A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Viki! 1/27-7 fele fürdik,utánna tök álmos,alszik fél-1 órát és aztán kukorékol,sikít,kacag mintha legalábbis de. 10 óra lenne! :shock:
Nekünk meg addigra már leesik a fejünk és ugye nem alszik el egyedül! :twisted:
Nehéz eset!
Lehet 8-kor kéne fürdetni?
Aztán hamma és pupu??????
Nemtudom hogy lenne a jó!

Kép

Kép
ibm

Szly, édes Jázmin és a barátnéja! Olyan mintha Jázmin mondana neki valamit! zabálnivalóak!

Ami, Áron nagyon szép! Hogy tetszett neki a bébikomp? :D
Barátnőddel minden rendben aki pajzsmirigyes gyógyit szed? mirre jutottatok múltkor?
bencuri

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:59-kor.
Vendég

Ami! Karácsonykor Roli már úgy ment a komppal, hogy csak na (6 hónapos volt). Nagyon jól elvolt benne, nekem is könnyebbség volt, hogy nem nyafog, hanem elvan. Ennek köszönhetően ő a földön nem sokat volt, szinte semmit. Emiatt kezdett el későn mászni. Majdnem 9 hónapos volt, amikor még mindig utált hason lenni és mászni sem tudott. Na akkor raktam el a kompot és leraktam őt a földre, hogy ha nyűglődik is, akkor is legyen hason. Két hét kellett neki, mire megtanult mászni. Utána már nem is szerette a kompot.
Kereken 12 hónaposan indult el, szóval időben eljárt meg minden, semmi károsat nem vettem észre a kompozás miatt, csak azt, hogy ő így mindent elért, oda ment ahova akart és nem volt rákényszerítve, hogy kússzon, másszon.

Most azt akarom, hogy Jázmin tanuljon meg mászni és ha már mászik esetleg kompozhat egy kicsit. De nem annyit mint Roli.

Kép
szly27

Ami: gyönyörő Áron mint mindig!!! Szerintem az a lényeg a kompba, hogy akkor kezdje haználni amikor már biztosan magától ül. az egyik barátnőm és a húgom is használta a gyerekénél és egyiknek sincs semmi baja...
Már nagyon hiányoztál, nélküled nem teljes a csapat!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Zsuzsi!
Köszönjük! Kép

Ami!
Sztem is próbáljátok meg később fürdetni, hami és csucsu,

Dundi felébredt, hammázott (átvettem Amitól Kép ) és állandóan hasra vágja magát Kép
20150601134430

Én egyik gyerkőcnél sem használtam kompot,és nem is használnék,szerintem nem tanulnak meg benne úgy menni,mintha az ember a kezénél fogva sétáltatja őket.Van az oviban egy gyerkőc,és a kistesója kompozott,és azóta is úgy megy hogy szintre hasra esik,nagyon előlre dől,és nem is a teljes talpán megy-szóval szerintem nem jó találmány!!Én a Vercsit ,alig múlt fél éves-már menni akart,kézenfogva sétáltattam-és alig volt tíz hónapos,mikor egyedül elindult.Persze a hátam bánta a sétáltatást,mert ugye kicsi volt,és le kellett hajolni,de soha,semmiért nem cserélném el a kéz a kézben dolgot,a kompra.

Bocsi-csak én nagyon ellene vagyok :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
hoztam egy tegnapi képet! :D
bencuri

Köszönöm a Jázmin dicséreteket! Egyébként utólag raktam be a képet próbaként, hogy engedi -e!

Kép
szly27

Szly! Szuper a tábla! Annyira örülök, hogy mi is benne lehetünk! :) Köszi Lányok, hogy befogadtatok!!!

VKata!, kedves Doktornénink! Köszi a gyors választ! Azóta volt egy etetés fél12-kor, azt nem hányta ki (még), most a dédmamája vitte sétálni és alszik, remélem, nem lesz több hányi...

Megyek is, mert ki kell használnom az időt egy kis teregetésre, vasalásra.... :?

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Bencuri! Nagyon édes Szonja!

Zsuszi! Nincs mit! :lol:

A táblihoz m ég annyit, hogy Orsi nem jó helyen van, de már nem akartam megbontani a blokkot, így odakerült!

