A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cat!

Osszefugg a magas hormonszint meg a hanyinger? En is olvasom ám a masik topicot marKép Ezt nem tudtam.
Akkor akinek hanyingere van, annal bizosabban megmarad a baba, mert nem lehet progihiany? Igy ertetted?
Kepet kerek szepen a tesztrol!!!
Jo, hogy mar ra van irva hogy 25-ot kimutat a teszt es neked 600... Ugyanaz a mertekegyseg?
Egyebkent nekem meg csak 1 napot kesett, es az azert szokott lenni a duphastontol meg az utrotol, igy volt a mult honapokban is.
A tuszorepedestol szamoltal 14 napot te is?

Zita! Mar hianyoltalak! Nagyon aktiv szoktal lenni, es tegnap kimaradtal!
Aztan hajra a kov. honapokban!
Aloe:
Aloe Berry Nectar: 03-05. dl
Aloe tea, naponta 1 liter kb
1 db royal jelly tabletta elszopogatni
2x1 (reggel, este) A-Beta-Care tabletta
2x1 (reggel, este) Gin Chia elragni.
1 db C vitamin elragni (aloes)
1 db elevit

dodo
dodo1

DodoKép
Sajna ugy nez ki, hogy nem lesz tobb inszem, mert kb. 1300-1400 dollart nem akarunk erte fizetniKép
Nem semmi, hogy valakinek a 6. inszem jon be. A termeszet mindig erdekes dolgokat produkalKép

CatKép
Az az igazsag, ha hazamennenk, akkor min. 3-4 honapra kellene es addig nincs fizetes. Ha osszeszamolnam az otthoni koltsegeket a lombikkal es avval, hogy idekint is fent kell addig tartani a hazat, akkor mar nem annyira rozsas a helyzet. A masik pedig, hogy itt a lombiknal penzvisszafizetesi garancia van, tehat csak akkor kell fizetni, ha sikerult. Igy azert mindjart jobb a leanyzo fekveseKép
De azert meg gondolkodunk a legjobb megoldason, nem adjuk felKép

EgcsiKép
Epp tegnap panaszkodtam paromnak, hogy ez a biztosito valami eszveszejto, erre kozli, hogy ez a legjobbKép. Akkor milyen a tobbi?? Ja es a sajat ugyedet nem beszelhetik meg massal, igy meg a ferjemmel sem. Mostmar okes, de eleinte amig tanultam az angolt, rettenetes volt telefonon ilyeneket intezni.Kép

Vica
vica72

Virag, Orsi! Most Ti kovetkeztek! Kép Varunk benneteket odaat! Kép
Dodo! Nagy drukk! Kép
Csutka! HAjra!!!

Andi
andi28

Egcsi Kép
Én is azon az oldalon ültem a talin. Hátha...

Cat Kép
Azóta is annyit gondolok rátok. A férjemnek elkezdtem mesélni a sztoridat, és amikor odaértem hogy "vasárnap írta Cat, hogy nem sikerült a lombik" akkor nagyon sajnálta. De aztán persze amikor megtudta a folytatást, nagyon örült.

Vica Kép
Azért ez egész korrekt, hogy csak akkor kell fizetni, ha sikerül.

Zsé Kép
De jó hallani rólad! Sajnálom, hogy még mindig semmi.

Dodo Kép
Nem semmi ez a sok Aloe, amit megeszel-iszol. Biztos nem marad hatás nélkül. Én is röhögök néha, amikor reggel lenyomom a cink+Magne B6+Méhpempő kapszula+ körömerősítő kapszula (az persze nem a babának) koktélomat.

Puszi, Alena
alena

Egcsi!Kép
A talis ötletedre írok pár sort az alattunk lévő topicba!

Virág!Kép és akit még érdekelhet!
Kicsit off leszek, bocsánat!
Amelyik fogyit én tavaly csináltam, most fog kezdődni a Házipatikán, március 1-től! Jelentkezzen be rá akit érdekel, nekem nagyon bejött!Kép

Zsé!Kép Krissi!Kép
Miért csalódtatok P-ben?
Remélem már nem kell sokat várnotok a babára! Én sokat szoktam rátok gondolni!
Krissi!Kép Te hogy állsz most?

Vica!Kép
Jó ez a visszafizetési garancia, így tényleg másképp néz ki a dolog!

Zita!Kép
Egy napos mensi?! Máskor is szokott neked ilyen lenni???

Leone

KépKép
leone

Alena!
Mi a neve a méhpempő kapszulának, hol lehet beszerezni, mennyibe kerül?
Köszi:
Berti
Berti

ZséKép,KrissiKép
Engem is érdekelne, hogy mi volt a baj P-vel ? Nem mertem megkérdezni korábban.

DodoKép
A hányinger a magas HCG szinttől van, nem a progitól. Jó jel, mert akkor szépen beágyazódott a babus.

VicaKép
Fú ez nagyon jó ez a visszafizetési gari. A gyógyszerekre is érvényes ?

Én egyébként nem hiszek a 6. inszem sikerében. Beának úgy sikerült az ötötdik, hogy a párjánál volt a bibi, és átmenetileg feljavult a párja anyaga a Fluimuciltól. De sajnos nem maradt megKépKépKép

AlenaKép
Milyen rendes a párod, hogy így érdeklődik. Az enyém is sok lányt ismer innen. Sőt esténként Ő ül a gépnél, és mindig kiabál, hogy írt az OrsiKép gyere. Mindig figyeli. Amikor meg én ülök ott és babanetezem, mindig megkérdezi, hogy most rendelsz?

