A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

vivi nekem a te csajaid a kedvenceim :D gyönyörű huncutkák-én sétálni csak fél órákra megyek le mert annyi sok még a belső lakótelepen is az autó-hogy kerülgetem őket nagy levegőzéseket budakalászon szoktuk anyuméknál-de ha van kedvetek átjöhettek hozzánk hideg téli napokon játszunk egy picit:)
nekem megvan még az a 7csomag
Huggies pelus 7-14kg-ra(44db-os) 1700ft-ért adom csomagját annyiért vettük nagy kedvezménnyel de aki ezt használja tudja mennyi a tescoban 2500ft-ért láttam ugyanezt.ha valakit érdekel szóljon mert mi libero seggűek vagyunk(banika :wink: )

lanyané

Jaj, Huggies volt, és abból is kifolyik. Jobban mondva fölfölyik. A mi kakink ugyanis szembeszáll a gravitációval :lol: :lol:

Mariann: Mi sem megyünk mosatanság nagy köröket. Bár itt annyira nem gáz, mert van egy tuti játszótér. A nagy utakhoz nem megyünk ki.

Köszi a dícséreteket :)
Vendég

Anny, abszolút igazad van, mindenhol élnek tahók, sajna. Mondjuk a kritikus helyett azt mondanám inkább, kevésbé toleránsak....de ez betudható a stressznek és a tömegnek.... Még sosem fordult elő, h vki bunkón reagált volna a babáimra és ezt rosszul viseltem, de nem általánosítanék.

Kép
riddencs

Binyek, Na ez nem semmi történet! :D Fogalmam sincs meddig kell forralni. Erre én is kíváncsi lennék!

Vovanda, Az biztos, hogy nagy ajándék az éjszakai alvás. Én a végén már nem sokat tudtam egyben aludni. Mindig volt valami. :lol:

Anny, A lányok gyönyörűek :D, rengeteget változtak, nőcisedtek. Egyetértek az észrevételeddel, ezt már én is nagyon sokszor tapasztaltam.

Sotske, Nem semmi, hogy kinőtték a csajaid a 74-es bodyt! :shock:

Fanni, Már nem szoptatsz? Én erről lemaradtam, azt hittem még mindig van tejcid. :wink:

Tonti, Én majd itthon fogok csinálni saját kezűleg meghívót. :wink: A fénykép nagyon jó ötlet! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Fanni, Rebe!
A nem alvás nem újság, Manó mostanában kezdte el rendszeresen végigaludni az éjszakákat. Az okával van bajom: úgy fáj (mikor mi, de leginkább a hátam) hogy megőrülök.

Anny!
Sajnos sehol nem túl toleránsak az emberek. Kedvencem: hosszú sor a gyógyszertárban, én már közeledtem a pénztárhoz. Bejött egy csaj, babakocsiban gyerek, gyereken látszott, olyan lázas, hogy alig él. Intettem: gyertek elém. Azt hittem, meglincselnek.... De még sorolhatnám. Amikor Manó még babakocsis volt, az volt a csúcs, amikor egy tolószékes fickóval fogtuk meg egymásnak az ajtót. No comment.

Babák gyönyörűek!
vovanda

Vanda :?
Többek között nekem is ez volt az egyik anno. Aztán az oldalam zsibbadt, majd a szalagjaim. Utóbbi volt mind közül a legrosszabb :(

Rebe :)
A srácok 4 hós fordulója előtt 2 nappal hagytam abba a fejést, mert egész nap alatt jött 20 ml. 1 héttel korábban hagyta abba Milcsi a szopit. Sírt közben, én meg nem akartam erőltetni...
Szerintem nem is írtam...

Lányok :?
Druván hullik a hajam! Elég sok van... vagyis volt, mert brutál mennyiségek maradnak a kezemben, fésűmben, párnámon, stb. Nektek is???

