A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

király, pont a kezdőlap sexszel kezdődik :x

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Ó, hát a körüldongással nincs gond, mondom én, hogy én vagyok az, aki nyomul, ő meg mint akit kikapcsoltak...

Diéta rulez, én is várom, hogy legalább a súlyom megtartsam, az első naphoz képest szerintem fog ez menni, nem olyan vészes. Mire megéhezek a kis adagtól, már ehetek is újra :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vica, ha pihenésre nem múlik a derekad problémája, akkor menj el orvoshoz. Annyi dologtól lehet, hogy nehéz laikusként mondani rá valamit. Két éve jártam úgy, hogy mozdulni sem bírtam a fájdalomtól. A reumatológus kezdődő porckorong sérvre gyanakodott, a gyógytornász letapadt ideget mondott. Voltam kétszer csontkovácsnál, és megfogadtam a gyógytornász tanácsát, miszerint ha csillagokat is látok a fájdalomtól, nyújtsak, hajolgassak a lábamhoz (sérvnél nem csinálhattam volna a nyújtásokat). És bevált. Szóval érdemes szakembert felkeresni.

Gabka, mint nem gyakorló anyuka, így tapasztalatom csak annyi, hogy rengeteg munkámba került, hogy a kutyáimat ne kényeztessék el anyósomék, amikor rájuk vannak bízva. Volt úgy, hogy mire hazaértünk az útról, a kutyák gurultak a kapuig. Hiába volt kiadva, mennyi kaját kaphatnak. Aztán jövök én a "szülői" szigorommal, és mardos a féltékenység, hogy a dögök, hogy oda vannak a "nagyszülőkért". :? Lesznek csatáink, azt előre boritékolom.

Katka, gratula a fogyáshoz, de csak mértékkel.

Az előbb itt járt a védőnő. A szomszéd házát szigetelik, a kutyák elzárva, a kapu nyitva volt, így be mert jönni. Mondtam, nem kell félni, mert akkor is jöhet, ha elől vannak. Ivott egy kávét, aztán rohant is tovább. Naná, hogy lebuktam, mert épp almás sütit sütöttem. :wink: Nálatok járt már védőnő?

Kép
Kép
tessza76

Sziasztok!
Úgy látom tényleg jön a tél.... Sajnálom ezeket a zűröket.Mostanában nálunk nincs(kopp-kopp)de azért előfordul.

Valamelyik este nekem is úgy elkezdett szurkálni a hasam a méhemnél, hogy eléggé megijedtem, magneb6-tól hamar jobb lett, de ijsztő volt.Hosszú séták sem esnek már jól :roll:

Nemlajos!
Bergon mellett döntöttünk, aztán mégsem azt vettünk :lol: Mire elhatároztuk magunkat, elvitték azt, amit konkrétan kinéztünk.Így egy Pierrecardin 647-es lett belőle, élőben nem olyan idétlen, mint a képeken, ez a széles változatú PC, jól néz ki, és ilyesmi típust akartunk, az eladó meg azt mondta, hogy szerinte ár-érték arányban jobban megéri, mint a Bergon.Majd meglátjuk.Én már annak is örülök, hogy túlvagyunk rajta, mert már kezdtem begolyózni, hogy milyen kocsi legyen.Ez se normális.Mi milyen kocsikban voltunk annó??? :lol: Hülyeség, hogy ekkora a választék.A célnak megfelel és pont. :D

Gratula a tiédhez is, szerintem is jó vétel volt!És drukk a diétához!(Én reggelire nem ennék gyümölcsöt, de nem belepoff! :lol: )

Kép
Kép
zazzy

Lányok..
elment a párom dógozni :( én meg holnap utazom haza... jön a nehéz 2 hét NÉLKÜLE..... :x
az vígasztal hogy szerdán jön a babakocsi amit rendeltem, meg hogy anyu ígért zöldséges bablevest :D

KépKép
KépKép
adryn

SZEGÉNY ADRYN!!!! :cry: Gondolj sokat a mami bablevesére :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: ez tart életben :D

KépKép
KépKép
adryn

zazzy, mi a baj a reggeli gyümölccsel? Eddig csak a tejről tudtam, hogy ne...

tessza, nálunk még nem járt a védőnő, ez már nem is fog, tudja, hogy elköltözünk, úgyhogy felesleges (úgyse ide jön a baba).
Meg kávém sincs :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Az is gyors ch, én reggelire inkább nem ennék semmi gyorsat.

