A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Vanish barátommal szedjük ki! ;)
20150601134430

Patr! Én nem teszek vele semmi extrát. Ariel mosópor, Silan öblítő (ez itt a reklám helye) 40fokon 800as centrivel.

Hene! Gergő! :shock: Aztamindenit! Jaj de várom már ezt én is! Nagyon ügyes a kis fickód!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Marcsi, tényleg csak alig! Te korán és későn kezdtem! Ha a számokat nézzük!

KépKép
hene

Kriszta, tényleg ügyes, de egész nap ez megy nálunk. Most csak azért ülök itt a gép előtt, mert 10 óta alszik. De nemsokára ébred!

KépKép
hene

Hene!
Gergő nagyon ügyes!
Tényleg vége a jó világnak...
polcok,ez-az...pakolászás..... :wink:
Vendég

ja, mi megkóstoltuk a sütőtököt...
boá... röviden ennyi... :?
Vendég

Hát, akkor a vanish, és az ariel nekem nem barátaim. Nekem nem jön ki :cry: :evil:

Kép
Kép
patr

Szly! Privi ment!

Hene! Gergő csuda ügyes! :D
Vendég

Hene:nem éppen a legszebb helyen lakunk-Anyósék háza :oops: :oops: De nagyon szívesen vendégül látnálak titeket :D :P De ha kicsit messzinek találod,azt is megértem.

Én amúgy is venist használok,mert a nagyok iszonyat,hogy össze tudják magukat koszolni.
Tegnap Vercsi úgy jött haza hogy elesett,és lukas volt a gatyója a térdénél.Felületi sérüléssel a lábán. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Már betámadta a vázát, elkapta a virág levelét és már dőlt is. Víz folyt, anya erőssen mondogadta: Gergő engedd el a levelet!!!!!! :lol: Apa meg rohant be a konyhából! :lol:

KépKép
hene

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mondtam én... :wink:
Vendég

én nehezen tudom elképzelni, hogy Emma 1 hónap múlva másszon...
még egy ilyen lusti nincs is a világon... :shock:
Vendég

Kike, köszi a meghívást. Meglátjuk hogy alakul lenn a program! :D

KépKép
hene

Hene:örülök neki hogy lehet hogy találkozunk! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hozzánk nyáron Sz.Andi jön...
még valaki?
Nem mentek nyaralni a Balaton, vagy a Velencei tó közelébe? Mindegyik nagyon közel van hozzánk... :wink:
Vendég

Ide is lehet ám jönni nyáron:itt a Ságodi termálfürdő-nagyon jó! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Szisztok!
csak benéztem, unom a takarítást...

Jók a sztorik!

Én a férjemmel egy esküvőn találkoztam 2003-ban. 2006. júl. 08-án volt az esküvőnk és rá két évre született meg szerelmünk gyümölcse. Én pont így szerettem volna. Köztünk 7,5 év van. Köztetek mekkora a korkülönbség?

Hene mi is erősen szemezgetünk a Kolpinggal. Csak jót hallotttam róla. Mi vmelyik hétvégére mennénk csak.
Vendég

Most meg hova tűnt mindenki? :roll:

Marcsi:nem is vagy őskövület :wink: És szerintem tök kedves lehetsz,mint itt mindenki :D Amúgy meg az embernek csak a teste öregszik,de a lelke nem! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kép a tegnapi jobb volt
Kép azért add csak ide
Kép birodalmam, anya építette
Kép hol a fejem? eldugtam!
Kép hát itt

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kép a tegnapi jobb volt
Kép azért add csak ide
Kép birodalmam, anya építette
Kép hol a fejem? eldugtam!
Kép hát itt

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Csak annyit, hogy húúú csajok! Az óránként jövökkel is itt ülök félórát, míg visszaolvasok.

Szegény Kata, én csak pár napja vagyok így, de már most nagyon hiányzik a sajt meg tejföl, nyamm.
A rizstej sose jutott volna eszembe, azt akkor lehet, mert a kávéhoz kellene a tejcsi, úgyh azt sem ittam eddig. Megyek is a bioboltba.

