A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia Flóra!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, hogy vagy ma? így pé utáni napokban?

Kép
flóra 11

Ja, már semmi Zsuzsi. Olvasom, hogy pont írtad, hogy vagy.

Kép
flóra 11

Sehogy sem vagyok Flóra! :evil: Olvasgatom a lombikos oldalakat és közben kihullik a hajam a sok adattól és történetekről!

Kép
muzsuzska

Lányok a www.reflexive.com oldalon rengeteg játék van. Le lehet őket húzniés egy óráig ingyen lehet játszani. De aztán van olyan programom,ami kikódolja és végig lehet menni a pályákon. A Peti talált nekem ilyen kódfeloldót.
Marha jó játékok vannak ott. Mahjongot rengeteget játszottam valamikor,mikor egyetemre jártam és már agyamra ment a tanulás. Aztán rákaptam ilyen keresgélős játékokra. Azokból legalább angolul is tanulok. :lol:

Kép
flóra 11

Én is mindig így vagyok. Most már nem olvasgatok. A múlt hónapban is "sokat" olvastam. :evil:

Kép
flóra 11

Persze a programot el tudom küldeni. :D

Kép
flóra 11

Egy etnikai kisebbséghez tartozó nagymama itt veri a kb kétéves kislányt az ajtónk előtt, visszhangzik az egész lépcsőház és a lakás is, szívem szerint kinyitnám az ajtót és egy marha nagy pofonba szaladna a banya! :evil:

Kép
muzsuzska

Bezzeg ezek szaporodnak évente!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Etnikai kisebbség....hahaha... Lassan ők vannak már többségben, amekkora a szaporulatuk a marháiknak. :evil:

Kép
flóra 11

Na,megint megértjük egymást. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Az én porzóm nagyon óvatosan közelíti meg a petécskéket....

Kép
flóra 11

Mint mindig! :D Végre felértek a lakásba.

Kép
muzsuzska

Tök mindegy, hogy közelit csak sikeres legyen! Szeded már a closyt?

Kép
muzsuzska

Mikor próbálod ki a kenyérsütőt? :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Én most pipa vagyok erre az etnikumra,mert egy olyan faluban tanítok, ahol ők bennszülöttek. :lol: Szóval a falu nagy százalékát ők teszik ki. Ezért van ott annyi iskola és olyan nagy létszámmal. Van ott magyar suli 150 gyerekkel,szlovák 230 gyerekkel és van magyar és szlovák speciális iskola is, a gyengéknek. Ott is sok a gyerek, de nem ennyi,mint a normál sulin. De szép termés egy falura,igaz?

Kép
flóra 11

A Clostit holnap kell kezdenem. Kenyérsütőt is szeretném kipróbálni, csak még átkéne tanulmányoznom a használati utasításokat. Meg recept is kellene. Nem Te írtad, hogy szoktál sütni?

Kép
flóra 11

Le van halkítva a telefon, látom anyám keresett. Lehet,hogy meggondolta magát mégis lemehettem volna. Na akkor így járt!
Nem fogok könyörögni az anyámnak ,hogy lemehetek e hozzá!!!!!!!!!És hogy nem zavarom apámat!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Azt hiszem ez az egyik okom a babához, hogy átadjam azt a szeretetet amit én sosem kaptam meg, viszont bennem rengeteg van! :roll: Nagyon.nagyon tudnám szeretni!

Kép
muzsuzska

Vagy ha nem Te,akkor ki írta, hogy szokott friss kenyeret sütni otthon? Szerintem csak Te lehettél. :D

Kép
flóra 11

Nem értek a sütőhőz!
Ez falu???????????? Nálunk ennyien laknak a falvakban, nem hogy ennyi a szaporulat! :shock:

Kép
muzsuzska

Elhiszem Zsuzsi.Ezzelén is mindig így voltam. Egyrészt ki voltam éhezve a szeretetre,máerészt adni osztogatni akartam, ami bennem felgyülemlett.

Kép
flóra 11

Itt a pékség mellettünk, 145FT egy kiló kenyér, ennyiért nem erőlködöm.

