A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

[quote]m írta:ert nagyon "kiemelkedik"...
- és gondolom minél többet fog mocorogni, annál nagyobb a sérülés veszélye. szegényke. :(

kiírt dátumom nincs. :D azt mondta a doki, hogy júni eleje. az a gond, hogy az uccsó menzesz nem mérvadó, ugyanis akkor már (az uh szerint) 4 hetes voltam. az előtte lévő menzeszem viszont pontosan akkor volt, mint tavaly Milánnal, így ugyanazt a napot (júni 5) vettem alapul, mint amikorra ő volt kiírva. :)

és hát igen, ikrek lesz már megint... jó hogy pár éve még azt mondtam hogy csak ikrek gyerkőc ne legyen. :D mondjuk nem mintha nem lenne mindegy (főleg most már...), minden jegynek megvan a jó és a rossz oldala szerintem. :)

mia_snow

Mia:besz@rás,de jó!Pont egy év lesz köztük!De érdekes,hogy megjött mikor már terhes voltál.(tudom előfordul)

Szilvi:jók a képek nagyon!

Mérges vagyok!Reggel leszaladtama tápszer receptért és szerdára kértem időpontot a második pneumora.Erre most hívom a doktornőt és mondja,hogy nincs vakcina!Majd érdeklődjek a jövő héten.Pedig szerettem volna beszélni is vele.
Annyira el van havazva mostanában,rengeteg a beteg gyerek.Dugig volt a váró.

Nem tudom írtam-e,hogy kipöttyösödött Máté (szerintem) a tejpéptől.Aztán most 3 napja nem adtam neki és ma is vannak pöttyök. :shock:

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:03-kor.
pironya

Piri:hááát,nem hinném.A 20-21 fok nem meleg szerintem.

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:03-kor.
pironya

.....
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:04-kor.
pironya

Mi eszünk és indulunk.Nálunk nincs szélvihar! :lol:

Kép
melike

Pironya!
Ez kb 1 hós kép durván!Azóta kicsit tényleg "dülledtebb"
Kép
Vendég

Nálunk nincs szélvihar,sőt kifejezetten szép idő van!Hidegebb mint eddig,de süt a nap!Az apukájával most mentek el sétálni egy nagyot!
De majd estefelé lesz közös séta is!...remélem,mert nekem se ártana egy kis friss levegő!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:04-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:05-kor.
pironya

Itt teljes szélcsend!

Szerdán megyünk 6 hós státuszvizsgálatra és akkor kérünk beutalót és tanácsot!És a továbbiakat ezek alapján döntjük el!
Most kaptam még egy pesti doki nevét,az Ö elérhetőségének és referenciájának is utánanézek!A lényeg,hogy egy szakember is megnézze alaposan,mert a védőnő és a mi dokinőnk nem teljesen kitanult ezen a szakterületen,de általános gyerekorvosnak nem is találhatnék jobbat!
Vendég

Sziasztok!

Pironya, Katica, nagyon bájos nagylány!
Mercike, meg kis huncut! :)
Csiri, Zoé, ügyes, tudja mi a jó neki :) Gyorsan meggyógyul, meglátod! A hematómás dolgot sajnálom, én is elvinném bőrgyógyászhoz, mondja meg ő a tutit.
Jelentem Délen is nagyon fúj a szél! Majdnem elvitt minket!
Mi ki szoktunk menni sétálni reggel is egy fél órát, meg délután 1-1,5 órát. De ezek az időpontok most változóban vannak a sötétedés és a hideg miatt, de egy hosszabb mindenképpen lesz akkor is ha hideg van, mert Boni igényli.
Alvás, napközben akkor ha álmosnak látom, pl. ásítozik, nyafog. Hamarabb hiába rakom le, mert felpattan játszani, ő mindig az ágyában alszik nappal is. Este meg 8-kor fürdés, fél 9 körül alvás. Ő már 7-kor aludna, ha rajta múlna.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hali!
Pár órája megjöttünk a babausziból, és mit olvasok...
MIA: MIA GRATULÁLOK A PICURHOZ!!!! Ezt tök szuper. Huuu, hát én is irigyellek! Nagyon szerettem terhes lenni. Tényleg hányinger ilyesmi nincs? Szupi az UH fotó!
Mondjuk még mi is várunk a tesóval úgy kb. 1 évet még. Aztán jöhet.

Csiri:Tök igazad van, hogy megnézeted egy szakemberrel és csak utánna döntetek. Köhögni is köhög Zoé a torka miatt? És az orra nem folyik?

