A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Fanni
Elírtam,bocsi,de arra gondoltam.Én már adtam banánt és az Ariel folttisztító csodákra képes :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nem nagyon mukodott a gepen, tobb mint 300 virus volt rajta, most ugy tunik kiirtottuk oket. :D
Kicsik mar jobban vannak, tegnap be kellett vinni Annat a korhazba mert azt hittem hogy lenyelte a fulbevalojat. Valahogy kijott Neki es sehol nem talaltam aztan a biztonsag kedveert bevittem egy rontgenre de nem talaltak semmit szerencsere. Mennyi ido alatt no be a luk? Gyorsan kell vennem masikat de olyat amit nem lehet egykonnyen kiszedni.

Fanny: szerintem a fiuk atlagosan 1 eves korukra vagy par honappal kesobb erik el a 12 kilot.

Alex jobb laba kicsit befele fordul amikor lepeget es szerintem ezert nem megy meg. Szerintetek? Megmutatom egy orvosnak!

KépKép
KépKép
tontica

Hahó csajok!
Tényleg híres lettem! :lol: Binyek-tábla...tetszik! :wink:
Egyébként nyugodtan nyomjátok az adatokat akkor is,ha hiányos még egy-két dolog miatt,majd késöbb beírom azt is.
Már kenem-vágom,úgyhogy nem gond a javítás! :)
(Ez jó nagyképűen hangzott...)

Tonti!
Sose mondta senki,hogy befelé áll a lábfeje?!Akkor csak nem lehet baja... :roll:
De azért nézesd meg mindenképpen,mert a barátnőm kislányának is 4 hónaposan derült ki,hogy befelé húz a lábfeje,most kapott rá egy csizmaszerű förmedvényt,amit 3 hónapig gyötri a gyerek lábát éjjel-nappal. :evil:

Fanni!
Nekem simán kiszedi a sütőtököt a TixTide Sensitive a Venish folttisztítóval együtt.
Én már most is adok nekik banánt,bár nem sokat,mert nagyon megfogja őket,pedig csak egy negyeddel szoktam izmosítani az almát.
Körtét is esznek már,de olyanokat eregetnek tőle(szerencsére nem fáj a hasuk),hogy éjjel,amikor bemegyek a szobájukba,akkor dobok egy hátast a szagtól! :lol: :lol: :lol:

binyek

Nagyon irigy vagyok mindenkire,akinek már csak egyszer vagy egyszer se kell kelni éjjel! :evil:
Én még mindig 4x kelek... :cry: :cry: :cry: És mivel nincs elég tejem,ezért szopi után még tápszert is kell csinálnom...tiszta kicseszés!Szerintem Maja múltkor,amikor átaludta az éjjelt,csak véletlenül csinálta,mert elfelejtett felkelni.

Ti az éjszakai etetésnél cseréltek pelust?

Én se tettem még krumplit a tápba,de szerintem nem is fogok,mert az enyémek jól esznek kanállal,még egyszerre is. :wink:

Banika!
NO PARA!!! :lol: :lol: :lol: Vagyunk itt annyian drukkolni,hogy nem lehet semmi gebasz!Na meg különben is ilyen vagány kiscsávónak meg se kottyan egy ilyen... :wink:
Csak arra figyelj,nehogy bent akarják fogni tovább,mert nagyon megszeretik a kis édes pofiját! :roll:

binyek

Banika

Nagy drukk Marcinak!

Sotske

Én sem azért rakom akrumplit, h sűrű legyen, hanem mert úgy laktatóbb szerintem

Lanyané

Én sme adnám cumisüvegből.én adok kanalasat délben , és ha nem kellnekik egy üveg(vagy legalább háromnegyed) akkor kapnak tápot.de általában megeszik.

Amúgy hogy megy át cumin a sűrű kaja?mert én aventet használok, azon nem megy.csak kíváncsi vagyok!vagy más cumiból kell adni??

Nekem is lenne egy kérdésem:

Ha tízóraira is kanalasat adok, akkor megeszik, de délben már akkor nem.nem azért, m nem éhesek, hiszen a tápot megisszák.de ha nem adok tízóraira, csak tápot, akkor megeszik a kanalas ebédet.
Szerintetek miért van ez? Sok még nekik a két kanalas evés???