IKEA étterem jó hely!!!!

Viki,brassóit szeretjük, csak most nincs kedvem (és időm :D ) vagdalni, mustáros szelet lesz.

Mai kérdésed szimpatikus! Főleg, h én úgy szeretem a mi történetünket!

Próbálom röviden, h ne kelljen majd a talisoknak sokat visszaolvasni.
91-ben Mezőkövesden sátoroztunk, Tibiék voltak a szomszéd sátorban, 4 fiú, mi meg 4 lány, de le se tojták a fejünket, egész nap csak úszkáltak meg fociztak, hiába billegettük magunkat előttük.
Mi meg titokban jól lefényképeztük őket, de ők hazahúztak és nem tudtunk róluk semmit, de akartunk nekik a fényképekből küldeni, ezért a Petőfi rádióban a Reggeli csúcsba írtam egy üzenetet, h keressük őket, akik ekkor és itt és itt sátoroztak, és legjobb barátja anyukája meghallotta, ő szólt nekik, így elkezdtünk levelezni, hol sűrűbben, hol ritkábban, nagyon ritkán találkoztunk is, inkább a Csabi haverjával bulizgattunk, aztán egyszer , 5 éve, Tibi eljött Csabival hozzám és ma már házasok vagyunk és van egy kis mogyorócskánk. Annyi véletlenen múlt, lehet ma még szingli vagyok, ha ez a sok véletlen nem történik meg.

Kép
teó

köszönöm!

most olvasgattam bele az április-májusi topicba... megszűntek, vagyis a többség elhúzott máshova, mert nem tudták tolerálni egymást... hihetetlen.

Amúgy én azt gondolom, nem vagyunk egyformák, de a másik embert olyannak kell elfogadnunk, amilyen, emrt szerintem ha különbözünk az jó, és minden emberben van valami, amiért érdemes megismernünk. A különbözőségeinkből pedig csak tovább építhetjük saját magunkat, és ezáltal mindannyian többek leszünk...
kicsit kusza...
Vendég

Teó:ez tetszik :D

Kriszti:nagyon édes Levi! :D

Nálam ismét megzakkant az oldal-pedig annyira most nem is terheltük túl :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Mi kicsit tobb mint 3eve ismerkedtunk meg apaval,nalunk festett. Aztan ra kb egy evre osszejottunk es pont egy evre ra fogantak az ikrek akik kozul az egyik epp a muzli szeletem masik felet akarta a szajaba tuszkolni,amig ezt nektek irom :D
Vendég

Marcsi:szerintem nem annyira kusza,és jól gondolod!

Kép
Kép
Kép
kike

már megint ideragadtam...!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

na, lelépek a hálóról, mert a ruháink piszkosak maradnak és vasalatlanok! :evil:
Vendég

Patti!
nekünk a hagyományos mosószappan vált be :lol:
még frissen gyorsan eresztek rá forró vizet utána bedörzsölöm szappannal-nekem ez mindig kiszedi a kakifoltot, a Vanish nem :wink:

Kép
kimma

Marcsi,Kike!
Mi a nyaron voltunk a Balcsin,igaz mindig Siofokig jutunk a masik felere sose :D De most elmentunk kocsit venni kiskanizsara es beugrott a Zalaegerszeg Sagod tabla,csak akkor meg nem fogtam fel Kike h te ott laksz,meg ezt kb este 9korul volt,szoval nem hiszem h orultel volna nekunk :lol:
Marcsi te hol is laksz?
Vendég

Ja, és ne írjatok regényt! Légyszi-légyszi....!

Sziasztok!

És még valami!
Mivel ismét hétvége jön, és én nem, vagy csak ritkán jövök, ezért kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

Székesfehérvár és Győr között félúton, Kisbéren.
Vendég

Levi nagyon édes.

