A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Nagyon jók a talis képek!
Rakok képeket, már régen raktam
A kis maffiózó
Kép
Kép
Most oldalt viszket az ínye
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingyenesen letölthető babaszakácskönyv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!! Én már belenéztem :P :P :P
Itt a babaneten egy leányzó talált rá :P

Jó éjt :P
bluebox

Szia Márti!
Hol van az a szakácskönyv?
Van még egy kép amit fel akartam rakni, aztán eldugulok.

Kép
Most látom, hogy zokni az nincs rajta, ő is állandóan lejátssza magáról :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Nagyon hülye voltam tegnap este, bocsi :oops:

http://www.kismamablog.hu/konyvek
itt van :P
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:13-kor.
pironya

na jónapot, ideértem én is. fél10kor sikerült kikászálódnom az ágyból... azóta próbálom magam behozni. :roll:

én már inkább a vasárnapot várom. :)
csajok a brokkolit ha párolom (tehát nem főzöm) akkor kb mennyi idő alatt készül el?

mia_snow

Mia! A brokkoli gyorsan kész van, de gondolom már rájöttél :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Jók a képek Stella!!!

Brokkoli: nem tudom 8)

Csajok! most jöttünk haza a méredzkedésről és 6,73 kiló a drágám. Végre megdupláztuk a születési súlyunkat.
Most két hét alatt hízott 23 dekát, az jó nem???
Úgyhogy nem adok neki tápszert. Ma megjött a More milk kapszula, azért azt szedem..... bár ma is magától hagyta abba, pedig még ehetett volna. ....

Na mindegy.

Sziasztok
bszilvi25

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a kispasik a képeken!

Nekem megjött a gyed igénylő a melóhelyről és már vissza is küldtem.

Tudjátok itthon van Apa és olyan jól elvagyunk.Sokkal nyugodtabb vagyok és Máté is egy angyal!
Rengeteget alszik és dumál!Apa alig tud tőle tanulni.

Ma gyrost csináltam ebédre.
Na,megyek lassan,mert Máté ebédel aztán megyünk sétálni.

Majd jelentkezem.

Kép
melike

CSAJOK!!!!!?????????????????????????????

tényleg nincs már sok hátra???????? haldokllik erőteljesen a topic! :(
bszilvi25

Szilvi, nem tudom, hogy a többiek merre járnak, de én Marcizok. amennyit csak lehet. Ha ébren van, rengeteget játszunk, meg nevetgélünk, sétálunk. Ha meg alszik, akkor van idő a házimunkára, meg az evésre, tusolásra, hajmosásra... Ha netán hosszan alszik, na akkor van idő netezni :) Erre nekem mostanában elég kevés időm marad... Visszaolvasni még igen, de írogatni... Napi 2-3x 10 percre kapcsolom csak be a gépet...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ok, én sem ülök itt egész nap! Csak ha megnézed ma van vagy 10 hsz....... (ezzel együtt)
bszilvi25

Hali!

Jaj,ne írjátok,hogy haldoklik a topic!Olyan rossz ezt olvasni.Még ha ritkábban is,de írogatunk azért.Én nem akarom,hogy "megszűnjünk"! :cry:

Kép
melike

sziasztok!
íme az egyik dédi
Kép

Kép
Kép
eyi

ma levágtam a haját :lol: gondoltam, hogy csinálok neki egy cleopátrát, de azt mondta, hogy ne csináljunk belőle bolondot :lol: azt mondja,
ha nevetni akarnánk csak ránéznénk s máris jókedv lenne

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Bekukk, ma nem voltam itthon, hétvége meg a családé! Holnap sógor szülinapozunk, vasárnap meg elmegyünk kirándulni egyet! :lol:
Egy olyan kocsikázósat, valahol megállunk ebédelni, meg persze igény szerint Levit etetni! :lol:

