A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kike,
szerintem is te jobbat csinálsz a gyerekeidről :D de azért vannak jók!
Nekem a közös fotók közül a nevetős tetszik.

Mav,
örülök :wink:

Képeket majd én is hozok, csak most vásárolni indulok.
Képzeljétek, nem jó a jobb index az autón :roll: a szerelő csak a jövő héten tudja megnézni (már egy kört futott csütörtökön vele). Hát remélem, addig megússzuk nagyobb kár nélkül :?

tényleg, valaki nem tudja véletlenül az Este jó, este jó kezdetű dalocska teljes szövegét? (Így kezdődik:
Este jó, este jó, este mindig jó,
Apa mosdik, anya főz, együtt lenni jó,
Ég a tűz, a fazék víg nótát fütyül,
bogárkarika forog a lámpa körül...

Ki emel, ki emel, ringat engemet?
Kinyitnám én a szemem, de már nem lehet,
elolvadt a világ, de a közepén
anya ül és ott ülök az ölében én)

Szonjácskának nagyon tetszik ez a dal, de nem ugrik be a teljes szöveg, csak töredékek a többiről

KépKép
szkagi

Tita: koszonjuk a kepeket.
Tamas vissza tudta varazsolni az eltunt dolgot?

Dorika hogy van?Kotohartya gyulladas?
Anna jol van, orrat ugyan leszivtuk reggel, kicsit szorcsizett de nala ez gyakori, nem tunik betegnek, es ejjel is aludt.

en most takaritok, teszek veszek, de be be kukkantok majd:)

szep hetveget mindenkinek
Vendég

jó reggelt mindenkinek!

viki zip-elve se tudjuk? e-mailben? mennyi lenne zip-elve?

vagy ftp-re feltenni és hozzáféréssel letöltenénk....

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt!!

Ági!
Zelk Zoltán: Este jó

Este jó, este jó
este mégis jó.
Apa mosdik, anya főz,
együtt lenni jó.

Ég a tűz, a fazék
víznótát fütyül
bogárkarika forog
a lámpa körül.

A táncuk karikás,
mint a koszorú,
meg is hal egy kis bogár:
mégse szomorú.

Lassú tánc, lassú tánc
táncol a plafon,
el is érem már talán,
olyan alacsony.

De az ágy meg a szék
messzire szalad,
mint a füst, elszállnak a
fekete falak.

Nem félek, de azért
sírni akarok,
szállok én is, mint a füst,
mert könnyű vagyok

Ki emel, ki emel,
ringat engemet?
Kinyitnám még a szemem,
de már nem lehet…

Elolvadt a világ,
de a közepén
anya ül, és ott ülök
az ölében én.

sz.andi

Zipelve is 26 mega. Töröm a fejem,mint micimackó!

VKatus!
Dóri bébinek jobbulást!
20150601134430

Ezt én is ismerem,annak idején nagyon szerettem. :D

Ági:köszi.
Azért 8-at így is kiválasztottam,majd Apa még átnézi,aztán meglátjuk:290-egy kép-szóval nem egy olcsóság+ a négy db igazolványkép a Vercsiről 500. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Bár nem tudom,de szerintem kicsit szomorú ez a versike :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt,

nekem nagyon foooos éjszakám volt és megint nem a gyerek miatt. 11-ig Zoli tévézett, ezért nem ment az alvás, aztán éjfélig felsírt Adél 2x, na ilyet nem szokott csinálni, mondjuk hamar megnyugodott, de nekem totál kipattantak a szemeim. FÉl1 körül kimentem fejni, hogy legalább vmi haszna legyen ennek az éjszakának. Végül2 körül aludtam el, de addigra már a fejem ismét nagyon fájt, migrainesen, így bevettem egy Algopyrint. Fent voltam 3kor is, 4kor Adél evett, majdnem 5 volt mire visszaaludtam, hatkor ébredt,megnyugtattam, majd 7kor keltünk végül. Ja és fél2-kor még egy csótányt is széttapostam a konyhában. Hogy honnan jött? Szóval tisztára mint Pati úgy alszom, csak nekem jól nyomja a gyerekem.
Most elviszi férjecske sétálni, hátha alszom egy kicsit...Bár nem hiszem.

