A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szióka Zsuzsi! Na, most akkor hogyan dolgozzak,ha ennyien itt vagyunk?

Kép
flóra 11

Megyek Királyfizni, 9után jövök! :wink:

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi:Én mindig nagyobbnak fogom látni a cicim :evil: ,mert nem szeretem,hogy ekkora.

Kép
martik77

Csináld meg a dolgod és és később randízunk!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
muzsuzska

LAPTETŰ!!!

Kép
martik77

Márti, tényleg, a kép. Nekem az jutott eszembe, hogy itt mindenki olyan vékony, nincs is pocód. Én nem merek magamról képet felrakni.

Kép
flóra 11

Nem lényeg a súly ezt már megbeszéltük!!!
Különben is ott van a múltkori tv felvétel a fiaddal azon is látszol.És?Te ilyen vagy én meg ilyen.Az anyám majd át szakad olyan vézna Én meg a nagyanyám alakját örököltem.Nagy cici és hízásra hajlamos vagyok.De ez van.

Kép
martik77

Most vagyok 61 kiló amúgy 53-54 szoktam lenni,és ugyan ekkora a cicim,ráadásul véznák a lábaim.Na tényleg az mennyivel szebb. :lol:

Kép
martik77

Én meg olyan kíváncsi lennék rátok,de pl Benó is fej nélküli állandóan :D

Tényleg Benó!!!Hol vagy????

Tuti fáj a feje. :(

Kép
martik77

Felraktam a baklazsánt is. :D

Kép
flóra 11

Ügyi vagy.Akkor most ráérsz egy kicsit vagy azt figyelni kell? :shock:

Kép
martik77

Benó valahogy hanyagol bennünket. Én is akartam már kérdezni rá.

Kép
flóra 11

Nem kell figyelni, néha meg kell kavargatni. De majd odaugrom. Ne izgulj,köozben végzem a dolgom. :lol:

Kép
flóra 11

Igen.Eddig a gép,tegnap vendégek de mindig jön reggel és ma még nem is volt.Azt hiszem.
Dobjak rá egy sms-t? :roll:

Kép
martik77

Multifunkcionális vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Ezt viszont el kell mesélnem. Nem vagyok Gyurcsány párti,de most nagyon jól beszélt. A Fico állandóan kezdegetett vele.Szinte párbaj volt ez a találkozó. De a Gyurcsány nagyon jól kivédte magát állandóan, fel volt készülve a hülye Ficóra. :wink:

Kép
flóra 11

De jó,ezt még senki sem mondta rám,de most épp találó. :lol:

írhatsz a Benónak, szerintem.

Kép
flóra 11

Én se szeretem Gyurcsányt de viszont nem tarom hülyének.Sőt.

Kép
martik77

Sziasztok,

Márti nagyon jó a képed, illetve képeid! :D :D :D Pocakosta tegyél fel jó gyakran, ok? :D

Flóra mi a fene az a baklazsán?????? :shock: :shock: :shock:

Kép
szilzi

Na,szóval a Fico azt mondta, hogy Magyarországon az utcán sok a fasiszta és átjönnek ide és ingerlik az embereket. Erre a Gyurcsaány, hogy mindenütt vannak fasiszták,de míg Magyarországon csak az utcán vannak,addig Szlovákiában a kormányban ülnek. :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon frappánsan válaszolt. A szomorú,hogy ez igaz is. :(

Kép
flóra 11

Elküldtem az sms.t :D

Kép
martik77

A baj csak az Flóra, hogy mindenhol marha okosakat tud mondani, de itthon nem ismeri fel a kormányban lévő embereket, problémákat! :evil:

Kép
szilzi

Szia Szilvi!

Baklazsán: tojásgyümölcsnek is mondják azt hiszem,padlizsánnak is. Olyan lila, hosszúkás.

Kép
flóra 11

ÁÁÁÁ, padlizsán! :D És mit csinálsz belőle?

Kép
szilzi

Flóra sajnos a világ ilyen csúnya.Ne húzd fel magad.
Szilzi már haza értél?Ma is egyedül vagy? :roll:

Kép
martik77

Igen, tudom. Én csak sírós kisgyereknek hívom itthon. :lol: Mondom, nagyon nem szeretem,de most jól beszélt.

Megyek dolgomra. De majd bekukk. :wink:

Kép
flóra 11

Márti, én nem is tudnálak elképzelni téged szőke hajjal! :shock: és röviddel! :shock: Te is úgy vagy jó, ahogy vagy! :wink:

Kép
szilzi

PADLIZSÁN????Én meg azt hittem valami bazsalikom vagy ilyesmi. :oops:

Kép
martik77

Nem lett volna jó a szőke az tuti,de majd rakok fel ha sikerül olyan képet ami tavaly nyári és világos a hajam.Meg rövid hajut is keresek.