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Hajhullás,dettó :(
Vendég

hajhullás nálam is durva,csomókban és nekem a seggemig érő hajam van az egész lakás hajas kisporszívoval szivogatom egész nap :lol:

lanyané

Én múlt héten voltam bőrgyógyásznál a hajhullásommal...De nem vigasztalt meg a doki,mert azt mondta,hogy minden szál hagymástól jön.Ez azt jelenti,hogy onnan többet nem nő ki hajszál!!! :? Kaptam valami kencét meg vastabettát,nem szabad fésülködnöm és hajat is csak 2 ujjal moshatok.

Vanda!
Én az utolsó hónapban 8-10x voltam pisilni minden éjjel. :roll: És kint aludtam a nappaliban az ülőgarnitúrán,mert az ágyunkban nem bírtam és igy legalább a párom tudott aludni.

MBT nagyon jó!Nekem is van egy(több nem is lesz,mert k..va drága),nagyon szeretem és azóta nem fájnak a visszereim.

Tolerancia:én juli elején 38 fokban irtó nagy hassal áltam a bankban kb.20 percet,mert minden széken ült valaki...

Mi nem meghívót csináltunk a keresztelőre,hanem emléklapot,mindjárt megmutatom...Nagyon édes lett szerintem.

binyek

Rebe: Nektek mikor lesz a keresztelo? Megmutizod a meghivot hatha jo otletet adsz! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Binyek: muti, muti!!! :D Gyorsan mert addig nem fekszek le! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Juci
Nem bírtam ki,már tegnap felfedeztem az inget :lol: :lol:

Fanni
Nekem is hullott a hajam amikor a fiúk kb annyi idősek voltam,mint most neked.Nálam pár hét alatt rendeződött.Újra annyi van mint a szemét :lol:
Mbt nagggyon jó(lenne),de nekem se fussa rá sajnos.Nekem a sarokcsontom ment szét a súlytól.

Binyek
Tényleg nem vagyok normális,de a lényeget értetted :lol:

Anny
Gyönyörűségesek!!!!!!!!!!!!!
Nálunk két napja minden pelenkából kicsap a sz@r.Fiúk elmehetnek antireklámnak.

Riddencs
Ilyen kocsogok mindenhol vannak.ÉS BIZTOS NINCSEN GYEREKÜK!

Tonti
Hát te aztán nem unatkozol! :lol:
Vendég

Eszti
Csak halkan írom le,a Bercus még bőven hord 62-es ruhákat.Most raktam el a 3 hónaposnak való nadrágját.Csak a szára rövid,amúgy még mindig jó lenne rá :lol: :lol: :lol:
Marci is vidáman el van a 68-asokban :lol:
Vendég

Ha nem olvasható,akkor majd próbálom máshogy...Kép

binyek

Itt az olvasható változat: 1226955958.2394.htm

binyek

Vizet 5 percig kell forralni minimum.

na léptem aludni :)

szanet

Szanet!
Nem azt kérdeztem,hogy mennyi ideig kell forralni,hanem hogy a bébiknek mennyi idős korukig kell forralva adni... :lol:

binyek

binyek komoly az emléklap :wink: ötletes
forralni én tuti nagyon sokáig fogom a babavíz kurva drága a csapvíz undorító forralás nélkül tele van mindennel,ásványvizet meg az erős tartalma miatt nem lehet.
én ilyen kis azstali forralóval nyomom.
nem tudom most az én gyerekeim felnőttes állagút kakilnak úgyhogy ki nem folyik ,sokat is pisilnek az sem ez a libero,de tegnap hozattam viccből lidliből 16db 329 és meglepően jó olyan szinten tele volt az iccaka után pisivel hogy alig bírtam el és nem folyt ki :D
binyek ne fésülködj :shock: ami ki akar hullani az úgy is kihullik nem, :?: nekem már csak a gumizásnál egy marélk kijön fésülködésnél meg az egész kád tele van :cry: veszek vasat :D meg mikor terhes voltam nekem akkor is hullot és a kaális dokinőm mondta a cinket és jó vóóóót

