A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Ide röviden írok, bővebben már írtam máshová. :wink:

Niki: gratulálok a kis jövevényhez!!! :D

Vindolanda: neked is nagy gratula, ügyes vagy!!!

Heni: jobbulást! :(

Képek nagyon jók, úgy szeretem nézegetni! Próbálok én is jönni majd újakkal.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok

Összevizssa ovlasok :D
Most csak gyorsan:

Betegeskedő drágaságoknak jobbulást! :P

Niki
HATALMAS GRATULA!!!!!

Marica
Sokszor gondoltam Rád, nagyon bölcs vagy és örülök, hogy volt már erőd jelentkezni!

Tirpák
Sajnálom, hogy ennek a szónak végül ilyen magyar áttétei lettek (de ebben Irina a szakértő)
'tirpák=Nyíregyházán és környékén élő, szlovák származású (népcsoport), illetve ehhez tartozó, vele kapcs." :D

Mai kép:
Melltartó MÁSKÉPP.
Kép

Kép
granda

Sziasztok, csak most jutottam internethez... Gábor egész nap dolgozik, lefoglalja a gépet. De most kiugrott biciklivel egy távolabbi boltba réteslisztért, mert vettünk egy kenyérsütőgépet tegnap, és ki akarjuk próbálni :lol:

A mai napon nyílt egy ABC három házzal mellettünk :wink: De még most töltik fel a készleteket, így bizonyos dolgok még hiányoznak.

Rugó egész nap nyűgös volt, és Gáborhoz mászott volna. Estére jöttünk rá, hogy a billentyűzet meg az egér kell neki, püfölni akarja :shock: Az etetőszékéből építettünk neki egy kis számítógépes asztalt, rátettük az ócska gép alkatrészeit, és ott ült boldogan, és húsz percet verte a billentyűzetet. Azóta mint akit kicseréltek :P

Most már 4-5 lépést meg tud tenni Rugó magától, de csak ha ott állunk a cél végén, és odaborul.

Most megyek is, este még teszek fel képeket, ahogy püfölte a gépét.

Heni, Péterke hogy van????

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Granda, a melltartó nagyon ott van, különösen a pöttyös topánkával kiegészítve!

Regina, akkor nem unatkoztok :wink:

Amúgy a családom egyik ága nekem is tirpák, az egyik nagymamám Nyíregyházáról származik :lol: De nem sértődök ám meg ilyesmin :wink:

Kép
vindolanda

Csajok, köszi a ránkgondolást. Szerencsére egyre jobban húzódnak vissza a kiütések. Ma megnéztem én is, elég csunya a mandulája :evil: de szerencsére egyre jobb kedvű, eszik, iszik.

Regi jaj de jó, hogy ti is alakultok, már nekünk is folyik a nappali alkotása:-)
Köszi a linket, mennyi ideig elég ez a viatmin, mert nem egy olcsó fajta.
Most egyenlőre cebion multit kap, az van itthon.

Granda ma nálunk Péterke a bugyimat húzta a fejére :wink:

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Heni! Örülök, hogy Péterkének egyre jobb a kedve, akkor gyógyul! :)
Nagyon sokáig elég, rengeteg van benne, és Szeli adagja napi 3/4 evőkanál. Hűtőben kell tárolni. Én mindig belekeverem az uzsonnájába (kefir + gyümölcs + darált keksz általában).

Granda! :lol: Szeli is mindent a nyakába aggat, főleg a táskáimat, mikor előhalássza a szekrényből... :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, most csak gyorsan.

- a kenyérsütővel meg vagyunk elégedve, elég finomat sütött :lol:

- nyakba akasztás: Rugó a vezetékeket imádja a nyakába tekerni :shock: Pl. egér zsinórostól, elektromos vezetékek stb.

- Heni, akkor rendben, már gyógyultok :wink:

- Lányok, Rugó este nyolckor kidőlt, és nem ébredt fel. Ilyet még nem csinált, a lényeg azonban az, hogy reggel fél tíz után keltett minket. Tizenhárom és fél órát aludt egyhuzamban :shock:

Most ennyire futotta, rohanok reggelizni, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok,
igen úgy tűnik egyre jobban vagyunk.

