Sziasztok!
Végre újra netközelben!
Babócák tüneményesek! Egytől egyig! Imádom nézni a fotóikat!
Szuszu! Örülök, hogy nem kellett átmosatni Andris szemét!
Adri! Remélem rendbe jön a kislányod szeme!
Barbi! Örülök, hogy hírt adsz magatokról! Tényleg jó rég jártál erre! És le a kalappal, hogy még két gyereket szeretnél.
Az ogazat megvallva kezdem azt érezni, hogy a fene akar visszamenni dolgozni, jöjjenek csak a gyerekek. És tényleg úgyis ez a legmaradandóbb, legnagyszerűbb alkotás az ember életében. Persze lehet, hogy 2-3 gyerekkel arra fogok vágyni, hogy legyen egy kis nyugim, de nem hiszem. Most legalábbis annyira élvezem a babázást, hogy el se tudom mondani! Szóval valahol azért megértelek!
Dia! Réka is csinál ilyeneket naponta 2-3x, ahogy te is írod. És neki is morog a pocakja amikor kajál. Szóval tuti, hogy a bélmozgás megindul, és az fáj neki olyankor, és azért nem akar tovább enni. Ilyenkor én is kínálgatom még, de nem sok sikerrel. Az jön be, hogy büfiztetem, különböző pózokba tartom, van, hogy lefektetem, ismét büfiztetem, aztán utána még általában eszik egy kicsit. Van, hogy amikor nagyon kivan, akkor egy óráig is húzódik az etetés, de ez nagyon ritka. Aztán van, hogy nem eszik eleget, és már két óra múlva cuppog. Főleg a balcicis etetéseknél voltam gondban, hogy most az a baja-e, hogy már nem jön belőle (feleannyit tud a balcici, mint a jobb

), vagy az, hogy fáj a pocak. Iylenkor még kicsit próbálom rávenni, hogy abból egyen, aztán átteszem a balra. HA már abból se kér, akkor nem erőltetem tovább. A lényeg, hogy szépen gyarapszik, tehát nagy gáz nem lehet. Ne parázz te se emiatt az etetéseknél, Virág szép mennyiségeket eszik, ahogy írtad. Van hogy Réka kb 200-at tol le, de olyan is, hogy 80-at. De én már rég nem méregetem, és jobb így.
Képzeljétek! Megvolt pénteken a műtét, minden oké, de azt hiszem ha lehet elkerülöm ezt a lézerklinikát a jövőben (Arsmedica). Olyan szinten undokok voltak, hogy elképesztő. A doki is faarc, az asszisztens meg egyenesen harapós volt.Persze lehet, hogy csak az előzmény miatt és velem voltak iylenek, de nem hiszem: CSabim későn ért haza, szokásos rohanás, hog y odaérjünk az időpontra. Persze pénzt nem vett ki, sebaj, kiszálltam egy lámpánál, hogy el ne késsek, ő meg majd mire felveszik az adataimat, stb, addigra odaér RÉkával.
Na várnom kellett, de Csabi meg tök messze talált parkolót, automatát is keresni kellett, és amikor fizetnem kellett még a műtét előtt, mondtam, hogy azonnal itt lesz a férjem, most vesz ki pénzt. Na amit ott kaptam a kasszásnál, meg az asszisztenstől: épp csak szembe nem köptek, hogy hogy merek ideállítani pénz nélkül és hogy gondolom, hogy majd ők várnak rám... Ezt persze nem mondták, csak a szájhuzogatásból éreztem így.
A műtét maga kb 2 percig tartott, ha valamit kérdeztem, hülyének néztek. Szóval erről ennyit. Remélem ha a másik lábam kerül sorra, vagy egyéb lézeres műtét, találok másik helyet ahol normálisan bánnak az emberrel. Pláne hogy fizetek is érte, nem is keveset.
Ha tudtok egyéb jó lézeres sebészeti helyet, mondjátok légyszi (pl. anyajegy levétel, stb...)
HOlnap dobok képeket én is, csak most már lemerült nálam az elem. Jó éjt mindenkinek!