Piri: én akkor szoktam letenni, mikor már nem bír magával, nyöszörög egy csomót, semmi sem jó, és dörgöli a szemét, meg ásítozik. Szóval tuti álmos! Bár így is egy nagy bőgés van elalvás előtt, de ez van :roll: .

Séta: mi is kb. 1-1,5 órát szoktunk kinn lenni, de van úgy hogy nem tudok vele kimenni és kimarad egy-két nap. (mikor elhavazódok a benti teendőkkel)

Nálunk is nagy szél volt délelőtt, bár most már csillapodott.

ancsika82

Sziasztok!

Szilvi fogaddal mizu?

Mia: Graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! De jó :lol:
De Én nem irigyellek már :lol:
Lehet ám hogy Milán magától elhagyná a cicit, állítólag ilyenkor is megváltozik a tej íze!

Piri, Levi minden szopi után aszik egyet! Rögtön szopi után, vagy elalszik már szopi közben. Általában csak 20-30 percet, de van hogy órákat! Most pl. lassan 2 órája alszik!

Babók édesek mint mindig!
Jajj Nekem meg menni kéne vasalni! :cry:
Ja meg enni valamit! Azt mindig elfelejtek! :roll: :idea:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna: mit olvasok?? Elfelejtesz enni??? :shock: :shock: :shock: és ha jól emlékszem, akkor Levi ciczik ugye???
Hát Te tudsz akkor valamit. Ha én nem eszek, akkor tejci sincs.

Apát várom, Mercikém most alszik, 3-kor kaja van, és utána megyek a fogászatra!!! De nagyon FÉLEK!!!! ilyenkor olyan tudok lenni, mint egy gyerek! :lol:

Séta: mi napi 1* megyünk, és az ilyen 1-1,5 órás között van.
bszilvi25

hányinger: úgy vagyok kb mindennel mint amikor Milánt vártuk. nincs semmi különösebb tünet, csak hogy este majd' elalszom már 8kor, és kb 2 hete még voltak esti (!) rosszullétek. nem az a kifejezett hányinger, hanem olyan mintha telezabáltam volna magam, de akkor is éreztem, amikor nem.

viszont hiperérzékeny vagyok. mondjuk én alapból lelkizős vagyok, de Milánt amikor vártam, nem volt vészesen rosszabb, amikor megszületett, picit súlyosbodott a dolog, most meg extrán. tegnapelőtt este megnéztük a mamma miát dvd-n és egy csomó jelenetnél, vagy pl amikor mutattak egy szép tájat, már csordult is ki a könnyem. :D

séta... ma kimarad. durván fúj a szél nagyon. ha csak szimplán hideg lenne, nem érdekelne, de most egyikőnk sem fázhat meg. :)

mia_snow

Szilvi igen cicizik, de Nekem jön ha kell ha nem. Nemhiába volt Boci a becenevem a suliban :lol:

Te mikor voltál utoljára fogászaton? Az iskolában? (ezt nem rosszindulatból kérdezem!!!)
Onnan maradnak a rossz élmények, Nekem legalábbis! Na meg az SZTK-ból. Aztán pár éve elmentem egy magándokihoz! Arany keze volt, semmi nem fájt!! És már nem félek, pedig Én is olyan voltam mint Te! Nagyon féltem!
Úgyhogy ne izgulj, meglátod minden oké, és nem fog fájni! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikianyuja 2008.11.17 14:41-kor.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

én megjártam már 3 fogorvost is az iskolafogáaszaton kívül. legutobb az sztk-snál voltam, és neki is aranykeze van. a zuramnak pl kivéste olyan fogát amire más doki azt mondta hogy irány a szájsebészet... és nem is fájt neki, nem is gyulladt be! mégis parázok elmenni még csak kontrollra is, panasz nélkül. :roll:

mia_snow

Na jó Lehet nem mindenkinél jön be! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hello!

Ma voltunk a neurológián. Minden oké, kicsit van letapadva a baloldali nyaki izom. Keresek gyógytornászt.

MIA!!!!! Gratu! én is irigyellek, bár inkább én is várok még 2 évet. (bár néhánynapja elég hányingerem van + sokat pisilek, de elvileg védekeztünk)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ötletet kérnék Tőletek. Tarját akarok sütni egyben, úgy bevagdosva..... milyen fűszerezést tudtok????? A sima hagyományos ízesítés most uncsi egy picit.....
bluebox

Szia Bogcsa :P

A gond az, hogy én is egyfolytában pisilni járok, állandóan édességet akarok zabálni, rengeteget fáj a fejem, és egy dekát sem fogyok...... :cry: és mi is védekezünk
bluebox

[quote="vikianyuja"]S írta:vikianyujazilvi
Te mikor voltál utoljára fogászaton? Az iskolában? (ezt nem rosszindulatból kérdezem!!!)

