A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Tücsök!
Szerintem a reggeli nagyon fontos! Támogatom! Mi is korábban kelünk egy kicsit és leülünk reggelizni! Szerintem sokkal jobb lesz az ember napja is, ha így indul és a párkapcsolatnak is hatásos. Szépen megbeszéljük az aznapi dolgokat, nem csak úgy elrohanunk! :lol: Egy baj van vele, nekem kell csinálni a reggelit, mert az uram mindig el..sza az időt. :roll: :lol:
És a sport is biztos segít, tényleg tornászol?

Esti!
Na nem baj, babás tünet nélkül is ott a baba! :lol:

Petne!
Köszi! :wink:

KépKép
zsófikukac

Rana, aranyos vagy, de nem akarom elvinni a topicot a málnásba, így jó ez ahogy most van: ti sorban bebabásodtok én meg veletek örülök:-)

Petne, köszönöm!

Krisz, hát igen, az agyban dől el minden, ez biztos! Sajna az én agyam nem jól van összerakva ezen a téren...Az a leg sz@rabb az egészben, hogy már azon a szinten vagyok, hogy nem is tudom mit akarok...már annyi kudarc ért a baba miatt, hogy néha "haragszom" a meg sem született gyerekünkre, és el kezdek dacolni mindennel, mint egy hisztis gyerek: "ha eddig nem jött akkor már nemis kell..." Aztán 2 nap múlva meg azon agyalok, hogy mi értelme így az életemnek, ha nem lesz babánk akit szerethetek, óvhatok, taníthatok... Bocsánat, már megint off vagyok! :oops:
Vendég

Lányok! bajban vagyok. Nincs valakinek költsön kettő ampulla progi szurija?
estike66

Zsófi, jelentem ma otthon reggeliztem! :D A torna miatt is haragszom magamra, mert egyébként kifejezetten szeretek súlyzózni, biciklizni, de egyszerűen hulla vagyok mire haza keveredek a vonattal...így aztán hétvégén szoktam bepótolni ami hétközben elmarad (ez végül is halottnak a csók, mert pont a rendszerességen lenne a hangsúly) Az anyukám szerint újra táncolnom kéne (amíg a szüleimmel laktam minden este táncoltam egy órát ami nem csak jó testedzés volt, de nagyon jól feltöltött lelkileg is) Bocsi, a panasz áradatért! :oops:
Vendég

Estike, sajnos nem tudok segíteni... a Kaális topicban esetleg??
Vendég

Tücsök
Én is elolvastam a blogod.
Remélem sikerül hamarosan kimásznod abból a lelki gödörből amibe kerültél. Nem tudom kineziológusnál vagy ilyesminél voltál-e már...Oldani kellene ezeket a lelki gátlásaidat! Nem offolod a topicot, a múltkor is kitárgyaltuk, hogy mindenhol vannak hepék és hupák. :?
Sok sikert!Ránk mindig számíthatsz!!! :D

Én szédülök és hányingeremvan,(eddig ez nem volt)...most ittam meg a palástfű teám.
Várom az ebédet, párom mindjárt jön. Lehet csak az éhségtől van...
Lecsót csináltam mert azt kívántam...de asszem utána ledőlök. :roll:
3-tól tanítok, meg 4.30-tól meg 6-tól...de lehet ezt a 3 órásat le kellene mondanom ...tényleg nem vagyok jól. Mi a szösz?!Tudom már:Szimpátia terhestüneteim vannak SKrisz miatt!!! :lol: :lol: :lol:
vizkriszisback

Estike,
köszi. :)

Rana,
tárgytalan, Brizó felvilágosított.
hogy meg ne őrülj: a FEM-ről faggattam titokban a lányokat.

Tücsi,
ez nem off, mert ezek is beültetés előtti és utáni érzések.

Én most nagyon tuningolom magam, minden este azzal alszom el, hogy megpróbálom elképzelni a kicsiket, és bevettem a lesz@rom tablettát is. Muszály most sikerülnie.

Puszek mindenkinek!!!

