A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Átkapcsoltam a dominóra, valami förtelem a Lilu frizurája!!

Kép
muzsuzska

Nálunk is gagyi :evil:

Kép
martik77

Hátula sliccet le kell varrnom,mert egész a derekától megy és nekem nagyon domború a hátsóm :lol: és ezért furán áll rajta. :?

Kép
flóra 11

LAPTETŰ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Márti te hogy bírod amikor L. éjszakás és néma csöndbe kell legyél?
Nekem büntetés..........

Kép
muzsuzska

Azt nem tudtam, hogy egész deréktól, akkor igen, legalább a derekad is melegebb lesz!

Kép
muzsuzska

Mikor éjszakából jön haza?Nem mindig fekszik le,mert nem publikusan odabenn is lehet pihenni. :oops: :oops: :oops:

Kép
martik77

Akkor jó neki, jó helyen van- nem publikusan! :wink:

Kép
muzsuzska

Egyébként nehezen,mert ő minden zajra fel kell,vagy nem tud elaludni.Olyankor Döménél nézek tv-t és one net. :?

Kép
martik77

Marha klassz ez a dominó. :wink:

Kép
flóra 11

Nem mindig jó azt hallgatni,hogy:ÁPÓLÓ ÚRRRRRRRRRRR!És ez szó szerint a kuka csendbe. :evil:

Kép
martik77

Mi együtt jövünk megyünk, csak néha van keverés. Most hétvégén én nem dolgozom, párom meg éjszakás. Szombat-vasárnap sírí csöndbe kell legyek, ha nekiállok valaminek az biztos zörögne, kiesne a kezemből. Úgyhogy azt hiszem elmegyek az egyik lombikos csajhoz és elmeséltetek vele minden részletet közben meg megdajkálom a lányát.........

Kép
muzsuzska

Ez nem rossz ötlet.Legalább hátha meg is nyugtat egy kicsit ha részletesen hallasz az egészről ismerőstől.

Kép
martik77

Igen, Flóra, lassan kitörik a nyakam ,mert oldalt van a tv és néha oda is bámulok, a legmagasabb stb..........

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,ez a Lilu tényleg abszurdum. :lol: :lol: :lol: :lol: Marha röhejes.De ő mindig ilyen.Nem szeretem őt. :?

Kép
flóra 11

Na jó megyek.Hátha holnap többet lesztek.Puszi nektek.

Kép
martik77

Tudod Márti, nagyon nehéz lesz a munkahelyről elmenni, úgy hogy lehetőleg senki se tudja meg. De mindkettőnk főnőkét be kell avatni mert hogy magyarázzuk el, hogy pont most érik a petém és menni kell. :?:

Kép
muzsuzska

Klassz programod lesz, Zsuzsi. :wink:

Kép
flóra 11

Márti, itt vagyunk!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Mári maradj, a fülemmel nézem! :D

Kép
muzsuzska

Márti!!!!!!! A t betű kimaradt!!!!!!!!!! :oops:

Kép
muzsuzska

Tudom,csak közben dominóztok,meg elfáradtam.De miért baj ha oda benn megtudják?Ez nem szégyen sőt!!!Aki az ilyet nem érti meg az egy lelketlen tuskó.

Kép
martik77

Nekem most zengte be a fiam, hogy holnap reggel megy vissza Komáromba, mert egy lány meghívta a szalagavatójára.És már nem jön vasárnap vissza,tehát ha "akarok" (ezt így mondta.Aranyos nem?) csomagolni neki kaját,akkor holnap reggelig készítsem el. :?

Kép
flóra 11

Nem baj,nekem a P vel mármint betűvel van gond :lol:

Kép
martik77

Most akkor álljak neki a főzésnek éjjel? Vagy hajnalban? Hajnalban nem tudok felkelni. Sose voltamkorai kelő. Meglátommi lesz a dominóután.Most ezt mindenesetre végignézem.

