a nagy lovakkal, főleg mivel alig nézek ki idősebbnek mint egy végzős. A 7. hónap végéig nyomtam a tanítást, bár azért a végén próbáltak tekintettel lenni az állapotomra úgy-ahogy. :P

Talisoknak minden jót, na és persze a többieknek is.

O
Vendég

Kubu!
Nézz be a receptes fórumunkba.

Kiporszívóztam, Dundi jól bírta a kiságyas száműzetést. Szoba már felmosva. Megyek szórakoztatom Ő Henciségét, aztán mikor alszik folytatom tovább.
20150601134430

orsóanya, gimiben én sem tanítanék... volt hogy helyettesítettem, de elég is volt. nincs gondom a fegyelmezéssel, de nem az én világom a nagy lovak... én mindig kicsiket tanítottam (1-4) és tök jó úgy bemenni a suliba hogy rajonganak érted, meg ezerrel rohannak oda hozzád ha meglátnak... élveztem nagyon. :) meg mondjuk az is hozzátartozik hogy nagyon szerettek a munkatársaim is, és így tök jó volt bemenni. Szinte nem is munkának tűnt. :) De a legviccesebb dolog amit mindig csináltam: általában minden órán volt egy csomó játék, mert olyan könyvet használtam, ami lehetővé tette. És akkor, amikor épp valami feladatot adtam, akkor is azt mondtam, hogy és most egy olyan játékot játszunk, hogy... és azt hitték hogy akkor is tényleg játszunk. :) Nagyon cukik. :)

KépKép
muffin

Ma itt lógok veletek,nem mintha tegnap nem lógtam volna itt :lol: :lol: Bár ma csak kettőig,mert megyek a városba.

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin! A tábli ötlet szerintem is nagyon jó!
Vendég

kubu!
Miért, mit dolgozik párod?

d.dodó

sziasztok

valaki segítsen....S.O.S.

Emmának bevérzett az egyik szeme... nem nagyon, de azért jól látható, a szemzugtól...

mit tegyek??????????
Vendég

Jaj,mindig akartam kérdezni,de folyton elfelejtettem
Valami homeós bogyó nincs hajhullásra!!??

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi:hűha,én sajna nem tudom,nekünk még sose fordult elő. :?

Kép
Kép
Kép
kike

nem váladékozik, ezen kívül nem látok rajta semmi különöset..
nme is vettem észre egészen addíg, amíg nem fogtam a karomba, és nem kezdtem el etetni...

nem tudom...
Vendég

Kubu, köszi, ugyan ettől még nem jobb :lol: , de legalább nem érzem magam egyedül :lol:
Neked igértem még bodykat ugye? Írj légyszi egy privit, hogy mit is kérsz! Meg egy email címet, mert arra jobban tudok képet küldeni!

Kép
Kép
patr

mARCSI SAJNÁLOM, nekem fogalamam sincs a dokit nem tudod esetleg felhívni?

Viki, köszi a tippet.
Dodó, privit küldtem.

További jó fecsegés csajok, mennem kell, vár a házimunka!
Vendég

Marcsi, lehet, hogy csak megpattant egy hajszálér, akkor semmit nem kell csinálni, pár nap alatt felszívódik!
Remélem, hogy semmi komoly!

Kép
Kép
patr

Mancsi! Ugye te is kértél tegnap bodykat?
Ne haragudjatok, de a tegnapi pörgést nem tudom nyomon követni! :lol:
Vikinek, és Kikének ma feladom, aki még kért, az légyszi szóljon rám még egyszer, mert szita a fejem!

Kép
Kép
patr

marcsi, nekünk is előfordult már. de elmúlik hamar. szerintem csak belekaphatott, vagy beledörzsölte a ruháját vagy valamit ami a kezébe akadt. De ha megnyugtat, hívd fel a dokit. :)

KépKép
muffin

miért nem tud akkor berottyantani ez a kölök,mikor rajta van még a pisis pelus :?: :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, azért, mert akkor a háta közepéig szaros lenne!

Nálunk, ha sok pisi van a pelusban, akkor a kaka, a nyakáig ér! Szó szerint.

Kép
Kép
patr

ja és kryss, neked akartam még írni, hogy igen, kicsit megszállott vagyok ilyen téren. Tudom hogy hülyeség, meg minden, de úgy érzem kompenzálnom kell... Persze hogy nem ruha teszi az embert, de ha már nem szép a gyerekem, legalább elegáns legyen. :) (ne akadjatok ki hogy ilyet írok, tisztában vagyok az adottságainkkal... ettől még lehet hogy szívdöglesztően sármos pasi lesz, de addig még kell egy pár plasztika meg össze kell növeszteni a fejét, hogy ne a szent andrás törésvonal ábrázolódjon ki a közepén. :) cuki és imádom és nem adnám másikért, dehát ez van. :) valahol engem nyugtat meg a dolog. Meg még régebben olvastam egy nőci blogját, akinek elég komolyan sérült gyereke volt, és ő írta, hogy megfogadta, hogy az ő gyereke soha nem lesz ágrólszakadt, mert az még jobban kiemeli a fogyatékot (nem tudom szebben leírni, de ő nagyon jól megfogalmazta). És tök igaz ha belegondolunk, hogy hány olyan kisgyerek van, akinek mondjuk csak a szeme rossz, de vesznek neki egy sztk-s szemüveget, nem vágják le a haját, és szakadt ruhákat adnak rá, és máris úgy néz ki, mintha valami nem lenne 100. Én meg pont az ellenkezőjét akarom elérni. HA ránéznek Eliotra, mindenki azt mondja, hogy de édes, milyen csinos stb... Szóval egy kicsit élét veszem a dolognak. Bocsi ha túlmagyaráztam, meg remélem nem néztek hülyének emiatt... :)

KépKép
muffin

Patr:amint kicsomagoltam,nekem is ez jutott eszembe :D Mert nem kis adagot csinált :lol:

Muffin:nem nézünk hülyének-igazad van egyébként.