Vindo hát 2 napja nálunk is f10 kor van ébredés, basszus még nálam is :oops:

Regi köszi.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Csak gyorsan.. :

Niki emlékszem a kérdésre,fogalmam sincs mi a trükk. :oops: :lol:

Köszi a dicsiket... :)

Nagyon sajnálom,hogy ennyi beteg pici van.. :( Ebben az időben nemcsoda,ha mindent összeszedünk.. :( :evil:

De gyors gyógyulást minden betegeskedőnek!!

Nem is tudom ki kérdezte(nem olvastalak titeket pár napja,amire emlékszem arra válszolok.Apa ugyanis szerelte a gépünket+ kettő rossz gépet ide hoztak,azokat is bungizta,így még a notimat is elvette.Ugyhogy BOCSI ha valakit kihagyok) Anyukámat.. Viranka asszem :oops: köszi megvan,hisztis nem akar feküdni unja magát. Engem meg idegel,hol a kaja hol mászkál és értetlenkedik.. Áhhh mint egy nagy gyerek..

Ezért is lenne egy kérdésem: Megvan valakinek a Született Feleségek?
Anyumnak jó lenne,lefoglalná magát vele,egy darabig. :?

Láttam valaki írta,hogy elöjött nála a penész. Nálunk is :evil: . Vettem drága cuccost rá,de mi a fenétől jött elő nem tudom,annyit szellőztetünk mint a fene... Ezek szerint mégsem elég.. :?

Na megyek megnézem az ebédet.. :)
varga tünde

vindo: az én gyerekem ilyet miért nem tud? :roll: Most éjjel sokat aludt, este fél nyolctól reggel hatig :? Na nálunk ez már sok alvás :lol: persze előtte napközben összesen egy óra 20 perc volt az alvás..[/b]
Vendég

Helló Mindenkinek!

Végre eljutottam ide is. Csak átfutottam, amit írtatok, reagálni nem nagyon tudok, csak a lényeg:

Jobbulást minden kis betegnek!!

Túl vagyok 2 zh-n, az egyik 5 lett, a másikat még nem tudom. Rengeteget kellene mostmár tanulnom, lesz egy pár vizsgám :?

Egyébként a kicsi jól van, tűrhetőek az éjszakák is, most nem kelt fel egyszer sem :D

Most ennyire tellett, mindenkinek szép dálutánt /bár itt gatya az idő/ :evil:

Puszi

Kép
aniko15

Sziasztok!

Kicsit pánikolok egész nap.
Gegi iszonyatosan nyom, mintha törekedne lefelé ezerrel, feszít, púposkodik, de még úgy, mint soha.
Zsozsi ilyet nem csinált, két kezemen meg tudom számolni, hányszor mozgott a pocakomban, és az is olyan "lányos" volt.

Reggeltől van ez - nem jósló fájások, azt tudom, milyen.

Eszem a magnéziumot, és próbálok pihenni, de ennek ellenére folyamatosan feszítő nyomás alatt vagyok.

Nem tudom mi ez, a 33. hétben vagyok, most kb. 2,5 kiló, nagy gáz nem lenne, ha megszületne.

De kicseszés lenne vele, mert holnap lesz Apájával a névnapja. 8)

Jut eszembe: Boldog névnapot Bercónak és Apukájának!!!!

Szóval most pakolok.... Meg vasalom a textilpelenkákat.... :shock:

Remélem nem lesz semmi, és csak valami időjárás okozta nyavalya ez, vagy hat az imádkozásom, és fordulni próbál... Nem tudom.

Apa megnézte a pocakom, azt mondja nincs lent.

Hajrá boszitopik!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!

Nem lehet hogy csak Mekka felé intézett imáid meghozták a hatást?
S Kicsi Gege befordult a megfelelő irányba :)
Apa dolgozik szombatra kész lesz :wink:

Bercónak és Apájának boldog névnapot :)

Granda!
Most nem is Látszik Linda gyönyörű hajkoronája :) de a cipője csúcs :)

Heni!
jobban vagytok?

