A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

SZLYNAK KÖSZÖNJÜK A TÁBLÁZATOT!!!

Kép Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára muffin 2008.11.18 21:20-kor.

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 22:00-kor.
Vendég

Köszönöm mindenkinek!
Muffin gratula a 800 laptetőhöz!!!!!
Szly, jöhet a táblicsku!!!!!!!!!!!

KépKép
hene

Nem hullott sztem, csak béna szögből fotóztam. :lol:

Meg még akkor nem fésülködött.

AKatus, Ami, Kimma, Teó, Kriszti, Timi, Kike!

Bújjatok elő!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.11.18 12:04-kor.
20150601134430

muffin: Tiéd a 800. laptető!!!

d.dodó

ennyit a kíváncsiságomról...

KépKép
muffin

köszi csajok a reagálásokat!
Köszönöm a kérdést, de nem vagyok jól, mert ma nagyon feszült vagyok. Szerintem a kialvatlanság és a fáradság az oka. Levi most még alszik Olivért most fektettem le, de szerintem még nem alszik.

Úgy szeretnék egy egész éjszakát átaludni....

Olivér cirkuszolt éjjel, aztán meg Levi kelt fél 2-kor és tök sokára aludt vissza. Persze Olivér ágyában aludtam és mellette tologattam Levit. Aztán 7 elött Olivér becsörtet és jól felébresztette Levi. nem voltam ideges kicsit sem.... :evil:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki :P
Közvetlen szopi után jön a legzsírosabb tej. Az a hátsó tej :wink: Sztem a tejed zsírjával nincs baj!
Lacus édes a képen! Tisztára rád emlékeztet, csak szőke-kék szemű :wink:

Bencuri :P
Mindjárt megleslek :wink:

Vkata :P
Igen, így van! Anyukáknak kötelező bömbölni Halász Jutka Születésnap című dala közben :cry: :D

Véda
Vendég

Szly: nagyon boldog szülinapot neked!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
csak gyorsan,aztán mennem kell dolgomra,cak láttam hogy kérdezted Bencuri a csomót:sajna még megvan-ugyan úgy.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 22:01-kor.
Vendég

Kata: köszi, rám fér...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ma velem sem tudom mi van.....már földhöz vágtam egy műanyag tetőt..."csak" azt, mert amgy egy üveg liszt volt éppen a kezemben mikor ugy döntöttem, hogy elegem van abból, hogy ez a gyerek nem akar elaludni, és csak hisztizik, és szenved, és közben néztem az órát, hogy az ebéd is készlegyen délre mire párom hazaér! :oops:

d.dodó

Katus!
Kép

Dóri!
Sajna szopi után már nem tudok mit leszívni. Kép

Titikém!
Anyós nem tudna kicsit tehermentesíteni? Vagy vki más?
20150601134430

Dodó!
Menjetek el sétálni!
20150601134430

Muffin! Akkor küldöm neked a táblit! Megadod az emailedet? Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szly27 2008.11.18 12:46-kor.

Kép
szly27

Viki: holnap megy Olivér Tamás keresztanyukájához a hétvégéig. Anyós vidéken lakik, de oda nincs kedvem lemenni.
Tudom tiszta hülye vagyok, de imádj anyóst én meg tök féltékeny vagyok, mert úgy érzem, hogy őt jobban szereti. Imád nála lenni, mert persze ott mindent lehet. (főleg, hogy le van sz@rva amit én mondok, kérek a gyerekkel kapcsolatban...) :roll:
na de ez az utolsó panasz mára!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

szly: megkaptad a képet amit tegnap küldtem priviben? azt tetted be? bocsi, hogy variálok!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ha arra gondolok, hogy ma esélyem sincs pihenni, begolyózok... :x

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Levi felébredt, Olivér remélhetőleg már alszik... :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!
Akkor holnaptól pihenj sokat!!! Szedsz vmi vitamint? Nehogy Te is lebetegedj!!!
20150601134430

Laci Cica már 2,5 órája alszik a kocsiban. Most éppen kitoltam a konyhába. Így hogy közelítsem meg a mikrót az ebéddel? :roll:
20150601134430

2,5 óra!!!!!!!! Nekem sosem aludt ennyit a fiam nappal. Még az elején sem!

KépKép
hene

Titi! Megkaptam! És azt hiszem azt tettem be!