Kép
martik77

Én még nyolcig dolgozom, de ma jön haza az A. :D

Holnap megyek a kínai piacra az egyik barátnőmmel! Hozzak neketek valamit? :lol: :lol: :lol: Már próbálok valamit karácsonyra is venni, de nem akarok gagyi dolgokat... Inkább kis ajándék legyen, de az legyen normális! :wink: Lehet, hogy kéne vennem pizsamát is, mert nekem olyanom nincs és ha véletlenül kórházba kéne menni.....

Kép
szilzi

Ok, mindenképp küldj képet, én nagyon szeretem őket! Benónak van fenn képe iwiwen :roll:

Kép
szilzi

Na most kicsit lelépek, majd benézek elköszönni. Írj, ha jelentkezett Benó, jó? :wink:

Kép
szilzi

Pizsim van.Nekem kéne venni hosszú pulcsit,meg nacit meg valami felsőt. :( Hozhatsz akármit,csak Kínait ne. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Oksa majd megírom ha válaszol.

Kép
martik77

Márti küldtem egy képet az imailodra, Benó és én vagyok rajta nyáron(kb.olyan hideg volt mint télen) a velencei tavon!

Helyes Szilvi, csak keresgélj ajándékot, és tessék elárulni mit találsz, hátha kapunk ötletet. Kórházba jobb a hálóing, vagy pólóruha! :wink:
A nőgyógyászatra...... :D

Kép
muzsuzska

Köszi már nézem is!!!

Kép
martik77

Felraktam a tésztát is,mindjárt kész. Felis söpörtem. Viszont megjött a F. és kicsit segítenem kell neki. De majd megint jövök, nem tart sokáig. :wink:

Kép
flóra 11

sziasztok

szilvi: sajnállak, amiért már most karácsonyi dalokat kell hallgatnod. én tuti bekattannák töle. és ne izgulj, ha én nagy bagós léttemre abba tudtam hagyni a cigit, akkor te is.

zsuzsi: nem nézel ki annyinak :lol: :shock: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló csajok!
Köszönöm, Márti, hogy írtál, most néztem meg, most jöttünk haza, bortúrán voltunk a tanártársaimmal a Somló-hegyen, Ajka mellett, reggel 7-kor indultunk. Egész nap fájt a fejem, két boszi tanártársam olykor megmasszírozott meg megnyomogatott, akkor ideig-óráig jól voltam.

Tegnap egyfolytában vendégek voltak :twisted: :twisted:, az esti vendég fél 8-kor jött és fél 11 körül már kicsit gyakran pislantgattam az órára, eszméletlenül untam már az ülést stb. Úgyhogy tegnap meg ez volt.

Visszaolvasok, remélem, veletek is minden ok. :D :D :D :D

KépKép
benó

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ De JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
Benó is majdnem olyan magas mint te?

Kép
martik77

SZIASZTOK!!!!!!!
Már majdnem mindenki itt van!!! :D :D :D

Kép
martik77

Timi:Hogy van a picuri?

Kép
martik77

Márti, fejjel együtt fogok menni hozzátok december közepén. :lol: :lol: :lol: :lol: Hacsak nem én leszek a fej nélküli lovas. :lol: :lol: :lol: Oksa?

KépKép
benó

Sziasztok

Cupp

Bocsika,de egész nap mentünk....
Reggel jött anya inaskához,mi elmentünk a postára,kifizettem 338ezret a lakás utáni illetékre... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:
Mentem a rendonba cumit és meltartóbetétet venni,mert folyik a tejem.... :wink:
Meg voltam a Kukori húsboltban,vettem megint vagy 10 kiló húst....
Aztán etettem és mentünk az inassal együtt a keresztanyja szülinapjára,aztán anyáékhoz és onnantól üvöltött Gergő....
Olyan keservesen sirt,hogy nem tudtunk vele mit csinálni...:(
Most éppen alszik,de olyan fáradt már szegénykém...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Ki majdnem olyan magas, a Zsuzsi? Hahaha! Én vagyok mellette a törp! :lol: :lol:

KépKép
benó

Oksa Benó :lol: :lol: Szóval te is magas vagy?

Timi rakjál fel képet a picuriról olyan édes!! :P

Kép
martik77

Visszaolvastam nagyjából,de az agyam szita....

Szilzit fel akarta szedni valami pasi ha jól látom,Benó bortúrán volt,na ezt tudtam,mert jött nefelejtsd-ről értesitő...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu!!!Szóval megint van tejed,ez jó hír!!!
Megtaláltam a bocis sószórót!!!!!

Kép
martik77

flóra:
nem semmi dokid van, hogy mindent úgy kell kikönyörögnöd nála. nem gondolkodtál azon, hogy dokit váltasz?
karácsonyi ajándék most? :shock: nem túl korai még egy kicsit?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló csajok!
Sajnálom szegényt Gergőt és az anyukáját is.... :cry:

Én nem tudok semmit senkiről, de Flóra, én nem hanyagollak benneteket, :cry: :cry: :cry:, de nem ám. :D :D :D :D :D Jó? :wink: :D :D :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?