Erika, jó, hogy benéztél, ha nem is tudsz visszaolvasni, azért jó tudni, hogy rendben vagytok!
Vettünk kiságyat, és apa már el is kezdte összerakni, mert tényleg gáz, ha akkor derül ki, hogy hiányzik belőle valami, amikor már a babát kéne beletenni... most a babonát módosítottam úgy, hogy majd csak akkor kerül bele a matrac, meg az ágynemű, ha itthon van a kicsi
Amúgy itt vettük a kiságyat:
www.babaholmiolcson.hu - kint van a világ végén, és a legtöbb babaholmi nem olcsó valójában (rugik 2500 HUF!), de a kiságyak tényleg jó árban vannak, és stabilak - mondjuk nincs nagy választék, meg nem olyan hűde dizájnosak, de én találtam olyat, ami tetszik, és jónak találom.
Amy, szerintem a 8 kg nem sok, ha összesen kb 12 kg-ot hízol, az még a legrosszabb indulattal is teljesen elfogadható, szóval ne hagyd, hogy a védőnő felhúzzon. Úgy látszik, az összes védőnőnek ki van most adva, hogy cseszegesse a kismamákat a súlyuk miatt.
Zümis, hajrá a vezetéssel! Az elején mindenkinek "csőlátása" van, aztán pár óra után már észreveszed a többi dolgot is, amíg külön figyelned kell minden mozdulatodra, egyértelmű, hogy nem tudsz a külső dolgok 100%!-ára is figyelni. De ezért ül melletted az oktató. Mire a vizsgáig jutsz, már nem lesz ilyen gond!
Panna, ahányszor írod, hogy párod ügyel, mindig arra gondolok, hogy azért nem semmi lehet ezeket a napokat kihúzni neked egyedül! utána meg gondolom, hullafáradt
Zsuzsi, ha feszül a hasad, szerintem egyél biztos ami biztos magnéziumot, azzal nem árthatsz a babának, de a keményedés nem tesz neki jót. A váladékkal kapcsolatban én azt figyeltem meg, hogy amikor egyébként meglenne a menzeszem, kb akkoriban szokott lenni egy nap, amikor elég gáz. Ha nem büdi, vagy színes, akkor azt hiszem, nincs miért aggódnod.
Háfi, kitartás!!! Ügyes vagy, hogy így tartod magad!
Yve, remélem, tudsz sokat pihenni, és még jópár hétig pocakodban marad a babó! A fórumot is csak fekve olvasod, ugye?

A házimunkát ne sajnáld

örülök, hogy a családod tud segíteni, sokat gondolunk rád!!!
Zsu, nehogy hagyd, hogy az anyósod belédbeszélje ezt a butaságot! A hasad pont ott van, ahol lennie kell, és kész. Bencus eddig olyan jól viselkedett, hogy mostmár igazán megbeszélheted vele, hogy februárig ilyen jó kisfiú is marad