Sziasztok!
Pár napja már írtam, de elszállt, persze rögtön azután az agyam is, így nem írtam újra...
Bocsi, hogy nem fogok mindenkire reagálni, de most kissé kivagyok, mivel egy állatkát fedeztem fel a macskában, amit nem tudtam kivarázsolni belőle, mivel a "drága" nem működött együtt, sőt... Néhány sírógörcsön túlvagyok, na meg az idegbaj is kerülget, mert aggódom Babó miatt, magam miatt, meg a hülye macska miatt is. Persze véremet áldozva, megkíséreltem megfürdetni a macsekot, amitől kicsit megnyugodtam (csupán pszichés dolog), de most beszéltem barátnőmmel, aki közölte, hogy biztosan bolhás a macska, de ne parázzak a bolhák jobban érzik magukat benne, nem fognak kijönni, azzal hogy megfürdettem a bolhakakik legalább kijöttek, de a bolhák biztos nem. Hát nem vagyok nyugodt, Apa persze dolgozik. Szidom magam, hogy nem jutottunk el szombaton az állatdokihoz, de hívtam Apát, hogy holnap irány az állatorvos, mert nagyon boszant a dolog. Mondtam neki, hogy jó lenne szülei tudomására is hozni, hogy a macskánk szobacica, és amikor náluk parkoltatjuk, nem kellene néha sem kiengedni a kertbe, mivel nincs bolhanyakörve, meg cseppezve sincs, meg amúgy is a egy kinti macsek más oltást kap, mint egy lakásos
Csóri állat vakaródzik, és nyalja magát, de álmodni sem mertük, hogy valami élősködő, naívan azt hittük piszkos, vagy száraz a bőre, vagy bundát vált, aztán ezeket produkálja emiatt, és gondoltuk szólunk a dokinak, amikor visszük oltásra, erre tessék... Komolyan mondom ordítani tudnék, csupa nagybetűvel!!!!
csöre, batkata, Katuska: mennyi energia, kemények vagytok!
csöre: Cumi csere mehetne?
Kata: Köszi a linket, de közben rájöttem, hogy én is itt láttam
Katuska: Gulliver nem rossz, és bárki bemehet, mert adnak kártyát, de az árak változók, van amit olcsóbban megkapsz egy hipermarketben. Mi az M3-snál voltunk, és tervezzük, hogy Karácsony előtt is benézünk, mert van egy-két lurkó a családban, aztán nézünk nekik valamit, mert lehet jó dolgokat kifogni.
kisbogacs: Duett lemezekre jelentkezhetek még?
moffli: Örülök, hogy itthon, vigyázz magatokra, és sok-sok pihi!
Velünk a macskás agybajt leszámítva mindn oké, szombaton voltunk a minimanóban, és olcsóbban vettük meg a kiságyat, mint a brumiban volt. Jövő hónapban ott vesszük meg a pelenkázót is, mert az is olcsóbb. Megvan a kókuszmatrac, és a szopipárna, na meg az anyagok a babaágyneműhöz, fejvédőhöz, falvédőhöz. Milán nagyon jó baba, újabban a jobb oldalamat fúrja ki, oda fészkelődik be, és sokszor csak lesek, úgy "kijön". Apájával változatlanul nagy a szerelem, ha meghallja a hangját, rögtön arra nyomul, és kidudorodik, ha a keze van ott, akkor alábújik. Imádnivalóak, és nagyon boldog vagyok, hogy így egymásra találtak, így pocakon keresztül is
Holnap védőnőhöz is menni kell, aztán pénteken doki, szombaton vizsgázom, és gyakorlati dogákat is le kellene adnom, szóval kezdek nyűgös lenni... Ma mostam, és a konyhán kívül, mindenhol ruhák száradnak...
Tegnap összeírkáltam a karácsonyi ajándékokat a családnak, idén minimalizáljuk a költségeket, de szerintem így is tudunk ötletes ajándékokat venni...
Néhányan szépen belehúztatok babaszoba, babaholmi rendezés ügyben, mi még félúton sem vagyunk, de érzésem szerint Milán tartani fogja magát január utolsó hetéhez, így azért van még időnk
Pihizzetek sokat, és vigyázzatok magatokra! Gyengélkedőknek jobbulást!!!