A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Tita keszitett
Vendég

Annat en elobb kicsit hagytam pelus nelkul, sokkal mozgekonyabb ha nincs rajta, gondoltam had tombooljon kicsit, de azert o nagyon fazos ugyhogy visszaoltoztettem
Vendég

No én csináltam egy gyors apa-anya-viki képet!

Örülök, hogy jó volt a tali! Kérünk képeket!!!

Íme:

Kép

sz.andi

Jaj, de jó képek! Na megálljatok, minggyá jövök az előéletemmel! :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Andi!
Nagyon jó! Viki nagyon hasonlít rád!

d.dodó

Szerintem is Viki tiszta Andi!!!!!!!!!!!

KépKép
hene

Jaj! Nagyon bunkó vagyok!!! Szita agyammal! Fenébe Kép
Tegnap elfelejtettem!!!!!

A Szilviknek nagyon boldog névnapot!!!!

Kép

sz.andi

Kép tablókép 3,5 éve
Kép Apával 2,5 éve
Kép én valaha (2 éve)

Holnap hozatok anyuval magamról képet, és csinálok én is Anya-Apa-Levi sorozatot.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Csajok!
Tök ég a képem! Nem tudom átküldeni a cuccot, mert 28 mega. De ahonnan meg letöltöttem délelőtt az meg nem jön be. Holnap próbálkozm megint.
20150601134430

Viki!!

Már akartam mondani, hogy nem láttam képet még Rólad, de Lackó Fickó kiköpött Te vagy!!
Az Anya taníts engem könyvet át tudnád küldeni?? Ha írtad, hogy nem, akkor bocsi, de rengeteget írtatok, lehet átsiklottam fölötte. Írtam ugyan pü-t.
Előre is köszi!

sz.andi

Na pont most írtad! :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Nem baj, majd ha sikerül megoldani, küldöd!

sz.andi

Ezt valamelyik nap csináltuk a nagyinál:

Kép

Na részemről befejeztem a képeket!

sz.andi

Sziasztok!

jó sokat termeltettek ma! :D átolvastam, de annyit irtatok h nem fogok tudni mindenkinek reagálni, bocsika!

esküvői képek nagyon szépek!
sok csinos anyukát és aranyos gyerköcöt láttam! :D nem sorolok nehogy kifelejtsek valakit....... :oops:

taliról képeket kérünk!

Szonimnak megmutiztam a képet, amit Lackófickóról kapott...... Kép

bocsi de megyek mert hiszti van és fürdetnem is kell, nincs apa !
majd hozok képet és mesélek is!
bencuri

Sziasztok!

Esélyem sincs visszaolvasni :? mert megint csak egy percre ültem le. A képeket azért megnézegettem! :D Nagyon tetszenek a családi fotók! Én már tettem régebben annyie esküvőt hogy egy évre elég lehet! Szóval legközelebb márciusban hozok! :wink:

Andi - Viki a Te tökéletes másod! :lol:
Most azt mondták a csajok h Nóri is egyre jobban hasonlít rám! Szerintem is :P :lol:

TAli nagyon szuper volt! Valami hihetetlenül jól viselkedtek a gyerkőcök! MÉg Nóri is!! Aludt odafelé a 1,5 órás úton, Titáéknál is még vagy ugyanennyit, aztán ébren volt kb fél órát és a haza utat megint végig aludta! :shock: Ki érti ezt? :twisted:

Tita - köszönjük szépen a kedves vendéglátást! :wink: És a nadrágot is!! 8) :lol:
Vendég

nalm be volt dogolve a babanet....
de azert csak elkoszonok: jo ejjszakat
Vendég

itt is meghótt :cry:
Vendég

Kedves Ipacs Tímea (tiimoo)!

2008. november 29-én szombaton 8.00-15.00 óráig
Budapesti Vásárközpont (Hungexpo) "A" pavilon.
1101 Budapest, Albertirsai út 10. III. kapu.