Ági, Csilla olyan megható történetek! Tiszta romantikus...:)
Ági, örülök, hogy férjecskével beszéltetek!
Csilla a képek is szuperek, milyen szép vagy!

Kike! Jók a képek...

És a talis képek is szuperek!!!

Katus, hogy van Dóri?

Kép
andkata

Sziasztok!
Nagyon jók a talis képek! Irigy vagyok kicsit!

Nekünk éjjel a szokásos kelések voltak, de 6-kor nem volt hajlandó visszaaludni! Meg egész éjjel nem volt hajlandó a bal ciciből enni (nagyon régen volt már ilyen), igy reggelre úúúgy fájt már.....egyből le is fejtem 150-et abból a fél mellből, aztán megkönnyebbültem.

kike!
Nagyon jók a képek!

Ma apa babgulyást főz ebédre. Nekem porszívózni meg felmosni kellene.

d.dodó

Agi en tudom ezt a verset/dalt
Vendég

[quote]T írta:aliképek de jók! Torna volt és éneklés is?
Na az nem volt, de ettünk sokat!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andkata - sajnálom a rossz éjszakát! Én is hasonlókat produkálok sajna. Apa nagyon rendi hogy levitte Adélt, legalább van egy kis nyugid! Pihizz jól!! :wink:
Nóri is folyton felsír, kb egy hete. Ma éjjel óránként, de képzeld, olyan furi volt, mert mindig akkor amikor felébredtem! Nem mocorogtam vagy ilyesmi, tehát nem hiszem hogy miattam, de ahogy magamhoz tértem, fél perc múlva már fel is sírt (de szerencsére nem ébredt fel)! :shock: Hogy a fenébe lehet ez?? :roll:

Most 5 óta vagyunk ébren és nem akar aludni pedig látom rajta hogy csuklik össze :roll:.

Vidokata - hogy van Dorci?

Tami - Anna nem sírt most fel az éjjel? Nórinak is le kell szívni az orrát hajnalban, de csak egy nagyobb darab miatt szortyogott, nem is jött semmi több szerencsére és azóta is jó. Remélem megúsztuk ennyivel!

Kike - Jók a képek! Irtó huncut gyerőceid vannak! :D :wink:
Vendég

Este jó, este jó,
este mégis jó.
Apa modik, anya főz,
együtt lenni jó.

Ég a tűz, a fazék
víznótát fütyül,
bogárkarika forog
a lámpa körül.

A táncuk karikás,
mint a koszorú,
meg is hal egy kis bogár,
mégse szomorú.

Lassú tánc, lassú tánc,
táncol a plafon,
el is érem már talán,
olyan alacsony.

De az ágy meg a szék
messzire szalad,
mint a füst, elszállnak a
fekete falak.

Nem félek, de azért
sírni akarok,
szállok én is, mint a füst,
mert könnyű vagyok

Ki emel, ki emel,
ringat engemet?
Kinyitnám még a szemem,
de már nem lehet…

Elolvadt a világ,
de a közepén
anya ül, és ott ülök
az ölében én.

Zelk Zoltan
Vendég

bocsanat, azota latom valaki mar megelozott, igy ketszer is elolvashatjuk:)
Vendég

KAta: sajnalom!
Tudom milyen iszonyat nem tudni aludni, En ettol idegbeteg szoktam lenni!
Probalj most ! HA mar ferjed ilyen rendi( az enyem szokas szerint nincs itthon, es mivel szupi ido van delutan kosarazni megy....mar meg se jegyzem neki, en keszulok hamarosan vendegeink lesznek, takaritas mindjart kesz, meg hajat kell mosnom, meg zuhanyoznom...)
Vendég

