Szép napot
Igyekszem visszazökkenni a régi kerékvágásba... Már úgy hiányoztatok!!!
Akata
Liluval most ott tartunk, hogy jövő pénteken kell megnézze őt az a pszichopedagógus, akinek a szakvéleménye alapján hivatalosan is kimondható lesz a hyperkin. magatartászavar. Lehetőségek:
- ha kimondja, akkor ezzel a szakv-el már mehetünk a FIMOTÁ-ba viselkedésterápiára+esetleges gyógyszeres kezelésre,
- ha nem mondja ki, akkor is megyünk a FIMOTÁ-ba, de akkor a szakv-t nekik kell megcsinálni, és ezzel az a problémám, hogy rengeteg időt vesztenénk (no, meg pénzt is, de itt az idő, ami most sokat nyom a latba)
Majd légyszi az általad említett szakemberek nevét, elérhetőségét dobd át nekem priviben! Ha eseteleg v.melyikük közelebb van, mint a FIMOTA, azt is szeretném fontolóra venni
Adél könnyen átállt a 2 alvásra?
Orsi
Igazi love story

Köszi! Majd tegyél fel te is sok képet a Manócskádról!!!
Ági
Annyira jó olvasni, amiket írsz

Látszik, hogy pszichológus vagy! A drogos dolgokat, mikor írtad, olyan jó volt olvasni. Meg, hogy fontos a sport.
Liluval csináljuk kőkeményen a BHRG-s gyakorlatokat. Nagyon kivagyunk mindketten a végére. Én fizikálisan, ő pedig agyban. De itt ez a lényeg. A FIMOTA oldalán vagy egy nagyon szuper iromány (dr.László Zsuzsa: Az örökmozgó gyerek), és azt kinyomtattam, és most Apussal ezt olvasgatjuk. Érdekes, milyen tanácsokat ad, és mennyire mintha rólunk írták volna...
Tappancs
Sajnálom, nagyon... Én kanalas gyógyszert adtam régebben Lilunak úgy, hogy ujjamat belemártottam, ő meg leszopogatta. Hát, 10 percig eltartott, mire azt a kisadagot így beletermeltem, de a szopóösztön segített

Ezt cumival is lehet játszani. Hátha...
Titikém
Nagyon sajnálom, hogy Tamás csak ezt tudja emlegetni, hogy őt mi zavarja... És, hogy téged mi zavar, és mennyi stresszt élsz meg nap, mint nap? Nekem nincs olyan jó emotikonom, mint Vikinek, Bondinak, de buksisimi neked!!!
Zsu
Édes Brúnó!
Viki
Anyóca, hogy állsz most szoptatás-ügyileg? Látom, ki szeretnéd váltani a tápit főzire. Tankol még 4 körül Lackó?
Marcsi
Sajnálom, a fertőzést
Grapefruitmag-olaj nagyon jó! (Ha kell, én nagyon olcsón tudok szerezni, mert Anyu az ÖKONET-nél van, és sok kedvezményt kap!) Ja, és van kombinált kezelés a gombára: olajfalevél kapszulát szétnyitni, 3 csepp gr.mag-olajat belecseppenteni,, visszazárni, és 2 ilyen kapszulát felhelyezni. Este kell csinálni tejsvas irrigálás után érdemes

A kúra 3-5 napos legyen!
Lányok
Már rég akartam írni, de mindig elfeledtem: akinek bármire szüksége van az ÖKÖNET-től, írja meg priviben, és jóval eladási áron alul beszerzi nektek Anyu! Már lebeszéltem vele, és mondta, hogy nagyon szívesen!
www.okonet.hu
Én elég sok mindent használok, és nem is tudom, mikor voltunk utoljára betegek...

Kopp-kopp!
Véda