A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

csajok,

miért olyan fontos az, hogy néhányan nem kíváncsiak ránk??????????????
Akik maradtak, azok igen és ez a fontos, egymásnak miért nem írhatunk továbbra is???????????
Ne menjetek már el emiatt!!!!!!!
Én maradok az tuti, mert én szeretem ezt a topicot és azokat is, akik ide írnak!!!!!

Ja és Szomorú nem akarta felfedni magát, szerintem ne találgassunk hogy ki lehet, mert ha mellélősz, akkor azzal meg is bánthatsz valakit.
Na csajok maradtok????? Én igenis kíváncsi vagyok rátok és azért nem tűnök el, mert pár embert nem érdeklek..

KépKép
kisfruzsi

sziasztok

lányok

én nem értem mi van itt. mi ez a pü-s dolog és a kizárás?
Én nem kaptam semmit és nem is vagyok új fórum tagja. én olvaslak titeket és néha szólok is ha van időm.

de fura,hogy a többiek nincsenek itt. valaki felvilágosítana,hogy mi folyik itt?

edina

Kép

Kép
mannogab

Kisfruzsi!

Igazad van.

Mango!

Ne haragudj!

Szomorú!

Ne légy szomorú....

elég ha mi azok vagyunk

Mannogab!

Mi se értünk semmit....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mannogab,

nem tudom én sem mi a fene van.

olyan pü-t kaptunk, hogy páran új topicot alapítottak és oda írnak. de ezt mindenki baromira tragikusan fogta fel és el akar menni innen, mert azok akik kiváltak neki nem szóltak, hogy gyere......röviden ennyi :lol:

KépKép
kisfruzsi

csajok nekem még a pü is eltűnt ez lehet???????????

KépKép
kisfruzsi

nekem is eltünt a pü.....

de én lementettem.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

nekem is eltünt a pü.....

de én lementettem.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

előbb Szőlő is be volt jelentkezve...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

fruzsi!

örülök h neked ilyen jó kedved van de talán nem kéne azokat kigúnyolni akiknek ez nagyon carul esik. Mert az csak egy dolog h kirekesztettnek lenni rossz az viszont ennél is rosszabb h amiket írtak nekem pl h gondolnak rám amikor gázban voltam nem jelentett mást csak hazugságot.

Akinek pedig ez nem fáj az vagy hülye vagy nem veszi komolyan vagy....neked talán más véleményed van és ez ok. De ettől még minket nem kéne kigúnyolni...
Vendég

Sziasztok
Egy ideig nem jövök és mi van??????Én ezt nem értem,ne haragudjatok!A múlt héten még semmi baj nem volt,most meg mindenki utál mindenkit??? :shock:
Valaki elmagyarázná ezt nekem?
Vendég

Nono,

TELJESEN FÉLREÉTETTÉL!!!!!!!

Nem tudom, hogy mit kaptál pontposan pü-ben. Hidd el nekem is szarul esik ez az egész, de nem hagyom, hogy mások miatt (akik leléptek és nem kíváncsiak ránk), akiket nem érdeklek rossz legyen nekem. Én úgy gondolom, hogyha eltününk, akkor jót röhögnek majd rajtunk, hogy hogy elkergettek bennünket, na én ebből nem kérek!!!! Én szarok rájuk!!! Ha nem érdekeljük őket úgy is jó! De mi akik érdekeljük egymást miért adjuk meg nekik azt az örömöt, hogy eltűnünk???
ENGEm érdekel, hogy mi van Veletek!
Bennem semmi gúnyolódási szándék nem volt, amikor ezeket írtam, sőt!!!! Ne haragúdj rám, mert nem rám kéne, én nem akrtam megbántani senkit hidd el!

KépKép
kisfruzsi

Nono!