Kép
Kép
zazzy

Nemlajos, nem kávéztok? Én marha büszke voltam magamra, hogy eszembe jutott megkínálni. Rémes vendéglátó vagyok. Nagyon jó vásárt csináltál, csini kocsi.

Adryn, a mama főztje, csak a mama főztje.

Zazzy, pihenj sokat, amennyit csak tudsz. Ezek a szurkálások, keményedések, vérzések...stb. mind arra figyelmeztetnek, lassítani kell.

Kép
Kép
tessza76

tessza, a párom kávézik, úgyhogy megoldanám, max a szagától szemre hányást tennék a védőnőnek... :lol:

zazzy, ne őrjíts meg, a gyümölcs is gyors? Na, most ezeknek utána olvasok, mert akkor hiába mondtam le a kakaóról...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

mi is úgy vunk, mint nemlajos, költözünk, úgyhogy haggyon lógva itt a védőnő, majd az ottani gyüjjön.é :lol:

én reggelire banánturmixot eszek otthon, 6-kor, aztán a mh-en 8-9kor egy tönkölbúzás szenyát :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ó, hol van az már, hogy én a banánra ránézni mertem, nem hogy a banánturmixra :?: :!: :?

zazzy, kiokosítottam magam, legközelebb alma se reggelire... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én cukorbeteg diétán vagyok. De csak light-oson. Elmentem természetgyógyászhoz, hogy akkor már olyat egyek, ami egészséges is és ezt próbálom betartani. A lényeg, hogy mindenhez sok élőt kell enni (ez zöldég vagy gyümölcs) és van második vacsorám is.
Reggel: Barna kenyér vajjal és paradicsommal
Tízórai: Alma (vagy más gyümölcs)
Ebéd:Csirke husi zolddel esetleg párolt zöldség
Uzsonna: Alma / esetleg barna kenyér, ha éhes vagyok (általában az vagyok)
Vacsora: Köret (rizs,krumpli stb) + zöldségsek
Vacsora 2: általában gyümölcs

Szerintem ez azért elég bőséges és így is fogytam egy kicsit....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

tessza jó ötletet adtál, van egy gyógytornász barátnőm úgyhogy skype-on gyorsan "megvizsgált" :lol: úgyhogy komoly bajom talán nincs, csak a rossz testhelyzet válthatta ki :roll: javasolt egy-két gyakorlatot, talán használni fog

Viszont kenegetni nem nagyon merem a gyógynövényessel, mert közben rájöttem, hogy az meg vérbőséget okoz

Védőnő hozzám szokott jönni, de én csak üdítővel szoktam megkínálni :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ez nem hangzik rosszul! :wink:
És máris adtál egy jó ötletet, akkor reggel alma helyett paradicsomot eszem (egyet), azt lehet :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

vannak jógatesttartások, amik sokat segítettek az én derékfájásomnak...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

katka: jónak tűnik, csak nehéz betartani, és hol van benne a kényeztetés??? :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

A kényeztetés ott van benne, hogy mivel egészségesen étkezem 1 hét után javult a közérzetem, ami nagy szó nekem, mivel még mindig hányogatok....
Persze néha én is annyira kívánom a cukrot, hogy majd bele pusztulok ilyenkor mézes teát szoktam engedélyezni magamnak.

Katka

katka22

hát igazad van Katka, én szerencsére egyszer nem hánytam... így kis cukorral, lehet, h elkezdem ezt a diétát.... bár már kifizettem egész hétre a kajám :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem nem szabad a veszekedéseket a kismamaságra fogni. És az lenne a normális, ha a párunk így is a szexi nőt látnák bennünk. Nekem pont tegnap mondta a Géza, hogy "Nagyon szép vagy!" :oops:

Én ma megkérdeztem, lehet FASTUM-ot használni. Persze mértékkel.