Kép
muzsuzska

Akkor te megértesz!!!!!! Ha két gyerekem lenne akkor sem tennék ilyen különbséget köztük! :evil:

Kép
muzsuzska

Ettem egy fél szelet kenyeret és kis kolbit, elfogyott a paradicsom és megkívántam a foghagymát, ettem 3 gerezdet! Jól is esett! :D

Kép
muzsuzska

Én vagyok a vámpírmentes kis büdöske most!!!!!!! :D :D :D

Megyek zoknit húzni mert lefagyott a tappancsom! :D

Kép
muzsuzska

Hát Csajok ehhez a gondolathoz én is csatlakozom, bár én nagyon sok szeretetet kaptam anyáméktól, de feltétlenül szeretni, csak a gyermekemet tudnám, hisz ott nincs semmi ami elrondíthatná a dolgot.

Kép
szilzi

Hát nálunk pontosan nem is tudom,hány lakosig falu egy község és mikortól város. Ez egy nagy falu ahol én tanítok. Galánta város, ahol lakom.

Kép
flóra 11

Elég baj ez,hogy mindenhol van valami vagy valaki aki belerondít!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Süssek islert ? Azzal két órát eljátszom, vagy linzert? :shock:

Kép
muzsuzska

Ha egy fél órán belül nem találok valami csendes elfoglaltságot ordítani fogok!!!!!!
Flóra mi lenne ha átfaxolnám magamat hozzád??????? :D

Kép
muzsuzska

Kerestem,hogy mennyi Jóka lakosa, nem tudom, sztem 3-4000 lehet. GA-é 17 000.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, benne vagyok. Hozom az exemtől is a vasalót és egész délután vasalunk. Idekészítettem az ágyra,itt tornyosul a vasalnivaló.Jöhet a segítség. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Közben csinálok nyúlragut, nyúlpörköltet,és rántott szeleteketis. Meg persze először a májat csinálom majd meg. Jó lesz? Vagy Te nem szereted a nyulat? Akkor mást főzök.

Kép
flóra 11

Vasalni, utálok! De a nyulat szeretem, pár évig én is tartottam. :D

Kép
muzsuzska

Most mutatják a híradóban a Fico-Gyurcsány találkozó. Az exem is ott van, hivatalosan.Reggel ő vitte vissza a Norbit Komáromba,mert a találkozó is ott van.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,én is így vagyok a vasalással és a nyúllal is. :lol: Gondolom kitaláltad, hogy azért tornyosodik itt. Várok,hátha meggondolja magát a ok cucc és magától kivsalódik. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Találunk ki programot, ne aggódj.Csak gyere. Akkor nem kell kényszerzubbony sem és a lakásban csend lesz. :lol:

Kép
flóra 11

Ja, hogy már nem is vagy otthon! Gyorsan útra keltél. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

De itt vagyok!!!!!!!!! :D :cry:

Kép
muzsuzska

Na,előkerültél? Azt hittem elindultál hozzám. :lol:

Kép
flóra 11

Pedig neked még vasalnék is! Azt hiszem bebújok királyi mellé.
Hátha elalszom.

Este 9 után szalma vagyok!

Kép
muzsuzska

Elijesztettelek a vasalással,ugye? :lol:

Ez van, meghagyod nekem. :( :lol:

Kép
flóra 11

Jó pihit. M1-ről lesz most egy film. Közben vasalgatok majd.

Pá....
Jó pihit. :wink:

Kép
flóra 11

Képzeljétek Csajok, felakart szedni egy pasi! :shock: Idejött hozzám, de nem volt se tolakodó, se bunkó, se flúgos és megkérdezte bemutatkozhat e?! Azért egy két perc után megcsörgettem a céges mobilt a sajátomról és persze "rendkívül fontos" hívás volt, úgyhogy elkellett köszönnöm! :oops:

Kép
szilzi

Halihó! :D :D
Hazaértünk kettő után csak próbáltam eddig aludni,ami nem igazán jött össze. :? :? :?

Flóra:Ha beírod a Google-ba,hogy receptek kenyérsütőhöz kidob egy csomó oldalt. :D

Kép
martik77

Fényképet cseréltem hogy megmutassam ilyen lett a közép barna hajszínem. :?

Kép
martik77

Kép Na ez is egy mai kép.

Kép
martik77

Szerintem élőben nincs ekkora hasam,de nem vagyok egy fotogén. :?

Kép
martik77

Nem jön valaki???
Unalmas így egyedül. :( :( :(

Kép
martik77

HALLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X