Oszman igen 9300 gr. :) Havonta 1-1,5 kilókat hízott, a táblázatban meg tudod nézni, de szerintem nem dagi! :lol: Vagy igen ? :) NA jó lehet picit! :)

Nagyon édik a babák, és persze a dédik is. Imádom a gyerekeket, és az öregeket! :) Na jó a kutyákat annyira nem. :oops:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Nem tudom másnál hogy van, de pl Boni most sokkal többet igényli, hogy vele legyek, mikor ébren van, meg élvezi is. Nálunk ez van most, ezért is vagyok kevesebbet.
Én is gondolkodtam már a topicunkon, hétvégén mindig kicsit pangás szokott lenni, családozás van, már akinek otthon van az Apa. De ez így van jól.
Azért meg, hogy legyen élet a topicban, mindenkinek kell tenni egy kicsit.

Kép

Kép
[/url]
stella40

sziasztok!
a felhasználónévhez elkezdtem írni a köszöntést
:lol: kicsit kómás vagyok.tegnap ahogy levágtam a mama haját, anyu becsavarta, s mintha kicserélték volna, tiszta new lett :lol: majd megmutizom :lol:

Levi nagyon édi.gondolom hosszú is és eloszlik rajt a súly. csak tejcizik?olyan furi, h. ennyire máshogy híznak a gyerekek, hogy két -3 kiló is lehet két uannyi idős csak tejcis bébi közt.

Kép
Kép
eyi

Mira is igényli a foglalkozást, de általában délelőtt (9-10 körül kel)nagyon eljátszik a járókában, addig meg tudok főzni meg ilyenek, aztán meg alszik kb 2 órát, szóval olyan du 2ig nyugi van.inkább duán igényli a foglalkozást.5 körül megint alszik 2-3 órát és akkor estig tényleg nagyon sokat játszunk.

Kép
Kép
eyi

ja és Viki igazi nagylányosan fekszik ott Levi mellett,biztos sokat akar vele foglalkozni.azóta nem akciózott?ugye ő ült rá Levire?basszus nem nevetséges, de úgy kellett nevetnem mikor írtad!nagyon kell vigyázni.nem is tudom mit csinálnék ilyen esetben.hány éves Viki?

Kép
Kép
eyi

ja látom 3

Kép
Kép
eyi

na jólvan lepillálom a lábam ha már ilyen sokan vagyunk.szóhoz sem jutok :lol:
megyünk babauszira.ha elalszik 10ig, csak az utsó turnusban tudunk menni.3/4 11 re.van 9kor-az reménytelen.meg fél 10 kor is, szerintem arra sem érünk oda, mert még nagyon alszik

Kép
Kép
eyi

Boni is hagyon édi abban a szemcsiben
nálunk apa most is kinnt van a háznál.ma a párkányokat rakja be és kifugázza a garázst.egyébként már festenek,jövő héten kész lesznek az első festéssel, majd jön a burkoló, s utána jönnek a végleges festésre.alig várom

Kép
Kép
eyi

én teszek azért hogy a legyen élet a topicban :lol:
lálálálálálálálálálá hol vagytok?

Kép
Kép
eyi

Jó reggelt!

Mi megyünk a mamához (szokásos szombati), de sietünk majd haza.
Anyám is jön, úgyhogy teljes lesz a női szakasz! :)
Ott lesz a Merci, én, anyám és a mama. (4 generáció :wink: ) Csinálok majd fotót.
(amin a gyerek lesz a legszebb) hihi :wink:
bszilvi25

Sziasztok!
Vikianyuja,nem látszik daginak egyáltalán,na jo egy picit sonkás a karja. na jo de egy fiu ne is legyen porcelán baba.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen a táblázatbol láttam.
Furcsának tünt,mert Milán 7500gramm,és elkezdtem gondolkozni, :P :P :P :P :P hogy ur isten Milán nem lenne jo kondiba? :P :P :P
Nem tudom mi az ideális suly ebbe a korba. de szerintem nem is ez számit,hanem hogy egészségesek legyenek a babák.
Mentem enni mert urasága alszik.