PEDIG EZEN MEG IS SÉRTŐDHETNÉK!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Én is magán dokihoz járok, de attól még foshatok, nem??? Amúgy most értünk haza. Az ínyem van begyulladva a fenti bölcsesség fogam körül..... Kamillateát kell öblögetnem és kicsi fogkefével maszírozni az ínyem. Azt mondta a doktor, hogy ettől rendbe jön. Most csak leecsetelte.

Tudod még azt elmondom, hogy ez a bölcsesség fogam nem lefelé nő hanem oldalra.... (ez miatt is van az egész most) Egy ilyet már kihúzattam, ez sem fogja megúszni.
Szóval ennyit a fogamról . Aki szorított nekem, köszönöm!!!!!
bszilvi25

Szilvi!

Együttérzek, nekem két bölcsességfogamat kellett kivésni, mert teljesen keresztben nőttek.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

elvileg mi is védekezdtünk csak gyakorlatilag mégsem annyira. :lol:

Márti: fokhagymával, hagymával és baconnel? mellé meg pakolhatnál egy kis krumplit hogy azzal együtt süljön meg. :)

köszi a további gratukat. :)

mia_snow

Köszi Mia a segítséget :P De közben már összepakoltam :cry: azért megmutizom :wink:

Kép

Nos ebben van: kolozsvári szalonna, vöröshagyma, fokhagyma, alma, és ami lemaradt a képről, mert utána raktam rá gomba. Ja fehérbort öntöttem alá. :lol:
bluebox

konyhaművész. :D

én meg épp azon gondolkoztam hogy milyen jó nekem hogy Milán már mindent eszik... extrajó érzés a 11. hétben így pelenkát cserélni nála. :lol:

mia_snow

Kitartás Mia, márcsk 200 nap :D :D :D
bluebox

sziasztok!
mit olvasok?????????
mia nagy nAGY gratulation!!!!!!!!!
hát mi sem igazán védekezünk s tudjátok én is csináltam minap tesztet, de neg. lett.és még mindig nem jött meg már 10 napja.biztos a szopi miatt :roll:
egyik ismerősöm kisfia is szopott mialatt várta a 2. bébit, és még mindig szopik az egyes is.szoval kettőt szoptat.persze az egyes már ritkán.ő 3 éves :roll:

blue-nagyon guszta a kajcsi.mi is ez?milyen husi és hogy csináltad?be van vagdalva, vagy eleve szeletelt, s közötte vannak a cuccok?
szilvi-remélem minél hamarabb rendbejössz. a fogorvostól bizony az emberek nagy része irtózik.már csak attól a fúróhangtól kiráz.

csiri-remélem Zoéval nem lesz semmi gond drukkolok

rólunk-kicsi csillagom fogzik mint már írtam és vannak húzós éjszakák.ma voltunk baba mama klubba itt a faluban.volt olyan fél éves kislány aki 5 hós kora óta mászik, most fél éves, és már felhúzza magát állásba. csak lestem. ott korzózott a játékok között
és szerdán megyünk babamasszázsra.

Kép
Kép
eyi

Eyi: ahusi sertéstarja. Csak be van vagdasva :P amiket leírtam, azokat pakoltam mellé, illetve közé. Lefedve pároltam kb 1 órát, majd sütöttem. A végén leturmixoltam az apróságokat felszeleteltem a húst, és sültkrumplival ettük :wink: Nekem nem igazán jött be az ízvilág, kicsit sok volt :wink: Aki szereti a pikáns ízeket, annak nagyon jó :lol:
bluebox

SZIASZTOK!!!!
Belépek,és mit olvasok a laptetőn????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kiirt dátumom nincs és tovább olvasom,HÁT hatalmas nagy grat. Probléma mentes pocakosodást kivánok neked. És nagyon Vigyázz magatokra.Meg sirattál.Örülök. :lol: :lol: :lol:
Ezt vártam. Rég is irtam,hogy olyan kiváncsi vagyok ki fogja és mikor bejelenteni hogy jön a kis tesó.
Eljött ennek is az ideje.
Mindig irjál milyen a kismamiság. Engem érdekel.
:D :D Mikor olvastam hogy ikrek,azt hittem ténleg ikrek lesznek.