Kép
szly27

De tündéri Szonja!! :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Zsuzsi, mi is örülünk h jöttél! Gyere gyakran és hozzál sok-sok képet Brúnóról! :D
bencuri

Köszi csajok! :D
bencuri

Viki!
Szonja szívünk nagyon szép! Kép

Bence jobban van?
20150601134430

Kike, egyébként sajnálom h még mindig semmi változás! gondolok rád és remélem mire dokihoz kéne menned vele addigra eltűnik! nagyon drukkolok!!
bencuri

Bencuri:köszi :)

Kép
Kép
Kép
kike

Viki, mi is imádjuk Kép Huncutkánkat! Kérünk még képet róla ez az egy kevés volt mára! 8)
bencuri

Benen,gyógyszerét beállították,18-ra megy a nőgyogyihoz és akkor már többet tudunk.
Ajánlottam neki azt a dr-t aki bennt volt az én dr-mel mikor szültem és 2 barinő is hozzá jár,remélem minden rendben lesz velük,úgy izgulok mintha az enyém lenne!
Hétfőn volt nálam és ebédre tört krumplit ettünk sült pipivel,már a savanyúval is variált ,hogy mit is egyen de az volt a csúcs mikor rányomott egy csomó majonézt a krumplira! :shock: :shock: :shock:
Akkor már megkérdeztem,hogy TERHES VAGY VAGY MIVAN????????
Akkor még nemtudta!
Egyébbként pont szt beszéltük vele,hogy lehet mert szinte mindenben követett egy évvel később!!!!
Annyira örülök nekikcuri! Köszi jól van,ma volt a pajzsmirigyes dr-nél,leletei rendb! :wink:

Titi! Nem vagyok depis,tök jól érzem magam de azért ez nagyon jól esett!
Aranyos vagy!

Látjátok ezért nemtudok sűrűn írni,mert ha egyet ír az ember máris mindenki válaszol és nem lehet szabadulni!!! :lol:

Kompra visszatérve biztos nem véletlenül modják a dr-ek,hogy ne,de azért én néha beleteszem ha már van!
Venni nem vettem volna talán,de ezt örököltük!
Meg mégegyet! :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Viki, Benunak most nincs láza kop-kop! most szundizik! csak az a baj h elég nyügös! :cry:

Ami, örülök h rendben van barátnőd :lol: és remélem a nődokinál is jó híreket kap!
bencuri

Meghülyült megint a babanet,kicsit szétcsúszott a hozzászólás,bocsi!

Kép

Kép
ibm

Help!
Valaki aki teszveszes!!!

megszeretném venni licit nélkül ezt a kabit-mert átvehetem személyesen is Pápán, de ne engedi a gép (nincsenek engedélyezve a cookie-k- nem windows explorerünk van)
Ki licitálna helyettem??? :roll:
http://www.teszvesz.hu/item483043792_bu ... elkul.html

mindjárt visszaolvasok :wink:

Kép
kimma

megyek pihizek egyet én is még mind a ketten alszanak! Este még jövök!
Szép délutánt mamák és babák! :D
bencuri

Azért valamit átugrottatok csajok és én paramami vagyok!!!
Szóval megehet egy egész adag tajpépet????????????

Kép

Kép
ibm

Kimma, én licitálok, jó?

Kép
Kép
patr

Kimma én nem tudok segíteni sajna! :cry:
bencuri

Nálunk is szunyál mindkettő! :lol:

Kimma! Én sajna nem tudok segíteni!

Ami! Én is bele fogom tenni! :wink:

Kép
szly27

Képzeljétek három órát aludtunk együtt! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
patr

Szly!
[color=red]Sok-sok boldog születésnapot kívánok!
Isten éltessen sokáig!!! :[/color :wink:
és nagyon köszönjük a táblicskut :wink:

Kép
kimma

Ami! Evett már? Ha evett és nem volt baj a pocival, kakival, szerintem megeheti!

Kép
szly27

Sziasztok!

Vagyok ám. Nagyjából áttekertem, de nem sok maradt meg.

Viszont minden apróságot megcsodáltam! :D :D

Hú, szuper a tábla! :D

Nekem szuper volt a szombatom. Vettem egy csomó mindent is magamnak.
Hoztam két képet. Az elsőn öcsém kezébe nyomtam Levit vasárnap. Hát nem tudtam eldönteni, hogy melyikük vágott rémültebb képet. A másikon meg séta után volt. Kivettem a babakocsiból és fel sem akart kelni.
Kép
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kimma! Köszönöm és szívesen!

Kép
szly27

Szonjának :lol:

Kép
20150601134430

Ami, szerintem megeheti!
Nekem Akata mondta kb két hete, hogy Zsolti simán megehetne egy adag bébiételt egyszerre!

Kép
Kép
patr

Kriszti! Nagyon arik a képek!

Kép
szly27

Patti!
oké, köszi :wink: :D :D :D
megjött a mail-ed de nem tudom kinyitni a képeket :(
bolond a gépem
na mindegy, mert kiskabi kellett volna meg egy overál, de találtam a teszveszen :wink:

Kép
kimma

Ó! Szly! Boldog Születésnapot kívánok!
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki! Lacus hogy néz! :lol: Imádom, amikor így meresztik a szemüket! Cukorfalat!

Kép
szly27

Köszi Kriszti!

Kép
szly27

Kimma, megvettem! Majd küldöm az adatokat!

Kép
Kép
patr

Lackó nagyon cuki! Min lepődött meg ennyire?
Szonja gyönyörű!