Nekem is az fáj a legjobban, hogy minden hazugság volt.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

sotske!

senki nem ért semmit... :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nono
Én komolyan aggódtam értetek,amikor vizsgáztál,amikor Szonja beteg volt,amikor Márknál is kezdődött a láz...
Vendég

És Ollem
Bogiért is aggódtam,mégha nem is írtam...
Vendég

fruzsi!
tényleg félreértettelek, sorry.

te sem értettél meg engem. Azért nem írok ide infót rólunk mert azok akik leléptek és akár a hátunk mögött most jól kiröhögnek minket visszajárnak ide olvasni, pl nici, szőlő is az új topik tagjai és be voltak jelentkezbe...most aztán van min csámcsogni. A lúzerek meg had bőgjenek...nem kívánom a világ elé tárni a dolgaimat...azok akik hazudtak nekem ne olvassák.
Vendég

Én ezt azért nem értem,mert a fórum azért van,hogyha kérdésünk van,kérdezhessünk,ha bánatunk van,panaszkodhassunk,ha örömünk van,megoszthassuk másokkal és ha nem vagyunk egy véleményen,azt megvitatjuk :? Most miért kell ehhez egy másik topic?Legalább az okát tudnánk :roll: :!:
Vendég

soetske, köszönöm neked, úgy gondolom akik maradtak itt azért nem hazudtak, te sem.

Várom a levelet h töröljék nono26 létezését....de nem kaptam még választ.
Vendég

soetske, volt aki szerint azért kell másik topik mert az nem nyílvános és idegen "rossz"ember nem láthatja a dolgainkat...de a valós ok nem ez volt.
Vendég

Lányok!

Ne keseredjetek!

Aki elment innen az elment. Mi senkink nem ártottunk semmit,nem mondtunk semmi rosszat. Nem értem miért csinálják ezt,de ha nekik így jó akkor menjenek. Az ilyenek nem érnek annyit,hogy szomorúak legyünk miattuk.

Kép

Kép
mannogab

Nono,

Ok. Elfogadom a döntésed, de NAGYON fogtok hiányozni!!!
de ezzel csak minket (legalábbis engem) bűntetsz, hogy nem írsz nekünk, se hogy mi van veletek, se hogyha segítségre van szükségünk.
De mondom mégegyszer tégy úgy, ahogy nekem a legjobb!

KépKép
kisfruzsi

fruzsi, ha szeretnél rólunk infót kapni, szívesen megírom az emaliom. Aztán ha te is akkor írunk.
Vendég

ok, küldöm is!

KépKép
kisfruzsi

Nono
Értem,vagyis nem,de köszi a választ.És sajnálom,hogy nem írsz többet :cry:
Vendég

Lányok!

Én még mindig nem értem....miért?

LEgalább akinek kipattant ez a fejéből lenne annyi bátorsága, hogy írjon, hogy miért?????????

Én nem utáltam senkit. Voltak akik közelebb álltak a szívemhez!

De mindenkiért egyformán aggódtak, szorítottam...

Emlékeztek még az elején amikor születtek a babák? Vagy amikor pozitív lett a teszt....és amikor hallottuk a pici szivüket először verni?
Milyen jó volt megosztani egymással....

MI ROMLOTT EL???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Most akkor kik lépetek le?

ÉS miért röhögnek rajtunk? Min csámcsognak? Szerintem nem írunk csámcsognivaló dolgokat!

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!

Megkaptam a priviket hogy "én hová tartozom" és tudom-e mi ez az egész.

Igen, tudom.

Páran, akik itt ismertük meg egymást úgy gondoltuk, hogy csinálunk egy zárt fórumot, ahol beszélgetünk. Nem hiszem hogy ebben bármiféle összeesküvést kellene sejteni, ugyanis nem tudom hogy ez bárkinek is feltűnt-e, de elég sokan a régi tagok közül kb hetente-kéthetente néznek ide be és írnak, nagyrészt vagy olvassák vagy azt sem. Akik ott vannak, azok személyesen is ismerik egymást, találkoztak, illetve más módon, msn-en, telefonon tartják a kapcsolatot.

Kisfruzsinek teljesen igaza van abban, hogy ezt nem kell tragikusan felfogni. Mi az hogy elveszít bárki bárkit is? Mint mondtam, akik ott vannak, azok ide nagyon ritkán írnak már jó ideje. Ez nem 2-3 személy ellen irányul, így aztán teljesen felesleges bármiféle kizárásról beszélni.

Az hogy valakinek rosszul esik, hogy oda nem kapott meghívást, megértem. De az életben vannak különböző baráti társaságok, és nem kell azon halálosan megsértődni, mert pár ember úgy döntött hogy más fórumon is tartják a kapcsolatot. Nem jelenti azt, hogy aki oda ír, az ide nem jön soha többet, de mint már párszor mondtam, a régiek közül nem egy nem két ember nem ír már ide rendszeresen.

