szoszi 17+1 (jeeee,mar ennyi?
)2004.02.09 22:53
Beszti Ediékről no info.
Jobbulást!!!
ez a jó, hogy túl közel van ez a topic a másik topichoz
Serkent... 
2004.02.10 11:05
2004.02.10 18:47
2004.02.10 23:17
Az első időkben én is olyan tájékozatlannak és tudtalannak éreztem magam, teljesen ingoványos talajra jutottam a korábbi magabiztosságom után. De nagyon jó, hogy ebbe is beletanulhatunk!
Szöszi!
) Néha furcsa fájdogálásokat, szúrásokat, nyomódásokat érzek a pocakomban. Ez természetes? De rögtön elmúlnak, eddig azt gondoltam, hogy odabent el kell rendeződniük, helyezkedniük a dolgokank egy-egy fordulás, testhelyzet változtatás után, hiszen egyre kevesebb a hely. Jól gondolom? 2004.02.10 23:45
Olyan jó, hogy ismét eggyel többen leszünk itt. 2004.02.10 23:59
2004.02.11 10:00
Nekem legalabbis mindig sikerult. Mondjuk en rengeteget setaltam, masztam minden nap a 4. emeletre. (6 kg-os gyerkoccel sokkal nehezebb mar
)
O konnyen es gond nelkul osszejott?
Remelem a kovetkezo nekunk is es mindenkinek, aki eddig kuzdott!
Nem mintha most nem elveznem, de egy kicsit nehezebb es felelossegteljesebb.
, egyetlen elonye, hogy ejszaka vegre jot aludtunk.

2004.02.11 10:37
2004.02.11 11:24
2004.02.11 11:57
Remélem te is úgy jársz a kistesóval mint Beszti és Orsoly, hogy pont olyan hamar ott lesz a pocakodban!
2004.02.11 12:36
De remélem lesz itt is pörgés és egyre többen hagyják ott a megint megjött topikot
Vagy Kitty már túl is vagy rajta?
Anyukák, tegyetek fel minél többet, hadd gyönyörködjunk, álmodozzunk mi még "csak" pocakosok

Konc doki mit mondott, szerinte ez hány baba? Tudom hogy ólomlábakon jár most az ido, még friss az emlékem róla, de milyen jó lesz az az elso uh, kispapi ki ne hagyja!! Könyörögjétek be, csak megengedik hogy lássa csimotáit-mert szerintem te hárman vagy
Egcsié is!!
Tessék fotózni!
Ugye lesz ez jobb, legalább a második harmadban? Légyszi nyugtassatok meg
Kicsit izgulok is, régen láttuk de mindennek rendben kell lennie és kész!! Ha ez megvolt, akkor itt bent is bejelentem, lesznek arcok de nem érdekel
2004.02.11 12:56
Még neki is eszébe jutott!
Persze van akinek valami nem teljesen így jön be, de általában így van. 
2004.02.11 13:03
Es mar 15 honapos a nagyfiad?
Marcsirol nem tudsz veletlenul valamit? Vagy Dorisekrol?
A 2. harmad jobb lesz alvasugyileg. Aztan a vegen megint sokat fogsz aludni.
Elvezd a pihenest amig lehet.
Nem olyan konnyu egyedul a gyerekkel. Foleg eleinte.
vagy azert lesz valaki segitseged? Bar a ferjedet biztos senki nem potolja.
Annyira elottem van amikor Bogareknal ott lapitopizott.
Mint egyetlen pasi.
2004.02.11 14:25
Igaz, hogy azoknak vagy 2 éves korig kéne kinőni, de Zsófit ez nem érdekli. Szerintem egy évesen meglesz az összes tejfog, mi meg az apjával szanatóriumba vonulunk.
2004.02.11 18:46

Lehet, hogy azért mégis megtréfál Bennünket egy másik pocok. Jövőhét szerdán kiderül. A párom mindenképpen bejön velem, ezt az élményt nem hagyná ki.

2004.02.11 21:35
Telleg ossze kene mar jonni egyszer, ugy mindenkinek (en probaltam kovetni a megint megjottot, szal tok jo lenne megismerni a tobbieket is
Csak amikor a hanyinger jott, csinlatam tesztet es kiderult hogy baba van
Szal volt nagy meglepi
A tezstekrol szerettem volna neked annyit irni, hogy en most 2-t csinaltam, mindketto tok halvany lett. Fura is volt, hogy mar hanyingerem van (pedig inkabb 6-7. heten szokott jonii), a teszt meg halvany. Mentem uhra es mar 7 etes volt a baba...a teszt meg halvany. Szal tesztek nem ernek egy lokakit sem
2004.02.11 22:54
Beszéld meg a kistörpéddel, hogy már itt az ideje, hogy találkozzatok kint is. Te mit érzel? Én éreztem, hogy előbb szülünk, mint a kiírás dátuma.
Majd koccinthatnánk erre, nem gondolod? Ja és uh képet majd kérünk a profilba!!!
van, hanem a pocitól
, amely folyamatosan növekszik. Valszeg a méh mérete már nyomhatja a beleket, amelyek feljebb kerültek.
Na aztán anya bénázott a lázkúppal, persze akkor ordított a lelkem. Délutánra már olyan fáradt volt, hogy alig evett délben és persze bealudt a cicin. Este felment a láza, megint kúp, fürdésre felébredt:o, aztán megint kevés kaja után bealvás. Szegénykém!!! Andi úgy tűnik hasonló a sorsunk
Úgyhogy eldugulok. 2004.02.11 23:55
2004.02.12 08:39

. 

Remélem valamikor láthatjuk őket is!