Kép
kisbuta

Az alhasam is fájdogál...remélem most ágyazódnak a picik. :D
vizkriszisback

vkrisz! A kineziológuson sokat gondolkodtam már, biztos jó lenne (tényleg tele vagyok gátlásokkal), de sajna most nagyon nincs pénzünk!
Huh, a lecsó és a palástfű tea párosítás nálam tuti hasmars lenne! :oops: :lol:
Vendég

Kisbuta, persze hogy sikerül neked is! Drukkolok!;-)

Lányok, nagyon szépen köszönöm a kedves szavaitokat, most dolgozom egy kicsit! Ölelek mindenkit!
Vendég

Estike! Progiszurival Brizonál próbálkozz esetleg...
Emailt nem kaptam, talán megint Brizonak küldted amit nekem szántál, mint a múltkor..... ? :roll:

Tücsike, egyáltalán nem vagy off, sztem ezek az érzések igenis beletartoznak a beülti előtti és utáni érzésekbe!!! Amiket leírtál, az szó szerint rám is igaz minden, néha egész jól vagyok és hiszem, hogy majd ha akar jönni a baba, akkor jön, néha viszont teljesen magam alatt vagyok, hogy hagyjuk ezt az egész babaprojectet a p.csába, sokan jól elvannak gyerek nélkül is. Most mintha rátaláltam volna a megfelelő hozzáállásra (azon imádkozom, hogy csak tartson is ki): kicsit fásultan ugyan, egykedvűen, nem stresszelve kell menni a kijelölt úton akár évekig vagy évtizedekig, minden tőlünk telhetőt megtenni a dolog érdekében, de tőlünk független dolgokon nem emészteni magunkat. És ha ez meghozza a gyümölcsét, az jó, ha pedig nem, úgy is jó. Nem akarok kioktató lenni, csak hátha segít. Az önmagad emésztését pedig valahogyan felejtsd el! Tudom, könnyű mondani. Olvastam én is a blogodat, napi 5-szöri étkezés megy már??? Látod ezért írogass ide néha, én ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy nem vagyok egyedül a bajommal. Dehát ezt te is tudod. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsök!
Tudod, hogy ide bármikor jöhetsz! Kép Hát akkor edzésre fel! És olyat pl. nem tudsz, hogy mondjuk hamarabb leszállsz a vonatról és egy szakaszt gyalog teszel meg? Szerintem a séta is nagyon jó!!! :wink: 8)

Kisbuta!
Milyen szurikat szúrsz és mikor mész uhura? Tessék vonalzót tenni, így nem tudom mi van Veled!!! Kép

KépKép
zsófikukac

Ja, Szezso, 3 tized fok megérkezett, köszönöm! Küldjél még, hogy holnapra is jusson!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike, nekem van progi szurim. Csak én Vác mellett lakom.

skrisz72

Skrisz! Küldtem privit.

Rana! :oops: :oops:
estike66

estike:
nekem van több is, ha gondolod átveheted, csak én bp-en lakom
szalai heni

összesen 30 ampullám van
szalai heni

Estike én is tudok Neked adni progi szurit.

Kép

csibe
csibe32

Kibuta!
Igen, egyenlőre el. Szedem a vörösáfonya tőzeg kapszulát (vagyhogyishivják)

Estike!
Nálunk sem volt egy jó másfél évig sorszám, aztán megint lett.

Rana!
Már megint félremagyaráztam… Az intézetnek fizetnek ki egy hónapra kb 30-at (vagy ilyesmit) Ha többet csinálna, akkor azt már nekik kéne kifizetni… érted? Ezért havonta csak kb 30 beültit tudnak csinálni a támogatottból. A nemtámogatottaknak persze nincs sorszám, ők az intézetnek fizetnek ezért mehetnek is…

Petne!
Igyekszem… csak szépen lassan…

Estike!
Azt hiszem nekem maradt! Ha hazamegyek megnézem és azonnal írok!
dezsina

Köszönöm mindenkinek, aki felajánlotta a segítséget!!! Annyira jól esett, hogy elérzékenyültem(ez lehet tünet :lol: ). Skrisz még lehet, hogy ma feltudja adni.