Vera: nem utna mar aludt szepen Anna. Amugy a szorcsoges nala reggelente szinte allando. " naponta kb leszivjuk( azt olvastam ez meg jo is, ha ppar naponta kitisztitjuk) igazabol a sterimaron kivul nem is jon belole semmi , de megis kicsit csak tisztul....
Amugy napkozben nem szorcsog.
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:49-kor.
Vendég

Vkata - vagyis NEM véletlenül! :lol: :wink: Tudom, így akartad! Nagyon szépen írtad egyébként, szerintem is így van! :wink:
Vendég

Kata:sajnálom a pocsék éjszakát :?
Csótányt :shock: Hú,talán csak az az egy volt.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:49-kor.
Vendég

Viki!
ha msn-en megosztasi mappaba dobnad?
Vendég

köszi, lányok, elmentettem a verset, Szonja örülni fog!

Kike,
kicsit szomorúnak tűnik, de csak az elalvásról szól :wink:

Képzeljétek, most mentettünk meg a Zolival egy csapdába esett sündisznót! A szomszéd kirakott egy csapdát nyestnek, de most láttam, hogy egy süni mocorog benne (rákattant a sajtra :shock: ), gyorsan rátelefonoztunk a szomszédra, hogy kiengedjük.
Ott szuszog riadtan a fűben még talán most is...

KépKép
szkagi

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Köszönöm a kedves fogadtatást és a dicsérő szavakat a képekről. Csak azért tettem fel, mert Ti (egyébként én is) szeretitek a gyerkőcös fotókat nézegetni, én meg szeretem őket mutogatni! :P

Hát pár szó magamról: most lettem 30, tavaly szeptember 8-án volt az esküvőnk, október elején volt egy kisebb műtétem, utána jöhetett a "baba-projekt", és pont ma egy éve, 2007. november 15-én jelent meg a két csíkocska a teszten, Brúnó baba jönni akart hozzánk és meg is érkezett 2008. augusztus 3-án! (júli 22-re voltam kiírva, 30. héttől veszélyeztetett terhes voltam 2100-as méhszáj miatt, gyógyszert kellett szednem, kórházban is voltam "fenyegető koraszülés" miatt, ehhez képest a 9. túlhordásos napon elkezdték indítani a szülést, rá 3 napra lett meg Brúnó, az utolsó pillanatban rossz szívhang miatt császárral). Azóta kisütött a nap és úgy is maradt! :D

Amúgy Pannonhalmán lakunk, Győrben dolgozom egy cégnél jogtanácsosként.

Ennyit rólunk.

Anyjuk! Megnéztem a life is beautiful-os videót Annádról, kis törékeny szépséges porcelánbaba! Nagyon tetszik a videó zenéje, ugye az Élet szép c. film főcímdala is ez? Megmondanád az előadót, szeretném letölteni, annyira megtetszett!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Sziasztok!

Jók a talis képek, minden baba hogy emeli a fejét!
Kicsit irigykedem is.

A Zelk Zoltánt én is majdnem minden este elénekelem, meg nálunk az Lencsilány a nagy sláger, ha Emma maghallja, azonnal vigyorogni kezd:)

Mancsi!
Én kérdeztem a tornát a Nagy Lajoson, majd meséljetek, milyen volt, mert már nekem is megfordult a fejemben.

Viki! Gondolkodsz már új kérdésen? :D

Jók legyetek
Vendég

Ó,szegény süni-itt is gyakran találunk sünit,pár éve egy kicsit találtunk,akkor Apa épp hogy nem ment rá a kocsival-sötét volt,pár hete meg egy nagyot találtunk,olyan édesek-még mikor Apa kicsi volt itt lakott egy sünicsalád is:Apa,Anya,és három kicsi-épp mint mi :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Bruno NAyukaja: igen a La vita e bella betetdala! A kedvenc filmem:)
Eloado: NOA- beautiful that way
Vendég

Jaj, azt a filmet én is imádom.
Egyszer levetítettem egy osztályomnak, nagy kajla dilisek, aztán alig győztek meghatódni.
Persze el nem ismerték volna. :P

O.
Vendég

Ja, ugyanilyen hatást ért el a Belső tenger is, nagyon szeretem, ha már a filmeknél tartunk.