Anikó15
Gratula :) nagyon ügyes vagy Te is :)

:arrow: pusz

Panndi!
[quote]a írta:z én gyerekem ilyet miért nem tud? Most éjjel sokat aludt, este fél nyolctól reggel hatig Na nálunk ez már sok alvás persze előtte napközben összesen egy óra 20 perc volt az alvás..

gyorsabb voltál :) ezt én is szerettem volna megkérdezni :wink:

KépKép
viranka

viranka: tudod, ez az itteni levegő nem kedvez a gyerekek alvásának :? Akartam már Neked írni, hogy a hétvégét még mindig nem tudom 100%-ra ígérni :? Ha megyünk (ez pár napon belül kiderül), akkor szívesen elviszünk Titeket, bár amiatt aggósom, hogy ugye csak egy gyerekülésünk van :oops:

Mesi: mennek a vuduk, hogy Gegi csak forgolódjon :wink: ++++++
Vendég

Sziasztok!

Heni de jó, hogy Petike jobban van

Anikó15 gratula a sikeres vizsgához
és az átaludt éjszakához is :lol: :lol: :lol:

Regi na végre, hogy megkaptátok a kulcsot :lol: :lol:
hasznos munkát :wink: :lol:

Mesi szerintem csak befordul Gegi.
Valószínű bejött, hogy Mekka felé imádkoztál :wink: :lol:

Granda cipőmániás anyuci szuper kis cipőt adott a gyönyörű kislányára :lol: :lol:

Vindolanda Rugó álom manóját szeretném kölcsönkérni 8)
enyém gyerek 6-kor kelt.
tegnap meg 1/2 6-kor :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emese!
Én is feszülök/keményedek pár napja. Meg is vagyok ijedve, mert mi még nagyon nem tartunk a szülés közelében. Nem emlékszem, hogy Botonddal lett volna ennyi keményedés ilyen korán.
Mondjuk nem is emelgettem folyamatosan 10 kilót. :roll:
Nem tudom, hogy lehetne jobban vigyázni magamra. Én nem tudok napközben feküdni. :roll:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense jön a hidegfront.
Jövőhét keddtől fagyot mond hétvégére meg havat :?
Ezt érzed szerintem.
Botondovával nyáron voltál várandós. Akkor ilyen hidegfrontok nem jöttek
Nyugi és azért próbálj meg pihizni.
Vedd be a lesz@rom tablettát és feküdj le napközben amikor Boti alszik.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

ma voltunk Pesten bevásárlókörúton, Baumax, Brico. Féltem egy kicsit, hogy mennjünk e apával mi is, de jól döntöttünk. Péterke végig egy angyal volt. Élvezte a kiruccanást, lehet már benti fóbiája volt, szegény egész héten nem volt kint sem, csak mig a dokihoz mentünk.
A brico bejáratánal volt egy hatalmas éneklő, táncoló mikulás, jaj vagy 10 percet ott álltunk és néztük, közben Péterke a kocsin ülve táncolt, tapsolt neki a járókelők meg csodálták.:-) én meg büszkén húztam ki magam 8)

Végül is úgy döntöttünk, hogy épitünk egy kandallót, abba vettünk betétet. Jaj az idei karácsony nagyon meghitt lesz, csak legyünk készen addig.

Nézegettem a tescoban, hogy milyen a játékkinálat...háááááááát ....nagyon nem teccett meg semmi :? nektek vannak már játékötleteitek???

Folyt.köv :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Emesém, szerintem csak lehet most fordult be a kicsi Gegi :wink: remélem legalább is remélem.

Jaj csajok megy a vudu, nehogy koraszülés legyen, várják csak ki a babák az idejüket!!!!

Aniko jó hogy jelentkeztél!

Ja, vettem ma egy bundás bakancsot Péterkének a Deichmannban, Divatos is, meleg is, meg jó áron is volt( 3500FT) Soha többet nem is fogok máshol cipőket nézni, jó a kinálat és az ár is baráti, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok !

Nálunk minden oké az alvásokkal.
Reggel fél 7-7 kötül kel.
8-ig játék 8-kor kaja és már alszik is.
Fél 10-10 körül kel.
11-kor ebéd utána vagy csavargunk vagy sétálunk.
14-kor kaja és megy aludni.
16-16:30-kor kel.
Utána már nincs konkrét kajálás inkább nasizik.
Persze virslit vagy felvágottat kiflivel.
Este pedig kb 20:15-kor mennek apájával fürdeni és 21-kor kaja és alvás reggelig.
Nekünk ez a napirendünk.