Tonti
Jujj,mi hétfőn csináltatunk fülbevalót.remélem nekem nem lesz ilyen, h le akarják nyelni!gutaütést is kapok

Mutasd meg mindenképp Alex lábát szerintem!biztos ami biztos

Binyek !

Te egy hős vagy!!!éjjel kelni és szoptatni is meg tápszerezni

Pont ma beszéltem a sógornőmmel, hogy mi nem bírnénk szoptatni is meg tápszerezni.ha nem lenne elég tej akkor csak tápszer,este.
Tényleg hős vagy!

szanet

Binyek!
Én Balun anno utoljára a kórházban cseréltem éjszaka pelust, meg akkor, ha valami miatt kifolyt a tartalma. Próbálgass ki több pelust, hogy melyik bírja ki az éjszakát.
vovanda

Köszi Vanda!A pampers a Majánál kibírja,csak a Marci olyan sokat eszik,ezért nem mertem még nem lecserélni... :roll:

Szanet!
Nem vagyok,hős,csak szerencsétlen! :oops: Annál több tejem van,hogy kibírjam,hogy éjjel ne szivassam ki a gyerekekkel,viszont nem elég nekik,ezért ha akarom,ha nem,muszáj pótolni,különben lehet,hogy még 3x kelnének!!! :?

Az avent-nek van olyan cumija az üvegre,amin egy nagy lyuk van és attól függően,hogy hogy tartod(egyes,kettes vagy hármas) a levegő szabályozásával engedi folyni belőle az anyagot.Szóval azon egész sűrű cucc is átjön,de a híg kajához is jó.

A kanalas kérdésedre nem tudom a választ... :oops: :oops: Talán próbálj nem két egymás utáni kajánál próbálkozni,hanem egyszer tízóraira,másodszor uzsira...

binyek

Megint lemaradt....1226781170.016.htm

binyek

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást!

Banika! Marcinak nagyon szorítunk, és hidd el minden rendben lesz.

Lanyané! Én is mindenképp próbálkoznék kanállal, hogy szokják. Próbáld egyszerre etetni őketetetőszékben, bébihordóben, egy ide, egy oda, és esetleg úgy, hogy látják egymást. Nekem szerencsém van én sose etettem őket egyszerre, csak ha volt még itt valaki aki segítsen, így megszoktát, hogy várni kell.

Tonti! Alex lábát én is megmutatnám, lehet kap egy kis cipőt, de az szépen rendbehozza és nem lesz semmi gond. Majd nem győzöl utána szaladni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünci! Sajnálom Dóri szemét, de ne hibáztasd magad, mert Te elmentél dokihoz, és az alapján cselekedtél, amit ott mondtak. Én is úgy tudom, hogy Debrecenben és Baján is nagyon jó a szemészet.

Binyek! Tök szupi a táblázat, köszi szépen! :D Majd még küldöm a hiányzó adatokat.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Most olvastam,hogy Botond meghalt. :cry: :cry: :cry: Szegényke....

Hogy tudja ezt egy anya feldolgozni????Jézusom!Belegondolni is szörnyű.... :(

Ha valaki nem tudná,hogy miről van szó:múltkor felkerült ide egy link egy 7hónapos kisfiúról,aki leukémiás lett,valamint kapott egy agyvérzést.Napok alatt elvitte szegényt,pedig küzdött erősen.
:( :( :( :(
De most már jó helyen van!Remélem.....

binyek

Binyek, hol olvastad? mert le lett védve a blogja...
ezt nem tudom hogy lehet feldolgozni... én még olvasgattam, de aztán tiszta rosszul lettem, aztán abbahagytam...

sok erőt adjon Isten az anyukának... :cry: :cry: :cry:

zsuzska80
Szombathely

jah már nov 4-én meghalt.... :cry:

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Napok óta nem tudok írni egy sort sem kedves utódaim jóvoltából.

Nem is tudom, hogy ilyen rossz hír után egyáltalán írhatok e örömhírt...

