A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Menj csak, pihengessél, rádfér.... :D

KépKép
benó

Én meg arra lennék már kiváncsi hogy hány kilóra fogytam...:P
Páromék munkahelyén most kaptak új digitális mázsa mérleget...
Azt hiszem valamelyik nap kinézek hozzájuk egy mérésre... :wink:

Léptem..

Cupp... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Puszi :D

KépKép
benó

Beraktam egy adag ruhát mosni. Megyek,sütök még egy kenyeret. :D Belejöttem,ugye?

Kép
flóra 11

Nagyon. :lol:

KépKép
benó

Megyek. Sziasztok.

KépKép
benó

Halihó.

Most ment el tesóm.L csempét takarít,Döme úszáson én meg végig takarítottam a lakást.(porszívózás,felmosás,ajtók lemosása stb)De csak óvatosan. :wink:

Nekem kellett volna vizeletet leadni meg vérvételre menni két hete mikor az a bizonyos dolog volt velem.Azóta se voltam,holnap de.muszáj leszek elmenni.

Köszi Flóra megnéztem a Timi képeit.

Kép
martik77

Helló Márti! Látom nagyon ügyeskedtél ma. :D

Kép
flóra 11

Délutánra nálunk is kisütött a nap. Legalább jól szárad a ruhám az erkélyen. :wink:

Kép
flóra 11

Szia Flóra.Muszáj aktivizálni magam.Segíteni akartam L. nek csepét vakarászni,de elfáradtam.

Kép
martik77

Amíg csinálok valamit addig se jár hülyeségeken az eszem. :D

Kép
martik77

Ne is járjon hülyeségeken. :D

Kép
flóra 11

Á itt vagy?De jó! :D

Kép
martik77

Ma L.is morcos meg én is feszültebb vagyok.Ezért foglaltam le magam.

Kép
martik77

Megint sütök egy kenyeret, de ez most nem lesz jó, már látom.De azért, mert nem a leírás szerint csináltam. Alakítottam a recepten, nincs benne lisz, csak búzadara és kukoricadara, meg rizspehely és szójapehely.

Kép
flóra 11

Biztos jó lesz.mikor a barátnőm próbálkozott volt,hogy olyan kenyeret sütött amivel embert lehetett volna ölni. :lol:Olyan volt mint a kő. :lol:

Kép
martik77

Vannak ilyen napok. Nálunk a F. mostanában feszült. Szerelgeti az autót,igyekszik megjavítani. Gondolom állandóan visszajönnek az emlékek a balesetre,meg a düh, hogy mennyi pénzt beleöltünk a kocsiba és még mindig nem jó... :evil:

Kép
flóra 11

Nahát nálunk is a pénz miatt van a nyugtalanság,meg mert néha olyan érzésem van,hogy nem előre hanem hátrafelé haladunk vagy legalábbis helybetopi. :evil:

Kép
martik77

Ez meg szerintem sületlen lesz középen. Túl sűrű lett a tészta, de lucskos. Na, majd meglátom.Esetleg még kicsit utána sütöm.

Kép
flóra 11

Pedig az ember mindig halad előre. Ti is. Hiszen most várjátok a babátokat, hogyne haladnátok előre. :D

Kép
flóra 11

Márti,megyek vasalni. :(

Kép
flóra 11

Oksa jó vasalást. :D

Pont 100 oldallal ezelőtt létem be közétek. :D :D :D :D

Kép
martik77

Csinálok vacsira virslis,tojásos,hagymás,kukoricás salátát. :D

Kép
martik77

Délig próbálkoztam telefonon, egyik helyen sem vették fel. Vagy foglalt volt, vagy kicsörgött és nem vették fel. Délben szétdurrant az agyam és elmentem a párom mellé aludni. 3ig aludtam, aztán beszélgettünk sokat.......... Majd csináltam spenótot tükörtojással, most ettünk. Fini volt.
Ma megyek éjszakára dolgozni.

Kép
muzsuzska

Flóra nem is kóstolod meg a kenyereidet?
A búzadara keményít azt ne tégy bele.

Kép
muzsuzska

Sziasztok!

Zsuzsi nagyon sajnálom ezt a dög központot! Nem elég, hogy idáig jutottál, még nem is megy gördülékenyen! :evil:

Kép
szilzi

Egy tíz perc múlva jövök, leszel még Zsuzsi? A lombikról beszélgettetek Királyfival?

Kép
szilzi

Állandóan rád gondolok!!!!! Már hívni akartalak!!!!! De az összes telefonom sikerült lemerítenem! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Igen nagyon várlak!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szilvi: Nagy nehezen végre valahára, hosszú hetekig tartó vívódás után rászántam magam, hogy oké egy próbát megér talán.........
Nem fogom maszek betegként egy orvos fenekét sem kinyalni és többet nem fizetek holmi próbálkozzunk majd valami lesz. Minden papírom megvan, nem vagyok hajlandó bizonyos vizsgálatokat még egyszer végigcsinálni. Több mint százezer forintba került a két hónapnyi próbálkozás. Én megpróbáltam, nem fogom feladni a munkahelyemet lombik próbálkozás miatt, mert akkor már próbálkoznom sem kéne, miből?
Ha nincs gond nagyon jó minden orvos, ha gond van akkor mindegyik mossa a kezeit.
Az elmúlt napokban egy sikeres és több sikertelen lombikossal beszéltem. A többség azt mondta, hogy soha többé .
Az egyik csaj építkezett és felvették a szocpolt. most jár le neki, és ha nem visz igazolást arról hogy végigcsinálta az 5 lombikot, ki kell fizetnie visszamenőleg kamatos kamattal, de azt mondta inkább fizet mint még 3 próba.