Nemlajos Tényleg jó kis babakocsit sikerült vennetek. Ügyesek voltatok!

Kép

Kép
rszg

én idegenektől, korábban is és most is sokkal több bókot kaptam/kapok, mint a páromtól. De tudom, h ettől még én tetszem neki a legjobban. Ő egyszerűen nem egy érzelemkimutatós fickó, és pont ezért talán sokkal jobban értékelem, ha bókol :wink: másokéra már oda sem figyelek :lol: :lol: :lol: sőőőőt, idegesít

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok...
papillon köszi a választ..
meg köszi mindenkinek a véleményét..

Mostmár hogy megnyugodtam, kicsit jobban átlátom a helyzetet..valahol megértem én őt is ...de nekem ish iányzik hogy megértsen..
Megbeszélni nem beszéltük meg, de úgylátom úgy tesz mint ha semmi sem történt volna. ilyenkor békénhagyjam vagy probáljam vele megbeszélni? :s

Ez a diéta nem rossz ötlet de tuti nem bírnám ki. de egypróbát megér majd :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sztem egy ideig hagyd békén....

na sziasztok, mek haza

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Lányok, a diétát azért írtam le, mert kérdeztétek, nem azért, hogy kollektív diétát indítsak el. Terhesen NEM szabad diétázni, kivéve, ha orvos javasolja. Tehát ha szükségét érzed, akkor beszélj erről a dokiddal, de ész nélkül nekem senki ne kezdjen koplalni, mert a baba láthatja kárát. Másrészt ez A negatív vércsoportra van, ami elég ritka...

Katka

katka22

rszg
Ez nagyon szépen hangzik és nálad ezek szerint így is van (te szerencsés!), de szerintem nem ez az általános... Igen is próbára teszi a kapcsolatokat, mind a terhesség, mind az utána következő 1-2 év. Szerintem nagyon kevés az olyan nő, aki szülés után 2-3 hónappal kialvatlanul, bedagadt szemekkel, némi túlsúllyal és leböfizett polóban szexinek érzi magát.....
Persze van olyan szerencsés, aki úgy néz ki, mintha nem szült volna és a gyereke átalussza az éjszakát, de nem ez az átlag.
Többnyire a nők teste már nem lesz olyan, mint azelőtt volt és ezt nehéz mindkét félnek feldolgoznia stb.... Nem megyek bele, örüljön, aki ezeket a problémákat nem ismeri....

Katka

katka22

koplalásról szó nincs, én eléggé rizikós vagyok cukorra, úgyhogy én a szénhidrátosat csinálom (szokogatom), de hogy koplalnék...
Pont most gondoltam arra, hogy egyelőre úgy érzem, többet eszem, mint azelőtt... Csak persze bizonyára számít az is, hogy többször kevesebbet, nem kétszer két órán keresztül :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka Én nem azt mondtam, hogy sexinek érzem magam, hanem azt, hogy a pasiknak kellene ezt gondolni a kismamákról. Mármint mindenkinek a saját párjáról. De ha nem is látja annak a párját, akkor is jól esik szerintem néhány szép szó, mert ígyis nehéz nekünk, hogy mindig egy nagy gömböt látunk a tükörben. Nem kellene még mondogatni is, hogy "Hogy meghíztál!" vagy hogy "Milyen szépen kigömbölyödtél!" stb...

Nemlajossal és Katkával is egyet értek. Ne most kezdjen el diétázni senki, csak akkor, ha tényleg kell. És mindenképp beszéljen az orvosával. Lesz időnk még bőven diétázni. Ezt a 4 hónapot ne azzal töltsük. Csak oda kell figyelni, hogy mit, mennyit és mikor eszel.

Na befejeztem az okoskodást.

Jóéjt mindenkinek!

Kép

Kép
rszg

Helló Lányok!

Veszekedés témához nem tudok hozzászólni, nálunk nagyon nagyon nagyon nagyon ritka!!! Imádjuk egymást, hol egyikünk, hol másikunk bújik!!!

