Sziasztok Anyócák!
Brigi!
Köszönöm, ezt dícséretnek veszem!!!!

Ha van még kérdésed csak nyugodtan!!!

:D:D
Paklincs Drága!
Hogyan szólíthatlak?

Epedve várom soraid...nagyon érdekel a "bukta", hogy mi a francot ronthatott el ennyire.

Megkérdezhetem, hogy akkor most ki a dokid? Maradtál a Kút-ba?
Gabi Drága!
Még csak most jutottam el a "pisiügyig"......

Elnézést kérek, látom már sokan írtak, de ha nem haragszol, akkor én is mesélek, de csak röviden.
Szóval: Adri igen hamar rászokott a bilire. Megmondom neked őszintén, hogy 9. hónaposan, mikor már stabilan tudott ülni én már akkor elkezdtem a biliztetést. Persze azért tegyük hozzá, hogy abból a szempontból "könnyű" dolgom volt, hogy mióta megszületett, mindig "ugyan abban az időben pisilt-kakilt" vagyis szopi illetve kajálás után 15 perccel. Ezt komolyan mondom!!!! Órát lehetett hozzá igazítani.!!!! Mondjuk a szopizással is így volt, 4 óránként evett, szinte kelteni sem kellett.

Úgy hogy Ő már másfél évesen csak éjszakára kapott pelust , az éjszakait meg 2 és fél évesen hagytuk el. Neki is voltak "pisibalesetei"

, de meg kell, hogy mondjam, a "pepecségét" Apától örökölte és nem bírja, a mai napig sem, ha piszkos lesz a keze vagy az arca!!

:D:D
De azt mondom, hogy gyereke válogatja és eröltetni tényleg nem szabad, előbb-utóbb úgy is rájön, hogy jobb neki szárazon!!
Meg még az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Adri igen korán érő típus, mindent nagyon korán csinált.. A védőnők (mert volt vagy neki 5!)

meg a doki bácsink is mindig rácsodálkozott, hogy mennyi mindent tud.
Egyébként uuuuuutááááálom "fényezni" a Gyerekemet, meg azt sem szeretem, ha mások csinálják

....de ez van. Bár szerintem az is nagyon sokat számított nála, hogy van két nagytesója (most 15-16 évesek), akikktől azért sokat látott. Bár az is igaz, hogy csak minden 2. hétvégén jönnek, de higgyétek el sokat számított. És egyébként most, hogy oviba jár, beigazolódni látszik ez a "gondolatom", mert az óvó nénik is mondják, hogy látszik rajta, hogy nagyokkal volt/van körülvéve.
Na ennyi voltam "röviden" !!!
Valentina!
Köszi az üdvöt.....viszont küldöm!
Reni Drága!
Millió gyógypuszi Ivánnak!!!! Kemény fickó Ő!!!!
Meg a Te és Apa lelkének is soksok erőtadó puszi!
Dóri!
Csinos kis pocak!!!

:D És tudjátok már, hogy Babó kisfiú vagy kislány? Vagy meglepi lesz?
Bár nálunk is most jön a kistesó, de én úgy gondolom, hogy akkor kapja meg Adri az ajándékot, ha hazajöttünk a kórházból. Előre összekészítem a motyót és majd szólok Apának, hogy amikor majd jön értünk a kórházba, hogy hazavigyen, hozza el a csomit és amikor hazaértünk akkor kapja meg.
Egyébként én (vagyis bocsánat, ÖcsiHugi!!

) nem vettem nagy dolgot Adrinak "csak" Hercegnős füzetet meg tollakat. Ugyanis, ha olvastad előző irományomat, Adrit mostanság a rajzoláson kívül nem nagyon érdekli más!
Az ötlet meg onnan jött, hogy mikor sulikezdés előtt elárasztották a hipereket mindenféle sulikezdős dolgokkal, lehetett kapni (szerintem talán most is) mindenféle csiri-biri füzetet, tollat (lásd: Verdák, Micimacis, Hercegnős stb.) na Adri akkor szeretett volna ilyen füzetet, de nem vettem Neki, viszont két nap múlva visszamentem egyedül

és akkor megvettem.
Persze jól eldugtam , de beírtam a telómba, hogy hova, hogy tudjam hol keressem a megfelelő időben.
Na most már menek vacsiztatni.

Aztán vagy visszatérék még ma vagy nem!