Kép
muzsuzska

Kb 60x telefonáltam két kórházba délelőtt, már a 30.nál eldurrant az agyam. De kaptam szép zenéket várakozásként, meg majd a telefonszámlámat..

Bármindenki türelemre intett itt a topicban, de szerintem más is kiakadt volna.

Kép
muzsuzska

Itt vagyok!

Kép
szilzi

Nem csodálom, hogy kiakadtál, én már 10 hívás után kikészültem volna! :evil: És főleg úgy, hogy Te még két hónapja azt mondtad nem mész lombikra! Mitől készültek ki az ismerőseid a lombiknál? Érzelmileg?

Kép
szilzi

Érzelmileg.

Kép
muzsuzska

Miért kéne fizetned magán dokinak? :shock: A Tapolcaiban kéne? :shock: Én sem fizetnék még az orvosi beavatkozásért is pluszba! A gyógyszerek még ok, bár szerintem az sem jogos... Bár ezeket a szabályokat, rendeleteket azok hozzák, akiknek nem volt szüksége lombikra, vagy ha szükségük lenne rá, valószínű az Ő fizetésükből lehetne finanszírozni!

Én ha nem sikerül a baba, elmegyek innen! Mindegy hová, de egy normális életet szeretnék legalább, amibe beleférnek az utazások! Ha már ez az álmom nem teljesülhet, hogy babáb legyen, amit nem pótolhat semmi, akkor más célokat kell keresnem! De ez itthon ebből a fizetésből nem lehetséges, é pedig nem fogo állandó robottal leélni az életemet és úgy befejezni, hogy csak dolgoztam, fizettem a számlákat és nem jutottam semmire!

Az a baj a lombikkal és én rájöttem, hogy azért vagyok annyira ellene, mert az már az utolsó próbálkozás.... Utána nincs tovább... Addig él a remény, de lombik után mi van ha nem sikerül???????? :arrow: ezt eddig nem mertem leírni, de ez van bennem!

Kép
szilzi

Köszi, tudtam hogy te meg fogsz érteni!!! :D

Az egyik csajnak nevetve mondta a doki, 12 hetes vizsgálatnál,hogy itt egy halott baba.

Fútószallag ...................

Kép
muzsuzska

Én szerintem minden lombik próbálkozás után összeomlanék! :cry: :cry: Nem biztos, hogy ötöt végig bírnék csinálni... Mikor minden hónapban plusz reményt kapsz és a magasból zuhansz, az nagyon durva lehet!

Zsuzsi, biztos bíztatást vársz és én is azt javaslom, hogy próbáld meg! Mindenképp! Én is ezt tenném, csak nem tudom hányszor! :cry: :cry:

Kép
szilzi

Én is tudom, hogy ez az utolsó remény!!!!! Ha nem lesz gyerek épp erről beszélgettünk, akkor minden pénzt el lehet verni nyaralás szerte a világban stb....... Kinek gyűjtögetni????????

Kép
muzsuzska

Már nem várok biztatást, azt hiszem januárig elfelejtem e témát.

Kép
muzsuzska

Hány hétig üljek a telefonon időpontot kérni??????

Kép
muzsuzska

Én az egész világra dühös lennék, ahogy vagyok is sokszor! Persze tartania kell magát az embernek, csak ez mddig megy? Nagy reményekkel elkezdesz próbálkozni, aztán egy fa.......sz urulógus közli az első vizsgálat után, hogy hát ebből így csak lombik lehet. Nálam ott tört el valami, de nagyon!

De a halott baba-nevetés dolog a leglelketlenebb dolog, amit erről a témáról hallottam! :cry: :evil: :cry: :evil:

Kép
szilzi

Én nem tudok neked időpontot kérni??? Nekem innen az irodából lenne időm "is"!

Kép
szilzi

Na szóval lefüstölt az agyam már az időpontkérésnél..........

Kép
muzsuzska

Én most már kezdek az elkeseredettek klubjából átlépni a lemondó, lombikra várókéba átlépni! Már nem zavarnak a kismamák, babák.... És ami a legjobb, hogy eszem ágában sincs tesztelni hónap végén... Már nem reménykedek, majd lesz valami!

A magam örömére úgy bevásároltam tegnap, hogy csak na! :D :oops: Mindjárt leírom miket!

Kép
szilzi

Köszi aranyos vagy !! :D :D :D Nekem egyezkednem kéne a műszakunk végett, ugyanis a szabink erre az évre kimerült.

Kép
muzsuzska

Kérjek én időpontot????????

Kép
szilzi

Meg fogom próbálni valahogy az időpont kérést, de most felfüggesztem.

Kép
muzsuzska

Sziasztok.

Csak egy mondat:Nem szabad feladnotok!!!!
Ne a rossz,hanem a jó példát halljátok meg.Én is ismerek olyat aki lombik programos volt,most ikrei vannak ráadásul szülés után másfél évvel spontán teherbe esett.

Kép
martik77

Értem :( De szívesen, ha megmondod majd a dátumokat! Én elpróbálkozok itt egész nap, ha kell! :wink:

Kép
szilzi

Nagyon tündér vagy!!!!!!!!!!! Jövőre elmegyünk együtt Tapolcára!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?