Lányok képzeljétek el pénteken nagyon jó napom volt.
Estére kimenőt kaptam apától.
Délután tesómmal csavarogtunk az Árkádba már mérem a terepet, hogy kinek mit vegyünk.
Aztán este mentem a barátnőimmal Márton napi liba napot ünnepelni.
Este fél 8-kor mentem el és éjfélkor értem haza.
Nagyon szuperül érzetük magunkat és bevallom őszintén csak kicsit hiányoztak az itthoniak de nagyon jól elengedtem magam és élveztem az egész estét.
Apának nagy piros pont. Egyedül fürdetet és fektette le Ádit.

Mesi : boszitopik dolgozik. Geri meg fordul.

Na lépek pihizni mert ma apa a szüleinél volt Ádival én meg takarítottam a lakást.

Kellemes éjszakát mindenkinek.
20200310173350

Jó reggelt Mindeninek!

Apa elment dolgozni, engem meg kidobott az ágy :evil: Bezzeg ilyenkor aludhatnék, mert Dávidka is durmol még.

Köszönöm a gratulációkat a zh-val kapcsolatban! :D

Deichmann: mi is ott vettük az első igazi cipőjét a kicsinek, és a bakancsát is ott tervezzük megvenni. Abból én sem akarok drágát, mert mi még úgyis babakocsival közlekedünk, itthonra meg az elefanten-t adom rá.

Mesi: szerintem is most helyezkedik a kis Gergő, nyugi, próbálj meg lazítani!

Heni: nagyon örülök, hogy jobban van a kisfiad!

Kép
aniko15

Anikó!
Engem a fiam sírása ugrasztott :) hajnal 5kor :( de most alszik kb. negyed órája :) erre Míra kelt fel most tejecskét követelve :lol: 8)

Panndi!
okés :) van még pár nap a taliig,meg tudjuk beszélni :)

Sense,Mesi!
Móni megmondta afrankót :) tényleg hidegfront jön :)

Heni!
Deichmannban Mírának vettem csudajó csizmát :) szarvas van ráhímezve :) anya dilije :) de csilligó kövek is vannak rajta :)
Bálint meg kapott egy Siesta bakancsot,remélem jó lesz rá :)
Kandalló hangulatos lesz :)
S ha véletlenül fiad lesz megint akor mi lesz a neve?

pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Miket írtál Niki,kiakadtam.. Gyerekekkel is,hogy beszélnek.. :shock: Bezzeg ezt elfelejtik bemutatni a világjáró sorozatban mi :? ..

Szóval,akkor nincs meg egyikőtöknek sem a Születtet feleségek.. :(

Tegnap du.-ra Beni belázasodott,éjjel mellette aludtam,és még volt bukci is.. :( Ma apa vitte el a dokihoz. Én elfáradtam az éjszakázás miatt.. Annyira sajnálom,mert ma mentek volna színházba.
varga tünde

Emese remélem jól vagytok!

Nálam is Domi kb. 35-36hét körül fordult át.De tudom már tökre féltem,hogy már nem fog tudni,kicsi hely stb. De összejött,olyan érzés volt,mintha bele könyökölt volna a bordáimba,alig kaptam levegőt,ez egy két alkalom volt.Emlékszem autót vezettem,és oda kellett kapnom éreztem,ahogy kidudorodott.. :) Ha nem veszed rossz néven,itt kaptam egy anyukától tippeket babafordítás ügyben,elküldöm privátba ha gondolod.. :)
varga tünde

Deichmannban nálunk nincs.. :( :evil:
varga tünde

Sziasztok!

Mesi, Sense hogy vagytok?

Végre én is kaptam kis csizmát Cicusnak.
A Humanicba vettem, nagyon cuki darab :lol:
Majd fotózom.
Meg kaptam kabátot is magamnak :lol: Grétacica meg az eladótól egy sálat (nagyon ronda) Míg én próbálgattam Grétike azzal játszott az eladó meg nekiadta búcsúzóul.
Voltunk a fakopáncsba is és vettünk karácsonyra hangszerkészletet meg kirakót.
Meg egy kis fotelt. Grétikének így megvannak az ajándékai :lol:

Tündi A született feleségeket most naponta nyomják a coolon.
jobbulást Beninek. Mennek a gyógypuszik.