Amilyen neveletlen vagyok, nem is köszöntem.

Na most: Szép napot a babáknak és mamáknak!
Vendég

Jajj,Brúnó Anyukája:üdv itt köztünk-bocsi :oops:

De megyek is,mert egyedül vagyok a hárommal :roll: kész káosz :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

igen mav, nekünk is van, de a képeken az a nagybátyámék kertje... :) és a sapit is köszi, de olyanunk már van. 8)
én meg lenyomtam egy dupla órát és mire vége lett mindkét pasim az ágyban nyomta a szunyát. És azóta is... :) csak sajna menni kell megint masszázsra, úgyhogy hamarosan fel kell ébresztenem őket...
akata, nagyon sajnálom az éjszakádat... lehet hogy ma arra járunk, de akkor lehet hogy inkább hagylak pihenni. :)
vkata, remélem dóri hamarosan jobban lesz! (annyira tetszett ez a felírtam neki és már ki is váltottuk... :)
anyjuk, én is így vagyok a márkás cuccokkal. Az a vicces, hogy pl. amik most jönnek Calvin Klein body-k, 500 Ft volt darabja, de itthon a tescosat sem kapom meg ennyiért. Akkor meg miért ne? :) AMúgy Anna a talis képeken megint tiszta Adél... :)
Tita, Levi hihetetlen ügyes! Szerintem simán kinéz vagy fél évesnek amiket csinál. :)
Viki, köszi a privit, de nem ment. Majd én is gondolkozom valami megoldáson. Pedig a toldacuccot eddig nekünk bejött...
ági, tényleg szépen írtad le a sztorit :) a naplemente-napfelkelte dologról meg az jutott eszembe, hogy tinédzser koromban én is tetőtéri szobában laktam, és az ágyam fölött volt pont az ablak, és minden este úgy aludtam el, hogy a csillagos eget néztem (persze amikor nem volt felhős) amikor meg csillaghullás volt augusztusban, kimásztam a tetőre, és a meleg cserepeken feküdtem és úgy néztem. Én is nagyon szerettem! :)
Na megyek felkeltem a bagázst... Bár ahogy apa horkol, csodálom hogy a törpe még nem ébredt fel mellette... :)
Kike, szerintem is aranyosak az ovis képek (bár nekem a puszis nem tetszik annyira, mert kicsit olyan mintha egy szerelmes pár lenne, ami amúgy cuki ötlet, csak nem tesóknak, viszont az ölelkezés az nagyon édes! :)
orsóanya, ne irigykedj, mi sem emeljük, meg ahogy engem próbáltak nyugtatni, elég sokan írták. Úgyhogy fogd úgy fel, hogy nem mi vagyunk lemaradva, hanem ők járnak elöl... :)
MIndenkinek szép napot! :)

KépKép
muffin

Szintén szerettem Az élet szép című filmet!!!! De a kedvencem A nagy kékség.

Tényleg. Egyszer láttam egy filmet, asszem Eső előtt a címe. Látta valaki? Honnan lehetne megszerezni?

Képeket is hoztam :wink:

Nem akarok felkelni, nem akarok oviba menni
Kép

Mehetek kendőben az oviba...?
Kép

Nándi őszi színekben
Kép

KépKép
szkagi

Ági!

A nagy kékség is szuper, nekem egy időben nagyon bejött a fiatalabb könnyűbúvár :P
Az Eső előttöt nem láttam.

Nagyon jók az álmos képek.

Evelin: köszi a biztatást.
szép napot nektek is :P
Vendég

Agi : nekunk megvan, bar azt hiszem csak makedonul :lol:
Annak a zenejere vonultunk be a polgari eskuvon:)
Vendég

jah, még egyet: Nándi sem fordul még semerre, egyelőre karra gyúr, fekvőtámaszozik hason. Maga alá gereblyéz néhány játékot, aztán rájuk fekszik 8) utána meg sír, mert nyomja. Kicsi zizi fiam.