Na csak kisbetűvel: Unokanővéremnek megszületett a kislánya 12-én. Végre lesz a közelemben valaki, akivel személyesen is talizhatok és már a gyerektéma sem fogja zavarni :wink:

Banika: Az nem kérdés, hogy minden rendben lesz! :wink:

Lanyané: Újabban nekem is vacakolnak a kanállal. Lili egyszerűen ráharap, és akkor se ki-se be :roll:

Ájvé... Mennem kell...megint...hmmmmmm....
Vendég

Tontica :P
Köszi az infot a kilókról. Márkóm gondolom el fogja érni 1 éves korára, Milcsim kizárt. De akkor a hinta még sokáig jó lesz és ez a lényeg.

Eszti :P Binyek :P
Meg fogom mindkettőt próbálni...

Szanet :P
Kanalasok mellé vizet/folyadékot is adsz? Ill. a 2 kanalas az kétféle? A tippem mondjuk az inkább, hogy még sok ne kik a 2x kanalas egymás után. Mindenképp nehezebb nekik a kanállal evés, mint az cumisüveges. Úgy tudom, hogy először a tízórai és az uzsonna váltható ki, később az ebéd, majd legkésőbb a reggeli és vacsi.
Nekem a tommie tippie üvegem olyan, hogy átmegy rajta a sűrű is. Csak a gyerek refluxa miatt akarnék krumplival sűríteni, nem másért. Elég jól esznek. 8 kilóra mindkettő...

Anny :P
Gratulálok!

Binyek :?
Én nem olvasok ilyeneket. A saját családomban is épp elég horror volt mostanában :(

Lányok :(
Tegnap estére teljesen kikészült a gerincem. Szteroidos infúziót kötöttünk be nekem. Közben a 2 gyerek torka szakadtából üvöltött, pedig már rég aludniuk kellett volna. Persze zörögtünk, csörögtünk... más ne mondjak az infúziós állvány egy létra volt... Huhh, réééémes volt. Most jócskán visszaütött, hogy Mili mellettem alszik, mert ugyan 2 ágy van egymás mellett és abba tettem, hogy kényelmesebben feküdhessek, de 2 órát bírta csak, majd üvöltött. Pedig elértem ott is és simogattam. Szóval összeszorított fogakkal vissza tettem magam mellé... És hát szétesett az alvása is, 2x is kért enni éjszaka... Most megint jobb a helyzet, de már 2 napja is pont estére készülök ki és a reggel is horror, míg bejáratódom. Jajjjj, mi lesz velem így? Borzasztó, hogy nem emelhetem fel a kisfiaimat. Remélem, hamar elmúlik :(

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Sajnálom, hogy ilyen tréül vagy, remélem hamar rendbejössz!

Tünci!

Ne hibáztasd magad, ha egyszer azt mondták, hogy minden ok, miért mentél volna máshová?!?! Viszont ha tényleg veleszületett, szemetek a dokik, akiknél jártatok, gondolom jó pénzért :evil:

Hoztam pár képet, részletes beszámoló a honlapon!

Puszi

Judit
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

jucicuki

Juci
Tündériek :D :D :D
És milyen volt a lagzi?
Vendég

Judit!
Nagy-nagy gratula, gyönyörűek voltatok! :lol: :lol:
vovanda

HÁt elég rövid, mert korán kezdődött és a rokonság nem nagy bulizós + kellett volna vőfély, így éjfélre vége is lett.

Sajnáltam tesómékat, mert olyan rossz lehetett, hogy egymás után mentek el az emberek, előrébb kellett hozni a tortát is meg a menyasszonytáncot...

Azért jó volt, amíg tartott, végre táncikoltunk kicsit, finom volt a vacsi, tesóék aranyosak voltak.