LányokKép,LeoneKép
Engem is érdekelne tali. Jó lenne megint látni mindenkit.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Berti,

Amit én szedek azt sima gyógynövényboltokban lehet kapni. Vita-Caps Méhpempő kapszula. 45 db van benne és kb. 800 forint. Dodo szed valami más fajtát.
Dodo Kép azt hol lehet beszerezni?

Alena
alena

Cat!

Akkor jo, ha a HCG-tol van, mert ma olyan hanyingerem volt/van!!!!!!!!!!!!!!
Juj, de izgi! Lehet hogy megis egyutt megyunk az oszi topicba??????????????

Alena, Berti!

Amit en szedek az Aloe veras mehpempo, ugynokoknel lehet kapni es marha draga sajnos. 6200 ft/100 db.

dodo
dodo1

Cat, Alena, Leone,Kép

Nem pontos hogy csalódtam csak kicsit pénzkidobásnak tartottam már. Végig csináltam a kúrát, teák, bogyók , talpmasszás. Két időpontot mondott fogantatás napjának hogy tutti bebabásodás .... az eredményt tudjátok.

Sajnas nincs időm végigolvasni a kimaradást,
Orsi hol tart, ha jól veszem ki mindjárt lombik ?
Virágnak is most kell belehúznia , ugye ?
Alena , veled mi a helyzet.
Leone te csak vigyázz magadra és a pocaklakódra.
Puszi.
Többieknek ismeretlenül is sok- sok drukk és kitartás. Vegyetek példát rólam. Már a 38 évet taposom és még várom a csodámat.
Zsé
zsé

CatKép
Köszi szépen a dokit. Jelentkezem, ha szükség lesz rá.
Zsé többet tudna mesélni arról, miért csalódott P-ben.
Én személy szerint azért, mert azt mondta, messze még a babóca nekem, és abszolút ne essek kétségbe, ha negyven után fog ez bekövetkezni. Amikor ezt mondta, még volt 5 évem a 40 utánig. Ez ugyan akár még igaz is lehet, akármilyen elkeserítő, bár én ezt nem akarom elhinni. De erre azt is mondta, hogy ezentúl járjak minden héten, ez naggggyon fontos lenne a reiki miatt. Namost nekem nincs havi 12 ezrem öt éven keresztül a bizonytalanra.
Jár(t) hozzá egy lány már több éve. Legutóbb, kb. egy évvel ezelőtt mesélte P., hogy mostmár itt van nála a fogantatás, mert a babóca nagyon le akar jönni. Persze, azóta is jár hozzá a csaj, mert ugyan a babóca bármely percben itt lehet neki, mégis, valahogy mindig lekési a csatlakozást. Zsé tudna többet mesélni ezekről a megadott időpontokról....
Bogárnak is tutira mondta, hogy fia lesz. Hogy ő beszélt a babával és határozottan fiú a lelkem. Amikor mondtuk neki, hogy Bogárnak lánya lesz, azt felelte, jaj, hát útközben meggondolta magát a kismanó. Na ja.
És még sorolhatnám. Persze, nem akarom én itt most őt lejáratni, mert a talpmasszázs része teljesen jó, csak erre a "boszorkány vagyok" című történetre kéne kicsit rágyúrnia.
Decemberben hosszú idő után elmentem hozzá, kíváncsi voltam, mennyire érzi meg rajtam, milyen hatalmas magánéleti problémáim vannak, de egyre csak arról beszélt, változtassak munkahelyet. (jelen pillanatban ez az egyetlen aránylag biztos pont az életemben, sajnos)
Szóval ezek után nem tudok hinni benne. Inkább kirakom magamnak a Tarot-ot....

Aloés termékeket én is szedtem, teljesen meg vagyok elégedve velük, bár nyilván nem mindegyik jó. Én a Berry nektárt ittam és a méhpempő tablettákat, de a tea is nagyon finom és hasznos. Legutóbb 60 db méhpempőért fizettem 8000 Ft-ot, ezek szerint lement az ára. Ennek nagyon örülök, mert most megint el akarom kezdeni szedni. A Berry nektár egyébként húgyúti fertőzésre is kiváló, főleg az igya, aki hajlamos rá (én). Kép

Ja, és az intim torna, meg a minden este az ezutáni gyertyába állás nagyon segített a peteérésben. Majd ha elindul végre valahára újra a project nálam, akkor Aloé és intim torna gyertyával lesz a menü. Remélem, az idén babás leszek. A Tarot legalábbis ezt mondja. (És többször is kiraktam, nem ám csak egyszer!)

Drukkok mennek Virágnak és Orsinak, de mindenki másnak is itt a topikban! A már kismamáinknak meg jó pocakosodást kívánok!!!!!! Megyünk utánatok hamarosan!!!

Pusssssz:
Krissssz
krissi

ZséKép
Nem is láttam, hogy írtál!!!!