Náluk mindent megtalálsz, amire a babának és családodnak szüksége lehet! Kismama – és babaruhák, cipõk, babaápolási cikkek, játékok, babakocsik, bútorok nagy választékban!

Belépőjegy: 690 Ft/fõ.
Belépõk a rendezvény napján, a helyszínen válthatók a pénztáraknál 7:45 órától. Gyermekeknek 14 éves kor alatt ingyenes a belépés.

Ha szeretnéd eladni gyermeked régi ruhácskáit, akkor a Kismama Babaruhabörzén azt is megteheted! Ehhez nem kell mást tenned, mint asztaljegyet vásárolnod személyesen a Sanoma Centrumban! (1037 Budapest, Mondevideo u. 9., H-CS 9-17 és P 9-16.; telefon: 1/437-1481).

A helyszínen INGYENES gyermekmegõrzés, külön pelenkázó és etetõhelyiség áll a látogatók rendelkezésére.

A börzén Kismama-elõfizetõi akciót szerveznek, melynek során értékes ajándékokat adnak az új elõfizetõknek!

Szeretettel várnak Téged és Családodat is!

BabaMamaTudakozó®

Kép

Kép
timi1982

oha, jo ejjszakank nezunk elebe- mar ketszer sirt fel :shock: :cry: :?:
o ilyent soha nem szokott
remelem csak rosszat almodik nem pedig valamilye faj!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:50-kor.
Vendég

Itt a szepszemu kiscsaj :wink:

Muffin!
Ezt az elobb elfelejtettem
http://www.teszvesz.hu/item480424942_ga ... sapka.html
Vendég

Tami - mostanában Nóri is sokat felsír, de nem lett beteg vagy ilyesmi! Lehet h ez az az idegrendszeri jelzés náluk tudod, szóval nem kell aggódni! :wink:

Vidokata - sajnálom hogy megbetegedett Dórinak a kis szeme :cry: . Nem nyúltak egymáshoz a babák szerintem úgyhogy bizti nem kapták el, emiatt ne aggódj! Jobbulást kívánok neki! Mérted a hőjét? Mennyi volt? Remélem nem lázas!

Nórira jó hatással volt a tali! Bár egész nap alig evett valamit, most este bepótolta és fél órája alszik is. Remélem 4-ig nem is ébred fel.

Jó éjszakát minden anyukának és sok álommanót minden babukának! Főleg Titi Levinyuszijának! :wink:
Vendég

Sziasztok! mostanra lett jó a babanet! végre!!

Tami: Zsömi is vmelyik nap fel-felsírt álmában, de nincs semmi baja.

Örülök hogy jó volt a tali!!!

Vki kérdezte a baba-mama tornát a Nagy Lajos úton! Hétfőn ha minden igaz Tamarával meg a babákkal megyünk és kipróbáljuk hogy milyen!

Mi nem vagyunk házasok még- eljegyzés volt, meg is ünnpeltük de aztán jött a picur (meg előtte sok bonyodalom gyerektéma kapcsán) és most új lakásba költöztünk . Azt tervezzük hogy majd jövőr elesz esküvő!

Egyébként olyan szép volt mindenki (most is :lol: ) az esküvői és egyéb képeken!

Kriszta: hogy te milyen fiatal vagy! irigyellek a fiatal anyukaságért!!
én 33leszek februárban

most elköszönök jó éjt mindenkinek!!!

Kép
mancsi76

Nagyon szupik az esküvős képek.Olyan szép mindenki.
Nekünk kis eküvőnk volt, mert mi igazság szerint nem akartunk összeházasodni, csak a gyerek miatt házasodtunk össze, azért így sokkal jobb.:)

Én a dominót nézem, szerintem tök szép.
Jó éjt mindenkinek.

Kép
linda24

Örülök, h jól éreztétek magatokat Titáéknál! Ha egészségesebb leszek, mi is megyünk!