Arra azért kíváncsi volnék, ki érzi magát jobban attól, hogy névtelenül körbeprivizett mindenkit, és ezzel megkavarta a ... dolgokat. Legalább vállalhatná a nevét...

Kép Kép
szõlõ

Csajok,

most mennem kell takarítani, mert hétvégére jönnek a tesómék, mert Andrásnapi vásár lesz itt Komarnoban. Takarítanom kell, Almát végre sikerült nagy sírás árán elaltatnom.
De amint lehet jövök!

Aki tud jó lenne, ha jelentkezne, aki szeretne még ide írni.
Addig is sziasztok

KépKép
kisfruzsi

Szőlő!

Köszönjük az infót!

Legalább vki ide jött és írt a "másik oldalról"

Én aggódtam Mazsiért is.

Minden jót nektek!

És mindenkinek aki elment : sziasztok!

Tegyetek úgy ahogy jól esik...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nono, sajnálom, téged végképp nem értelek. Aki aggódott értetek, aki szorított a vizsga miatt, az hazugság volt azért, mert néhány ember a babaneten kívül is tartja a kapcsolatot? Miért is?

Akkor én hazug, gerinctelen vagyok, mert Szösszel találkoztam párszor és beszélünk rendszeresen?

Kép Kép
szõlõ

Ollem, ne beszélj légyszi másik oldalról. Miért fogjátok ezt úgy fel mint észak és dél háborúját? Ha nem ment volna a körprivi, szerintem észre sem vettétek volna hogy ki nem ír már....

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,

köszi, hogy végre leírta valaki, hogy mi a fene is van!!!

Azt tartom, hogy ez nem tragédia, mert akit nem érdeklünk az nem jön.
DE:

Az hogy azzal takarózon bárki, hogy a régiek közül sokan nem jönnek....az szerintem baromság..én még mindig úgy gondolom, hogy ha nem érdekel egy téma nem reagálok rá és olyat írok, ami érdekel....

Tudod azért én megértem a többieket is, mert pl. értetek is mindenki aggódott mikor lesz a műtét, hogy eszik Mazsi..és érdeklődött hogy mi lehet veletek ugyanúgy ahogy Zsuzsófiék után, Magikáék után vagy akár Szösszenet után is,,
aki azt írta, hogy azért nem jön, mert sok a munkája...hát ja. Amikor terhes volt akkor nem volt sok a munkája...de mindegy, ha nem akar valaki nem kötelező és én nem fogok ezen rágódni, de van akik nem veszi ezt olyan könnyen és igenis nagyon-nagyon rosszul esik neki és emiatt nem jön majd többet........

Szóval szerintem az, hogy a RÉGIEK közül már sok embrt nem érdekel ez a topic az hülyeség, mert maradtak azért itt is közülünk páran....de ha Ti egymás között szeretnétek csak zárt topicban beszélgetni akkor tegyétek.

Az tuti, hogy nem az esik rosszul a többieknek és nekem is, hogy nem írtok ide gyakran (mert van akinek tényleg más elfoglaltsága nem engedi a folyamatos fórumozást), hanem az, hogy zárt az új topic...de "no comment"

KépKép
kisfruzsi

tudod, Szőlő, azt elfelejtettem még írni, hogy

igenis észreveszik az emberek ha valaki olyan nem ír régóta, aki régebben naponta többször írt....és ez így is volt mindig hiányoltuk/ták a többiket
Ezt csak azért írom mert elfelejtettem erre re :oops: agálni az előbb

KépKép
kisfruzsi

na megyek takarítani tényleg az levezeti a stresszt.... :shock:

KépKép
kisfruzsi

[quote="nono26"]f írta:nono26ruzsi!
tényleg félreértettelek, sorry.

te sem értettél meg engem. Azért nem írok ide infót rólunk mert azok akik leléptek és akár a hátunk mögött most jól kiröhögnek minket visszajárnak ide olvasni, pl nici, szőlő is az új topik tagjai és be voltak jelentkezbe...most aztán van min csámcsogni. A lúzerek meg had bőgjenek...nem kívánom a világ elé tárni a dolgaimat...azok akik hazudtak nekem ne olvassák.