Kép
szly27

Sziasztok!

képzeljétek.... Emma becsaffintott fél üveg alma-krumpli pürét... :shock:
Igaz, hogy utána meg kellett fürdetnem... meg asszem az én hajamnak sem ártana egy kis mosás... :roll:

Eddíg az almát kóstolgattuk, meg a barackot. Rájöttem, ha hagyom kotorászni, akkor eszik.... (mint a malac)
Merthogy, kb a könyökéig túr közben a szájában....

Legközelebb ha lesz itthon még valaki, levideózom...

Mostanában tuti nem viszem a gyereket étterembe....... 8) :roll: :wink:
Vendég

Na mi legyen? Felrakjam, vagy megvárjam Muffint?

Kép
szly27

Marcsi! Az Jázminnak is a kedvence! Nagyon jó a kép a vonalzód előtt!

Kép
szly27

Tita: szegenyem! Nehez lehet ugy nyugodtnak lenni hogy osszeesel a faradsagtol.
Holnap be kell menjek a varosba, de csutortokon en tudom vallalni Levit.
Komolyan athozod ugy 10 fele, es erte jossz 5 korul, es addig alszol!
Hozol neki valami kajat, pelust es kesz!
Anna nyugodt egy lelek, tudok Levivel jatszani!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk mert látom Viki nem változott,mindenkit számon tart! :wink:
Minden ok velünk,azt leszámítva,hogy Áron 23-nál előbb nem alszik el és akkor is nehezen! :twisted:
5-ig nyomja,akkor hamma és még tovább alszunk fél8-8-fél9-ig,ez változó.
Este szokott aludni fél-1 órát fél8-8 körül,de ma valahogy megpróbálom ébren tartani hátha akkor előbb kidől!

Minden napra jut valami intézni való vagy látogató.
Ma nincs senki,most főztem neki alma+krumplit de még nem merek turmixolni nehogy felébredjen!
(tegnap vettem és nemtudom mekkora hangja van) Vennem kellett egy picit mert ami van az óriási.

Szly! Köszönjük a táblit,nagyon szuper!
És Boldog Születésnapot neked!

Wera! Sajnálom,hogy Nóri ilyen rossz alvó!
És neked is boldog "fél"szülinapot! :lol:

Titi! :twisted:
Nem találok szavakat! :roll:
Oli ágyában babakocsit tologatva???????????? :shock:
Minden elismerésem,én egy gyerekkel is kifingok :oops: !
Tamásra meg inkább nem írok semmit!
Nagyon sajnállak,nehéz menet lesz!
Pihenj amennyit csak tudsz és vigyázz magatokra!
Levi nem javul?

Bocsi akinek nem reagáltam,ennyi maradt meg,most megyek és kidobálom a régi cumikat,elrakom a mellszívót stb.(asszem egy darabig nem lesz rá szükségem) :wink:

Pussz

Még benézek

Kép

Kép
ibm

Anyjuk, te egy tündér vagy! :D :D :D :D :D
nagyon rendi tőled h vigyázzol Levire!
bencuri

Viszonylag friss fotó

Kép

Kipróbáltuk a bébikompot:

Kép

Kép

Kép
ibm

KépKép
muffin

Muffin! Küldöm! Sorrendben vannak számozás szerint. Csak a 10. elé rakd be a 10elő nevűt! Utólag csináltam és azért van így.

Kép
szly27

szóval vicces, mintha a gépem csak a laptetőt várta volna. Ahogy írtam, ki is kapcsolt... Aztán gyerekeztem egy kicsit, merthogy közben felkeltettem, és most itt játszik mellettem a szőnyegen... :) Én meg fejek... Szokás szerint. De aztán lassan indulnunk is kell, úgyhogy lehet, hogy csak este teszem be a táblit.

azt akartam már kérdezni, hogy a blogba írt megjegyzést egy morisz fedőnevű illető. Nem közületek volt valaki? Nem tudok rájönni ki lehet... :)

KépKép
muffin

ibm, áron nagyon cuki!!! :)

szly, hogy érted azt hogy a 10 elé rakjam be a 10 előtt levőt? Ja, hogy a tizeseket rakta előre? Akkor azt hiszem értem. Jól megbeszéltem magammal. :)

KépKép
muffin

Na, elállt az eső, megyünk sétálni!

d.dodó

Elküldtem! Úgy értem, hogy van a 7, 8, 9, es nevű és utána a 10elő nevűt töltsd fel és utána a10 11 stb Mert így lesz sorba!

Kép
szly27

Ami! Nagyon édi Áron! Megy már a komppal? Én Rolinál használtam, de most lehet nem fogom!

Kép
szly27

Áronci nagyon szép csávó!