Mi 16 éve egy szilveszteri bulin jöttünk össze,de már előtte is ismertük egymást és 15 éve vagyunk házasok :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcsi akkor én is őskövület vagyok,mert csak 1 évvel vagyok fiatalabb :wink:

Kép
csugi

Babuli! Megkaptam, de szerintem mostani kép kéne a gyerekekről!

Apa és köztem 7 év van a javára!

Most rohanok tovább!

Kép
szly27

Maverick:kár...akkor biztos már durmoltam,pedig de jó lett volna talizni veletek :D
De legközelebb ha erre jártok,tessék beugrani ám! :wink: :D Mondjuk esetleg kicsit korábban :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

köztünk csak 3 év különbség van.

Kép
Kép
Kép
kike

köztünk 3 év van

Kép
csugi

Mi a nőklapjacafé-n "találkoztunk" jelentem, 2 hónappal egy csúnya szakításom után. Ő volt az első, akivel internetes levelezés ( kb 4 nap) után találkoztam...Máááár az első randi nagyon jó volt.Hááát még a második... :oops: 4 éve vagyunk együtt, 1 éve házasok.
Zoli is 3 évvel idősebb.

Kép
andkata

Nálunk 1,5 hónap a különbség, én vagyok az öregebb. :lol:
20150601134430

Hu csajok! Ennyit írni!
Mi hogy ismerkedtünk meg apával? Hmmmm....elég hosszu sztori, megpróbálom lerövidíteni.
Egy ismerős hozta magával a szilveszteri buliba 2003-ban. De akkor még volt barátom. Legalábbis azt hittem. Azt mondta ő azért nem tud jönni a buliba, mert dolgozik (kaszinóban), hisz az szilveszterkor is nyitva van. Igenám, de hajnalban gondoltam egyet, és elmentem a kaszinóba hogy meglepjem.....na inkább én lepődtem meg. Ugyanis a csaj aki ott volt, mondta, hogy aznap nem is dolgozott..... Mint utólag kiderült éppen akkor valahol egy másik buliban megcsalt valakivel.
Aztán a szilveszteri buli után Attila elkezdett hivogatni szinte minden nap...aztán minden nap egy órás beszélgetés lett belőle, majd 2004. febr. 14-én Valentin napkor jöttünk össze.
2005. dec 26-án volt az eljegyzés, és 2006. júli 22-én az esküvőnk.
Ja, és apa 10 évvel idősebb nálam.

d.dodó

Na mindenki találkázik?
20150601134430

Én a fiatalabb pasikra bukom, úgyh 3 és fél évvel fiatalabb nálam. Valahogy sose volt nálam idősebb pasim.
Rávetettem magam Apa gumicukrára, abban nincs tej. (Csak mindenféle sz&r adalékanyag, úgyh csak kettőt ettem.)

Barátnőmék voltak két gyerekkel Alsópáhokon a Kolpingban, nagyon dícsérték.

Na felébredt a leányzó, megyek megdajkálni.

Kép
teó

mi úgy ismerkedtünk meg, hogy van egy barátnőm, akivel egyszerre voltunk kinn amerikában. chateltünk egymással. peti meg vele egy házban lakott és ők is beszélgettek, aztán mi is. Vicces volt, mert kinn voltam 3 hónapot, és mire hazajöttem, már kb. mindent tudtunk egymásról (napi több óra beszélgetés után) de még nem találkoztunk. és az is mókás, hogy először egyikőnk sem tetszett a másiknak, csak mivel tök jókat beszélgettünk, ezért találkozgattunk. :) Aztán vagy két hónap után csókolt meg először. :) Ja, és nekem ő az első pasim. :) Elsőre telitalálat. :)
Ez volt már több mint 8 éve, 5 éve kérte meg a kezem és 4 éve volt az esküvő. A lánykérés pedig pont olyan volt, mint amilyet szerettem volna. Nem tudtam róla, és tök jól kitalálta az egészet. De nem akarok hosszú lenni, majd ezt legközelebb. :)

KépKép
muffin

Csajok!
Meg van az Anya taníts engem pdf formátumban. Akinek kell dobjon egy emil címet priviben és elküldöm szívesen.
20150601134430

Megint itt vagyok, visszaaludt, 10 óta alszik, tegnap este 10 óta egyszer evett, reggel 9-kor.