Nono, te komolyan azt hiszed hogy annyira gyerekes bárki is hogy RÖHÖG ezen???? Fogalmam sincs miről beszélsz, úgy csinálsz mintha személyesen ELLENED irányulna ez az egész. Csajok, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni, elárulná valaki?

Most én is mondhatnék neveket hogy kiket keressetek vissza hogy az elmúlt 2 hónapban hányszor írtak ide.

Azt meg kikérem magamnak hogy olyan sunyi lennék hogy a hátatok mögött idejárnék röhögni!!!! Ha ezt tenném, akkor regisztrálnék más néven, mint ahogy azt valaki megtette egy körprivi erejéig. Ennyi. Vajon Nono, neked feltűnt hogy mostanában alig jelentkezem? Észrevetted mielőtt ilyeneket írsz?

És igen, most azért jöttem, mert hallottam hogy kitört a lázadás, és szerettem volna tisztázni a dolgot, mielőtt bárki személyes sértésnek venné.

Kép Kép
szõlõ

tudod, szőlő más dolgok is visszajöttek nemcsak az h ti külön tartjákok a kapcsolatot és eme más dolgok elég szemétül hangzottak. Tegyetek úgy ahogy jónak látjátok, én is úgy teszek.

A külön fórummal kapcsolatban márcsak annyit h akik úgy fejezik ki a dolgaikat h az ittenieknek már nem írnak csak eltűnnek majd visszatérnek ide h megvédjék magukat akkor tegyék. De miért is kellene megvédeniük magukat ha nem tettek rosszat?

Sokan egyértelműen klikkesedéként jellemezték a ti baráti külön fórumotokat, nem véletlenül. Ez nem barátság ez klikkesedés. Olyanok is vannak közöttetek akikkel nem találkozott néhányotok...szóval ez nem egy tök zárt néhány anyuka barátsága,. Szerintem klikk. De ha nektek jó akkor érezzétek jól magatokat

Van olyan akivel tartom a kapcsolatot telefonon keresztül...szóval ne mond nekem azt h barátok vannak csak ott mert mint 2 ember van aki oda kapott meghívást és szóvá is tette h mi ez az új dolog.

Remélem jól kibeszéltek ott és nem csa kengem hanem azt is pl milyen "udvarlás" folyt itt az elmúlt napokban néhány anyuka között!
Vendég

Fruzsi, én nem azért nem írtam mert nem érdekel. Félreértettél.

Kép Kép
szõlõ

Igen, Nono, kibeszélünk. Erről szól az egész.

Hagyjuk.

Kép Kép
szõlõ

Sajnálom a topicunkat....

Már soha nem lesz olyan mint volt....

Én azért megpróbálom folytatni....

Adok időt....magamnak és a többieknek....

Én senkire nem haragszok, beszélgessetek ZÁRT FÓRUMBAN egészségetekre....

és igenis észrevettem, hogy nem jönnek a régiek....
és hiányoztak!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na ebben teljesen igaza van Nononak szerintem.....

De csajok, ha MI nem lettünk a kiválasztott új baráti társaság tagjai, akkor mi van???????????????????

Nekünk itt az eredti topic, ahol Pumpóka szavaival élve nyalhatjuk-falhatjuk egymást! :lol: :lol: :lol: Ezek szerint más is így gondolta nem csak Pumpi.? De Pumpókában BECSÜLÖM azt, hogy egyenesen megmondta mindig is, hogyha valami nem tetszett neki és nem más hátamögött dumálta meg.

Én személy szerint örülök neki, hogy Szomorú elmondta, hogy ez van, de én sejtettem, hogy az eddg babanetfüggők nem tűntek csak úgy el......
na dugó trényleg

