Halihó!
Hát megint csak most értem ide...
Babamama klub, piac, etetés, ebéd stb...
Olyan jól aludtam. Adél 5-kor evett és visszaaludt

7ig. Hidegben jobban alszik...
Köszi a kérdést, Evelin, Fehérváron vendégségben voltunk igazából a sógorom barátjáéknál, habár már egy kicsit a mienk is. Nagyon jó volt. Sétáltunk majd másfél órát, Adél durmolt, olyan jó volt. Van egy 14 hónapos kisfiúk, igazi ördögfióka, nagyon édes volt, folyamatosan puszit akart adni Adélnak...
Adél kis türelmes tündér volt, jól bírta az utat is. Kurjongat és visitozik állandóan
Vik, örülök, hogy megoldódott a kaki baj, lehet Laevolacot és glicerin kúpot is adni...
Véda, olyan szép a love story! Akkor Neked is apa az első. Elsőre telitalálat, ahogy Evelin írná...
Adél különben most tért át a 2x-i alvásra, este már nem szoktam lefektetni, ha délután is 2 órát alszik ( plussz délelőtt is annyit szokott kb...)
Lillu most ugyanoda jár ahhoz a pszichiáterhez?
Marcsi, a gomba sajnos tényleg az antibiotikumtól szokott lenni. Normaflore az jót tesz, asszem van valami gynoflor nevű szer is, az még jobb lenne...Kérdezd meg a patikában!
Én is most gyógyultam ki belőle, szerintem még a kórházban kapott antibiotikum óta tartott...
Intim mosakodót használsz? Hogy van a kis hétalvó?
Tamara, Anna legutóbb nem tűnt betegnek, de ha ezeket látod, lehet hogy van egy kis vashiánya...Lehet nem lenne rossz egy vérkép.
Pénteken akkor tali?
Viki, Bencének jobbulást! És boldog szülinapot!