Sokan írtátok, h jó lenne az IKEA-s tali, de mikor??

Gyönyörű menyasszonyok voltatok! Na és a nászutas képek... ilyen dögösmaca anyucikat :wink:

Itt az én köröm, asszem, mi is a vének közé tartozunk :D

Megismerkedés kb. 1998-99-ben, ő egy kórustársam pasija volt, és az egyik koncerten besegített gitározni (akkor én is foglalt voltam). 99-től jártunk egy énektanárhoz, ott koncerteken taliztunk, énekeltünk együtt is. Aztán 2000 őszétől jött a kórusba énekelni. Két kórustársam esküvőjén, 2001-ben hívta fel a barátnőm (a karnagy) a figyelmem, hogy a pasi belém van esve. Nekem nem volt az esetem, mert azt hittem, romlott életű (cigizett...), aztán a mackós alkatú férfiakat kedveltem, nem akartam házinyúlra lőni, meg hát az akkor már volt barátnője miatt sem, mert nagyon tapadt még Apára. Apa meg elkezdett rendületlenül figyelmes lenni velem: kicsi csokik, 1-2 kedves sms, e-mail, meg folyton nyaggatta a hozzám közelebb álló kórustársakat, hogy beszéljenek a fejemmel... a kerítést utáltam, és különben is félig-meddig még egy macerás pasiügyem volt. Néha elhívott beszélgetni, de elmondtam neki egyik alkalommal, hogy nem akarok tőle semmit. Mire ő: "ugye, nem zavar téged, ha ez engem nem érdekel?" :oops: Rájöttem, hogy muszáj ráfigyelnem, mert nem egyszerű lekoptatni.... Aztán a kórus elment kirándulni pár napra, ahol továbbra is nagyon figyelmes volt, és annyira kellett rá figyelnem, h már láttam, ez nekem nagyon jó lesz :lol: pár nappal később első randi (2002. aug. 8.), két hónapra rá lánykérés, 2003. szept. 6-án esküvő :D

Ja, köztünk két és fél év van.

Ennél sokkal részletesebben is tudnék mesélni :oops: :oops: :D
De már így is jó sok voltam :)

Megyek, ágyba dugom a nagyot is. Nyugodt éjszakát mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bondi 2008.11.14 22:06-kor.

Kép
Kép
bondi

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
bondi

Most csak képeket jöttem feltenni!

Hulla vagyok!

Nagyon szupi volt a tali! Köszönöm, hogy itt voltatok!!!

Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És egy kis saját!

KépMost elbújok! Kép Még hogy nem eszem... Kép Kép Kép Na ez már fini Kép Kép Kép Kép :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

huuu lányok!!!

annyira irigykedem a tali miatt!!!!
Kép

megyek elteszem magam holnapra. hosszu nap vár rám! jah és lehetőleg azért ne irjatok 20 oldalt! nem leszünk itthon. megyünk szüleimhez, és annyira lemaradok akkor hogy csak na! ;)
Kép

Kép

Kép
timi1982

lányok, jó reggelt! :D
Taliképek de jók! Torna volt és éneklés is? De jó nektek! Én is megyek, ha valaha kikeveredünk a folyamatos influenza-gyötrelemből.
Most épp én voltam egész nap lázas, még az oviba sem tudtam elvinni Szonját :oops: Zoli vitte be életében először - na épp ideje volt.:wink:

Titi, milyen szép mindkét kisfiad!!!! Rád hasonlítanak 8)

Bondi,
jó történetetek van! És milyen szép pár vagytok az esküvői képen!

(bocsi, egyelőre csak ezt az oldalt olvastam át!)