KépKép
kisfruzsi

Kedves topiklakók!
Remélem nem veszitek tolakodásnak, ha kéretlenül megosztok veletek néhány gondolatot. A Babanet vezetőjeként már sokadszor szembesülök azzal a helyzettel, hogy a Társalgó egyik alaposan összekovácsolódott kisközösségében feszültség keletkezik és a csapat kettéválik. A konkrét előzmények ismerete nélkül is azt gondolom, hogy ez, bár nem jó, de természetes...
Mi a Babaneten mindig is az elfogadást, a mások véleményének tiszteletét, a gondolatok sokszínűségét valljuk, azt, hogy ha konfliktus van, azt értelmes emberek kulturáltan is meg tudják beszélni.
Beleolvasva a legutóbbi írásokba úgy érzem, vagytok annyian ebben a topikban, hogy felülemelkedve valós, vagy vélt sérelmeken, de folytatni tudjátok a párbeszédet.
Bízom abban, hogy nem a pillanatnyi indulatok fogják meghatározni kis közösségetek jövőjét!
Jó fórumozást!
Üdv, apa :)
apa

Szőlő,
lehet, hogy félreértettem a dolgot, akkor bocsi. De akkor mit akartál mondani azzal, hogy a régiek közül sokan nem írnak már ide???? ha nem azt, hogy nem érdekes dolgokról folyik itt a dumcsi?

KépKép
kisfruzsi

szőlő igen észrevettem h nem írsz, ahogy kiscica sem és nici és sokan mások és ha tényleg olvastál volna tudnád még hiányoltam is sokatokat és hozzátettem h nem szeretném totál név szerint mert ha kihagyok valakit az sértő.

És érzékenyen érint. Basszus igen. Nem is tagadom. Ha olvastál volna akkor tudnád min mentem keresztül, tudnád h sokat jelentett a pár jó szó amit kaptam. Felhívtam akit ismertem mobilon h elmondja nektek mi történt velünk...kórház...stb...

Lázadás? Mi? Az hogy rosszul esik néhány embernek, és ennek hangot ad az lázadás????. Spec veled nem voltam olyan jóban de van ott egy két kismami akikkel még telcsiztem is sokat. Igen ha ez a baráti társaság lenne akkor ott lennék. Ez egy klikk.

Sok dolga van itt sokaknak, megnézlek majd téged 2 gyerekkel. Ettől mert néhányan nem jöttek már ki kell zárni őket? De tudod mit védje meg magát mindneki. Nemcsak nekem esett nagyon nagyon carul, sok kör pü. ment itt körbe délelött....sokan sírtak a gép előtt.

Szerinted ha csak egy sima baráti társaság lenne akkor ez így hatott volna ránk?

Szerinted azok akik kívűl maradtak jól érzik magukat?

ha szorosabb barátok vagytok attól reagálhattatok volna arra h hova tűntetek. De cartatok ránk, most meg visszajössz és még neked áll feljebb.
Vendég

Apa,

igazad van és köszi, hogy megosztottad velünk!
De honnan tudsz Te egyáltalán erről???? Mindig minden topicba beleovasol? Ezzel a kérdéssel nem felelőségre akarlak vonni, csak érdekel, hogy hogy is működik ez. :roll:

KépKép
kisfruzsi

Apa!

köszönjük a bíztató szavakat.... :cry:

Nici!

Ercsi!

Itt vagytok? be vagytok jelentkezve....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jah és Szomorú levelét megkaptam, köszi annak aki küldte!

És nem is értem, hogy mi az h valaki nem vállalja a nevét. Igazat írt! Nem csodálom ezek után h nem vállalta.
Vendég

[quote="nono26"]
írta:
nono26ha szorosabb barátok vagytok attól reagálhattatok volna arra h hova tűntetek. De cartatok ránk, most meg visszajössz és még neked áll feljebb.

1 kerek napja létezik a fórum. De te ezt pontosan tudod.

Kép Kép
szõlõ

Nono!

igazad van amit Szőlőnek írtál.

Nekemis rosszul esett az egész...

de minek vitatkozni...

ami történt, megtörtént....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

gondolom tegnap óta......

mert tegnap alig volt itt vki.....

Jó beszélgetést az új fórumon...

úgyse lesz ilyen jó, mint ez volt....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Még valami nem akrom kavarni a sz-t, de abban csak igaza van Nononak, hogy idejön olvasni az is, aki már nem ír ide....miért???
Ha nem reagál, akkor miért olvassa, vicces, vagy mi???

Szösszenet, Ercsi és még sorolhatnám, aki most be van jelentkezve,biztos forró drót volt, hogy helyzet van..... :lol:

KépKép
kisfruzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?