Baba kajára,csak tippeket kéne adni egymásnak,én erre gondoltam. De valaki irta hogy hogyan készitjük azt is.????????? Én el tudom képzelni,de másoknak jo ötlet lehet ez is,akik még most kezdik.
Ja baba könyv amit belinkeltél Márti.
Átolvastam.
Ujat nem irt számomra.
De a kor meg szabásán kiakadtam. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
májat 8-10 hós kortol????
alma,őszi 6 hós kortól. :shock: :shock:
puuuuffffffffff
mi mindet már joval hamarabb elkezdtük.
Máj a kecskemétibe 5 hóstol van.
Ki érti ezt????
Apa nincs dolgozik. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Csiri és a többiek. Azt tudom hogy nektek van párologtato a radiátoron. Az lenne a kérdésem hogy mit töltötetek bele???
Én lefőztem kamillát,és azt.

Babakaja tipp:
reggeli,banános tápszer,
tizorai reszelt körte+egy kis vaniliás tejpép bele.
ebéd nem tudom,éppen ezért kérek tippeket.
Mert mindig olyan nehezen találom ki mit kéne adni neki.

Mi ebédünk:
sült krumpli,rántott husi,(csirkemell),rántott karfiol és rántott répa.+borsos rizs
.

Kata&Milán

oszman777

na írok én is egy kicsit, hogy nehogy ma is csak 10 bejegyzés legyen :wink:
lehet, hogy megvan az első monoklink... Úgy lefejelte Marci a kelj-fel-babáját, hogy csupa vörös és be van dagadva az egyik szeme. Most várom, hogy lila lesz-e. A lehető legjobbkor, mert hétfőn jön a védőnő :? Remélem korán jön, mert utána indulok anyuékhoz. Csak szerda este jövök haza. Sanyi külföldön lesz :twisted: De legalább ki tudja aludni magát...

Nálunk az ebéd tárkonyos raguleves volt, meg a Márti féle tejfölös husi tejfölös uborkasalátával. Marci a ragulevesből kapott. Még mielőtt behabartam volna, levettem neki belőle és összeturmixoltam. Ízlett neki :wink:

Most meg megpróbálok aludni, ugyanis Marci is elaludt. Szeretem, hogy ilyen mozgékony, ugyanis tök hamar elfáradt, és napközben 3x is elalszik. alszik egyszer 9 körül, dél körül, és 4 körül.

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!
[quote]C írta:siri és a többiek. Azt tudom hogy nektek van párologtato a radiátoron. Az lenne a kérdésem hogy mit töltötetek bele???

Nekünk "igazi" párologtatónk nincs,nem is volt!Az illóolajas párologtató és a radiátoron lévőbe rakok vízet és fahéjas illóolajat!

[quote]e írta:béd nem tudom,éppen ezért kérek tippeket.

Kisebb nagyobb változtatásokkal azt eszi amit mi,csak pépesítve!!

ma pulykahusit,burgonyapürével!
Vendég

Tervezett hétvégi program nálunk stornó:
Zoé láza 39,2 és elég csúnyán köhög!Bízom az ösztöneimben és a "tudományomban"...remélem hétfőre kutya baja sem lesz!
jó bő progink lett volna,de most csak egy nagy séta marad mára!
JÓ HÉTVÉGÉT NEKTEK!
pusz
Vendég

Sziasztok!

Már ezer éve nem írtam, most van pár percem és gondoltam jelzem, még élünk :lol: :lol: :lol: . (Bár igaz annyira nem hiányoltatok :? )
Nálunk is meg van fázva Marcika, köhög és a nózija is folyik, de nem komoly láza szerencsére nincs.
CSiri: mi az a tudományod amivel ilyen gyorsan meggyógyítod Zoét?
Jobbulást neki :wink: !!!!