Heni kandalló szuper lesz :lol: :lol:
mi is szeretnénk majd de csak pár év múlva ha bővítjük a házat 8)
Most túl nagy többletköltséggel járna :roll:

K.Timi akkor akár havi 1 ilyen csavargós csajos napot rendszeresíthetsz.
Apa majd boldogul Ádival :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Grétikét letámadta egy álom manó :lol: :lol: :lol:
Gyorsan vasalok meg felteszem az ebédet

puszi :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Basszus vettem Liberót már hosszú idő óta, mert éjszakára meg utazáshoz drágábbat szokzunk, amúgy meg tescos szupi :wink: Erre tegnap a kiruccanás alatt csupig telt a pelus, már szivárgott is :shock: na jó gondoltam hosszú ideje van rajta, de az éjszaka kellős közepén pelenkáznom kellett :evil: mindenünk csupa pisi lett :evil: :evil: :evil:
Tescós éjszakára , Liberó meg megy nappalra :o

Tünde jobbulást Beninek!

Timi jó is lehet az ilyen csavargás, apának me meg kell szoknia Ádit, én is hagyom a fiúkat este mindig kibontakozni.

Viranka fogalmam sincs :oops: Péterke mig a pocakban volt, minden nap más nevet találtam ki, aztán maradt az eredeti verzió.
Küldtem mailt.

Majd holnap remélem kiderül kisfiú van e odabent, vagy kisláyn, már nagyon izgulok e miatt :oops:

Mesi mi van veled?????

Heni
KépKép
heni81

Köszi lányok.. Torokgyulladása van Beninek.. :( Már megint megy fel a hője..

l.móni:de ott is az elejétől adják?mert anyum arról is lemaradt.. :oops: Köszi azért.. :)

Regcsiken:akartalak kérdezni,hogy a lenkei vitaminból mennyit kell adni Szelinek? A tájékoztatásból nem lettem okosabb.. meg mennyi időre elég egy flakon? minden érdekelne,amit megtapasztaltál róla.. :) Köszi

Azért Heni durva,hogy tescósat raksz fel neki éjjelre,nem a drága liberót,de ezen meg sem lepődök..mi már régóta csak tescósat veszünk,az elég jól bírja és szívja.. :) Bizti szép lesz a kandalótok.. Péterke arca javulóban?

vindolanda: már én kenyérsütővel szoktam kidagasztatni még a kalácsot is..ami meglepő,hogy a dédi receptjét csináltuk meg, és elvolt tőle halva,hogy miylen jól ledagasza.. ez már nálunk nagy szám..mikor márián voltunk én is minden nap majdnem,kenyeret sütöttem,azt jobban megette Beni is.. :)
Már láttad ezeket a honlapokat.:
http://margit2.uw.hu/receptek.htm
http://emargit.gportal.hu/
varga tünde

Heni: nálunk pont most eltt jó a Libero, tök sok cuccot elbír :lol: Úgy látom, alkat kérdése is.

Hoztam pár fotót, bocs, ha sok :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Tünde: jobbulást Beninek!
Most lettem figyelems két dologra: az egyik, hogy a gyerekeink egy napon születtek, a másik meg, hogy bár most már nem ott lakom, de siófoki vagyok ;) 18 éves koromig ott éltem :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kismamik vigyázzatok magatokra! Hidegfront van tényleg...
Gremese: nekem egyszer fordult meg csak Zéti, azonkívül végig faros volt. De abba és aztán a visszafordulásba azt hittem belehalok. :oops: Kb. 1 napig tartott nála a helyezkedés...

Nálunk most nyílt Deichmann, én is benézek azt hiszem. :wink:

Heni: nálunk most fogy el a Tescos, csak kipróbálni vettem de nagyon nem vált be. Liberot sem szeretem. Nálunk még mindig a győztes a Pampers. Főleg az aktív fitt. Kevesebb fogy belőle, mint pl. a Tescosból. Azt nagyon gyakran kellett cserélni. Én mindig próbálkozok más márkákkal, de valahogy egyik sem jön be. Vagy eláll akármilyen méretet veszek, vagy kifolyik...

Alvás: néhány kivétellel Zéti este fél 9 körül alszik és reggel kb. fél 9-ig. :D Most a betegség kicsit megzavarta...

Talira tudunk menni, remélem addig senki nem lesz beteg. :D Most sikerült aránylag kilábalni, de holnap 15 hónapos oltás... :?