Pusssz!
krissi

Zsé Kép
Ha mindenjól megy, akkor a jövő hét közepén indul a stimu Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

KrissiKép,ZséKép
Jól tettétek, hogy otthagytátok P-t. Én nagyon szkeptikus vagyok az ilyen hókuszpókokkal, főleg Bogár sztorija után.Persze a tisztítókúrája az nagyon hasznos. A párom minden ilyenre rá akart beszélni, de én nagyon nem hiszek bennük. A homeopátiát, akupunktúrát, masszázst elfogadom persze, de a spirituális dolgokban nem hiszek. Ezt már korábban leírtam itt is, hogy sógoromék sem egyszerű emberek, ők is ezzel foglalkoznak. Van egy "látó" gurujuk, akinek a szava szent. Ő 2000 júniusában mondta, hogy leszáll az anygyaluk a földre, egy bébi formájában. Mindezt áprilisban közölte velük, és Ők széthintették a családban mindenkinek, hogy babát várnak. Mindenki ki volt a családból, mert semmi egzisztenciájuk nem volt, se lakás, se munkahely semmi. Aztán persze az angyal meggondolta magát.KépKépKép Azóta sincs gyerekük.
A reikivel az a gond, hogy mindenféle rossz energiákat is felszabadít, és ahogy a párom mondja a sz*rt zúdítja az emberre. Ezt sokan nem bírják, és megroppannak alatta.
A mindenki által favorizál kínai meddőségi akupunktőr is pénzkidobás szerintem. Sokat olvastam utánna, és minden lombikosnak máshova szurkálta a tűit.KépKépKép Több embert ismerek, akinek nem sikerült, de néha beletalált a kínai, és a sikert azt meg neki tudják be.

Persze ez nem azt jelenti, hogy semmi ilyenben nem szabad hinni, mert a lélekgyógyászok nagyon sokat tudnak segíteni az ember felfogásán.

DodoKép
Teszt mikor lesz megint ? Az már 2 csíkos lesz!!!

Cat
Kép
cateye

Cat Kép

Köszönöm nagyon jól vagyunk, Liliána szépen fejlődik és öröm vele minden nap. Kép

puszi
Noémi
noémi

Sziasztok!
Cat Kép Kép Nagyon-nagyon szorítottunk neked, mindent írj meg, jó? Aztán mi is megyünk utánad a sorban....
dodo, ma teszteltél már? Kép Kösz az infót a gyogyikról, asszem most maradok a cink tablettánál meg a B vitaminnál.
Holnap kapom a choragon szurit, aztán pénteken lesz az első inszemem,..... remélem az utolsó is. Ma láttam a tüszőimet, kettő van a bal oldalon. Mit gondoltok, ilyenkor több az esély az ikrekre?

Én is valami ilyen csodát szeretnék...

Nekem azt mondta a doki, hogy mivel helyben van, otthonról is lehet vinni az anyagot...Persze megfelelő körülmények biztosításával, amit részletesen el is mondott...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
2 tüszőböl könnyen lehetnek ikrekKép Az anyagot zsebbe vigyétek, hogy jó meleg helyen legyen,de ne forrón. Siessetek vele!
Nagyon szurkolok a csodának!!!!!!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziaszotk csajok!Kép
Most én is csak amolyan olvasgató stádiumban vagyok hat nappal a második inszem után.Egy pár napig még semmi sem fog történni.Van bennem egy kis egészséges izgalom de semmi para. Fő a nyugalom.Kép
Cat, Dodo
Hát ezek a tesztek elég megbízhatatlannak tűnnek.Kép Reméljük innen már egyenes az út a babócákig.Kép
Drukk midenkinek!
Izgalmasabb fejlemények kb 8 nap múlva.Kép

Kriszta
vizkrisz

Sziasztok!

Cat és Többiek! A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy hova jártok lombikra és az e körüli részletekre is kiváncsi lennék ha beavatnátok, mert én nem nagyon vagyok ezzel kapcsolatban képben, viszont valószínű szükségem lesz rá hiszen már több mint két éve, hogy nem jön össze a baba! Kérlek segítsetek és írjatok le mindent ezzel kapcsolatban, ha szántok rám egy kis időt azt nagyon megköszönném!

Üdvözlet és köszönet Mindenkinek aki válaszol!!!

Hópihe
Hópihe

SZIA MINNEKINEK!!!

Cat - csatlakozom Hópihéhez a lombikkal kapcsolatos részletek engem is érdekelnének (BÁR REMÉLEM NEM LESZ RÁ SZÜKSÉGEM!!!), azt mondta a doki, hogy a 3. után adja hozzájárulását. Te hova jártál? Előre kell időpontot kérni? Végeznek előtte vizsgálatokat, ha igen, milyeneket? És mennyi időt igényel az egész folyamat, mármint mindennel együtt hány alkalommal kell megjelenni?
És ott kell orvost választani, vagy akihez jutok éppen az foglalkozik majd velem? Örülnék ha ezekkel én is tisztában lehetnék, és előre is köszi!

A többieknek szurkolok továbbra is! Sok sikert!

Üdv:Niki
angel

Hópihe Kép
Mi a Kaáli Intézetbe járunk lombikra. Mi érdekelne pontosan?
Mi a párom miatt, andrológiusi igazolással kerültünk lombikra, és a jövő héten kezdődik elvileg a stimuláció. Ha minden szükséges vizsgálat megvan, akkor elég gyorsan mennek már a dolgok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

KrisztaKép
Küldök babatapasztót+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. Gyere utánnunk hamar!!!!

