Szép napot Kedveseim!
Bori Drága!
A "mai világ" alatt azt értem, hogy manapság kevesebb pár mer vállalni 1 vagy 2 gyereknél többet. Nem azért, mert "szar" a világ (bár vannak benne olyan dolgok is), hanem azért, hogy fel tudják nevelni őket "rendesen". A "rendesen" alatt leginkább az anyagi hátteret értem. Nekem van egy jó pár ismim, aki szintén a Kút-ba szült, de egyáltalán nincsenek úgy "eleresztve"., hogy bevállaljanak még egy gyereket, Mert azt mondják, hogy inkább ennek az egynek megadnak mindent amit tudnak. Tudom, erre jön az, hogy ahol egynek jut, ott jut a másiknak is.....
De azért nem mindegy, hogy hogyan és mennyi!!!!
Ki kell fizetni a számlákat, hiteleket, ruháztatni a gyereket meg néha magunkat is stbstbstb.
Na most azért a mai fizuk mellett...... Hát nem toom.
Pl. csak annyi a lóvé témához, hogy a "sajátomból" induljak ki, hogy a Párom szinte ugyanannyit keres most is, mint 15 évvel ezelőtt. Ami persze nem jelenti most azt, hogy nyomorognánk, (hálistennek!), de ha belegondolok, hogy akkor azért az nagyon jó pénznek számított most meg nem annyira..... Na mindegy.
És azért azt se felejtsem el, hogy a nagyoknak rendesen fizeti a gyerektartást, ami azért havi szinten nem kevés, szóval ebben sem olyan, mint a legtöbb apuka,(tisztelet a kivételnek!)hogy a kamu bejelentettminimálbéres fizuja után fizet!!!
Na mindegy, nem ragozom tovább, mert erről órákat lehetne beszélgetni!
Egyébként a "magándokin" mit értesz? Mert szerintem a mai világban mindenki ad és fogad el lóvét!!!

Akár magán, akár nem.
Emse Drága!
Privit megkaptam tegnap este...pedig délután is voltam fent, de akkor még nem jelent meg az ablakban, hogy lenne csak este. Pedig láttam, hogy tegnapelőtt küldted.
Igyekszem még ma válaszolni rá!
Hanna!
Üdv!

Áronnak nagyon sok boldog szülinapo!!!

:D:D
Andi Drága!
Anyudnak szorítok!!! Minden rendben lesz!!!
Eni Drága!
Köszi a "névmagyarázatot" most már megnyugodtam!!!

Egyetértek Veled abban, hogy a gyereknek "csak" egy neve legyen. Horror

dolog ez a sok név!!!
A TÖBBIEKTŐL ELNÉZÉST KÉREK!!!!! Nem akartam ezzel senkit megbántani!!!!
De mit jelent az, hogy olyan nevet adtam, hogy az egyház is elfogadja????

Felvilágosítást kérek az ügyben...nem naon értem!!!

Bocsánat!!!
Brigi!
Még egy bukta Mészi dokinak!

Ha nem vagyok indiszk, megkérdezhetem mi volt vele a gond? Privibe is jöhet....Paklincs is oda írta.
Tudom, hogy nem egy szent, nem is arra gondoltam, de eddig még nem vétett nálam akkorát, hogy "összetörje a szívemet"
Bár lehet, hogy ami késik....az egyszer eljön.
Egyébként Vida is nagyon jó fej, de nekem néha kicsit "sok" az "ölelgetős-simizős keze."

Na persze csak szigorúan orvosilag!!!!!!!
Gabi!
Adri hál'Istennek eszik mindenféle zöldséget-gyümölcsöt, de azért én most vettem neki Multi-kides kálciumos pezsgőtablettát (10 db-os) .
Eper ízű!!!! Imádja!!

:D:D
Bár az az igazság, hogy Ő nem eszik vitaminbogyókat (nem vagyok híve!), de mivel most ovi is van, meg hideg is lesz gondoltam nem árthat. (persze doki bácsit leinformáltam

)
Egyébként mielőtt megkezdtük az ovit, doki bácsi ajánlotta, hogy kezdjünk el előtte egy immunkerősítő kúrát. Na persze azt is mondta, hogy van akinek beválik van akinek nem, úgy hogy ha nem jön össze, ne szidjam!!

De nekünk bevállt!!!! Mondjuk Adri eddig még nem igazán volt beteg!!! koppkoppkopp!!!!!
Ovi kezdés előtt kellett elkezdeni szedni (augusztusban) a második adag szept, az utolsót meg okt. szedtük be.
A neve
Brocho-Vaxom, doki irja fel. (remélem jól írtam le a nevét)
Ez egy por alakú bigyó

30 db. van a dobozban és úgy kell szedni, hogy 10 napig szeded, egy pici vizbe belerakod és megitatod a Pácienssel

, utána 20 nap pihi, aztán ugyanígy a másik két hónapban is.
Kérdezzétek meg a dokitokat, hátha másnak is beválik ovi kezdés előtt. Ha nem, akkor se szidjatok nagyon!!!
Egyébként az a legnagyobb poén ebben, hogy Apa is ezt szedte, mikor még gyerekecske volt!!!

És neki is bevált!

Úgy hogy ez nem egy mai napi" feltalálmány"!!!
További szép napsütéses napot Mindenkinek!!! (itt nálunk verőfény van!

)
Ha lesz erőm este még bekukk!