Egy egész régi hsz-ben valaki kérdezte, hogy amit írtam túrós őzgerinc miért olyan folyós. Nos kell bele a 2dl tej, de én majdnem egy egész tasak zselatint bele szoktam önteni, hogy megkössön. És úgy rakom a formába mikor már egy kicsit nekiáll kötni, de még folyik, hogy a gyümölcs ne szálljon le az aljába. Ennyi! Különben tényleg folyós marad :? .

Jók lettek a topiktalis képek! Szuperok tényleg, csak azt sajnálom, hogy mi nem tudtunk ott lenni mert messze vagytok!
De a nyáron szeretettel várok mindenkit ide a Balcsira. Akár szállást is tudok szerezni ha kell majd! Mert ide nem érdemes 1-2 napra lejönni. Min. egy hétvégére!

ancsika82

Magunkról nem is írtam sokat, pár szóval: megvagyunk, hol sírdogálósan, hol jókedvűen, forgolódásba most kezd belejönni Marci, és a kúszással is próbálkozik, de még csak úgy megy ha a kezemmel segítem a lábánál.
Az oltásról ismét lecsúsztunk a megfázás miatt, így súlyt sem mértek, de hozzávetőleges adataim vannak. Kb. 6600gr. és 64cm.
Képzeljétek az utóbbi 3 hétben szinte semmit nem hízott, pedig most egész jól eszik. Ki érti ezt? De hát többet nem tudnék belediktálni, mindegy annyira nem izgat, ígyis jól néz ki, nem sovány.

Marci mai ebédje: csirkehusi, kevés csirkemájjal, + burgony, s.répa+ és tettem még hozzá sütőtököt is. Bevágta mindet! Jah és a ragulevesből is kanalaztunk vagy 10 kanállal a levéből.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsika82 2008.11.15 15:32-kor.

ancsika82

Szilviknek Boldog Névnapot! (utólag is!)

És akiknek mostanság volt hófordulójuk nekik is sok ilyen Boldog Hófordulókat!!!

A fotók szuperok, minden baba csodaszép!!! Nem írom kik, mert már olyan rég írtam, hogy mindenki nevét felsorolhatnám!

ancsika82

csiri! köszike. a fahéja illó olaj az gyógyszertári??? vagy sima mezei??
Pironya!azt hiszem te irtad rég hogy nektek is szépen jön fel a pöszi.
Nahát tegnap nekünk teljesen fel jött. Apa olyan büszke volt magára,mert ő csinálta mindig. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti hogy álltok ezzel fius Anyukák,már aki huzogatja.
Milán a tévét nézi,már vagy 40 perce a kis székéből,minimax.

Kata&Milán

oszman777

[quote="ancsika82"] írta:ancsika82Mert ide nem érdemes 1-2 napra lejönni. Min. egy hétvégére!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ancsika! egy hétvége 2 napból áll :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcinak és Zoénak jobbulást!!!
Kata, én nem piszkálom neki. A mi dokink szerint még korai. Hát én várok türelemmel...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szilviknek boldog névnapot, nem is írtam.
voltunk uszin nagyon jól bírta a csajszi,el is aludt utána, most meg megint alszik, jól kifáradt :lol:
Kata, mama azt mondta, ilyen pici gyerekek szemének nem tesz jót a tv :lol: hinni kell a mamiknak :wink:
gratu Milán 5.hónapjához, meg mindenkinek, lassan fél évesek leszünk..

Kép
Kép
eyi

Mi igy fürcsizünk. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

És igy tévézünk.
Kép
Miközbe Anya babanetezik.

Szóltam neki,és igy mosolygott rám. Kép

Betegeknek jobbulást kivánunk.

Kata&Milán

oszman777

köszi eyi.!!!
Igen tudom,nekünk is mondja mama hogy nem jo ha tévézik a baba.