NikiKép,HópiheKép
Előre is elnézést kérek a többiektől, de ha már ketten is kérdeztétek a lombik részleteit, akkor leírom itt, bár hosszú lesz.
Én a BMC-be járok, így azokat a dolgokat tudom leírni amik ott vannak. Oda jár még innen VirágKép, CsutkaKép,BeaKép. OrsiKép a Kaáliba jár, az ottani dolgokat majd Ő írja le.
Az én helyzetem abban speciális, hogy az én orvosom a Schöpf Méreiben rendel, és ő csinálta ott nekem az inszemeket. Viszont hetente kétszer lombikol a bmc-ben, így tudtam, ha nem sikerülnek az inszemek, akkor vele megyek lombikolni. Egyébként a BMC-be a recepción kell bejelentkezni, és konzultációs időpontot kell kérni. Én 2 orvost tudok ajánlani az enyémen kívül, akik a szakma "Mercédesei", és akikhez névszerint jó bejelentkezni. A konzultációra vinni kell a meglévő leleteket, igazolásokat. Ha megbeszéltétek ott a hogyan továbbot, akkor a következő vizsgálatok kellenek: rákszűrés, bakterológia, TORCH vizsgálat, AIDS szűrés,Ureaplazma, Mycoplasma, EKG, Nagy rutin, 3. napi vérvétel, férj 2 spermavizsgálata 2 hét kihagyással. Ebből az utóbbi kettőt kötelező ott csináltatani, mert ezek megelőzik a lombikot. A többit szabadon ki hol akarja. Persze sem a konzultációért, sem a vizsgálatokért nem kell fizetni. A János kórházban aminek a területén a bmc van, minden vizsgálatot elvégeznek.
A bmc-ben a világ szerte etalonnak tartott hosszú protokollal dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy a ciklus 21. napján el kell kezdeni Decapeptyl szurikkal hasba szúrni magatokat, ezzel leállítják a petefészkek saját hormontermelését, hogy utánna Ők stimulálják azt női nemi hormonokkal. 14 napig kapjátok a Decát, közben ugye lemegy a mensi. A 15. napon kell menni vérvételre, vizeletre, és megmondják, hogy indulhat-e a stimuláció. Ha szabad az út, akkor aznap megkapjátok a szuritokat, amit az FSH és az Estradiol hormonszintetek alapján határoznak meg, mind mennyiségre, mind fajtára. Általában Puregon és Menogon szurikat adnak, meg persze közben megy a Deca tovább (abból 28 van összesen), hogy ne ovuláljatok idő előtt. Én 2 Menogont, és 1 Puregont kaptam. A stimu 8. napján kellett először mennem, amikor reggel vérvétel van, ahol ellenőrzik az ösztrogénszintet, majd délelőtt UH, és dél körül eredményhírdetés, hogy mehet-e tovább a stimu, vagy változtatni kell a mennyiségen. Innentől felgyorsulnak a dolgok. 2 naponta vérvétel+UH+eredményhírdetés. Amikor az ösztrogénszint 2000pg/ml fölé megy (tüszőnként 200/pg/ml már jó), akkor megmondják, hogy mikor kell a tüszőrepesztő szurit beadnod, és rá 32 órára van a punkció. Itt altatásban leszívják a petesejteket, aztán 2 óra fekvés után lehet hazamenni. Nekem 11 tüszőből 5 petesejtet tudtak leszívni. Paralell a férjek kisfiúkat produkálnak. Ja előtte már 6-7 nappal a férjnek Sumamedet kell szedni, hogy jó legyen az anyag, nekünk meg Clotrimazol gomba ellenes hüvelykúp van. Még aznap összeersztik a fiúkat és lányokat. Másnap telcsin lehet érdeklődni, hogy megtermékenyültek-e. Aztán felhívnak telefonon, hogy mikor menjetek a transzferre. Ott megmutatják a gyerekeket, és megmondják, hogy van-e fagyasztani való lurkó, és, hogy miket kaptok vissza. A fagyi is ingyenes.Kép
Az ET olyan mint az inszem. Előtte kimossák a hüvelyt, és felteszi a biológus a gyerekeket. Aztán a doki megmutatja UH-n, ahogy vigyorognak.
Leírom a bmc hátrányait is, mert nem fényezem őket e nélkül. Nagyon-nagyon sokan vannak. Sajnos a stimu alatt ez több mint fél napos elfoglaltság 2 naponta. A recepciónál is sorállás van. Konc tanárúr ragaszkodik hozzá, hogy Ő tartsa az eredményhírdetést, és hajlamos a saját betegeivel kivételezni, őket hívja először be. Az egész eredményhírdetés mindössze 2 perc. Viszont nagyon ragaszkodnak a rendhez, az előírásokhoz, ami nagyon jó szerintem, mert nem lesz fertőzött embrió, nincs otthoni tesztelgetés (csak kíváncsi tyúkoknak mint én),nincs rossz döntés, hogy csak UH alapján állapítják meg a punkció időpontját, hanem folyamatosan nézik az ösztrogén szintjét. A sikerarány viszont itt a legjobb az országban. Sőt észrevételem szerint még ez rontva is van, elijesztésképpen, mert nekünk 4-ből 3-nak sikerült.