Mi lenne ha fél 8 előtt fürdetnétek? A melegvíz nem álmosítja el?
20150601134430

szly, ennyi képet be tudok tenni egyszerre egy hozzászólásba?

KépKép
muffin

Igen! Azért vannak szétszedve, mert méret szerint nem lehetne, de így külön külön annyit lehet berakni,amennyit akarsz.

Kép
szly27

már értem akkor a 10 elő nevűt. De nekem sorba jött át.

CSAJOK, SZLY ELŐTT LE A KALAPPAL!!! Nem kis melót öltél ebbe!!! Nagyon durva. Amíg csak itt láttam, nem is gondoltam volna. Mindenki nevében köszi!!!

KépKép
muffin

Igen sorba ment, mert így küldtem!

Köszi! :oops:

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 22:01-kor.
Vendég

Marcsi! Igen, már én is gondoltam rá, hogy mi képviseljük Nyugat-Magyarországot! :D Kisbér felé amúgy ritkán járunk, csak átutazóban, ha Fehérvárra megyünk (barátnőmék laknak ott), de oda sem megyünk gyakran, mert utálom a 81-es utat (rengeteg baleset van). Nagylányod hogy áll a Révaival? Majdnem én is oda mentem gimibe, de aztán végül Budapestre kerültem...

VKata! Köszi a választ! Kérdeznék még vmit, ha nem gond... Brúnó ma reggel hányt egy nagyot, egészen vizes állagút (bocsi a részletezésért), pedig ő vizet egyáltalán nem kap, csak anyatejet. Egyébként nem hányós, bukni szokott evés után, de ez most nem az volt. Aggódjak? :oops:

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Köszi csajok!

Nem megy még vele,még nem is szeretném csak kivi voltam mit szól hozzá!
Időnként beleültetem kb. 5percre,csak,hogy szokja mert először félt benne,sírt.
Főleg mikor csörögtek a játékok rajta.

Szly! Miért nem fogod használni?
Én orthopédián dolgoztam ápolóként és az összes dr. utálja,azt modták dobjam ki! :twisted:
Bele ne tegyem a gyereket! :twisted:
Akkor minek gyártják??????????????? :roll:
Nem tudtam meggyőzni,de nem használom sokat! :wink:

Áron kilesett az előbb de visszaaludt! :wink:

Egyik nap kipróbáltam neki a barackos tejpépet,de nem mertem sokat adni,nehogy baja legyen,most vettem simát,szerintetek benyomhat egy adagot belőle?
Én olyan parás vagyok allergia téren! :oops:
Az alma-banán viszon nagyon megfogta pedig csak kb. 5 kanállal kapott,eddig tök jó krémes kakija volt mostmeg 2 bogyó! :shock:

Kép

Kép
ibm

Ami: örülök, hogy jelentkeztél!
Azért aludtam Olivér ágyába (elférek benne :lol: :shock: ), mert Olivér a miénkben aludt Tamás helyén és én már alig fértem el, meg Levi ugye nem aludt vissza az ágyában és így a babakocsiban kellett altatnom. + Ha Olivér köhög éjjel akkor nehogy felébressze.
Engem csak az zavart, hogy Olivér reggel berongyolt és a Tamás nem figyelt erre, bár az is igaz, hogy nem lehet lebeszélni arról, hogy bejöjjön, mert akkor elkezd hangosan sírni és akkor ugyanott tartunk...

Tamara: nagyon köszi a felajánlást, lehet, hogy élek vele. Majd meglátjuk mennyit tudok pihizni holnap, de ha csüt nem is alszom szívesen elmegyünk hozátok, ha nem zavarunk.

Szly: nagyon ari vagy!!!!

Dodó: alszik már Lizi?

Evelin: nagyon ügyes Eliot!!! Ne aggódj nem fogja abba hagyni az biztos!!! A fejét meg hamarosan emelgetni fogja!!!
Nekem is nyomhatnál 1-2 polót!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 22:02-kor.
Vendég

na most húzok, mert már így is idő van... :) majd este jövök! mindenkinek szép napot. szly, mégegyszer köszönjük!!!

KépKép
muffin

Szly! Jázmin nagyon édes! És előre is köszönjük a táblát! (én képtelen lennék ilyet összehozni... :oops: )

Ibm! Áronod egy csoda, hihetetlenül szép kisfiú, büszke lehetsz rá!

Viki! Dundusod huncut kis mosolya néha Brúnómra emlékeztet, talán ezért is ő az egyik topik-kedvencem? :oops: Ja és szerintem is nagyon hasonlít Rád így a fotók alapján!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?