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Tündi, Heni: sokan használják a Tescosat, azért próbálgatom én is. De az oldalánál olyan szinten nem bírom eligazítani...Akármit csinálok eláll a combijánál és felette. :shock: Főleg ha mozdul kettőt pelusban. Biztos számít sokat a gyerkőc alkata is.
Nálunk mindig a pisi kicsordogálás volt éjszaka a fő gond. Szerencsére megszűnt ez a probléma.

Erről jut eszembe: van kettő db libero mega pack kuponom 500 ft értékben, ami dm-es és hónap végéig váltható be. Ha kéri valaki szívesen odaadom!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Tündériek a csajok Linda és Zsófi :D

Én pamperst adok nekünk az vált be.

Mi is holnap megyünk az oltásra.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Lehet nekünk azért jó a Tescos ( lila csomagolás), mert Péterke nem iszik túl sok folyadékot napközben, meg én a 4+ meg az 5 Juniort.
Hát nálunk úgy kb. 4 pelenka fogy el egy nap, szerintem ez nagyon kevés.

Pampersz is jó, csak nekünk sokszor volt olyan baleset, hogy hátul kifolyt a higabb kaki. :evil: na és akkor lehet ám öltöztetni.

Miléna örülök, hogy tudtok jönni, mert veled még nem találkoztunk. Jaj de kiváncsi vagyok ám rátok!

Horcsog te hogy döntöttél????

Panndi Zsófi tündéri:-)

Heni
KépKép
heni81

Életben vagyunk mi is, csak most belefeledkeztem a házimunkába, amikor meg aludt, a munkámmal haladgattam.

Azután meglátogattam egy webáruházat, ahol rendeltem harisnyákat, térdzoknikat meg zoknikat magamnak 8)

Varga Tünde - hú, nagyon kedves vagy, meg is nézem majd a linkeket. Egyelőre csak a basic-szinten tartunk. Én variálnék, mert szeretem a magvas stb. kenyereket, de Gábor hajthatatlan... De ha nem lesz itthon, majd odateszem magamat :wink:

Pelenka - mi pampersszel kezdtünk, jó is volt olyan 4-5 hónapig. Akkor rendszeresen elkezdett kifolyni belőle minden, de nagyon durván :shock: MOndjuk Rugó is akkora adagokat pakolt... De hát láttátok :!: Akkor váltottunk liberora, és azzal meg is voltam elégedve, de úgy két hónapja rátaláltunk az aldiban a mybaby-re, ami szintén megfelelő, de valamennyivel olcsóbb. Úgy hogy mi ebben nyomjuk most. Bár ha Rugó bealszik, és durmol 11 órát, hát azt néha már nem bírja :lol:

Mi is néztünk cipőt a Deichmannban, de pont 21-esben nem volt megfelelő :evil: Majd végigjárjuk a többi DEichmannt is, hátha más boltokban még van belőle.

Rugó már tud menni egy métert is magától :shock: Hűha :lol:

Bercó, Albert - utólag is boldog névnapot kívánunk!!!

Maggie, Kaqk - voltatok már az Aquaticumban? MI most fantáziálunk róla, hogy babával elmennénk... Tetszik a babáknak vajon? :roll:

Emese, Sense - hogy vagytok? Kitartás :?

Heni - nagyon kíváncsi vagyok a holnapra, aztán írd meg gyorsan, hogy mit láttatok az uh-on :wink:

Kiskolbi - mi van veletek???

Most megyek, mert máshol is van még olvasnivalóm :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Zsófi nagyon szép ám, különösen a jó nagy ruhákban :lol:

Teljesen besötétedett. Ha feloltom a villanyt, remélem, Rugó nem kel fel :roll:

Kép
vindolanda

Édi Zsófi :)

Kolbi nekem is ma jutott eszembe :) S Juba is nagyon letünt :(

derekam leszakad,Bálinttal csavarogtunk kicsit és Apánk meg itt van :arrow:
csók :)

KépKép
viranka

Rugó a tükör előtt álldogál és nyújtogatja a nyelvét kb. tíz perce, csodálja a végeredményt :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok Barátnőim!