Judit

jucicuki

bocs ha valakit kihagyok de ilyen átfütott gyorsasággal olvastam
juci gyönyörűek vagytok :D és azok a ruhák elájulok
fanni szegény gyógyulást a derekadnak
binyek írom majd az adatokat csak figyelem őket :D
szegény botond :cry: :cry: :cry: kisangyal lett :cry:
anny kitartást :wink:
szanet olyan 1-2-3 aventből adom-adtam :D igazatok van kicsit több türelem meg idő meg előbb kezdeni és ma már csak kanállal ebédeltek :D
mit lehet még adni nekik mert a sütőtök-krumpi már uncsi lehet nekik esetleg akma-krumpli,zöldborsót lehet :?: az alma-barack is kitesz egy ebédet vagy az csak desszert :?: ja és úgy sikerül csitítani a kaja közbeni elsírom magamjukat,hogy egy kis tea cuclisüvegből egy két korty és megy tovább a kanalazás :D
tegnap jázmi átaludta az iccakát este 8-regg 5-ig ez nálunk már nagy szám
binyek 4szer kelsz éjszaka :shock: :shock: :?: én 1szer kétszer

lanyané

jányok panaszkodni ér :?: :cry:
olyan uncsinak érzem az uram pedig nem kérek sokat csak jöjjön el velünk sétálni,ma gyertyázni akartamn
meg pezsizni röhögcsélni-de nem nagyon érdekelte a társaságom már a gyerekek fürdetésénél puffogott hogy fáradt :twisted: azt mondtam neki-hogy viszlát ki lehet menni-mert ő éjszaka dolgozik és még nekem is segít(cö-cö-cö néha segít megetetni-néha)én hülye meg még fényeztem hogy milyen ügyes most meg a szememre hányja)hú olyan pipa vagyok ja elment aludni én meg egyedül iszom a pezsit ég a gyertya azt titeket untatlak 8)

lanyané

Fanni!

Úgy fél éve nálam is ez volt beállt a derekam és majd meg haltam, (nekem majd 1 hónap kellett, mire helyre jött, remélem te szerencsésebb vagy), szóval kitartás, igaz addig pokol volt.
Szörnyű érzés, hogy a saját gyerkőcödet sem tudod emelni :cry:

Pihentesd amennyit csak tudod (ha-ha-ha, könnyű mondani...tudom)

Judit!

Nagyon csinosak voltak a csajok, és a tesód is! Ne bánkódjatok, hogy hamar vége volt, nem az a lényeg, a házasság legyen tartós! Fehérváron volt a lagzi?

Tonti!

Ez a fülbevalós story, jól megijedhettél :roll: Milyen fajta volt, hogy kijött a füléből?

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért :oops: :oops: :oops: Segítségért jöttem :oops: Emlékszem, hogy többen használtok/használtatok Jané ikerkocsit. A tapasztalatokra lennék kíváncsi, mennyire könnyű tolni, stb. Tudom, hogy nehéz és hosszú, de nem kell lifteznem és tömegközlekednem vele, így az nem szempont. Jó drága, így használtat keresek. És még egy kérdés: nektek volt hozzá hordozó is? Mert én azt pl. nem értem, hogy mire való :oops: , mert ugye a mózeskosara döntve beköthető az autóba hordozóként, akkor miért van hozzá plusz autós hordozó?? Fel tud világosítani valaki?

Olyan nagyot nőttek a babák, már nem is babák, hanem kisgyerekek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juci!

Tesódéknak élethosszig tartó boldogságot kívánok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tünci, Elhiszem, hogy letargiába vagy! :cry: Egyáltalán nem hangzik jól, és hogy csak most vették észre, egyszerűen felháborít. :evil: Nagyon remélem, hogy mégha veleszületett is, elég jól orvosolható, és rengeteget fog javulni.

Banika, Gondolatban veled vagyunk most is, meg akkor is! Nagyon szorítunk, semmi baj nem lesz!

Fanni, Ez a kiló dolog is minden gyereknél más. Egy ismerősünk 9 hónapos gyereke 11,5 kg. Azt mondják féléves koruk után, meg amikor már jobban mocorognak lelassul a gyarapodás, lesz olyan hónap amikor lehet hogy nem is híznak kilóban.
Nálunk Zsani nemsokára 8 kg, Blanka meg 7,5 kg, nem aggódom, majd lemozogják. :wink: Ja az Ariel folttiszító tényleg nagyon szuper! :wink: Sajnálom hogy ennyire sz..ul vagy!

Tonti, Én mindenképpen ellenőriztetném Alex lábiját.