KépKép
szkagi

A mi családunk története röviden:

Én 29 éves voltam, amikor a Zolival találkoztam. Akkor még tanítottam, és a nyári szünetben meg biciklistaként dolgoztam a Kopaszi-gáton. Éjszakai meló volt, egy szórakozóhelyen, imádtam!!! Minden naplementét és napfelkeltét láttam... akkor találkoztam a Zolival. Sokáig kerülgetett, de nem nagyon foglalkoztam vele, épp egy zűrös kapcsolatból másztam ki nagy nehezen. Néha találkozgattunk, sokat kirándultunk együtt, sokszor meglátogatott, amíg dolgoztam (hidegben hozott nekem rumos teát - ezzel nagyon bevágódott!!!), hajnalonként hazakísért biciklivel... nagyon szép nyár volt, életem legszebb nyara. Aludtunk kint a Balatonnál szabad ég alatt... teljesen beleszerettem!
Aztán megint tanítottam, tavasztól újra biciklistának álltam. De egy hideg éjszakán rájöttem, hogy ez már harmincévesen nem annyira klassz dolog, valami mást kell csinálnom a tanítás mellett - jelentkeztem pszichológia szakra. Közben csináltam nyaranta a szokásos ausztriai biciklitáboraimat a diákoknak, és onnan hazatérve egyszer az Erzsébet hídon összeütköztem egy másik biciklistával (ő jött nekem, oldalról), és ínszalagszakadásom lett.
Fekvőgipszet kaptam. Akkor költöztem össze a Zolival, és akkor határoztuk el, hogy veszünk egy lakást. El is adtuk hamar a saját kis egyszobás lakásainkat, jött az albérlet, amíg felépült a társasház, ahova vágytunk. Amikor költöztünk, már terhes voltam... A tetőtérben laktunk, onnan is lehetett látni minden naplementét és napfelkeltét. Szonjácska megszületett, utána persze jöttek a nehéz időszakok is, már nem lehetett ugyanúgy élni, mint addig. Most a kistesó jöttére megint költöztünk, itt is a miénk a nap reggeltől estig.

Egyszer eljöttök és megnézitek! :wink:

KépKép
szkagi

most pedig visszaolvasok, amíg alszik a család 8)

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Nagyon jók a talis képek-és az esküvősök,meg a babák,meg minden kép szuper :D

Este 8-ra értünk haza,de így is taxival,egyébként csak 9-re kerültünk volna haza.

Tiszta káosz a város,az útjavítások miatt :?
És úgy utálom hogy nincs hol megetetni.
Babakocsival legyalogoltunk a tescoba-de ott nincs hova lerakni a babakocsit megőrzésre-rittig rá is kérdeztem :twisted: Ugye ott sem 5 perc,amíg az ember bevásárol-közben felébredt,és nyűgös volt,így Domit ki a babakocsiból,Apa fogta,de hát ugye a kosarat is tolni kell,plusz a babakocsit,és ölben a gyerek,közben nézelődni ajándékok után :evil:
Pelenkázó ugyan van-de ott megetetni :roll:

Tehát szegényemnek nem volt más,minthogy lefelé a Mamához,aki totál az ellenkező irányban lakik,elaludni.

Szerencsére el is aludt hami nélkül,és uzsgyi be a kínaiba,vettem egy pizsit,két gatyit magamnak,bugyikat Vercsinek.
No mindegy,szóval ha tetszett neki,ha nem három órát ki kellett bírnin hami nélkül.Mamánál etetés,peluscsere,onnan interbe,vissza a Mamához,busz lekés,marad taxi,8-ra haza-Anya hulla. :evil:

Na,hosszú voltam :roll:

Vettem két harisnyát tescoban,Dominak,meg három rugit is.

Jajj,és az oroszlánt a rossman-ban-imádja,attól a pillanattól fogva hogy meglátta :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ó,igen,és hogy sipol is az oroszlán,már Anyukám jött rá a Mamánál :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Készen vannak az ovis fényképek is. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Némelyik jó,de nem igazán tetszenek-Domiról nem jók,látszik hogy fel kellett ébreszteni szegényt. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

kicsinykét visszaolvastam, és mindenkit biztatok, aki lemaradásban van, hogy érdemes visszaolvasni!!!!
Nagyon jók a képek, és jó olvasni a találkozásokat is!!!
(bocs, az enyémet nagyon bő lére eresztettem, de jó volt visszaidézni, hogy milyen szép is volt...)