Ha van még kérdésetek szívesen írok, vagy megadom az orvosok nevét magánba.

Üdv.
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Itt vagyok végre! Kissé zűrös napom volt!
Alig győztem visszaolvasni!

Cat!Kép

Kérünk a tesztről képet, hogy mi is örülhessünk neki! (persze már most is örülünk!)

Dodo!Kép

Köszi az infókat az Aloéról, holnap már szedem is!
Nem tudok most olyan sűrűn jönni, mint régebben, mert új mh-em van, és utána este még csinálom a kozmetikát, utána meg a párom is igényli a babusgatást.Most is sietnem kell hozzá, mert már nagyokat pislog rám!

Leone!Kép

Nem fűzök nagy reményeket a dologhoz, mert nem érzek semmit!
Sose volt túl erős a mensim, de ennél azért tovább tartott.
Nem nagyon hiszek abban, hogy baba mellett még megjön... a barnázást azt eltudom képzelni, de hogy megjöjjön... háát nem tudom.

Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban szívesen veszem, hátha meggyőz!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Itt vagyok megint, de csak esténként itthonról tudok bejelentkezni.

Cat
Semmilyen gyógyszert nem szedtem a terhesség előtt. Ezért is féltem a köztes vérzés miatt, hogy nehogy alacsony legyen a progi szintem /talán pont tőled olvastam, hogy ez arra utalhat/. Az utolsó 2 hónapban hűen alkalmaztam az akció utáni "gyertyaállást" /szintén itt tanult praktika Kép /, még egy kis hüvelytornával rá is segítettem közben, hogy minél beljebb tornáztassam a kisfickókat.

Dodo
Remélem ha reggel tesztelsz egy újabbat, az már 2 csíkos lesz. Képzeld, én mikor csináltam az első tesztet, hát először semmit nem mutatott. De egy óra múlva csak odasomfordáltam a kukához, és ott volt rajt a nagyon halvány második csíkocska Kép

Zita!
A közvetlen környezetemben van olyan ismerős, akinek babásan még háromszor megjött! Nem tudom erősségre milyen volt, hogyhogy nem is gyanakodott. Talán így kellett történnie, mivel mikor kiderült, hogy babát vár, el is akarta vetetni, de ekkor már nem engedték /sajnos ilyen dolgok is vannak/: a babóca apja addigra már le is lépett, nem volt lakása se, szóval elég nagy gázban volt. De szerencsére azóta rendbejött a dolga, talált egy megbízható apukát is Kép Szóval még semmi nincs veszve Neked se! De tényleg, teszteltél már?

Jó éjt mindenkinek
Nikol - így kicsit rövidebb a név
Nikolla

Orsi, Virág- sok sikert a lombikhoz!
Lujza-neked is drukkolok, így vagy úgy sikerulni fog nemsoká!
Meg mindenkinek, persze!

bella
bella2

Cat, Anna, Nikol!

Ma nem teszteltem. Ugy dontottem, hogy nem idegelem magam tovabb, holnap reggel azert tesztelek, mert be is kell menni a korhazba, mert mar nincs gyogyszerem (duphaston) ugyhogy fel kell iratni ujra. Szoval azert jo lenne, ha holnap mar pozitiv lenne, ugy orulnenek a noverekek is, olyan kedvesek, hogy csak na.
Persze UH-n meg nem latni semmit, ugyhogy nem fekszem majd be a dokihoz, csak a gyogyszerert megyunk be.
De jo neked, Nikol, hogy egy ora mulva mar latszott! Nekem sajnos 2 ora mulva se latszott semmi, de azert remelem holnap mar lesz valami halvany DUPLACSÍÍÍÍK, de akkor sem esem ketsegbe ha nem. Turelmes vagyok... Probalok uralkodni magamon.

Kriszta!

Hajra, hajra! Remeljuk a kicsike lassan elkezd kapaszkodni es 1 het mulva elkezd kerulgetni teged is valami emelyges. (De ha nem, persze akkor is lehet bebi!!!! Nem mindenki emelyeg!!!)

dodo
dodo1

Sziasztok!

Tegnap este elkeptam pár percet a "Szülőszobából", hát nem mondom maga a történet, meg úgy az egész dolog elég mély benyomást tett rám, pedig magát a szülést nem láttam, már nem vártam meg. Utána még sokáig töprengtem rajta, hogy az ember egyik, ha nem a legszebb pillanata közé tartozik amikor végre kibújik, és meghallod a hangját, mégis félelmetes az a fájdalom ami ezzel jár. Bár ott tartanék már.... Már megint lelkizek, nem tudom mi van velem!Kép

Csutka
csutka

DodoKép
Most írta OrsolyKép a másik topikban, hogy neki 7 hetes terhesen is halvány második csíkja volt mindkét teszten. Hány napja késik neked a mensid ?

CsutkaKép
Én akkor már rég durmolok, de a párom is nézi a szülőszobát. Azt mondta, hogy nagyon kemény, de edzi magát, és már sokkal jobban bírja nézni, mint eleinte. Azért nézi, hogy bátorodjonKépKép

Hamarosan Te is átélheted az a feelinget ám.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Igen, olvastam Orsolyt a masik topicban. Olvasom am azt is, csak meg nem nagyon merek atmenni.