Szalai Heni! Hétfőn megjön a 100db, de ha még kell és nem adod el addig, én szívesen átveszem.
estike66

estike:
csak szólj, ha kell tudod a számom
nem hiszem, hogy el tudnám adni

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Ennyien kaptatok progiszurit?Ez valamerrefelé ekkora divat? :shock: Én még sose kaptam :? ...na nem mintha annyira hiányozn, hogy szétjuggassák a hátsóm. :)
De sztem az a rengeteg utro is bőven elég ...3-2-3 nekem.

Én meg nemrég ébredtem a 3! órás téli álmomból. :?
4.30-tól tanítok egyet, de a 6 órás órámat betegség mistt lemondták...jobb id...ide ne jöjjenek betegek! :twisted: :D
A ball orrlyukam így is el van dugulva félig...a semmitől.

Nemsoká itt lesznek a tesztjeim Esthajnalcsillagtól. :D Nem tom, mikor lövöm az elsőt...ráérek még és egy fél hcg szurit is kaptam még vasárnap délben.
vizkriszisback

Skrisz,
halványan, de látszik. Drukkolunk, hogy ott is maradjon és még erősebb legyen. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

vizkrisz:

én szurit is kaptam 4 ampullát, majd később utrót is kaptam mellé 3*2-őt, egy lórugásnyi, de nekem muszály volt, mert az én szervezetem nem termel progeszteront
ja és gondolhatod, hogy hogy nézett ki a hátsóm, tiszta kék-zöld volt és csak hónapok alatt múlt el

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsina,
:lol: Te sem tudod megjegyezni a csodaszerek neveit? :lol:

Zsófi,
ma voltam vvt és uhu-n.
Röviden: nagyon kellenek a tüszőnövelő csodadrukkjaitok!!!
Hosszabban: Az esrt. már megint az egekben :evil: viszont nincs nagyon megelégedve doki a tüszőcskékkel: jobbról 2 nagy (12x10 és 9x8) meg 6 kicsi, balról 8 kicsi. Most kevesebb gonalt kapok majd, és csak egy fél decapeptylt. Csüt. újabb uhu. - Pedig most igazán nem idegesítem magam semmin....

Kép
kisbuta

Heni, én 2 ampullát nyomok naponta, plusz 3x2 Utrót. :lol:

skrisz72

Kisbuta, rám számíthatsz! Marhára tudok drukkolni!!!!! Hajrá csütörizé!+++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Kisbuta! Miért nem elég ez a rengeteg tüszike? Úgyis erőre kapnak majd még! :roll:

Szalai Heni, neked mikor és miből derült ki, hogy nem termel a szervezeted progeszteront? :?:

Estike és Skrisz! Osztódó-fejlesztő energiák mennek!
Kép

Többieknek babatapi, gyógyítósugi, tüszőnövi!

Nyulasz! Hol vagy???? :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta
Mennek a tüszőnövelő drukkkok!!!!

Szalai Heni
Egyáltalán nem termelsz progit??? :shock:

Nálam is állapítottak meg anno progihiányt, még a mezei nődoki valami 7 körül volt a progim a 21. napon.Azt mondják, hogy 5 fölötti már mutat vmi ovulációt, de a legtöbb doki 10 fölöttit vár el sima ciklusban és 15 fölöttit stimusban. Na nekem azóta nem mérték...meg hát minden inszemnél ill lombiknál kapunk lóadag utrot.
vizkriszisback

Köszi Rana, édike! :lol: :lol:

Én most napi kettő szuri+ 3x3 utro és halvány gőzöm sincs milyen volt a progi szintem. Az én fenekem sem semmi, de ma megtanultam beadni a másik fertályba(muszáj volt, mert a lestrapált már korházi eset)

Bogyimami! Kérdezted, hogy levizsgázott-e már Ádám. Hát nem. összesen 3 órát vezetett forgalomba. Ma hívtam fel a sulit. Az oktatója kerek egy hónapot szanatóriumban volt. Most meg nem győzi beosztani a tanulóit. :twisted: :twisted: Ennyi sok pénzéert, még szolgáltatás sem kapunk. :twisted: :twisted:
Te hogy állsz? Beelőzöl?