Adryn: Már eltelt 3 hét????? :shock:

Nemlajos: Nagyon szupi a babakocsi és ennyi pízért meg hihhetetlen jó vétel volt!!!! Köszi, hogy megírtad mit eszel ma! Én majd meglátom, h diétázom e, csütörtökön megyek a védőnőhöz és kiderül mennyit híztam, ha sokat akkor diéta, ha csak 1 kg-ot akkor viszont nem áll szándékomban belekezdeni :D:D:D:D.

Vica: Remélem mihamarabb elmúlik a derékfájásod!!! Nekem akkor szokott fájni, ha egész nap állok ...

Papillon: Pezsgőtabi??? Izgi :D:D:D:D:D

Na "megvolt" a mozizás! Kb. negyedóráig próbálta a doki az arcát megtalálni, de annyira belebújt hátrafele a puhaságba, h nem láttunk semmit a kis pofijából és még a köldökzsinór is az arca előtt kígyózott ... szóval nem csinált felvételt és megegyeztünk, h két hét múlva megyünk vissza, akkor hátha. Kb. 770 gramm :D!!!! Még nincs egy kilós kenyér sem :D!!

Szép napot!
Vica
wicca

Még nincs... :?:
MÁR ANNYI!!! :idea: :!: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

igen Wicca... letelt.. apu már a hóviharok közelében jár... írta -7 fok és szakadó hóesés... én meg holnap reggel megyek malmőbe és onnan haza.... jó kis egésznapos utazás :evil:

KépKép
KépKép
adryn

-7fok, hóesés???? :shock: Brrrrrrrrr .... egész nap utazol? az gáz! ez a légitársaság csődje miatt van? vagy amúgy is egésznapos lenne? úgy emléxem anno hamarabb hazaértél!

Szép napot!
Vica
wicca

adryn
Sajnálom, nehéz lehet a párod nélkül.... Eldöntötték már, hogy ki milyen nyelven beszél a babához? Tök szuper, hogy egyből 2 nyelven fog beszélni! :)

rszg
Maximálisan egyet értek, csak rosszak a tapasztalaim.... :( Örülük, hogy Neked nem! :)

Katka

katka22

Wicca: igen.. a sterling csődje miatt van. most azért hosszabb mert át kell vonatoznom svédországba, onnan busz a reptérre. aztán 12.25-kor repülök. innen jelenleg csak a malév repül közvetlenül bp-re, de az egy útra szóló jegyek náluk horribilisek (horribilisak? :? nemlajooooooooooooooos) úgyhogy wizzair-ezek most az eccer malmőből. de már megvan a jegyem vissza 2-ra. az már malév :D

Katka: igen. párom dánul fog a babához beszélni én meg magyarul. és a suliban meg nyomják ezerrel az angolt.. úgyhogy nyelvekkel nem lesz baja :D.. nagyon szar nélküle.. de egyre jobban megvisel az utazgatás is.. itt egy vonat ott egy busz, repülő, busz, metró, vonat, villamos :shock: na nem panaszkodom ennyit.. én választottam ezt az életet.. jelenleg ez megy.. januárig.. aztán maradok a fenekemen pár hónapig :D

KépKép
KépKép
adryn

[quote="katka22"]
írta:
katka22Szerintem nagyon kevés az olyan nő, aki szülés után 2-3 hónappal kialvatlanul, bedagadt szemekkel, némi túlsúllyal és leböfizett polóban szexinek érzi magát.....
Többnyire a nők teste már nem lesz olyan, mint azelőtt volt és ezt nehéz mindkét félnek feldolgoznia stb....

Részben egyetértek Katkával, bár szerintem a nők inkább maguknak csinálnak ebből problémát, és jó esetben a férfinak így is tetszik a nő. Ha nem akkor más probléma van, vagy előbb-utóbb probléma lesz. Hisz ha tényleg szeret minket a választott férfi, akkor így is szeret :wink: A bomba alakunk visszanyerése meg csak idő kérdése :D

Köszi mindenkinek az együttérzést a derekammal kapcsolatban, most már jobb :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok, szép estét, jó éjt

Papillon, örülök, hogy minden rendben a kisbabával és jobbulást.