Nekem ma van 2 napja hogy kesik.

dodo
dodo1

DodoKép
Én 3 nappal a mensi kimaradása után teszteltem az első pozitívat, de haloványka volt.

Cat
Kép
cateye

Én már annyira izgulok. Ma van 60. napja hogy semmi. Viszont még 5 nappal ezelőtt is negatív lett a tesztem. (már a 3. teszt ebben a hónapban.) Én marhára optimista vagyok, addig reménykedem, míg meg nem jön. (de ne jöjjön meg)
Viszont az is az igazsághoz tartozik, hogy mióta júniusban abbahagytam a fogamzásgátlót,-enyhén szólva- elég rendszertelen a ciklusom. Rögtön először 3 hónapig nem jött meg, a doki Norcolutot írt fel, erre persze megjött. Ezután 50., majd decemberben már 40.napra jött meg. Bíztam benne,hogy lassan elkezdek "működni".Azóta viszont semmi.
Szóval lehet, hogy hülye vagyok és túlságosan bizakodom.DE a férjem is megmondta, hogy nagyon sokat zabálok mostanában. Na meg a szagok!!! Hihetetlen szaglásom lett az utóbbi időben és nem egytől a gyomrom is felfordul. (úgy tudom ez is egy jel szokott lenni.) És néha talán még kicsit émelygek is. Azért csak talán, mert én már annyira szeretnék babát, hogy elképzelhető, hogy ezeket a tüneteket csak beképzelem magamnak.
Szerintetek????????????????

Köszi!!!!
Móni
Móni

Sziasztok!

Én már annyira izgulok. Ma van 60. napja hogy semmi. Viszont még 5 nappal ezelőtt is negatív lett a tesztem. (már a 3. teszt ebben a hónapban.) Én marhára optimista vagyok, addig reménykedem, míg meg nem jön. (de ne jöjjön meg)
Viszont az is az igazsághoz tartozik, hogy mióta júniusban abbahagytam a fogamzásgátlót,-enyhén szólva- elég rendszertelen a ciklusom. Rögtön először 3 hónapig nem jött meg, a doki Norcolutot írt fel, erre persze megjött. Ezután 50., majd decemberben már 40.napra jött meg. Bíztam benne,hogy lassan elkezdek "működni".Azóta viszont semmi.
Szóval lehet, hogy hülye vagyok és túlságosan bizakodom.DE a férjem is megmondta, hogy nagyon sokat zabálok mostanában. Na meg a szagok!!! Hihetetlen szaglásom lett az utóbbi időben és nem egytől a gyomrom is felfordul. (úgy tudom ez is egy jel szokott lenni.) És néha talán még kicsit émelygek is. Azért csak talán, mert én már annyira szeretnék babát, hogy elképzelhető, hogy ezeket a tüneteket csak beképzelem magamnak.
Szerintetek????????????????

Köszi!!!!
Móni
Móni

Moni Kép

Hasonló problémáim voltak, vannak nekem is. Mondjuk nekem a fogamzasgatlo elott es utan is teljesen rendszertelen volt a ciklusom. Ilyenkor nagyon valószínű, hogy anovulációs ciklusod van, vagyis nincs peteérésed. Ezt viszonylag jól lehet ellenőrizni, ébredési hőmérsékletméréssel. Ha nagyon ingadozik a hőd, és nincs meg benne a ciklus közepén a felemelkedés, akkor valószínűsíthető az anovulációs ciklus.

A peteérést lehet serkenteni bizonyos gyógyszerekkel, általában a Clostylbegitet szoktak felirni az orvosok, és középidőben ultrahanggal szokták ellenőrizni,hogy van-e peteérés.
Persze, ha valóban terhes vagy, akkor ezek az információk számodra nem lényegesek, de 60 nap az már 8 hetes terhességet jelent, és akkor már ultrahangon is lehet látni valamit, ha jol tudom.
Viszont ha mégsem vagy terhes, szerintem menj vissza az orvosodhoz, és mondd meg neki, hogy szeretnéd beállíttatni a ciklusod. Ő - remélhetőleg Kép - tudja, mit kell tenni.

Mandula
mandula

Lányok Kép
Szóljatok, ha szerintetek hülyeségeket írtam...

Mandula
mandula

Cat!
Akkor holnap remenykedhetem egy halovanyka kis II-ban!!!!
De jo lenne!!!!

Moni, Mandula!
Amikor abbahagytam a fogigatlot nekem is teljesen rendszertelen volt a cilkus. Volt hogy 5 napot kesett, volt hogy 2 hetet, volt hogy pont megjott.
Mondjuk 60 napos ciklus meg nem volt! Azert lehet hogy jo lenne elmenni a dokihoz, hatha van baba, azt mar biztos latja ilyenkor, ha meg nincs, akkor meg azert, hogy allitsa be a ciklusodat!
Azt nehez megmondani innen, hogy bekepzeled-e a tunetelet, de en is nagyon sokat eszem es emelygek is, es ezek biztos jo jelek szerintem.
A teszteket meg eppen most beszeltuk hogy eleg szarok, ugyhogy en inkabb orvosi UH-ban biznek ennyi ido utan.

dodo
dodo1

Helló Kép
Megjöttem a Kaáliból. A stimu kezdezete: február 20. Kép
A gyógyszer: Gonal-F (2 adag) és Suprefact (1/2ml)
UH február 27.én, és akkor dől majd el, hogy kell-e emelni az adagot.