Kisbuta!
Feladtam, szerintem holnapra várható. Elég szép számu tüszővel indulsz, nem gondolod? Légy egy kicsit türelmes. :roll:

Krisz! Pihengess, én is megyek egyet már ledölni, nagyon húzós nap volt.
estike66

Rana,
azért nem jó így, mert az estradiol már nagyon magas, és az gyorsan megduplázódik, aztán megint megduplázódik, és egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy le kell állítani a lombikot hiperstimu miatt mielőtt még megérnének a petikék. Akkor nagyon ráncolnám a homlokom, mert én karácsonyra anya akarok lenni!!!!

Köszi lányok a drukkokat, remélem tényleg növekedni fognak a tüszőcskék is, nem csak az estradiol.

Kép
kisbuta

Skrisz! Hálából fej-fej mellett fogok haladni veled!!! :lol: :lol:

Szalai Heni! Ok. valószinüleg keresni foglak!
estike66

Kisbuta! Ennek a jelenségnek nincsen ellenszere? (bocsánat, ha nagybutát kérdeztem :oops: )
estike66

Estike,
Doki azzal az ellenszerrel próbálkozik, hogy csökkenti a gonal és deca adagokat, hátha lassabban nőne az estradiol, és akkor lenne ideje beérni a petikéknek is. És újra a lelkemre kötötte, hogy nagyon sok vizet kell inni. Doki nem esett kétségbe, csak nem tetszett neki (igaz, amilyen hipernyugis temperamentuma van, el sem tudom képzelni, hogy valami kiakassza.) - Meg én sem estem kétségbe, mert nekem most nyugodtnak kell lennem, és különben is elhatároztam, hogy karácsonyra anyuka leszek, tehát az leszek, nincs az az akadály, amit le ne gyűrnék ezért.

és köszi a csomagot, várom, hátha még időben ideér. (most ide képzelj egy aranyos köszönöm-képecskét. Szívesen feltennék egyet, de nekem nincsenek ilyenjeim...)

Kép
kisbuta

rana, vizkrisz:
nekem turner syndromám van és ez már kb. 3 hónapos koromban kiderült

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Kisbuta hajrá stimu+++++++++++++++++++++ Nem vagy Te pcosos? Ha syndromád nem is, de pco-d az biztos van. Mennyi gonált kapsz?

Skrisz drukk+++++++++ Elvileg leszívás +14 van a BMc-be a vérvétel. :D :wink: :wink:

Estike pénteken megyek Herceghalomra, ha ott össze tudnánk futni ott vagy anyuéknál otthagyom a progiszurit ha kéred.

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
erősen pco gyanús vagyok, az lh-m is mindig kétszerese az fsh-nak.
eddig 75 egység gonalt kaptam, mostantól 37,5-öt.

Kép
kisbuta

Heni, :shock:
nem semmi, innen szép nyerni! Ha én születek turner syndromával, lehet, hogy mire felnövök, hozzászoktatom magam a gondolathoz, hogy nem lehet gyerekem, és meg sem próbálom. Minden elismerésem a tiéd.

Kép
kisbuta

Kisbuta
Nem semmi milyen kis adsgokat kapsz...legalább nem lesz drága a stimu. :D Na éregessenek csak szépen a tüszikék!!!
Nem csinálnál inkább egy olyan vonalzót, hogy hanyadik napon vagy?Akkor jobban tudnánk követni az eseményeket.

Én a dátumhoz igazodtam:nov 1 volt az 1. cn. :D
Most eszek.Már nagyon éhes voltam.Korgott a gyomrom is. :shock:
A tonhalam másik felét eszem, pirospaprikával.Fini. :D Este még lesz egy kis túró, desszertnek. :lol:

Mesélek egy ari sztorit:
Most voltam lent páromnál a boltban, aki fázik (vittem neki forró teát :D ), fáj mindene és nagyon unatkozik.Mondom neki, hogy én mit fogok vacsizni, ő meg rendeljen magának pizzát vagy gyrost vagy vmit...van olyan étkezési jegyünk...nem nagyon akar mert, hogy spórolni kell :roll: meg mert fogyyni kell.Azt mondja"Az Imre bácsi (állandó vevő, kb 85 éves nagyon intelligens, kedves bácsi a lépcsőházból azt mondta, hogy kövér." :shock: Mondom, "Mondtad neki, hogy csak sok rajtad a ruha?"Azt mondja, nem rá mondta, hanem rám.Mondom "Mi van?" Erre mondja az öreg "Mondtam az asszonynak otthon, hogy a kis felesége-hogy is hívják-...-szép név-terhes. :shock: Erre Viktor"Imre bácsi tud vmit :D ?" Kérdem Viktort erre mit mondott...hát hogy "Végülis ...most igen tehes :D ".Aztán elmagyarázta az öregnek a történetünket. :lol:
Ma találkoztam az öreggel délelőtt a boltban...én szolgáltam ki nagy vidáman...nézett is rám csodálkozva amikor elköszönt. Biztos ebből meg, hogy azért gömbölyödtem is tuti megint volt le következtetést. Olyan nagyon szimpatikus öreg, eggyütt élnek a feleségével már vagy 60 éve. :D
vizkriszisback

Vkrisz, végülis terhes vagy! :wink: :lol:

skrisz72

Skrisz
Hát VÉGÜLIS :D igen. :lol:
vizkriszisback

kisbuta:
miért te hány éves vagy? persze, csak ha nem titok
én nem bíztam benne, hogy sikerülni fog

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Szalai Heni, utánaolvastam a betegségednek, tyű, tényleg le a kalappal előtted, hogy tudtál kisbabát szülni! Ügyes vagy!
Kép
Ezután befogom a pofám, és nem picsogok a Leiden-mutációm, az inzulinrezisztenciám és az autoimmun pm gyulladásom miatt...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

rana:
köszönöm az elismerést, de az igazából a testvéremet illeti, aki petesejtet adott nekem
amúgy nagyon sokat segített a családom és lányok támogatása meg, hogy hittem benne, hidd el ez nagyon sokat számított

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Rana
Azta mennyi baj...a francba! :twisted: De mindezek ellenére már babás is vagy!!!Csak pozitívan! :D

Szalai Heni
Tényleg...már emlékszem...a tesód petesejtjei...tényleg. Szupi családod van!!! :D

Úgy tele
vizkriszisback

...vagyok...ezt a túrót már nem kívántam. :roll:
(Az előbb az üzi elküldődött magától :shock: .)

Na még megnézem a Grace-t, aztán szunya....szép jó éjt!!!
vizkriszisback

Heni, ez tényleg csodálatos dolog, ilyen a filmekben van, ami veled történt... :)

Vizkrisz, annak örülök, hogy a 3 bajomból kettőre van gyógyszer, a maradék egyet meg kordában lehet tartani odafigyeléssel... A többi meg már nem rajtam múlik, hanem azon, hogy odafent hogy gondolják....

Na jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép jó reggelt álomszuszékok! :D

Csak én kelek korán, akinek nem is kell? :shock: :D
Nem kellett pipilnem éjszaka...tuti nem ittam eleget tegnap...de azért minden átfordulásnál fent voltam. :roll:

Skrisz
Várjuk a mai tesztet!!! :D
vizkriszisback

Sziasztok,
VKrisz,
én is csak, csak egyéb mást is csináltam még.
A történet aranyos jót mosolyogtam.

Esti, Lola
+++++++++

Krisz, Vkrisz
+++++++++

Kisbuta
stimuhoz +++++++++

Babának,
gyógyuláshoz +++++++++

És akkor valaki legyenszíves már végre megküldeni nekem a pirit, mert még mindig nem hajlandó megérkezni.
Vendég

Sziasztok,

Bella küldöm a menstrihozó++++++++++++++++++
Én a mostani időszakban azt élvezem, hogy nem kell lesnem a menstrit. Nincs semmi beavatkozás, vizsgálat gőzőm sincs arról, hogy most a ciklusom hányadik napján tartok, most nagyon élvezem ezt az időszakot :wink: :wink:

Skrisz teszt?Addig is++++++++++++++++

Kisbutának a stimuhoz+++++++++++++++++ Szeded a metformint?

Vizkrisz, Ranának babaragacsok++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?