lanyané

Helló mindenki!
Hajhullás: próbáljatok terhesvitamint szedni rá. Amúgy alapvetően a hormonális változások okozzák. Nekem terhesen egyáltalán nem hullik. Egyetlen szál se. A fodrászom azt mondta, hogy napi 50-100 szál naponta kimegy (elhalt szálak) és mivel terhesen nem/kevésbé hullik, néhány hónappal szülés után ezt pótolja. Szóval elvileg visszaáll az eredeti állapot.

Binyek!
Ha betartod az ukázt, a hajhagymák egy része még visszarögzül.

Víz: nekem kb. 8 hónapos kora óra szénsavmentes ásványvizet iszik Manó. Most nem ugrik be, de amit ihatnak babák is, arra kifejezetten rá volt írva (ha jól emlékszem, mi szentkirályit vettünk).
vovanda

Jó reggelt!

Én nme adok neki csapvizet sehogy,mert olyan büdös nálunk,hogy a gyomrom kifordul tőle.
Jana vizet isznak(velem együtt :lol: )3 hónapos korukig vettük a baby jana-t,azóta a normál 1,5l-est kapják.Ugyanaz az összetevője mg-ra pontosan mindkettőnek :lol: :lol: Csak a lelkem megnyugtatása miatt kapták a baby-t.
Tehát Binyek míg élnek nem isznak csapvizet itthon ha rajtam múlik :lol: :lol: :lol: Ahogy én sem.
Vendég

Fanni
AR tápszer kijön a sima cumin vagy csak a variábilison?
Vendég

tuncsi! nagyon :( :( :( sajnalom a kis Norikat, hatha a doki el tulozta a diagnozist, az en kis Michellem is picit fere nez az egyik szemevel, de en is, remelem ki novi es hogy nincsenek dioprias problemak, remelem minel hamarab el mulik ez a rosz alom.

banika! engem be csoveztek a laparnal es a csaszinal is, nekem jo kenyelmes volt, nagyon szoritok nektek :wink: bizti edesek ahogy gagyognak egymasra :D

vanda! a derek fajas picit ismeros, remelem nem lesznek mas bajok :D

majd meg irok, de most szaladok a kereszlevelekert Milanoba
puszi

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Sziasztok!

Minden babaáskép nagyon cuki.

Én simán a csapvizet forraltam nekik régen, mert a védőnő azt mondta, hogy a babavizetet is ha már eg napja nyitva van forralni kell. Akkor úgy döntöttem ezért nem adak pénzt. Mondjuk nálunk jó a víz, én is sokszor azt iszom. A gyerekek most már teát kapnak, de Zsófi semmi folyadékot nem akar elfogadni, pedig mindig próbálkozunk.

Képzeljétek 10 grammot fogyott 4 nap alatt. Nem tudom mi lehet az oka, mondjuk sokat mozog. Most figyelni kell, mert ha továbbra is csökken a súlya ki kell vizsgálni. Remélem nem lesz gond. Már délután is főzeléket kell adnom neki, mert lehet a tápszer és tejpép kevés, ha ilyen aktív.

Ti tapasztaltatok már ilyet, hogy fogytak?

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Bocsi elírtam! 100 gr-ot fogyott.