Most képeket hoztam:

Nem rabosítottam a lánykámat, csak a babakocsi kupoláján lévő kukkolón át csináltam a képet Kép

Tamika alszik
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára teó 2008.11.15 08:57-kor.

Kép
teó

Sziasztok!

Marcsi megnyugtathatlak? Vannak Nalad (id)ösebbek is!
Olyan fura egy ideig mindenütt a legfiatalabb voltam, de ennek mar joideje vege!En Majusban lettem 37!Es nem erzem magam rosszul a börömben!

Muffin
Ertem es szerintem is igazad van….Bar szerintem a markakat Te nem csak Eliotnak veszed, hanem Te is szereted…Persze semmi bajom ezzel, csak erdekes, hogy vannak olyanok akiknek fonts es van akiknek nem. De igy van ez rendjen!
A dal szerintem is gyönyörü!

Wera
Nem törtent semmi a felcsereles miatt...olyan ritkan vagyok...

Hene
Ez a Gergö, nem semmi!Igy tud mar közlekedni!!!!Nagyon tetszenek a kepek!

Kike
Es Hene is! De klassz lenne, ha tudnatok talalkozni!!

Kriszti
Ari Levi!

Megismerkedes
Hat mi a neten ismerkedtünk meg, eljarni nem szoktam es hat itt volt mar Aaron 1 ¾ evesen. Chateltünk parszor, aztan talalkoztunk is, es elmentünk konditerembe együtt. A szaunaban elnyaltam, mivel mentös- nyomban beinvitalt a korhazba egy RTG-re. Es aztan betegallomanyban voltam gipszes kezzel es ö meg egy honap szabin. Jol jött nekünk...nem unatkoztunk. Szept vegen jöttünk össze es egy honappal kesöbb beköltözött Rebek a pocakomba.ES azt mondtuk, hogy megprobaljuk az együttmaradast.Ez oktober vegen volt. Karacsonykor mar tudtam, hogy jo lesz ez nekünk. Es mostmar 7 eve együtt vagyunk, ebböl 3 eve hazasok.

Ma is örületes a tempotok, nem fogom tudni követni, csak nagy vonalakban!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Viki, írtam Neked két pü-t is, megkaptad valamelyiket? Csak mert egyik sincs az elküldöttek közt.

Kép
teó

Csugi csak 1 év, akkor szeretném kérdezni, hogy honnan számít az őskövület, mert én meg tőled -1. :lol:

Teó, én veled vagyok! Nálunk is apa a fiatalabb 4 évvel!

KépKép
hene

Hát mi úgy jöttünk össze hogy cheteltünk, aztán kb 3 hét beszélgetés után taliztunk, én Pesti vagyok ő meg Szegedi, szóval ő jött fel hozzám. Aztán hol ő járt fel hozzám, hol én jöttem szegedre, aztán hét hónap után összeköltöztünk, ennek már 7 éve, és most 2008.június 25-e óta pedig házasok vagyunk.

Kép
linda24

Viki!
nekem küldd el légyszi-légyszi! :wink: :P
küldök priviben emailcímet

sikerült végre visszaolvasnom :lol:

Ronix!

megbocsáss de anyósod nem komplett :evil:
én asszem elküldtem volna a búsba
de legalábbis nem hagynám többet vele a gyereket :evil: :evil: :evil:
Lénának gyógypuszi :wink: +++++++++++
a kórházi nővérkéről meg no comment :evil:

Kép
kimma

Teó!
Amíg nem nyitom meg, addig a kimenő fiókban van. Elküldtem ;)
20150601134430

Lányok, ha már az esküvők is szóba kerültek............ :oops:
Lehetne olyat........................szóval..........................én annyira szeretem az esküvői képeket!
Lehtne nézni rólatok, mindenkiről akinek volt???????? Lécccccci!!!!

KépKép
hene

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?