Sziasztok Lányok!
Előkerültem én is! Múlthéten még otthon voltam Vikivel, a fránya mandulája nem nagyon akar helyrejönni, de már nagyon profin ecsetelünk, van amikor ő kéri, hogy fessük már be a torkát!
Látom, mindenkinek kijutott a nehézségekből, problémákból. Sajnálom ezeket a nehéz pillanatokat. Az biztos, hogy nem egyszerű egyik félnek sem, de higyjétek el, hogy most is ugyanolyan szépnek tart a párotok mint régen. Az együttlétek is egy kis ötletességet igényelnek ugye a poci miatt és tök érdekes helyzeteket tudnak hozni.
Lekopogom, nálunk sincsen különösebb probléma. Meg aztán sokszor annyira fáradtak vagyunk, hogy még erőnk sem lenne ilyesmire.
Papillon, örülök, hogy már kezelve van a nyavalyád és hogy minden rendben van a kisbabával. Sajnálom az a anyagiak miatti feszültebb légkört, de mindenre van megoldás és meg is fogjátok oldani. Együtt vagytok, erősek vagytok és nem lesz semmi gond.
Adryn, jó utat neked, kitartást ehhez a hosszú úthoz. Anyukáddal meg pikk-pakk eltelik ez a két hét, majd megint tesztek egy jó kis bevásárló körutat.
Tessza, nagyon sajnálom a szüleidet és a mostani lelkiállapotodat, azért ez asszem érthető. De teljesen egyetértek Katkával, jövő karácsonykor már egészen más színben fogod látni ezt az időszakot. Én mindig karácsony mániás voltam és már most tervezgetek, vásárolgatok, készülődök, de amióta a manók is részei az életünknek, egyszerűen hihetetlen, hogy micsoda örömet, boldogságot lehet varázsolni még egy 6 hónapos manócska arcára is. Most meg már ők mondják, hogy várják a Mikulást, a Télapót, a karácsonyt.
Bea, nagyon szuperek a képek. Kamilla baba, nagyon szép formás kislány. Jól áll a kezedben. Az ágyak is remekek, mi is Ikeás ágyat fogunk venni. Apa tényleg nagyon lelkesnek tűnt, most megkérdezhetem, hogy igazából mi a helyzet. Kicsit szeretne közeledni, részt venni a dolgokban?
Rszg, ahogy írsz, érződik rajtad a ragyogás, a boldogság!!!
Wicca, szerintem is remek, hogy már ekkora a kis Bálint legényke! Korrekt dolog volt a dokitól, hogy csináltok egy ismétlést.
Amúgy mi is jól vagyunk, gyerekeket meg kell zabálni, olyan szövegeket nyomnak le. Hihetetlen dolog történt ma reggel a bölcsiben, Dominó manónk széles vigyorral az arcán, a saját lábán besétált a többiekhez és ment játszani. Viki már percekkel azelőtt eltűnt a kis barátnőjével. Tegnap volt Viki névnapja és majd megzabáltam amikor hazajöttem szülőiről (addig mamáékkal voltak) közli velem, hogy kaptam a mamától Boldog Névnapot!!!

Tegnap ahogy beértem értük a bölcsibe, megölelt megfogta a kezem és azt mondta, hogy anya de hideg a kezed, majd én megmelegítem és a két kis apró kezecskéjével elkezdte dörzsölgetni az enyémeket.
Gabka, gratula az újabb megerősítéshez kiscsaj ügyben. Érdekes módon nálunk ahogy apa hozzáér a pocihoz az esetek többségében szinte belekucorodik a kezébe a pici. Persze másnak nem mutatja meg a tudományát (kolléganő, barátnő). Amúgy meg olyan kis nyugis babó, sokszor meg kell kicsit noszogatnom, hogy hahó mi újság odabent!!!
Megkaptam életem első kisautóját. Vettünk egy igazi kicsi, szaladgálós autót, mert a "nagy családi" rengeteget eszik így városban és hát a múlt hét után abszolút világossá vált, hogy nem elég nekünk az egy autó. Apának is kell a munkájához, viszont a gyerlőcöket bölcsibe is kell vinni, Vikivel orvoshoz rohangáltunk, nem is beszélve arról mi lesz ha meglesz kicsicsibe is. Város szélén lakunk és a buszhoz nagyon nehézkes eljutni és napközben eléggé ritka is a járat. Ma megyünk ügyezni a papírmunkát.