ancsi76

Sziasztok!
Köszi csajok a biztatást!Talán kicsit össze szedtem magam :cry: :? Az idegtől akkora herpesz nőtt a számon mint egy ház :evil: Úgy néz ki a jövő héten megyünk Pestre(majd ma délután tudok időpontot kérni),aztán meglátjuk mit mondanak!!
Banika!
A Laskai doktornőnél voltunk!
Nagyon szorítok Értetek,remélem hogy minél előbb és minden gond nélkül túl lesztek rajta!!!!!!
Demoniq!
Úgy tudom hogy a babáknál 6 hónapos korig normális,hogy bandzsítanak,bár azt mondják már két hetes korban meg tudják mondani,hogy igazából kancsal-e.Nálunk az volt a feltűnő,hogy Nóri egyik szemét nagyon zavarta a fény,szörnyen hunyorgott.Minden szemvizsgálaton ezzel kezdtem,de a kutya se foglalkozott vele.....
Juci!
Nagyon szépek voltatok!!!!!Lányok édesen togyoghatnak már :D
Anny!
Nem semmi mekkorák már a csajaid!Ahogy elnézem lesz Nálatok pasi-invázió pár év múlva :lol: :wink: Gyönyörűek!!!!
Ancsi!
Remélem csak a mozgás miatt van!!!Az étvágya nem rosszabb?

bognartundi0727

Tundi: nagyok kiakaszto hogy az orvososk ennyire nem figyelnek!!! Elhiszem hogy nagyon aggodsz es nagyon ideges vagy, en is az lennek!!! Segiteni nem tudok csak annyiban hogy gondolok Ratok es imadkozom hogy ne legyen igaza a dokinak vagy ha igen kezelni tudjak!

Veszekedes temara akartam meg irni multkor csak elfelejtettem hogy mi az elso gyereknel ugyanigy veszekedtunk aztan tuleltuk es megjobban osszekovacsolodtunk, utana mikor elvesztettuk a kovetkezo babat meg-meg jobban osszejottunk es most mar alig alig veszekszunk (persze azert egeszseges vita van) kiismertuk egymast, ismerjuk egymas heppjeit es alkalmazkodunk egymashoz. Szoval csak azt akarom mondani ha ezt a nehez idoszakot atveszelitek egyutt akkor mindent!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Binyek! eddig is annyi volt a tescos pelus. akcióban volt egyszer 1799,- majd 1599,- lett. akkor vettünk 11 csomit. nah majd ha legközelebb lesz szólok :)

a lidl-s csak lányoknak jó, sztem

Én még forralom a vizet, 1 éves korig kell azt mondják :)

Annyi! édesek a csajok! készülsz már a szülinapjukra valamivel?

Ancsi! én nem tudom hogy híznak-e vagy fogynak, nincs mérleg nem tudom követni. 2 hónapja nem voltak mérva. de sztem nem sokat gyarapodtak...nagyon sokat mozognak...

Tünci! Banika!! nagyon nagyon szorítok nektek!!!

mi még mindig betegen, de már azért jobb :)
11 órát aludtak a bébik és én sem sokkal kevesebbet :)

zsuzska80
Szombathely

Évi
http://www.teszvesz.hu/item484719745_ja ... kocsi.html

Igaz,hogy nem mátrix hordozóval :cry:
Vendég

Ancsi!
Naponta méritek őket? Mert ha igen, felesleges. Havonta elég a mérés már ilyen idősen, ha te ráállsz minden nap a mérlegre, neked sem feltétlenül mutat mindig ugyanannyit.

Víz: babavizet soha nem forraltam, meg az ásványvizet sem. Nem lett semmi baja a gyerkőcnek.

Tündi!
Nagyon szorítunk nektek.

Szemvizsgálat: nekem azt mondta a szemészdoki, hogy ha bármelyik szülőnek gond van a szemével, 6 hónaposan érdemes menni és utána évente.
vovanda

Vanda
nekem mindig annyit mutat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Voltunk dokinal, Alexnek valoszinu kronikus bronchitisze van mint Ratenak volt. :( Ventolint kell adni Neki 4 orankent. :roll:
Mondtam Neki hogy szerintem Alex befele tartja kicsit a labat azert nem tud meg jarni, megnezte, szerinte nincs semmi es csak gyakorolnia kell, jarassam sokat es egy honap mulva menjek vissza ha akkor sem jar akkor elkuld szakemberhez.