Olyan jó, hogy már ez is biztos Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hajra Orsi!

Nagyon drukkolunk, nagyon ugyes legy!!!!

dodo
dodo1

Sziasztok!
Kicsit aktivizálom magam.

Orsi Kép
Hajrá, nagyon szorítok nektek Kép Kép

Móni Kép
Szerintem is mindenképp menj el orvoshoz.
60 nap az durva!!! Az már több mint 8,5 hetes terhesség lenne, ezt ki kell mutatnia a tesztnek, bármennyire is vannak köztük rossz minőségűek. Tessék a végére járni a dolognak!

Dodo Kép
Hajrá!!!

Puszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

OrsiKép
Szuper.KépKépKép Akkor kb. 1 héttel leszel hátrébb mint VirágKép meg BeaKép, akik jó húzóerők lesznek. Remélem 27-én nem csak UH van, hanem vér alapján is ellenőrzik a stimut.

Mandula doktornőKép
Perfect, ahogy az angol mondaná.

DodoKép
Szurkolok reggelre nagyon!!!! Várjuk a pozitív híreket!

MóniKép
Ne haragudj meg érte, de szerintem nem baba van a dologban. 8 hetesen már éreznéd, a nyomást a méhed valamelyik oldalán. Szerintem ahogy Mandula is írta, anovulációs ciklusod van. A tüsző nem repedt meg, és folyamatosan termeli az ösztrogént, ami vastagítja a nyh-át, és nem tud leválni. Jó lenne egy UH, és ha nem repedt meg a tüsző, akkor megrepeszteni, vagy meghozni a mensit. Ezek tipikus PCO-s tünetek. A tesztek sajnos rosszak, de 8 hetesen nincs az a teszt, ami ne jelezne halvány pozitivitást, ha babás vagy.KépKépKép Sok ilyen hosszú ciklusú ember volt itt, akinek gyogyival belőtték a ciklusát.

Cat

Cat
Kép
cateye

Üdv!
Dodo, Cat,Orsi
Szurkolok nektek mint egy meccsen: olééééolééééoléééoléééé!!!KépKépKépMeg persze mindenki másnak is.

Móni
Szerintem is irány az orvos!Kép

Az inszem óta a hőm 37.2-37.3. (Előtte 36.7-36.8 volt.) Eddig jó. Ez ugye azt jelenti, hogy magas a progi szint??? Tudjátok én nem kapok progi pótlót.Kép
Cat:Köszi a tapasztókat.Kép

Chiao: Kriszta
vizkrisz

Cat Kép
Krizsa csak UH-t mondott, de rá fogok kérdezni, a hormonra is. Csak ma itthon hagytam a listám Kép így egy csomó mindent elfelejtettem. Kép Az első kör gyógyi, ami 10 nap stimuhoz kell kb 70e lesz, és utána majd még jön a többi.... ez van Kép

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkot. De egyenlőre küldjétek őket Virágnak és Beának, szólok majd, ha nekem is kell Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Szerintem Te nem kapsz 10 napnál több gyogyit. Én is 10 napot kaptam, erre 2 napot kellett ráhúznom még. Te még sosem voltál stimulálva, szerintem 10 nap alatt rengeteg tüszőt növögetsz majdKépKép
Napi 1 Gonal és 1 Suprefact lesz ?

Cat

Cat
Kép
cateye

CAT,ORSI:most jövök rá, hogy elszámoltam valamit.
Várhatóan hétfőn (16-án) megyek harmadik napira (feltéve hogy megjön) + 10 nap:26 + 1.5 nap 28-án lesz a punkció leghamarabb.
Annyira várom már, hogy a fejemben előbbre hoztam.
Azt nem tudjátok hogyha nem jön meg időben meg kell várni a vérvétellel amíg megjön vagy sem?
Szóval Orsi még egy hét hátrányod sem lesz!Kép
EDIT:hogy vagy? Rókakoma kerülget?
DODÓ:óriás drukk megy!
MÓNI:menj el egy vérvételre, abból minden kiderül!
Virág
virag

VirágKép te szédült tyúk!
Akkor is kell menned ha nem jön meg. Azt mondta az Arni, hogy sokaknak meg sem jön a Deca mellett. Neked indul a stimu hétfőn. BeaKép ugyanebben a cipőben járt, hogy holnap megy vérvételre, a Deca 15. napján, és csak tegnap jött meg neki a 33. napon. És az nem 3. napi vérvétel, hanem a Deca 14. v. 15. napja. Nekem pédául az a rendes ciklusomnak már a 6. napja volt, mert nem tolta ki a Deca a mensit. Dehát azért vagyok, hogy figyeljek rád.KépKépKép

Annyi különbség lesz csak Orsitól, hogy Te jövő hétfőn kezded, Orsi jövő pénteken, Bea meg holnap pénteken. Pfú mit fogok én összeizgulni 1-2-3 hét múlva. Minden nap lesz kinek szorítani.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat - köszönöm a részletes tájékoztatót. Hát nem piskóta amit végig kell járni! Egyelőre ezzel kapcsolatban több kérdésem nincs is, viszont érdekelne az az orvoslista amit említettél abban a sorrendben ahogy ajánlanád Őket és ha néhány szót írnál Róluk azt is megköszönném.
email címem: angel69@freemail.hu
angel