Binyek, Én nem cseréltem pelust éjjel. Tényleg hős vagy, én ezt nem bírnám!

Anny, Gratula unokanővéred kislányához!

Juci, Nagyon tündériek voltak a csajok! Édesek, milyen jól állt nekik ez a szép ruci! Tesódéknak sok-sok boldogságot kívánok!

Lanyané, Ér panaszkodni! :wink: Sajna nálunk is ez van sokszor. :( :oops: :roll: :wink: Én ha látom, hogy nem annyira fáradt, azonnal kihasználom a helyzetet, és van amikor rámenősen nem hagyom magam! :lol: :lol: :lol:

Évi, Nekünk Jane van. :D Szerintem nagyon könnyű tolni, nagyon könnyű vele forogni, mivel bolygósított a kereke. Valóban nem könnyű, de pl. én bepakolom egyedül az autóba a kocsit is, meg a hordozókat is, és megyek a picurokkal. Nekünk nincs hozzá külön hordozó, hanem a mátrixos van, ami autósülés és hordozó egyben. A sima hordozója könnyebb és kisebb, mint a mátrixos.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, köszönöm a gyors választ!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

És még valami eszembe jutott: a mátrix ugye teljesen vízszintes?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi, Igen, teljesen vízszintesbe dönthető! Mondjuk komoly helyigénye van az autóban! :wink: De mi még egy kis Corsával is megoldjuk. :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csajok, köszi a jókívánságokat, átadom tesóéknak.

Dóri, Sukorón volt a Gémeskútban.

Judit

jucicuki

Hahó csajok!
Ne mondjátok már,hogy hős vagyok,mert még elhiszem és onnantól nagyképű leszek! :lol: :lol: :lol:
Nekem ez a természetes,mivel születésük óta így van.Este már 9-kor alszom én is,így nem olyan gáz. :roll: Bár azért nagyon várom már,hogy ritkuljanak a kelések... :?

Mariann!
Úgy látszik,ma ilyen nap van!Én is összevesztem a párommal(pedig idén még egyszer se volt ),úgy rámvágta az ajtót és csikorgó kerekekkel elviharzott,hogy az egész utca élvezte! :roll:
Rövid sztori:Majácskát itthon viccesen szoktuk "kis hisztis-picsának" hívni.Erre ő beszél telefonon a volt feleségével,közben Maja sírása belehallatszik és amikor az asszony kérdezi,hogy mi baja,akkor azt mondja,hogy semmi,csak kis hisztis picsa.Én ezt nem hallottam,hanem megyek le az udvarra és a lépcsőházban összefutok az exasszonnyal,mert jött anyósomhoz és telipofával mondja,hogy a Miki "lebüdöskurvázta" a lányát. :roll: :roll:
Na gondolhatjátok....felrohantam a lakásba és jól összevesztünk egy ilyen szarságon! :cry:

Évi!
Nem éri eltünni!Írj be egy egyest az ellenőrződbe! :wink:

Juci!
Nagyon édesek a csajaid!Mint két kis tündér,úgy néztek ki!Gondolom,hogy olvadozott tőlük a násznép... :lol:

Fanni!
Ezt jól "kikaptad" te szegény...Kitartás!Minden nappal rövidül a szenvedés.... :wink:

Anny!
Már hiányoltalak...Te is kérsz egy egyest? :lol:

binyek

Lanyané!
Néha ilyenek ezek a pasik. Én ilyenkor ráfogom, hogy megjött neki... :P Fel a fejjel, remélem, kialussza. És ér panaszkodni. Azért vagyunk.
vovanda

Fanni
Köszi a méretet.teszveszen tök jók vannak :lol:
Szegénykém szörnyű lehet ez a gerincbaj.MBT cipőt még nem próbáltál?Állati drága,de nagyon jó.
Amway folttisztító spray?nekem bejön kakira is :lol:

Tonti
Vírusok huss :lol: :lol: :lol: :lol:

Szanet
Nálam a fiúk ebédre és uzsira kanalaznak.Tízórait még nem erőltetem,mert akkor még használhatatlanok.ha esetleg nagyon nyügik,fáradtak,akkor uzsira is táp.