Zsuzska: de irigy a 11 oras alvas miatt!!! :oops: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Ma megjött a vizeleteredményünk. :(
Fhérvérsejt 10 .4.-ig jó- ,baktérium sok.Hivtam dokit mondta hogy holnap ir gyógyszert.KÉrdezte hogy étvágya milyen ,közérzete ,láza van -e.
Mondtam eszeget kicsit hisztis csak,láza nincs.Kiváncsi vagyok mit ir fel.
Ja mondtam neki hogy egész vasárnap gyűjtöttük és csak igy szakszosan jött össze a mennyiség mert nem igen tudott belepisilni a zacsiba.
Mondta hogy nem jó.
Lányok hogyan kell egy lányt a zacsiba pisiltettni,nálunk melléfolyik,ötlet.??????
amonré

Amonré!
Ha már tud ülni, próbáld meg fertőtlenített bilibe is lehet. Vagy egyszerűen ha felteszed a zacsit, ne tegyél pelust és maradj a gyerkőc mellett. Ha tudsz, itass vele valami folyadékot is, akkor viszonylag hamar van eredmény. Csak ehhez az kell, hogy valaki közben foglalkozzon a másikkal.
Baktériumot mit találtak? Ha húgyuti fertőzés, antibiotikumot fogtok rá kapni. Ja, és nem tudom, jártok -e babaúszásra, vagy akartok -e, de kb. 1 éves korig a medencéket kerülni kell. Természetes vizekkel nincs gond. Jobbulást!
vovanda

Sziasztok!

Köszi a tippeket a súllyára. Neki azért nézzük sokat, mert nagyon picivel született. Tudom, hogy naponta nem kell, de a védőnő is meglepődött, hogy az ottani mérleg szerint 1 hét alatt 170 gr-al csökkent a súlya. Pont 1 hete voltunk egészséges rendelésen.

Alenek jobbulást!

Szemészet! Azt nekem is mondták, hogy a babákat fél évesen el kell vinni, és utána évente nézni kell. Mi most voltunk először 8 hónaposan, (mert engem érdekelt) erre jól le is csesztek, hogy miért csak most megyek, mert a korababáknál ez nagyon fontos. Bezzeg szólni nem szólt senki, hogy vinni kell.

Amonré! Eleőször mosd le neki alkohollal a kis punciját, majd terpeszd szét a lábát és akkor jobban oda tudod ragasztani. Az biztos ez nem kis meló. Mi is anno kűzdöttünk vele rendesen.

Ancsi

ancsi76

Fanni,
Nekem is nagyon brutál módon hullott a hajam, marékszámra volt az ágyban, a hajmosásnál, mindenütt. :shock: Amikor a csajok 3-3,5 hósak voltak. Én elkezdtem rá vitamint szedni. Aztán egy 3-4 hét alatt rendeződött.
Én azt olvastam, hogy ez teljesen természetes dolog a terhesség után, és egy pár hónap alatt rendeződnie kell.

Tonti,
Jaj, nekünk csak jövő tavasszal lesz keresztelő. :wink: Csak már agyaltam rajta, hogy mit is kéne majd. :oops:
Jobbulást Alexnek!

Binyek,
Szuper ez az emléklap, le is mentettem! :wink:

Szanet,
:lol: :lol: :lol: Kicsit fáradt lehettél!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ja, voltunk ma dokinál oltáson. Mi is elkezdjük a hozzátápit.
A dokink Sinlac kezdést mondott. Meg azt mondja keverjek majd bele egy kis poharas desszertet. Fura, nem emlékszem, hogy közületek bárki így kezdett volna. :shock: :roll: :oops:
Kérdezem tőle a gyümit, azt mondja azzal ráérek még. :shock: :shock: :shock: Poharas desszertet előbb lehet enni, mint gyümipürét???
Felhívtam később a védőnőmet, ő már mondta a gyümilevet és a gyümipépet is. Ott bezzeg nem mondta. Nem is értem, fél a dokinőtől vagy mi van? :D