Cat Kép
1-4.napon 0,5 ml suprefact, és a 2. naptól (azaz szombat) 2 adag gonal-F. (napi 10e ft fog belém áramlani.... igazán drága egy leányka leszek).
Krizsa doki emelett folsavat írt fel, de én a magne b6-t is elkezdem. A mensi elmulta után meg Klion D 100 hüvelytabletta lesz nem tom meddig.
Krizsa azt mondta, hogy nagyon szép a beta HCG-d a 12 napon Kép szerinte ikrek Kép
Egyébként meg ne izgulj nagyon miattunk, mert megárthat Kép Kép Azért az egészséges drukkolás mindenkinek elkél Kép

Virág Kép
nagyon nagyon egyszerre leszünk. De ti a 12. napon teszteltek, míg mi csak a 14.en, így itt is keletkezik pár nap előnyöd hozzám képest. Mindegy. Szülni úgyis együtt fogunk Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép

Végre megint itt vagyok! Jó hosszú napom volt megint! De nem is bánom ,mert így nem agyalok állandóan.
Elég kemény időszakunk van, a párommal alig találkozunk, és ő aztán igazán hulla fáradt, mert rengeteget dolgozik, kicsit aggódom is érte, nagyon szét van csúszva.
Ebben a hónapban biztos nem lesz babagyártás, mert pont középidőben fog elutazni a drágám, úgyhogy megpróbálok én is lazítani.
Ezzel az egy napos mensivel nem tudok mit kezdeni, szerintem nincs baba, mert semmi olyan tünetem nincsen.
Holnap azért megmérem a hőmet, mert azt se mértem szombat óta., ill. ma csak blindre reggel 9-kor és hüvelyben, de az eredmény megbízhatatlan, mert egy órával azután mértem, hogy felkeltem (37.3)
Szerintetek milyen hüvelyben mérni? Mert eddig én csak szájban mértem.
Jó zagyva vagyok, bocsi attól, aki végigolvasta!

Dodo!Kép

Drukkolok neked nagyon holnap reggel! De szerintem tuti babád van!

CatKép

Olyan kíváncsi vagyok hány babád van!Kép Vannak már tűneteid?

Nikol!Kép

Köszi, amit írtál, de szerintem biztos, hogy nálam nem erről van szó. Annyit foglalkoztam már a témával, hogy valami tűnetet csak felfedeznék magamon?! De semmi! Ezért nem is akarok tesztet csinálni!

Drukk megy ezerrel azoknak, akik inszem előtt, után vannak, és persze mindenkinek!

Pusszanat, Zita

Kép
Kép
zituska28

Jó reggel!Kép

CatKép, DodoKép

Helyzet? Hogy vagytok?

Most egy ideje csak jó hírek vannak, így gondolom egy kis humor nem árt meg:

Tegnap reggel a rádióban az volt a téma, hogy ki hogy világosítja föl a gyerekét arról, hogyan is lesz a baba, ill. hogyan tudta meg annak idején mi is történik akkor.... Egy hallgató sms-e:
Hát nálunk az úgy volt, hogy apám Tót, anyám meg hagyta...KépKép
Nekem nagyon teccikKép

Csutka
csutka

Kedves Cateye!

Essssssszméletlenül profi vagy, és nagyon rendes, hogy ennyire önzetlenül segítesz a lányoknak. Nagyon, de nagyon drukkolok a sikeretekhez. Megérdemlitek!!!!

Ági
MásikÁgi

ÁgiKép
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen. Tudod ezzel a "megérdemlitek a babát" dologgal kapcsolatban már volt egy kis vita itt, ilyet ne mondjunk jó ? Itt mindenki megérdemli. Az biztos, hogy nagyon megküzdöttünk érte. De hidd el, hogy én mindenki sikerének nagyon örülök, és amíg lehet bíztatom a lányokat, mert én is ezt a sok kedvességet kaptam tőlük, és elámulok mindig, hogy milyen szeretethullám áramlik felém érdemtelenül innen. Ja és azt is tudom, hogy miylen nagy szerepe volt abban a topiklakóknak, hogy megpróbáltam erős lenni, soha nem adtam fel, a férjemet nem nyaggatam a hülyeségeimmel, mert itt megértő fülekre találtam.KépKépKépKép

ZitaKép
Nekem ez az 1 napos mensi akkor is gyanús. Mérj hőt holnap reggel jó, és ha 37 körül van, akkor tesztelj. Én ismerek olyan lányt, aki a baba mellett menstruált. Igaz picit más volt a mensije minto korábban, de erre csak utólag figyelt fel.

OrsiKép
Jó drága csaj leszel 1 hét múlva. Én napi 8 ezret értem 12 napigKépKépKép Aranyos vagy, hogy megkérdezted a Krizsát. Jövőhét szerdán eldől minden.KépKép
Minden tünetem eltűnt 2 napja. Betojtam, és bementem az Arnihoz. Rendi volt, mert mondta, ha aggódom, akkor levesz egy HCG-t. Este hívtam, de nem tudta megmondani a pontos eredményt, csak, hogy ne aggódjak, mert 400 fölött volt, és a sárgatest is jó magas. MegnyugodtamKépKép

CsutkaKép
Jó kis poén.KépKép Csak én is Tóth vagyokKépKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?