Kép
Kép
Kép
kike

Patr, sajna nem kaptam! :cry: Pedig nagyon vártam/várom!!!!!

KépKép
hene

Sziasztok!

Nemalvóknak Kép

Ronix, nagyon sajnálom, ami Lénával történt! Kép
Velünk az is megtörtént, hogy épp szoptatási időben 3 nővér elvitte Otit egy vizsgálóba, tűcserére az infúziójához, ahol azt lehetett hallani, hogy a gyerek üvöltött, időnként jött egy-két "fenébe", "b@zmeg", aztán kihozták a vörös fejű gyerekemet egy akkora kötéssel a fején, mint az öklöm, mert máshol, máshogy nem tudták rögzíteni neki az infúziót... Kép

Ne aggódjatok a gyerekek mozgása miatt! Barátaink kisfia 7 hónapos koráig SEMMIT nem csinált, de egyévesen már rohangált.
Ottó négy hónapos kora előtt hasra fordult, de majdnem egyéves volt, amikor mászni kezdett, és 15-16 hónaposan járt csak egyedül. Alkat kérdése!
Amúgy néha elgondolom: valamiért a gyerekek fejlődése is gyorsul, gyorsan nőnek-híznak-beszélnek-mozognak, lassan már az lesz a elvárás, hogy négy hónaposan disszertációt írjanak... Kép

Titi, mi még nem megyünk, amíg nem leszek teljesen egészséges! Jó talit-tornát-miegyebet nektek!

IGEEEN! Tudtam, hogy egyszer eljön a mi időnk is, és nem kell a világ másik végére talira mennünk!
Örsös találkához ajánlanám az IKEA éttermét, hétköznap napközben nincsenek sokan, és hátul nagy hely van.

Megyek, szorgoskodni, míg Natibogyó szunyókál. Mániákus lettem, tegnap listát is írtam a teendőimről Kép
de muszáj, különben itt ülök egész nap, hogy utolérjelek benneteket!

Muffin, bőgtem a videón - Eliotra gondolva még jobban...
És köszi Sarah McLachlant is :)

Kép
Kép
bondi

Á,olyan mérges tudok lenni a hülye macskára-félperzsa cicó,de nem is ez a lényeg,hanem ha kinn hagyom a babakocsit,és nem takarom le,egyszerűen fogja magát,és beleköltözik..és csupa macskaszőr lesz minden :twisted: :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

kubu!
Nem kaptam privit! :(

d.dodó

sziasztok!

Megszületett a barátnőm kisfia este 11 kor 3220grammal, de nem tudom hány centi. Jól vannak, és sima szülése volt. :)

Muffin szerintem ez a tábli nagyon jó ötlet!

Kép
linda24

Linda:jaj,de jó,hatalmas gratula nekik!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin, értelek.
Amit írtál arról, hogy ez a gyerek megtanít lassítani téged... én meg arra gondolok, hogy azért akart hozzátok születni, mert látta, hogy te aztán mindent mozgósítasz azért, hogy neki a legjobb legyen, és ezért még jobban turbózod magad :) És lehet, hogy olyat is ki fogsz harcolni neki - és a hasonló gyerekeknek -, ami másnak még nem jutott eszébe. Kicsit prófátainak hangzik, lehet...

Kép
Kép
bondi

Linda, gratula az új kis családnak!

Kép
Kép
bondi

Muffin teljesenigazad van.Az én nővéremnek van egy 7 éves kislánya aki sajnos oxigénhiányosan született és ő is mindíg olyan szépen öltözteti pontosan ezért.

Kép
csugi

:evil: Domi tépi,és markolássza a haját szopi közben. :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Bocsi lányok nem olvstam vissza, csak látom, hogy nem ment át a privim Dodónak és Patr-nak.

Kérlek, most nézzétek meg, hogy átment-e.

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

köszönöm a válaszokat!

Időközben hazaért apa is, és megnyugtatott... szerinte csak belekapott a kezével, tényleg nem vészes, de a hülye anyja egyből rémeket lát.... :oops:
Még jó, hogy ő legalább tud racionálisan gondolkodni, és pláne meg tud vele engem is nyugatni.

A dokinénit nem hívom fel, emrt ő meg az a laza fajta, aki persze totál komolyan vesz minden komoly problémát, de ha túlaggódok valamit, szó szerint kiröhög... :?
Vendég

Vkata - elnézést hogy velem sem tudtál beszélni. :oops: Muszáj volt aludnom egy keveset! Ilyen éjszaka után...

Ronix, Kryss - bocsánat a Léna - Lea keverésért! MIndketten gyönyörűek és zabálnivalóan hurkásak!!! :D :D :D

Titi - akkor mi is kicsit később megyünk. Köszi az útbaigazítást! :lol: :wink:
Vendég

http://www.kismamablog.hu/konyvek
letölthető babaszakácskönyv

Kép
csugi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?