Banika, Ti hogy eszitek a Sinlacot? Keversz bele valamit? Nemrég tudom hogy írtál róla, de nincs időm most visszakeresni.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ancsi!
NEM MONDTÁK????? Az meg hogy a fenébe lehet? (bocs). Nem értem, mert ezt azért korababáknál eléggé a szülők szájába rágják. Legalábbis ahogy a sógorom elmondta, náluk így volt. Mármint az osztályon, ahol dolgozott.

Rebe!
Szvsz gyümilével kezdjetek. És egyszerre csak egyfélét adj, hogy ne kelljen találgatni, ha valamitől esetleg kipöttyösödik a gyerkőc. A védőnő meg nemfog nyíltan ellentmondani a dokinak. A poharas desszerteket szerintem még hagyd.
vovanda

tonti mielőbbi gyógyulást alexnek Kép

amonre szegényke jajj nekünk is volt a kórházba ez a zaciba pisilés és sajnos ezek a zacsik egy nagy szar szinte az összes lyukas volt épp hogy el bírtam kapni én is és úgy csináltam alkoholal ovatosan.

rebe én a sinlakot ha úgy keverem be ahogy elő van írva folyós állagú és cumiból adom vacsira,ha kétszer annyi port raknék akkor lenne főzelékes :shock: nem értem.
nagyon menők már a lányaim gyönyörűen esznek kanállal :wink:
amonre ezt a baktériumos dolgot úgy vetted észre-hogy nem evett?

lanyané

Rebe
Poharas desszert?mi az?
Sinlacot én szemre keverem,nem számolgatom,nem méricskélem.Ha natúr kapják,akkor olyan állagúra keverem mint a tejpép/tejbedara.Nem adok nekik minden nap,mert kicsit székletfogó.Folyós gyümikbe szoktam tenni2-3 tápszeres kanálnyit,mert kispasik nem szeretik a folyós gyümit.

Amonré
Pasiknak könnyebb ez a pisi kérdés.El sem tudom képzelni lányoknál hogy működik
Vendég

Rebe!
Ha cumisüvegből akarod adni,akkor 180mlvíz+7 kanál sinlac(milupás) vagy 210 vízhez 8 kanál.Variábilis cumi kell hozzá!
Nekem,ha előirás szerint keverem,akkor kása állagú lesz.Szerintem először csak magában add,majd utána kezdj bele gyümit tenni.
Halkan megjegyzem,hogy a HIPP Gyümölcsdesszert-jével olyan finom,hogy alig várom,hogy hagyjanak belőle nekem is... :oops: :oops:

A poharas desszereket fél évestől lehet adni,de azzal kezdeni szerintem is hülyeség. :roll:

Beteg bébiknek jobbulást! :lol:

Mi is ma voltunk csipőszűrésen,Marcinak terpeszpelus kell éjszakára,bár nem tudom minek,mert hason alszik,terpesztve,mint egy béka....Valamint az egyik lábfeje kicsit kifelé áll,azt masszírozni kell,különben egy hónap múlva kapunk valami sínt! :shock: :shock:

Táblázat mostanság nem változott... 1227034468.5597.htm

binyek

Binyek!
Mutatták, hogyan és mennyi ideig kell masszírozni? Ha nem, akkor szerintem keressetek egy gyógytornászt, aki megtanítja. Amúgy ne igulj, ez nem vészes. Nekem is befigyelhet majd ilyesmi, az egyik babának már másodszor akadt be a lába, és olyankor elég furán tartja. Hiába: kevés helyük van odabent.
vovanda

Köszi mindenkitől az eddigi tanácsokat! :wink:

Banika,
Pl. Milupa Frutapura ilyen.
Mondjuk pont most néztem a Brendon honlapján milyenek vannak és mit ír róla. Tulajdonképpen azt írja, hogy 100%-os gyümölcspüré, és egy pár fajtáját 4 hós kortól írja.