KépKép
szkagi

Vendég

Anyjuk, megvan az Eső előtt? Honnan???? Rendezőt tudsz mondani? Megpróbálom valahonnan összevadászni

KépKép
szkagi

Agi: csak vhsen van meg magyarul, amugy angol felirattal megvan, ha ugy kell, egy talira elviszem neked.
Ez egy makedon film
Vendég

A belso tenger innen letoltheto:http://forum.paytv.ro/showthread.php?p=610675
Vendég

csak ehhez kell rapidshare account
Vendég

Látom, látom!!!!! kösziiii! Erre a filmre gondoltam!
Ha valaha eljutok egy talira, akkor megköszönöm, ha elhozod! Nem tudod nekem átírni? Vagy túl pofátlan kérés? :oops:

KépKép
szkagi

Agi a zenejet el tudom cd n is vinni, de a film megszerezhetetlen dvd-n a ferjem szerint.
O akar hanyszor adtak a moziba megnezte:)
Vendég

Köszi A belső tenger linkjét, nekem sajnos csak VHS-en volt meg, de az már használhatatlan.
:lol:
Vendég

a zenet at tudom, a filmet meg kell kerssem, de mondja ferjem azt is at tudja alakitani dvd ve.
nem tudom igerni mikorra , de meglesz.
Vendég

Anyjuk! Köszönöm a gyors választ! Én is imádom ezt a filmet, nem tudom sírás nélkül végignézni... :oops:

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Csináltam vonalzót, de nem sikerül beillesztenem... :cry: tök béna vagyok. Valaki segítene? :oops:

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Muffin:a puszis kép nekem sem tetszik,tiszta hülyeség volt a fotóstól ez :? Na meg még néhány-Pl.A Domit úgy kellett fognom,mintha egyedül ülne szegény,a térdemre kellett ültetnem,és hátul a ruhájánál tartanom,mintha egyedül ülne-ilyen hülyeséget :evil: Látszik is szegényen,hogy nem igazán élvezi a dolgot. :roll:

Ági:ezt Domi is el szokta játszani,hogy mindent odaszed maga alá,és aztán sír mert nyomja a nyakicáját :roll:

Kristóftól meg totál kész vagyok:állandóan lövöldöz,meg hogy Meghalsz Anya:bumm,bumm :twisted: :twisted: :evil: Mind az oviból szedi őket-az én Fiam sose volt ilyen :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Brúnó anyukája: csak kimásolod a linket (copy) és a profilban (fent az oldal tetején a segédletek menüpontban találod) bemásolod az aláírás melletti rubrikába.

Remélem érthető voltam.
Vendég

kike!
Sajnálom, hogy nehéz Kristivel. Az biztos, hogy a rosszat meg a hülyeséget könnyen megtanulja egy gyerek.

Képzeljétek el, hasra raktam le Lizyt. Azt hittem apácska nem látta hogy raktam le. Kijöttem a konyhába, erre hallom hogy mondja, hát te hogy kerülsz ide? Mondom én raktam hasra. Azt mondja igen, de most nézd meg hogy van. Hát háton volt. :) Még 2-szer "kipróbáltuk" hogy nem véletlen volt-e...de nem. Ugy fordul hasról hátra mint a villám. Szóval a kanapén már nem hagyhatom :).

d.dodó

Orsóanya, köszi! Mindjárt kiderül, megértettem-e....

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Ez nagyon égő, még mindig nem jót linkeltem be........ :oops:

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Brúnó anyukája:
ne a mellékletekhez linkeld, hanem az aláíráshoz, amit csak a profilban tudsz beállítani fönt, itt a válaszküldésben nem.
De szerintm zavaros vagyok.

(Fölmész az oldal tetejére és ott látod, hogy segédletek és azon belül, hogy profil és ott kell az aláíráshoz bemásolni ezt a linket.

Különben, ha ráklikkelek, látom a vonalzód :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?