A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

vasalod Gergö cuccait?
naponta fürdeted?
milyen pelust használtok? vannak pisis balesetek?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Majdnem, Márti, majdnem. :D Ne aggódj, már ez se rossz arány, ha egyszerre 3-an tudunk talizni. :D :D

Te is sorra kerülsz, vagyis ti is sorra kerültök, Timi! :D :D :D

KépKép
benó

Timi:én nem fejtem annak idején,mert amíg az egyikből evett addig a másik jól megtelt a következő etetésre.Na nekem aztán volt minek megtelni :lol:

Kép
martik77

Na, vagyok. Segítséget letudtam. Vacsora kész, fő a holnapi ebéd. Lassan utolérem magam. :wink:

Kép
flóra 11

Na, Timi, laptetű! Ez is ritka! :D :D :D

KépKép
benó

A pontos dátum dec. 12., ekkor látogatjuk meg a lányokat. Természetesen a Márti uh-ja után. :D

KépKép
benó

Többiek, mit szóltok a kis ikreimhez? A tojásbaba jobban tetszett? :wink:

KépKép
benó

hát igen, és pont pisis kérdéssel kerülök fel :oops: :roll: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nem gáz semmi, Timi. :D

KépKép
benó

Benó, nem olvastál vissza! :lol: :lol: Mindenki megdícsérte a babóidat! :D Jó, hogy ilyet is találtál! :D

Kép
szilzi

Ha ilyen lassúak vagytok, akkor visszaolvasok. :lol:

KépKép
benó

Kösz akkor. :D
Csak gondoltam, nektek is ezt kell bámulnotok, ne kelljen olyat néznetek, ami nem tetszik. A háttere pl. lehetne világos. Alapvetően totális tök mindegy, ha benneteket nem zavar.

KépKép
benó

én is elkeztem vissza olvasni, de hirtelen olyan sokan lettünk, hogy inkább jöttem beszélgetni de a 644o. eljutottam!!!!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Lassan sikerül visszaolvasnom.
Szilvi,nagyon leleményes voltál a pasival! :wink:

Tancsu,örülök, hogy újra van elég tejcsid. És hogy sok mindent elintéztél ma meg hogy kicsit ki tudtál mozdulni baba nélkül. :wink:

Kép
flóra 11

Timi,olyan jó hallani, hogy nálatok is minden rendben,van tejcsi, baba jól viselkedik. Mi lett a piros popóval?

Kép
flóra 11

Nekem nem gond a dec 12,mert Tancsutól a kórház 2 buszmegállóra van.Szóval én hamar elérhető vagyok. :D

JÓK AZ IKRES KÉPEID BENÓ!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Timi, te fel vagy mentve. Neked elmesélik, hogy mi történt velük, de nekem nem. :twisted: Nincs mentségem, miért nem olvasok vissza, neked van. Úgyhogy visszaolvasok.

Én is örülök, hogy van tejed, Tancsu! :D :D :D

KépKép
benó

Benó, nem Te fényképezted! De szerintem így is jó, engem sokszor megmosolyogtat, hogy ikrek, az nekem még hihetetlen! :D :D :D Pedig a terhességedet én hamar felfogtam! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Bocsi! Felkelt Gergő - mennem kell! Sziasztok

Kép

Kép[/
tancsu

ma kiporszivóztam, letörölgettem, kivasaltam, elmosogattam, felmostam, kimostam. ma volt idöm és kedvem mindenre :lol:
és ma a Sanyim fözött helyettem!!!! :lol:
pont vasaltam, amikor betoppant a szomszéd asszonyom. jött baba látogatóba /ö volt az elsö/ hozott nekem dezertet és a fiamnak ágynemü huzatot /mondta, hogy úgyis mindenki kis ruhát vesz, ezért ö nem azt vett/

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Köszönöm, nem kell, hogy még tovább is fényezzétek a kis képet, csak hát adok a 2. családom véleményére. :D :D :D

Márti, ez borzasztó, hogy ellopták szegény Döme pénzét! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: A rohadékok! Mi az az Avas? Egy városrész?

Péntekenként nem járok suliba, mert úgy volt, hogy főiskolára fogok járni babafigyelem-elterelésképpen, de nem indult, és nem járok, és most már nem is fogok. :D

KépKép
benó

Szóval ekkora találkozót tervezgettek? Tök jó. Lassan már mindenki talizott legalább valakivel csak a Timi és én nem. :( Miért vagyunk mi így elvágva a világtól? :(

Kép
flóra 11

Én is elköszönök, mgyek haza, ill. előtte bemegyek vásárolni!

Puszi,

majd jövök valamikor!

Kép
szilzi

nem a popó piros, hanem az ágyékát meg a zacsi alatt ette ki a pisi, kenegetem. még nem vettem észre, hogy javult volna

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kimennék hozzád Flóra csak nincs útlevelem vagy nem kell?Meg nem voltam még külföldiában se.

Benó:Az avas az városrész pontosabban egy csomó bérház egy dombon.Meg így vannak városrészek Miskolcon belül.

Kép
martik77

Szia Tancsu! :D Sok sikert!