Kata&Milán

oszman777

v zjfd f . z z 6mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmvv v
EZT MILÁN IRTA NEKTEK! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

hékás!
kezdet kezdettől mondta a doki nő hogy huzgáljuk. Mi huzgáltruk,és tegnapra fel is jött.
De sogornómnek a dokija azt mondta nem kell huzogatni,nem is huzogátták.

Már 1éves Tibike,és nem engedi huzogatni,pedig már el kellene kezdeni. Ketten alig lehet lefogni.
Ennyiben rossz később elkezdeni.

Kata&Milán

oszman777

Ancsika!
mivel ugye én gyógyszerérzékeny vagyok,ezért parázok a gyógyszerektől,így csak a legvégső esetben nyúlok hozzá...a "tudományom" az semmi különös és azért írtam idézőjelbe,mert nem találtam jó szót rá!!!Jó nagy séta a friss levegőn,jó meleg tea és jó kis itthoni izzadás!Nekem sokkal jobban bejött mint a gyógyszerek!de ez még közel sem biztos,hogy most is bejön!Hétfőig várok és ha stagnál, (de addig tuti javulni fog)és akkor elmegyünk a saát doktornőhöz,de ügyeletre semmiképp!!!!!!

Oszmi!
Sima mezei fahájas illóolaj!olyan igazi tejbegríz illat lesz tőle

:wink:
Vendég

Oszi!
MI AZ A KÁDBAN,AMIBEN ÜL MILÁN?????????ÉS HOL LEHET OLYAT KAPNI?ÉS MILYEN NÉVEN? :roll:
Vendég

én ezért a fütyi ügy miatt tartok csak a kisöcsitől :lol: :lol: különben jöhet. ja!nem jött meg már több mint egy hete.csináltam is tesztet, mert már teljesen bezsongtam.még egy kicsit korai lenne.na neg lett.van egy olyan érzésem, h. fogok még párat csinálni, amig be nem áll.nade mikor lesz az?

nagyon édi Milán.hol vetted amiben ül?direkt vízbe való?nekünk is kellene, mert általában mi is ülve fürcsizünk

Kép
Kép
eyi

Kata: szuperek a képek!!!!

Eyi: nekem sem jön meg. Amikor elkezdtem szedni ezt a bogyót akkor egy levél alatt kétszer is megjött, nade azóta nem :shock: és eltelt 3 hónap!

Babáknak jobbulást!!!

Csajok! Lehet, hogy nagy "sz@rban leszek, és mehetek valami dokihoz. (de remélem nem hétvégén a szájsebészetre) Képzeljétek tegnap elött du. óta úgy fáj a fogam, vagy nem is tudom, hogy már a számat is alig bírom kinyitni. De tényleg. Ha eszek, nagyon nem jó.

Amiben Milán fürdik az : Fürdetőkarika.
bszilvi25

csiri akkor csak kúráld Zoét!én sem vagyok gyógyszerpárti.most vettem ilyen homeopátiás bogyókat a fogára-egész jó.chamomilla vulgaris. 5 bogyót kell feloldani v.miben.ismeri valaki?hányszor lehet egy nap.én eddig még csak 2szer adtam, csak este,

Kép
Kép
eyi

most néztem utána-fél óránként-óránként 5 golyó.hát annyira nem veszélyes,rem nem is lesz :roll:

Kép
Kép
eyi

ancsika kérdeztem v.melyik nap,mikor jöttök errefelé

Kép
Kép
eyi

Eyi, én ismerem. Marci azért kapott ilyet, mert mostanában "erős dühkitörései" vannak :lol: 3x3 bogyót kell neki adni. És tényleg nyugodtabb tőle, bár már nem adom neki...

Kata, tudjuk, hogy minden doki más, mindegyiknek más a véleménye. Hát én megvárom, míg azt mondja, bízom a miénkben. Ha meg netán későn kezdjük el, majd eszembe fog jutni, hogy Te figyelmeztettél :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Képet nem hoztam, csak videót. Arról, hogy hogy eszik :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=wNN0fLghAyQ

Brigi

Kép

Kép
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:14-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?