Binyek
Én iccaka max akkor panaszkodtam ha betojt a Bercus.Kár bolygatni őket :lol:
Nálunk tegnap volt balhé nap,szintén hülyeség miatt.
Ma nem értünk rá,mert átforgattuk szinte a fél lakást.

Juci
Gyönyörűek vagytok.És az urad 14 ezres inge? :lol:

Csajok
Köszönöm a drukkokat előre is.Nagyon szeretnék már 2 héttel öregebb lenni
Vendég

Csajok!
Csoda történt: egy kb. 30 másodperces felébredést leszámítva ALUDTAM!!!! Nem hiszem el! :lol:
vovanda

Banika!

Honlapon a közös képek/15-én alulról a második sor bal szélső kép, amin tesómmal táncol Ati, ott látszik az ing.
Nem volt jó vásár, alig lehet vasalni és gyűrődik mint állat :twisted:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Rebe!

Köszi szépen :) Jó hír, hogy befértek az autóba is, remélem mi is meg tudjuk oldani a 3 gyerek betuszkolását a kocsiba. Ha nem, akkor minden út előtt kisorsoljuk, hogy ki maradjon itthon :twisted:

Binyek!

Beírtam az egyest :oops:

Vanda!

Irigylem a mai jó alvásodat, nekem válogatott sz@r éjszakám volt :evil: Na de két hónapot már féllábon is kibírok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Banika!
Panaszkodtál vagy pelenkáztál? :lol: :lol: :lol: Látom,már agyilag kicsit máshol jársz,te szegény...

Csajok!
Mennyi ideig kell forralni a vizet vagy bébivizet adni?

Úgy felemelték a tescos pelus árát,hogy egyárban van a pampers-szel! :roll: Rohadékok!Csak beetetik az embert és utána,ha rászokott,akkor jól lehúzzák!
Csak azért írom,hátha ti is ezt használjátok és nem vettétek észre... :?

binyek

Csajok! Van egy csomó DM-es kuponunk,amit mi tutira nem fogunk beváltani.Ha kell valakinek,valami,priviben írjatok címmel együtt.Ha egy dologra több üzi is érkezik,akkor annak fogom elküldeni,aki először írt.
Az első 3 2009.június 30-ig,a többi 2009. szeptember 30-ig váltható be.

2db GABI lanolinos krém/babapúder-100ft kedvezmény=km.
1db JOHNSON'S baby pelenkakiütés elleni védőkrém-150ft km.
1db BABYLOVE aktív+jumbo csomagos pelus-300ft km.

2db BABYLOVE tápszer-200ft km.
2db MILUPA tápszer-300ft km.
2db JOHNSON'S baby babaolaj-150ft km.
2db JOHNSON'S baby testápoló-200ft km.
2db BABYLOVE aktív+jumbo csomagos pelenka-250ft km.
Vendég

Juci! Tündériek a csajok! tesod is nagyon csini volt, és persze Te is :) sok boldogságot nekik.

Binyek! mennyi most a tescos pelus? mikor akció volt (1599 Ft) mi vettünk 11 csomaggal, abból még van 6 csomag. azért nem is néztem. a Lidl-ben van most akció 21 Ft-ra jön ki egy db.

Mi náthásak vagyunk. Mindenki. Egy kedves vendégenktől kaptuk :(

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Binyek: a negyszeri keles hogy jon ki? Elvileg csak 1-2-szer kellene kelniuk enni. En tobbszor kelek de nem etetni hanem kidobaljak vagy kiesik a cumi es akkor hianyzik Nekik, vissza kell rakni a szajukba. En csak az elso par honapban csereltem pelust este, eleg hamar elhagytuk mert csak megjobban folkelnek tole.

Anny: unokanoverednek hatamas nagy gratula!!! :D Oulok hogy lesz egy kis tarsasgod!!! Meg mindig olyan nehez a gyerekekkel? Van nalatok UPC? En ilyenkor bekapcsolom a bebe tevet es elmelyultem nezik mindketten. :D

Megjott a villanyszerelo, majd kesobb folytatom!