Most csak gyorsan bejelentkezem.
Tegnap tényleg nagy pánikban voltunk, Gegi borzasztóan gyötört, nem állt meg egy percre sem.
Köszönöm, hogy leírtátok a tapasztalataitokat a forgolódásról, meg a frontról, ez nagyon megnyugtatott! :)

Azonban anyutól elkaptam este egy hányós-fosós vírust. Akkor kezdődött, mikor Zsozsit letettem. Minden kijött alul, felül, alig aludtam, mert - még most is - fájt mindenem. Az izületeim, a lábam, alig bírok felállni....

Délután tudtam az én kis Tündérkémet anyunak lepasszolni, és aludtam, meg délben is.

Még eléggé szarul vagyok.

Gegi ma annyit mozog, mint szokott, most nem kínozza anyáját.

Ebben a betegségben az is plusz rossz, hogy a baba nyomja fel a gyomromat, és mivel minden ásványi anyag kijött belőlem, hasogattak a méhszalagjaim, és majdnem minden mozduéatnál begörcsöltem.

Apa pelenkázta ma Zsozsit, és mikor megkértem, hogy menjen át Apához, mert nem érzem jól magam, odabújt egy pusziért, és már ment is át.
Annyira egy hullámhosszon vagyunk.
És egész nap tök elvolt egyedül, én meg itt dögrováson.

Most csak ennyi, anyun 24 óra alatt átment, remélem holnapra én is jól leszek.

Meryke! A holnapi Zenebölcsi ugrott. :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Tünde! Várom a fordítós trükköket. :) Én már nem tudom, Gegi hogy fekszik, szerintem mindenhol lábai és kezei vannak... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Tündi: Jobbulást Beninek! Azt hiszem mintha Reginek lenne meg a Sz.F-ek, de majd ő megmondja :wink:

Mesi: Reméljük akkor tegnap átfordult Gegi, a Zenebölcsi miatt meg ne aggódj, majd bepótoljuk :), a lényeg, hogy gyorsan túl legyél ezen a nyavalyán! ++++++

Kiskolbi ma nekem is eszembe jutott, hogy vajon hogy vannak :roll:

És tényleg Juba, de rég voltál, kérünk szépen életjelet!

Panndi: Zsófi csodás kiscsajszi! :)

Ja és Panndi, Aniko15 és Vindolanda gratulálok a vizsgákhoz, minden elismerésem! :)
K.Timi: Jó, hogy kikapcsolódtál, múlt héten én is barátnőztem, kimozdultam, nagyon jól esett! :)

Én a talira sütök valami édeset, lehet, hogy valami muffint. Már nagyon várom! :)

Képzeljétek Máté ma 3/4 8-kor kelt és 12-15-ig aludt még, biztos front van, ennyit még ő sem szokott aludni.

KépKépKépKép
meryke

Halihó!

Megvagyunk, csak mozgalmas napok vannak mögöttem. Elkezdtem visszaolvasni.
Nagyon köszönik az Albertek a gratulációkat!

Gergőknek nagyon boldog névnapot kívánunk! :lol:

Betegeskedőknek mielőbbi jobbulást kívánok!

Emese! Az első gondolatom nekem is az volt, hogy éppen megfordul a legényke. Remélem hamarosan azt olvasom, hogy minden rendben van.
dmaggie

No, akkor folytatom, mert van lemaradásom bőven.

Hú, a leánykák tényleg gyönyörűek! Linda, Zsófi, mindketten szépségesek.

Anikó! Gratulálok a zh-k eredményéhez.

Emese! Megnyugodtam, bár ez a vírus.... :cry: Gyógyulj gyorsan! Már írtam, hogy Gergő szülés előtti éjszaka fordult meg, azt hittem leugrom az ágyról. Bizony nagyon tud fájni. No, meg amikor a karácsonyi készülődésben annyira elfáradtam, hogy szép ötperces fájásokat produkáltam az sem volt semmi, ráadásul csak március elejére voltam kiírva. De megoldódott. Szerintem az esetek nagy többségében azért nem indulnak olyan hamar a babák. Annyira jól működik ez. Nyugi.

