Magika: Kitartást a szakdoli íráshoz. Mikor én írtam, nekem úgy összetorlódott a 2 szakdolim, határidő meg közelgett, hogy éjjel-nappal azt csináltam, még jó, hogy nem volt akkor babám, le a kalappal előtted.
Alvóscucc: Bogit is pár héttel ezelőttig egy hosszúujjú bodyban altattam, de már vagy pizsamanacit vagy rugit adok rá. Pláne, hogy meg van fázva. Ráadásul velünk egy ágyban alszik a kisasszony, de még a nagypaplant is lerúgja magáról, nemhogy a kicsit! Hálózsákban is volt altatva, de úgy meg melege volt + utálta, hogy nem tud benne mozogni, meg is csavarodott a kis örökmozgón mindig a hálózsák.
Lekri: Gondoltam rátok, reméltem, hogy nem kell Kristófot műteni, de látom, hogy mégis kell, hát drukkolok nagyon neki, biztos hamar felépül, ügyes kisfiú, sőt, már nagyfiú.
Hozzátápi: Mi is elkezdtük, almával, pontosabban Goldennel, mert az édesebb. Imádja! Igaz, az első valódi pépadás előtt márszor megnyalattam vele, megrágcsált 1-2 szelet almát, adtam neki a levéből, aztán adtam csak a pépet. Annyira jó, hogy szereti, meg is örökítettem, ha eszembe jut, felteszem majd, hogy nézett ki a kis maszatoló-bajnokom.
Hízás: Mi nagyon lelassultunk hízás terén, mert 15 nap alatt Bogi csak 16 dekát hízott 8,19-ről 8,35-re). Kíváncsi vagyok a véleményetekre, az nem nagyon kevés? Vagy én szoktam már meg, hogy 50-80 dekákat hízik egy hónap alatt.
Újságok: Bogit is nagyon-nagyon érdeklik az újságok, ha az útjába kerül egy, akkor teljesen szétcincálja, megrágja, széttépi. Imád olvasni!

kb.4hós alig van haja
itt még nincs 6hós mert nov.elején készült.
Már próbálom kapaszkodás nélkül
Már nincs akadály