Atyaúristen...

ezt képtelenség követni!!!
Kukli
igen, nekem volt amnio-m, és két hét volt az eredmény!!!! sajnálom, hogy kell menned, de nem lesz semmi baj!!!
Tencsi
gratula az új kocsihoz! nálatok még nem derült ki a neme a kicsinek???
azok a fránya anyagiak...
Adryn
remélem, gyorsan elszállt az idő a hosszú út alatt...
ma voltam a melóhelyemen, és hát úgy néz ki, hogy felvesznek valakit a helyemre. a főnököm eddig bírta nélkülem... mondta, hogy neki napi pár óra is jó lenne, ha van kedvem, de hát nekem semmi segítségem nincs, erre a rövid időre meg nem szoktatom be egy bölcsibe Fannit, úgyhogy mondtam neki, hogy nyugodtan vegyen fel valakit, én még pár évig úgysem megyek vissza. hogy utána mi lesz, azt nem tudom...

bár igazából nem sok kedvem van visszaülni egy irodába, jó lenne, ha megszállna valami ihlet, hogy mit kezdjek magammal 3 év múlva. mondjuk azt már elhatároztam, hogy a köv. 3 év alatt, míg itthon vagyok, tuti lerakom a felsőt angolból, és elkezdek egy új nyelvet tanulni. az olaszra fáj a fogam...
én az utolsó mérések szerint 4 kg-t híztam, ez két hete volt. viszont rajtam maradt 4-5 kg Fanni után, úgyhogy az összesen 9!!!
mi is szoktunk összezörrenni, főleg mostanában, mert annyira hozzám ragaszkodik Fanni csakis és kizárólag, hogy kezdek pánikolni, hogy mi lesz itt még egy gyerekkel... úgyhogy most a férjem elindított egy akciót, miszerint hetente 2-szer menjek el este itthonról, és majd ő altatja el Fannit. jól is ment, de kezd alábbhagyni a lelkesedése...

pedig olyan jól indult, és Fanni is vevő volt rá! monduk, ha nem lennék terhes egész jó ötleteim lennének az esti programokra... mondjuk eljárnék tornázni...
na jó, bilibe lóg a kezem...