Szilzi, én meg úgy vagyok vele, hogy a terhességet nem fogom fel, az ikreket igen. :D Tegnap megjött az Élet az anyaméhben - Ikrek c. film (már két helyről is megrendeltem kínomban, és az egyikről megjött, szerintem a másikról is, mert van értesítés a postaládában, de azt majd nem veszem át), úgyhogy tegnap megnéztem. :D :D :D

Milyen rendes a szomszédasszony, Timi! És persze a Sanyi is! :D :D :D Tök jó, hogy ennyi mindenhez volt kedved és meg is tudtad csinálni! Ügyi vagy! :D :D :D

KépKép
benó

Timi,ügyi vagy ma. :wink: Most már pihizzél.
Én is ágyneműt vittem a szomszéd csajnak ajándékba,mert én is úgy gondoltam,hogy ruhája van elég. :D Az szerintem mindig jól jön. :wink:

Kép
flóra 11

szia Tancsu. majd ha lesz idöd válaszolj.

flóra mi is majdnem taliztunk :lol:

szia szilvi

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi:nekem is ilyen volt Döménél!Neki a neugranormon volt jó,és sajnos a pelenkát probálgatni kell melyik válik be.Ameddig ilyen a popsija még sűrűbben cseréld a pelust.

Kép
martik77

Klassz a kabátod, Flóra! :D :D :D És jó áron vetted! :D

Szerintem Flórához nem kell útlevél, majd egyszer elmegyünk, ne aggódjatok. Én biztos vagyok benne. :D :D

Szia Szilzi, jó éjt neked! :D :D :D :D Én hamarosan majd lelépek, mert a fejem nem akarja az igazságot. :twisted:

KépKép
benó

Márti, unió van, nem kell útlevél. Jöhetsz. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Oké.Le vagyok maradva az ilyen Uniós dolgokkal. :oops:

Kép
martik77

mári nem a popó!!!
ágyék és zacsi alatt!!!!
szerintem a pisi csipte ki neki

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kíváncsi voltam, neked hogy ízlett a pestó, én is vettem egyszer, és látom, neked se jött be. Akkor ilyet majd nem eszünk együtt. :lol: :lol: Én is kivágtam a francba. :wink:

KépKép
benó

mi az a pestó?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én semmit nem tudok a politikáról meg napi dolgokról, Márti, engem nem tudsz felülmúlni. Csak egyszer voltam Kassán és oda se kellett útlevél, ebből gondoltam. :lol:

KépKép
benó

Tudom Timi csak a végén azt írtam,hogy popó.De arra gondoltam amire te!! :D Neugranormon vagy sudocrem.Dömének úgy kicsípte,hogy bevérzett.

Kép
martik77

Egy olasz szósz ilyen bazsalikomos.Ez bertollis volt de nagyon pocsék!!!!Vagy csak én nem szeretem.

Kép
martik77

Hát olasz pasi nem kéne az tuti. :lol:

Kép
martik77

Szi Tancsu és szia Szilvi. Pihizzetek este.

Ja, Szilvi,igen a sűrítés nálatok fontos,biztos jól jön. De 3 nappalpéelőtt már lehet rádiózni.Nálatok már megtörtént a sűrítés. :D :wink:

Kép
flóra 11

Jó fej a Királyfi, hogy garázdálkodott a gépen. Először nem is értettem. :lol:

Szilzi, örülök, hogy az Attila a szívén viseli a pé-t. Helyes. :D És az is klassz, hogy kész lesz a kocsi. :D

Megdicsértem már a vonalzódat, Flóra? Jó lett. :D

KépKép
benó

Sajnálom, hogy fájt a fejed, Szilzi, és ha jól emlékszem, pont akkor kellett elküldened a csajt is. :wink: Én rengeteg gyógyszert ettem régen, tényleg nagyon sokat, és most kb. 2 éve tréningeztem magam, hogy csak vészhelyzetben veszek be gyógyszert, de látod, nem megy, akkor se bírom... Javíthatatlanul tápos vagyok, erre kár a szót vesztegetni. :wink: :roll:

KépKép
benó

Ma ott volt az a lány is a bortúrán, akiről már írtam nektek, hogy ők is lombikra fognak járni, már voltak beültetésen, de nem sikerült, és most mennek majd decemberben lombikra. Nagyon várják. Reméljünk, reméljünk, lányok. Most persze nem csak rá gondoltam. :wink:

KépKép
benó

Mi a sz... az a dominó? Gondolom, megint valami .... sztáros tévéműsor. :roll:

KépKép
benó

juj, szegény Döme. remélem, hogy nálunk nem fog ennyire eldurvulni.
és vastagon vagy vékonyan kented?
én bazsalikomos paradicsom levest vettem és nem izlett. frissen fözve még megettem, de másnap már nagyon pocsék ize volt. a kutyáknak adtam oda.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

nem tudod? pedig minden évben van ez a dominó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timirosicka 2008.11.15 20:15-kor.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

A dominó nap.Egy fickó kitalálta és milliomos lett belőle minden éven egy csomót ledöntenek ennyi.

Kép
martik77

Na szépen termeltetek!

Tancsu, ne erőlkődj Benóék nem tudnak megmaradni egy helyben!
Bár én erőszakos voltam, így valamicskét tudtak maradni!!!!!!!!! :wink:

Márti küldök még egy képet ott látszik a méretbeli különbség!
Benó feljebb állt! Én 183cm vagyok! :wink:

Kép
muzsuzska

láttátok a hiradót?
most volt Komáromba a Gyurcsány meg a Fico
2 ember akit nagyon nem csipek :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vékonyan.Én úgy tudom nem jó vastagon kenni.Jobban nem véd és nehéz letörölni.Még jobban felsérted a bőrt ha vastag és próbálod letörölni.Ezért vékonyan.Azért kell drágább kenőcsöt használni.Ez pelenka allergia(anyagára,vagy bemelegszik ilyenek),felnőtteknél ugyanígy van,aki érzékenyebb.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?