Csiri!!! a fürdető karikát teszveszen vettem 1600ft-ért.
vaterán is szokott lenni,de 2000-től 4000-ig láttam eddig. Én igazán olcsón vettem.
Mentem mert hiv az élet menni kelll.

Kata&Milán

oszman777

Blue!
A fotón nagyon jól néz ki és tuti izlene is,bár én nem vagyok gomba párti!

Eyi!
nem semmi az a féléves kislány!Babamasszázst bizti élvezni fogja Mira baba!

Mia!
Néha eszembe jutsz 1-1 illatorgiánál,hogy hogy bírhatod....Én emlékszem az olajszagot nem bírtam!

bszilvi!
Remélem sikeres lesz az öblögetés!

Szia Bogi!

Szia Ancsika!

Szia Vikianyuja!

Stella!Igérem írok,de nincs sok időm,csak néha idekukk és gyors olvasás!

Utánaolvastam most a hemangiómának...nem kellett volna....olyan fotókat láttam róla!De összetehetem a 2 kezem,hogy nekünk csak kb 50 ft-os nagyságú és "nemlátszó" helyen van!
:roll: :? :oops:
Vendég

Melike!!!
Én itt vettem a pihenőszéket. Rezgős,és fisher price.

www.arzuhanas.com

Itt volt a legolcsobb.

Kata&Milán

oszman777

Hüha, melike! én már nem találtam ezen az oldalon a pihenőszéket. Lehet nem lehet kapni most??? De azért nézegessed már.
Én 11ért vettem.

Kép
Nagyon szeretjük.

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Oszmann:én sem találtam,de azért köszi.Pont ezt néztem ki csak hintázós talppal!

Ami most (nekünk) a legfontosabb:Apa leállamvizsgázott!!!
Nagyon örülök!Tegnap már nem lehetett hozzá szólni olyan ideges volt.

Tegnap pont jó témát választottatok!
Nem értem mi van most,mert nekem sem jött még meg és nem szoptatok és elvileg védekezünk! :shock: :lol:
Kicsit korai lenne a tesó,de ha jönni akar jöjjön!
Azért bízom benne,hogy inkább az idegesség Apa miatt és most már nem várat tovább!

Kép
melike

jó reggelt!

Melike!Apának gratu!!!!
(Én örülnék ha nem jönne meg,de a dokim már kevésbécry: )
Vendég

Jó reggelt!
bszilvi25

Sziasztok :P
bluebox

sziasztok!
csiriiii! hogy van a rendelés az e-bayen?meg mennyi a szállítási idő?előre is köszi, h. megkímélsz a kibogozástól
látom először regisztrálni,aztán arra a cuccra kell rákatt,amit szeretnék.a kiírt árnál többet kell beírni?tiszta hülye vagyok ezekhez.és mennyi a dollár?(jó hogy vannak amerikai rokonaim :roll: )

Kép
Kép
eyi

jó reggelt

köszi a gratukat. :D

Melike: gratu apának, ez nem semmi. azért én szurkolok hogy továbbra se jöjjön meg. 8)

mia_snow

Eyi: most ne haragudj meg, de sztem ne a csiritől kérdezd meg, hogy mennyi a dollár! Nézd meg valamelyik bank oldalán, hisz most napról napra változik!
bszilvi25

azt a user id-t is ki kell tölteni?az mi a fene?

Kép
Kép
eyi

Átadom Apának!

Az a "baj",hogy nemsokára jön haza így nem tudok nagyon flancos kajcsit csinálni neki.Ezért csak egy gyorsabb husi lesz.De valami süti kéne.Majd ha hazajön rábízom Mátét és csinálok.(vagy elmegyek a cukiba egy kis tortáért :oops: )

Kép
melike

csak kbra kérdezem, nem pontosan.csak mennem kell.lassú a net...

Kép
Kép
eyi

Ja!Mia és te csak ne szurkolj,jó!? :lol: Én még nem most akarom.(persze nem a szomszéd tehet róla,ha esetleg...) :lol:

Kép
melike

Helló Eyi!
A dollár az e-bay-en ix most 180-nal szorozz!most rendelt anyós múlt héten,tegnap megjött!hajótól függ,de max 1 hét
viszont most rohannom kell,de délután vagyok!Ha kell szivesen segítek!
Vendég

Eyi!
felvettelek msn.-en,de vagy nem vagy fent soha,vagy valami nem okés!
délután kb 2 után be lesz kapcs a gép,majd frissitgetek,írj ha itt vagy és priviben megbesz!
pusza
Vendég

MILÁN MEGFORDULT HÁTRÓL HASRAAAA! kétszer egymás után. :D

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?