Patr,
kakis ruhát azonnali forróvízben sima babaszappannal ki lehet mosni.

Kimma,
tegnap beszélgettünk a férjemmel 8) hazajött 3 órakor! És Szonjácska nagymamázott, úgyhogy miénk volt az este is! Keressük a megoldásokat az anyós-helyzetre... Zoli rendel neki kaját, hogy ne kelljen minden nap menni hozzá. Én mondtam, hogy felhívom akár naponta is, ha ez megnyugtatja (nem nyugtatja meg. Neki a fiai kellenek, személyesen. Hát nekem-nekünk is a fia kell személyesen...)

KépKép
szkagi

Kike,
ne kímélj, zúdítsd a fotókat :D ha már itt vagyok 8)
te hogy tudsz ekkora képeket feltenni? Nekem a kicsinyítetteket is letiltja, hogy még mindig túl nagy :shock:

KépKép
szkagi

Kép

Kép

Kép

Csak azért ekkorába,mert ezek még kicsi mintaképek,és nem igazán látszik lekicsinyítve :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Ági:nem tudom,de nekem ilyen nagyban is engedi :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Photobucket-be rakom be,és úgy ide.

Kép
Kép
Kép
kike

Meg egy téli kabátkát is vettem Dominak :D

Kép
Kép
Kép
kike

azért vannak ebben nagggyon jó képek is! Válogathatsz!
Én meg kérem az elefántot :D

KépKép
szkagi

Nándi reklamál, mennem kell.
Szép napot nektek!

KépKép
szkagi

Új haverjával:
Kép

Kép

A másik két fajta nem tetszett,csak ez-jól el volt dugva-ez volt belőle az utolsó kissé szétpakoltam a boltban a játékokat érte :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Ági:majd szólok az érdekedben a fotósnak :wink: :lol:

Na,igen ,de nem lesz egyszerű dönteni-még jó hogy csak csütörtökön kell leadni-de amin négyen vagyunk,az nem jó-szerintem :?

Domiról is jobbakat tudok csinálni.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Andi!
Viki is rád hasonlít. ;)

A talis képek baromi jók! LaciAnyu nagyon irigy és nagyon menne oda!!!!

Az Anya taníts engem innen tölthető le:
[url]
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... _engem.pdf[/url]

Tegnap voltunk lent sétálni negyed 4től negyed 5ig, akkor aludt Dundi, 6tól 7ig megint. Utána a cicin is bóbiskolt. Tök vicces volt, mert megriadt úgy tett mint aki fent van, de már esett le a feje. Fürdés előtt viszont úgy belendült, h sokat nevettünk rajta úgy pörgött. Fürcsi után evett, és mire letusoltam már be is aludt.
20150601134430

Viki:nekem ezen semmi olyasmit nem hoz be :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Szuper kepek. Bizti nehez valaszani. En is megrendelnem mindet tuti,ha a gyerekeimrol lenne. :D

Talis kepek is tok jok :roll:
Mekkora mar Nori,igazi nagylany :D
Levi meg nagyon jokepu :wink:
Dorika es Anaa pedig... :oops:
Ha igy haladunk elhalasszak elolunk a csajainkat :( :lol:

Agi!
Olyan meghato volt a torteneted,h el is pityeregtem rajta. Felidezte bennem a milyenket is.
Vendég

Hú talis képek nagyon édibédik.

Kike nagyon szépek a képek a gyerköcökről. Elhiszem hogy nem egyszerű a választás.

Viki én is megnéztem az oldalt, de nekem se jön be semmi olyasmi.

Kép
linda24

Hová tudnám feltölteni akkor a gépünkről? Pdf formátomú.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?