Alszom röpke három órát, és ti annyit írtok, hogy képtelenség reagálni! És nélkülem léptétek át a 800 oldalt! :P

Kép
Kép
patr

Patr, tök jó h egy ilyen nagyot szundiztatok!

Viki! ez a nézés! imádom! :D
bencuri

na tényleg lépek!
bencuri

Muffin!
nagy gratula Eliotnak a forduláshoz! :D :D :D
nagyon ügyes kiscsávó!!! :wink:

Tita!
te nagyon csini anyuci vagy, Tamás beszólásaival szerintem egyszerűen ne törődj, majd elmúlik neki :wink:
mi csininek látunk, mondd meg neki hogy tegyen szemüveget!
ráadásul kismami is vagy!!! :wink:

Véda!
:lol: :lol: :lol:
máskor azért ha még lesz ilyen örökítsd meg :lol:

Kép
kimma

oké pPatti, köszönöm :D
csók :P

Kép
kimma

Köszi csajok!
Evett már kb. fél adag őszi+sárgabarackosat!
Akkor elsőre nem mertem többet adni!
Mehetek turmixolni,felébredt!
Ha nem izlik neki akkor marad a pép,vagy nemtudom.....

Majd jövök,ha előbb nem is írok,csütörtökön biztos mert akkor megint ketten leszünk!

Pussz

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Patti!
Egészségedre a csucsut!
Lacus azon lepődött meg h még nem unom a sok fotozást? :lol:
20150601134430

Csak egy pillanatra jöttem, mert már 2 gyerekkel nyomom :D

Bébikomp: ez az egy, amiben nagyon mereven gondolkodom. Csajok!!! SOHA ne tegyétek bele a gyerekeiteket!!! Nyugaton már kezdik betiltani, mert rettenetesen rosszat tesz a gyerekek gerincének, és a mozgásfejlődésüket is hazavágja. Balesetveszélyes is.

Ami :P
Nem ellened írom, isten ments, de ezt már annyi orvostól és gyógytornásztól hallottam, és annyi rossz példát láttam, hogy ebben csak így tudok gondolkodni. Pár perc persze Ároncinak nem tragédia, de sztem jobb, ha el sem kezditek!

Amúgy még mindig gyönyörű a fiad 8)

Rohanok lecizni Liluval!

Véda
Vendég

[quote]T írta:iti! Nem vagyok depis,tök jól érzem magam de azért ez nagyon jól esett!

Ami: Én nem írtam semmit depiről... :shock:
Na menj turmixolj, etess és gyere!!!! :wink: :lol:
Szorítunk a barátnődnek!!! Most is bejött az 1 év!

Ilyen kellemesen még nem csalódtam védőnőben. Felhívtam, hogy mikor tudnék hozzá menni terhesgondozásra erre megkérdezi csak nem jön a harmadik? Hogy honnan emlékezett rám nem tudom, mert itt még nem volt és kb 2x taliztunk, akkor is a papírjaink átkérése miatt. Csak bemutatkoztam és tudta ki vagyok, mintha hetente járnánk hozzá... :shock: :lol:
Csütörtökön 1 körül kell hozzá mennem.

Na Levi megint alszik Olivér meg még alszik.

Ma mennem kell vásárolni és most jut eszembe, hogy szombat óta ki sem dugtam az orromat a lakásból. :shock: :lol:

Aludnom kéne, de akkor bizti az egyik gyerek felébred és akkor sokkal rosszabb...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hali lányok!

csak gyorsan... már megint...

anyjuk!
én cumisüvegeztem még a bébikaját is... kezdtem olyan 2 hónaposan enni azokat, mert nekem a táp sem volt már elég :oops: az oviban én ettem legelőször késsel-villával és csodaszépen!!!! a pohárral sem volt gond... anyukám meg már csak tudja ;) hogy igy volt ;)

hene!
gergőt meg kell zabálni ahogy bugyborékol :D

lackó + viki!
lackónak boldog hófordulót! édes a képeken

véda!
jót nevettem a festéken... festéktüsszentő hapcibenő a leányzód?!?!?! ;)

szly!
boldog szülinapot. köszönjük a táblázatot...

nah felkelt a törpicsekem :( még gyorsan egy két hozzászólás ;)

titi!
nagyon vigyázz amgadra! nem próbálsz meg valami nyugtatóteát, amit szabad?
én most vettem hangulatjavítót. nincs benne semmi káros anyag. citromfű, ánizs meg ilyenek...
van nyugitea is! láttam mert azzal is szemeztem ;)

ibm+ áron!
imádnivaló kis herceg!!!!

bencuri
szonja nagyon édes. micsoda szemek 8) 8)

és még sokmindenki kimarad, de mennem kell mert már nagyon felébredt és megyek fejlesztem a készségeit ;)
hasra persze nem merem tenni mert kijön a kaja :twisted: persze az nem számít... fordul ő hátról hasra egyfolytában, és igy is kijön

jaj megyek... már könyörög... ilynekor ugy imádom... nem sír, csak könyörög

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?