KépKép
KépKép
tontica

Binyek: Beírást is kapok? :lol:

Tontica: Köszi a kérdést, hát nem egyszerű a csajokkal. Most vagy én edzőttem hozzájuk, vagy ők hisztiznek kevesebbet...nemtom...

Mariann: Ha nagyon uncsizol, akkor összefuthatunk egy séta alakalmával...

Pelus: Én újabban nem tudok olyat adni rájuk, amiből nem folyna fel a nyakukig a kaki :evil: Kezdek mérges lenni. Gyakorlatilag alig van olyan bodynk, ami nem foltos. Pedig áztatom folteltávolítóban és a mosáshoz is rakok. Napi 1-2x tuti öltözünk át gyerekenként. :evil:
Én nemrég voltam tscóban és 2500 körül volt a pelus. A Liberó meg 2900. Na? Jó, mi?

Jázmin baba és Lili cica már olyan nagy lááányok :lol: Mindjárt 1 évesek! Alig hiszem el :D

Kép Kép
Vendég

Hű,Anny!
Gyönyörűek a lányaid!!!!
Nálunk is dettó,szinte az összes bodynk foltos,nem csak a kaki miatt,hanem a kajcsi miatt is.Van egy két kaja,amit szerintem csak ollóval tudnám kiszedni a ruhákból.Ezek általában mennek a kazánba,mert nemhogy eladni,elajándékozni sem lehet őket :roll:

Jut eszembe,csajaim kinőtték a 74-es bodykat :roll:
Vendég

És immáron Noa is két fogacska büszke tulajdonosa :lol:
Vendég

Zsuzska!
Ha tudom,hogy az akkor akciós ár volt,akkor én is bevásároltam volna... :roll: csak nem tudtam!
Jó az ilyen kedves vendég! :? Én még a párom köhécselő kisfiát is lezavartam múltkor a mamához! :x Egy beteg gyerekkel is nagyon nehéz,nem kettővel!

Anny!
A beírást megúsztad,de csak azért,mert tettél fel két gyönyörű képet!

Tonti!
Mindkettő 2x kel,de persze nem egyszerre! :roll:

binyek

Anny!

Nagyon szépek a csajok!

Judit

Nekünk is van egy csomó foltos gúnyánk, főleg bodyk a kajálás miatt, pedig én is végigpróbáltam már minden csodaszert, de van olyan folt, amit semmi nem visz ki :roll:

jucicuki

Sziasztok!

Évi! Nekünk is Jané van, nagyon könnyű vele közlekedni, könnyű a váza, jól összecsukható, mi csak a mózest vettük meg ( mondjuk jó nehéz...) de fektetehető+ van lábzsákja+ autósülés is. Praktikus, én is tudom egyedül is "használni".

Fanni! Sajnálom a derekadat, mi most vettünk apának MBT cipőt, nagyon jó!!

Juci! Nagyon szépek voltatok!

Binyek! Én nem cserélek pelust, csak akkor, ha kakis-ez extrém ritka. Néha villanyt se kapcsolok éjszaka. Nem értem, h ha ilyen sok a tejed, miért kell még tápszer is? Nem próbáltad, h csak szopi van éjszaka? Most éjszaka én is 3X keltem: Levi 1-kor, Léna 2-kor, aztán mind2 5.30-kor... :? Nem tudom, mi volt...nem csinálják ezt amúgy....

Anny! Nagyon szép nagylányaid vannak!

Nekem jól kijön a kaki folt Ariel mosóporral+ Vanish folttisztítóval.

Hétvégén megjártuk a babákkal a nagy Budapestet....ők élvezték. Jó a szoptatós szoba a Brendonban, kipróbáltuk, meg bejártuk babakocsival az Ikeát! :P Bementünk az Auchan-ba is, nem kellett volna.... :? , rohadt sok ember, egy faszi nekitolta a bevásárlókocsit a babáknak, szól rá a párom, a bunkó válasz: minek hoznak ide gyereket ebbe a tömegbe... ja, legközelebb a kocsiban hagyjuk majd őket... :twisted:
Viszont találkoztunk a pénztárnál egy uo Jané kocsis babákkal, mint a miénk, csak ők már 1,5 évesek voltak! :P
Tényleg nem értem, h bírjátok Bp-en csajok, én befordulnék, ha ott kéne laknom....pedig én is nagyvárosban laktam, meg egyetem alatt Pécsen, de ez gáz... :?