Adry, üdv majd újra itthon.

Nemlajos, jó kis kocsi, mi is megnéztük ma újra, de még várunk vele.

Nem jöttem fel ma egész nap, mert rossz napom volt, hozott a postás egy csomó számlát, azon bosszantottam magam és még fogalmam sincs mennyi lesz a táppénzem, jó mondjuk ebben még Decemberben normál pénzem lesz, akkor jön még juti, csak kivagyok már, hogy egyedül kell megoldanom mindent, rám férne egy társ, régi szerelem még mindig itt van, jönni akar "megbeszélésre" de nem tudom, lehet még rontanék vele a helyzetemen.

Viszont ami jó hír, láttam a kezemben tarthattam negyedik keresztgyerekemet, kaptam egy csomó baba-ajándékot. Lett két kiságyam is, egy utazós meg egy IKEAS, AZ IKEAS-at ma szerelte össze apa, teszek föl képeket, foglalom egy kicsit a helyet.
Kép Kép Kamilla és én:) Kicsit riadt arcot vágot, hát te meg mit akarsz tőlem, gondolta hasonlítasz anyára, de nem tévesztesz meg :lol: :lol:

és a kiságyak:
Kép Kép Apa, anyukám és az ágy:)

Bea, Maja

Kép
bea1978

helyes kiscsaj Kamilla :) tetszenek a kiságyak is Bea. Apu nagyon lelkesnek tűnik.... :twisted:

KépKép
KépKép
adryn

Ja el is felejtettem, elmentünk apaságit csináltatni, hát az nem egyszerű!!!

Útlevél alapból nincs az több ezer, meg idő. Tolmács kell, figyelmeztettek, hogy több órát vesz igénybe és csak hivatalos tolmácsot fogadnak el, apa kérdezte, hogy miért nem elég, ha én folyékonyan beszélek angolul, én már azt meg se mertem kérdezni, és időpontot kell egyeztetni, mivel azt mondta mi bonyolult eset vagyunk és ránk megy majd a délelőtt, és ki fogja mindezt kifizetni?? pl a tolmácsnak, mert gondolom nem 2 forint.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Köszö Adry, te is ilyen éjjeli bagoly vagy?

Igen, ő lelkes, kislányt szeretett volna és most örül

Bea, Maja

Kép
bea1978

igen Bea.. éjjeli bagoly... valahogy nincs kedvem az ágyunkba egyedül befeküdni... depi vagyok :(

KépKép
KépKép
adryn

Ja már el is ment :( :( ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

ma utazott.. én meg holnap.. teljesen kész vagyok.. épp egy pólóját szorongatom és bőgök.. úgy utálom ezt

KépKép
KépKép
adryn

Jajjj szegény, ne szomorkodj!! gondolj arra, hogy nem sokára, milyen öröm lesz újra látni.

Bea, Maja

Kép
bea1978

azért jó a beosztása, mert két teljes hét csak a tiétek.

meg amúgy is olyan sokkal érzékenyebbek vagyunk szerintem ilyenkor, ma pl kikísértem apát az állomásra, előtte bementünk a Mekibe, na most én ma mndenen elbőgtem magam, a számlákon, a babaruhákon :shock: :shock: már kész voltam magamtól, sőt a Mekiben kajálás közben végig könnyes volt a szemem, az állomáson minden ok nélkül, csak azért mert azon gondolkodtam, milyen szar napom volt, az emberek meg biztos néztek, na mit csinált ezzel ez a férfi vajon :roll: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na megyek aludni, vigyázz a polóra, lehet még használni szeretné :wink: :D

Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Bea, hova tünt a pocid a képről? Nagyon édes Kamilla, és remekül néznek ki az ágyak. A tolmács szerintem se lesz túl olcsó. Angol vagy akan kell? ÚÚÚÚÚtálom a bürokráciát!

Adryn, jó utat mára. A családi légkör remélem segít egy kicsit párod hiányán.