Binyek,
Igazából nem cumisüvegből szeretném adni, hanem kanállal. :wink:
Hű ez a sín nem hangzik valami jól! :roll:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
A Müllerben is van.Volt Bebivita 355ft,de nem tudom hogy megszűnt vagy csak Kanizsán nincs.Viszont van helyette hipp-es 425ft.Kicsit olcsóbb mint a fruttapura :wink: és isteni fini.Arról nem is beszélve,hogy 4x100gr,vagyis egyszerre csak egy poharat bontasz.Eleinte úgysem esznek sokat.Már megijedtem,hogy azokat a poharasokat akarja a doki amilyen a humanas is,mert az ugyebár joghurtos.
Vendég

Sinlacot én is próbáltam üvegből(150 víz+5 kanál sinlac)brrrrrrrrrr
Elég bizarr állaga volt.
Vendég

Sziasztok!

Ma én is kipróbáltam a sinlacot, hát elég szarul néz ki. Az előíráss szerint csináltam és hozzáadtama gyümihez, erre olyan híg lett, hogy alig akarták megenni, és kész tortúra volt a kanalazás.
Szerintetek simán víz nélkül is bele lehet keverni a gyümibe?

Rebe! Nekem is fura, hogy poharast ajánlanak. Miért nem próbálod üveges bébiétellel?
Csatalok egy hozzátáplálási listát, ezt a netről töltöttem le. Szerintem tök jó.Hozzátáplálás

Vovanda! Sajnos nekünk nem mondták. Mikor nézték a szemüket, csak annyit mondtak, hogy minden ok, és további vizsgálat nem kell.

binyek! Ez a sín komoly? El sem tudom képzelni milyen lehet az.

Ancsi

ancsi76

Ancsi
én nem vizzel teszem a gyümihez,csak simán a sinlacot.
Vendég

Fanni???????????
Vendég

Ancsi,
Köszi! :D

Ja a legfontosabbat el is felejtettem írni csajok :oops:, Zsaninak tegnap előbújt alul az egyik fogacskájának a csúcsa, és úgy látom a mellette lévő is mindjárt kibújik.
Meg egy pár napja elkezdett kutyázni, annyira cuki! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szemészet.

Annyira érdekes amit írtok, mert nálunk a hazaadás után hetente :!: kellett menni, amíg be nem töltöttük a negyvenedik hetet, aztán kéthetente, majd havonta kilenc hós korig. Aztán egyévesen és ezután évente kell majd járni és mindezt úgy, hogy semmi bajuk nem volt egyiküknek sem a szemével. Ez a protokoll nálunk a szemészeten, igaz az egy éves helyett másfél éves kontroll van, de mivel én paráztam, hogy Dorka kancsalít, ezért mentünk előbb.

Ezek szerint ez is kórházanként változó...

Szép napot!

Binyek, sajnálom terpeszpelust, remélem sínt elkerülitek.

Judit

jucicuki

Alexnek jobbulást, Zsaninak gratula a fogacskához :!:

Rebe én sem értem, miért jobb a poharas a rendes gyüminél. Lehet úgy gondolja a doktornőd, hogy biztosabb a származási helye, esetleg bio...
Nem tudom, mi is nyers gyümivel kezdtük és magában.

Judit

Vizet én még mindig forralom :oops: nem tart semeddig a vízforralóval

Én is bekrepáltam, vmi felsőlégúti vacak, tegnap du már lázas is voltam, fájt mindenem csajok meg a hasamon ugráltak nagy boldogan, mert kidőltem a nappaliban. Alig vártam, hogy alvásidő legyen :oops:
Ja és hálistennek megvan az esély, hogy ők is elkapják. MÉg jó, hogy most gyógyultak meg :roll:

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?