Vindo! Még nem voltam, nem is megyek, mert az ilyen zárt medencés dolog nekem nagyon veszélyes. Annyit tudok, hogy akik már kipróbálták nagyon élvezték.
Gratulálok a kenyérsütőhöz. Nagyon kis ügyike lehetsz. :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

Panndi Zsófika tündéri :lol:
Apa pólójába a legédibb :lol:

Mesijobbulást+++++++++++++++++

Itt mindenkinek sokat alszik a babája csak az én kis drágám nem szeret csicsikálni :?:

Sense mi van veled?
Kérlek jelentkezz!!!!

Heni de izgi :lol: :lol:
Kérünk majd fotókat és gyere minél előbb a hírrel :lol:
Már félidőnél vagy te is :shock:

Pelenka nekünk a libero vált be.
Még régebben próbáltuk a lila tescost de alig vártam, hogy elfogyjon.
Állandóan átázott :?

Tündi Benike jobban van?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, Zsófi sem egy alvó bajnok :cry:
Vendég

Móni!
pár napja B.pontban 11kor felkel,sír,alig tudom visszaaltatni az 4 és 5 között újra kel aztán max. f6kor nagyon ritkán 6kor kelünk :roll: bezzeg Míra ilyet sose csinált,mindig sokáig aludt :)

KépKép
viranka

Jó reggelt csajok!

Viranka nálunk is voltak ilyen éjfél előtti ébredések, nehezn visszaalvások, aztán hajnali kelések, de nálunk a hellyel voltak a gondok, mert amióta az új helyén alszik, szerencsére ez már nincsen.
Én úgy jöttem rá, hogy ha magam mellé tettem aludt tovább mint a bunda, de kiságyban nem lehetett visszaaltatni :shock:

Most általában 6 körül kelünk enni :shock: aztán 9ig szunya van tovább :D ez a mostani állapotomban nagyon jó, mert legalább én is kipihenem magam. :oops:

Emese jobbulást neked, igyán normaflort, vagy lactivot, az helyre hoz. Hányásra B6 jó, nekem annó az jött be ilyen virusnál.

Vindo olyan jó kis kedvet kaptam én is a kenyérsütőhöz, hogy el is hozom anyutól. 2 éve kapta tőlünk karácsonyra, de soha nem használata.

Jók a receptes linkek is!ki fogom próbálni!

Tündi jobbulást Beninek!

Maggie hiányoztál!

Heni
KépKép
heni81

Heni, mikor is mész uh-ra????

Lányok, alig jutok géphez. Rugó belenőtt a hiszti-korszakba (tegnap élete első 20 perces hisztijét produkálta :lol: ), és vágyainak tárgya a notebook :?

Ki kell kapcsolni, odaültetni, és fél órát is nyomogatja a billentyűzetet :shock:

Aztán ma esett is egy nagyot, és azóta olyan nyűgi... Persze ma még nem is aludt.

Közeledik, mennem kell.

Ha elalszik, majd jövök :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Újra itthon....írországban.
Megpróbálok visszaolvasni és reagálni. :-)

Először rólunk. Nagyon jó volt otthon...a család a barátok... :-) Emma rengetek gyerkőccel találkozott és rettentően élvezte...a zenebölcsi is nagyon kedvére való volt....most itt kell keressek vmi normális helyet. Lehet találtam is . Péntelen megyünk kipróbálni. az első alaklom ingyenes. Olyan Gekko féle lehet ha ismeritek. Drága..:-( de muszáj gyerekek közé menjünk....remélem jó lesz.

Kicsi lányom innye tele van fogakkal amik ki akarnak jönni. szerintem vagy 4-8 db akar egyszerre előtörni. Nagyon ügyesen viseli. Estére kell csak nurophen...napközben gél, meg homeósbogyesz. néha felsír mikor belenyilallik, meg a szájához, füléhez kap..de amúgy jól van. kibújhatnának már a fogak..már megint jó régen elkezdődött és mág semelyik nem mutatta meg magát :-(

Az utazást is nagyon jól viselte. Sajna este repültünk. 20: 25 kor kellett volna de késett még 30 percet a gép..:-( aztán így volt vagy 1 óra ( magyar idő szerint ) mire leszáltunk..onnanmég 2 óra autóval. Cseppem aludta gépen is a kocsiban is és aztán itthon is. Leszállás után peluscsere és alvós rugit adtam a naci alá,így itthon csak dzseki, naci le...hálózsákba be..és már durmolt is. :-)

jövök később képekkel.!

na ez jó hosszú lett. El is küldüm mielőtt elszáll.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?