Kép
riddencs

ja, és voltunk a Bodies kiállításon! Sztem megéri az árát! Látta vki még?

Kép
riddencs

Sziasztok!

Judit :P
Köszönöm.
Nagyon szépek voltatok! Én is hiányolom Apa ingét!? :lol:

Mariann :P
Mai éjszaka hogy alakult?
Nálunk inkább fordítva szokott lenni. Én vagyok dög fáradt és apa borozgatna még velem... Noha az utóbbi időben kicsit ő is sokat vállal, fáradékonyabb.

Dóri :P
Köszi. Huhh, remélem, nem tart 1 hónapig. Nálam ismert a gerincprobléma... csak reménykedhetek, hogy hamar túl leszek rajta. Most örülök először, hogy már nem szoptatok...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Évi :P
Azért én rádnézegettem. Már 28. hét, gratu!

Binyek :P Rebe :P
Köszi!

Banika :P
Gondoltam, hogy ezért kérdezed a méretet!
Igen, tudom 50 körül van egy cipellő... én azt nagyon sokallom... Pláne, hogy ilyenkor, amikor fáj, menni sem tudok... Amikor meg cipőt húzok, akkor úgysem fáj... Szóval valahogy ennyit nem áldoznék rá...

Vanda :P
Nekem is ennyire nagy élmény volt, amikor aludni tudtam a terhesség alatt :roll: na és azóta is :roll:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én szerintem vidéken is pont annyi a bunkó mint Pesten. Csak itt talán az emberek kritikusabbak. Jobban ki vannak élezve a vélt/valós sérelmekre. Én pl. még nem ültem úgy le asztalhoz vidéken élővel (itt Bp-n!!), hogy az illető nem szidta volna a Pestieket. Ha a társaságban volt legalább 1, ezt kellett hallgatni egész este. Én pl. még sosem ültem be egy vidéki kiskocsmába, hogy mekkora tahók a helyiek. De fordítva már többször végighallgattam. Riddencs ez nem neked szól, csak eszembe jutott az írásod alapján. Ha gyerekként a nagymamáméknál összevesztem valakivel a játszótéren, egyből én voltam a "pesti k...a".
Vendég

Binyek :P
Én spec. Huggiest használok. Nagyon bevált éjszakára, sosem ázik át... s ezért már inkább nappalra is azt veszek... S sokszor akciós itt-ott, úgyhogy nem drágább, mint a Libero vagy a Pampers. Utóbbit kezdem nagyon utálni, átázik...

Eszti :P
Aranyos vagy. Nagyjából én is ezeket nem használom :lol:
Gratu Noának a fogacskákhoz!

Anny :P
Gyönyörű a 2 kislányod! Javaslom a Huggiest Neked is.

Riddencs :P
Köszi!
Mi majdnem megnéztük a múlt héten, de aztán inkább siettünk haza a fiúkhoz, mert már elég rég elvoltunk. (Fodrásznál voltam, fél év után először :lol: )

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hat nem tudom folytatni a reggeli eszmecseremet :lol: :( egyfolytaban jovok-megyek takaritok stb. most is mennem kell a nagyert a suliba. :?

Csak annyit hogy
Anny: Lanykaid csodaszepek, milyen nagylanyosak lettek! :D Gyonyoruek!

Jucicuki: hugod gyonyoru volt, nagyon szep a ruhaja es Dorkae es Lilie is. Nagyon edesek es nagyok mar! Biztosan nagyon jol ereztetek Magatokat!

Az en gyerekeimnek (mind a haromnak) december 28-an lesz a keresztelojuk, a keresztanyuka megvette a ruhakat, el vagyok ajuldozva olyan csodaszepek! :D Nem vagyok kepben, kell ilyenkor kuldeni meghivot es ajandekot adni? En egy-egy szep fenykepre gondoltam, el akarunk menni fenykepeszhez.

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?