Sziasztok!
Skrisz, én is lázom a második csíkot! Szerintem több baba van, azért látszik már most a csík!

De persze nagyon halkan mondom ezt, és közben hangosan drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!
Brizo, nekem is vannak ilyen hangulatingadozásaim (meg sztem mindenkinek), most is épp boszi vagyok.

De azért most Apát se sajnálom, azért ő is megéri a pénzét....
Fehérje nem jó az endora??? Meg hogy savasodást okoz??? Ezt nem is tudtam! A C-vit meg hozzájárul a magas cukorhoz??

Szóját amúgy még valamiért nem szabad ennünk, de már elfelejtettem, miért. A fiúk azért nem ehetnek, mert (tovább) csökkenti a kiskatonák számát.
És mi az a corall calcium? Ökonetes? Kalciumot én is szedek, mert a vérhígító is és a pm gyógyszer is csontritkulást okozhat (együtt meg pláne).

Aloe berryt meg Forevereset iszol, vagy a Rossmannosat? Már annyi féle kapható, nem bízom mindegyikben.
Jó szórakozást a Zséda-koncerthez!! Attól biztos még jobb kedved lesz majd!
Aranyos a panda meg a csibe!
Dezsi, értem már a sorszámot, bár ez a rendszer érdekes. Akkor nálatok nem csak 5-öt támogat a TB???? (
Ha elfogynak a lehetőségeim itt a Kaáliban, én is feliratkozom oda).
Baba, gyógysugik és tüszőnövi drukkok mennek!!!
Tücsi, gyakrabban is jöhetnél, látod, nem csak beültiről megy itt a duma....
Szezso, igen, olvastam a múltkorit, amit feltettél a C-vitaminról, szedtem is 1000 mg-ot. De mi van beülti UTÁN? Állítólag akkor már nem hasznos. (Vagy igen? Ezt kéne véglegesen eldöntenünk)
Vizkrisz, szted az Utrotol kell többet pisilnünk????? Akkor már értem. Mostanában nem kellett felkelnem megint, de tegnap éjjel kétszer is, és mindkét alkalommal jött rendesen!! (De honnan, miből???

) Pedig én is ügyelek, hogy ne este igyam meg a napi folyadékadagomat.
Spontán inszemet most nem terveztük, de a doki tök jófej, abban is benne van, mert a úgy volt, hogy az előző spontán lesz, de végül meggondoltam, és stimus lett.
Amúgy aki a savasodáson aggódik, egyen sok kölest (főve olyasmi, mint a rizs, mi sokszor esszük), mert lúgosít!!! Ráadásul én biot vettem (nem drága), és tele van mindenféle vitaminnal és ásványi anyaggal is. Ja és bor helyett (azt nem lehet inni a met miatt) bio vörösszőlőlét iszunk egy kis kupicával minden nap, plusz gránátalmalét a ciszták ellen.