Kép
flóra 11

Márti, ha megtudják akkor ki akarnak rúgni!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

A dominónak majdnem hajnalban lesz vége :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Flóra, ha nem szólt előbb akkor diétázzon!

Kép
muzsuzska

Na ne!!!!!!!! Azt azért nem várom meg........

Kép
muzsuzska

Mert gyereket akarsz??????
Undorító,hogy mindenhol ez van.Gebegy meg a melóban de élni nem lehet :twisted:
Mondjuk ha kenyér törésre kerülne a sor egy percig se gondolkodnál az tuti.

Kép
martik77

Na jó kicsit túloztam :oops: 23.25ig tart :?

Kép
martik77

Valahogy megoldom, van törvény, hogy a lombikost nem rúghatják ki! Nálunk teljes kizsákmányolás van. :evil:

Kép
muzsuzska

Most már tényleg megyek.
Puszi. :D

Kép
martik77

Ha nekem kellett volna dominót rakosgatni, kb 1 óra múlva elvittek volna kényszerzubbonyba.

Kép
muzsuzska

Szép álmokat!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Akkor kilövöm én is a gépet, Flóra se ér rá...

Benó, miért nem jöttél este?

Szilvi, hova foglaltak helyet A. ék????????? Hotel, étterem?

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Nekem mindegy mikor van vége a dominónak,megnézem.

Majd valamit azért készítek a gyereknek is. Éhezni nem fog. De lehet, hogy megdumálom vele, hogy jöjjön haza,szerintem elfelejtette, hogy hétfőn szabadnap van.

Kép
flóra 11

Jó éjt lányok!

Kép
flóra 11

Na sziasztok lányok! Hát hol van mindenki?

Kép
flóra 11

Szia.Itt vagyok!!! :D :D :D

Kép
martik77

Jó reggelt Csajok!

Tegnap nálam teljesen megadta magát a net! :evil: :evil: :evil: Bocsánat, hogy háromszor küldtem el ugyanazt, de utána már besem tudtam lépni! :evil:

Zsuzska, menj is el a barátnődhöz, reméljük picit megtud nyugtatni, Te meg engem ha kell! :wink: :oops: Bár én nem bánnám ha inkább itt lennél velem, ma dolgozom, de szerintem nyugi lesz! Nem tudok még semmi biztosat a szilveszterről, csak azt, hogy ott lesz tartva. De lehet, hogy Harkányba! De az sem távolság! :D

Kép
szilzi

Na helló! :D :D :D

Kép
szilzi

Halihó Szilzi!
Megint meló? :?

Flóra hová tűntél?

Kép
martik77

Flóra, főztél még éjjel?? :shock: Kabátot mikor varrod át? Kérünk ám lépet! :wink: Bárcsak én is tudnék varrni, de én max kézzel megöltögetek valamit, ilyen nagyobb munkának nem mernék nekiállni! :(

Kép
szilzi

Igen megint dolgozom, most kemény hetek jönnek, mert ugyebár hárman maradtunk nyégy helyett! :( De elég jó beosztást sikerült csinálnom! :wink:

Kép
szilzi

Nekünk ma kell menni L.szüleihez mert kedden volt L szülinapja,és most családi ebéd lesz.
Nem szeretem az ilyet olyan feszült vagyok olyankor,hiába rendesek.
Ja meg Döme megy délután a nagy anyjához,ott lesz az apja akivel áprilistól nem találkozott.Most fogja megmondani,hogy terhes vagyok.

Kép
martik77

Én se tudok varrni csak felvarrni meg a fotelra varrtam huzatot,de a gép megadta magát vagyis állandóan tépi a cérnát és úgy felhúztam rajta magam,hogy bedobozoltam és elraktam. :evil:

Kép
martik77

Márti és az exférjed anyjáék sem törődnek a Dömével? Na és mi van akkor ha megmondja a babót?? Nem tegnap mentetek szét!

Kép
szilzi

Csajok én ezután csak krumplis pogit sütök! Még ma is olyan finom, hogy csak na! :D

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?