Én azon szerencsések közé tartozom, akinek a párja a teltebb nőket szereti. Mostanában max. én vagyok zavarban, annyira szexisnek talál a férjem. Eddig sem kellett őt noszogatni (talán a plusz 20 kg feleslegnek köszönhetően :lol: ), de most szinte szabadulni sem tudok tőle.
Na hogy ne csak a cukormázat mutassam, azt el kell mondanom, hogy 2,5 éve, mikor 3 havi próbálkozás után terhes lettem, akkor a bejelentést követő első kérdése az volt: Ugye nem tartjuk meg? És sajnos komolyan is gondolta. Még két hónapig ment a vita köztünk, aztán elvetéltem. Na ennyit a múltról. Nem kell elfelejteni, de benne élni sem szabad.

Érzékenység? Jön a karácsony. Ez nekem alapból fájdalmas, most szerintem az összes sütit, kaját a könnyeim fogják ízesíteni.

Wicca, nagyon szép súlyban van a babócád. Hihetetlen, hogy már ekkorák! :shock: Mi a hétvégén megyünk a Kiállításon uhuzni, de az kifejezetten csak mozizás lesz, lelet-méricskélés nélkül.

Kép
Kép
tessza76

Bea: bocsi a hirtelen lelépésért este, de épp csak megírta a drágám hogy szerencsésen megérkezett viszont nincs nete... mégjobban kiakadtam és csak lezártam a laptopot. Ja.. és a póló még életben van :)

Tessza: Karácsony: ne is mondd... sosem voltam Karácsonymániás (gyerekkori ajándékos évektől eltekintve) viszont most hogy akkor is párom nélkül leszek így extraszar. Neked miért olyan fájdalmas??? Engem nem jelöltél iwiwen. Ja... valószínűleg otthon jobb lesz, leköti muter a figyelmem.. de itt minden csak rá emlékeztet ezért olyan rossz. :cry:

Jó korán keltem ma... nem megszokott :twisted: ráadásul belenéztem a tükörbe és bár ne tettem volna.. bőgéstől feldagadt szemek.. na lesz mit eltüntetni. makeup varázsa plusz napszemü 8)

KépKép
KépKép
adryn

Jó reggelt!

Remélem ma azért jobb napja lesz mindenkinek!
Bár nagyon hideg van, de gyönyörüen süt a nap, kár, hogy nem otthon vagyok Levivel. Mekkorát sétálnánk ma :(

Tegnap voltam az új dokimnál, nagyon jó fej volt és meglepi uh is volt :)
Az mondta, hogy nem merne megesküdni, de ő is kislánynak látja a babácskámat :)
Lassan beleélem magam :)

viszont hogy ne csak a jót mondjam .... nekem sosem vérzett az orrom, most meg... tegnap reggel kezdte és még most is tart, de csak szivárog. lehet ezzel valamit csinálni?

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!

Tényleg Bea, hol a pocid????
Én meg csak okoskodni tudok,de nem tudtam elkerülni egy hatalmas veszekedést otthon,megint nem bírtam megállni és megvárni, míg lenyugszik a párom... csak zengett a ház a zokogásomtól, még most is be van dagadva a szememem, meg a sípcsontom is :x belerugtam az ágyba. Szegény páromon kva nagy a teher, mert abszolut egy fillérünk sincs, és még nincs kész a házunk. Kva ideges emiatt... és én is.... csak mivel ő a pasi, így magának érzi az egész felelőséget, terhet.... jajj. neki kellett állnom jógázni, relaxálni, h babót megnyugtassam.
Pedig tegnap olyan édi volt apa, keresett mesekönyvet és olvasott a picinek, közben végig a hasamon volt a keze :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Hát tegnap tényleg mindenkinek rossza napja volt :( reméljük ma jobb lesz :wink:
Papillon csak nyugi, azért ne vidd túlzásba az idegeskedést :wink: Látom te is ágybarugós vagy, én is hasonlóan szoktam levezetni a feszültséget, még mindig jobb mintha a párunkat vernénk :lol: Biztos nem könnyű a helyzetetek, sietnetek kell az építkezéssel, ki kell költöznötök a házból vagy csak a baba miatt siettek?

Bea tök jó hogy ilyen sok mindent kaptál :)

Én ma jobban ébredtem, derekam már szinte nem is fáj :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?