2004.02.12 10:30
Ma valami iszonyu pocsek ejszakank volt, dehat probalok erot meriteni Beszti bisztatasabol.
Elobb-utobb nalunk is alszik a babó. Addig meg szenvedunk ezerrel.
Probaltam kicsit aludni delelott, kemeny 10 percet sikerult is.
Azert kicsit jobb! Miért van az, hogy en rad nem emlekszem? Kivel lettel egyszerre pocakos? Es hogyan ? Megirod egy lyukas agyu anyukanak?
Köszi! Egyebkent Zsofi tenyleg tunder! En is megkuksiztam.
Dorisekat en is puszilom, meg a tobbieket is! Ha lesz egy-ket szabad percuk megajandekozhatnanak bennunket egy keppel.
Es Marcsi is pocakos? De jó! Nagyon-nagyon orulok!
Es hogyan? Lombik, vagy csak ugy?
Biztos ezt is tudtam, csak persze elfelejtettem.
Van amikor en is orakon keresztul irom az uziket. Aztan egyszer csak elkuldom.
De ejszaka inkabb bujok vissza az agyba. Mert lehet, hogy fel ora mulva ujra ebreszto van.
En is olyan szivesen taliznek veletek valamikor!!!
Nem tudom osszejon-e. De igyekszem, ha lesz.
Tenyleg olyan jó ez a topik!!!!
1-kor, aztan 6-kor mar ébresztettem, de csak szopizott egy keveset. Viszont ejszaka nagyon jól aludt.
Harom honaposan mi is hiztunk hirtelen 1 kg-t. Azota meg sem all.
En meg alig birom mar el.
Nekem is iszonyu nehez, hogy vedekezni kell, amikor evekig nem volt erre gondunk.
De amikor ilyen faradt vagyok, akkor rettegek attól, hogy maris jojjon a kovetkezo babó!
vagy
Hu, nagyon kivancsi vagyok. Furi, hogy lombik utan ilyen keson van UH. Nekem a 30. napon 4.5 mm volt a petezsak.
Annyira emlekszem meg arra a napra!
Rettentoen boldogok voltunk, na meg feltunk is!
Es igen, akkor Te is oszi anyuka leszel.
Talan konnyebb, hogy nem 40 fokban kell esetleg szulni.
Peter egyebkent rendszeresen ilyen huncutul nez.
Nyugos napokon iszonyuan nehez egyedul. Foleg az elejen.
Kivanom, hogy konnyen vedd az akadalyokat. Vagy parod legyen akkor mar otthon.
2004.02.12 11:49

Olyan édesek. Teljesen szembe voltak fordulva egymással és úgy rugkapáltak. Látnotok kellett volna apuci arcát. Teljesen elérzékenyült, bár utólag be nem vallaná. 
2004.02.12 13:23
2004.02.12 21:24
2004.02.12 22:18
Bogár!
, bár azt kap rendszeresen, szinte minden este.
Tőlem dísztárcsákat kapott a nagy szép autójára. Örült neki nagyon és meg is lepődött, mert már olyan régen említette, hogy kellene neki, hogy nem is emlékezett rá, és csodálkozott, hogy hogy találtam ezt ki. Meg gyertyafényes vacsora volt, koktéllal, a kedvenc sütijével, végig azt mondogatta, hogy milyen szuper szülinapja is van neki. Szóval nem hiába kotyvasztottam egész délután.
Most meg megyek pihenni, mert a derekam kicsit megérezte.
vagy Virág
is eljöhetne ha van kedve, akkor őket is látnám.
Tudod már kispapa mikor jön haza? 2004.02.12 23:25
2004.02.13 10:16
2004.02.13 11:08

Ha lehetne minden nap mennék HCG vérvételre
2004.02.13 16:09
Arra is, hogy mennyit gondolkodtal, hogy elfogad-e az allasajanlatot.
Nem volt gond a munkahelyen, hogy ilyen gyorsan gyesre mentel? Azert nem azonosítottalak be, mert ugy gondoltam, hogy neked sokkal idosebb babam van, mint nekem.
De ezek szerint nem is.
Van aki segít neki? Novereek? De jo lesz, ha O is tud jelentkezni megint.
Tejcsije van meg? Az elejen meg SMS-eztem vele, akkor aggodott, hogy nem sok van.
Egypeteju ikrek!
Ez aztan az izgi!
Ket nap szalloda! De jó! Elvezd ki minden percet!
Es szo sem volt babarol. Nalad ne legyen ilyen sokaig gond, mint nalam volt.
De egy eletre megtanultam a lecket: soha tobbet ilyen bogyót!
2004.02.13 21:27
2004.02.14 10:02
valami tünetem...na akkor ismét aggódás. De olyan marhaság aggódni, mert ha akar úgyis jön a baba. Neked is jön, bízz a babóban, hogy igenis veled akar lenni, és be akar hozzátok költözni, és az ujja köré akarja csavarni apucit, lekvárnagyszülőket akar, te pedig,hogy állandó és elérhető kifogyhatatlan kajaforrásként funkcionálj.
2004.02.14 10:25
De tudod milyen balga az ember, mindig aggódik. Egyébként érzem jól kapaszkodik a babó. Még büszke is lehetek rá, hogy nem kínozza az anyját tünetekkel.
2004.02.14 10:40
4D-re is megyünk, valamikor márciusban.
9 hetes voltam majdnem, amikor elmondtuk.
Annyira örültek, apukám elsírta magát, anyósom sikkantott örömében, tök jó volt.
Azt hiszem nem is kellett volna semmit vennünk, ez elég ajándék volt.
2004.02.15 23:13
Most tartaléküzemmódban van reggelig
) hozzászólás történt tali ügyben. Most már akkor csak a tali időpontjában kellene megegyezni.
!
Néha úgy leszív, hogy moccani sem bírok. 

2004.02.16 09:18
febr. 11-en tettem fel kepet. De majd igyekszem a profilomba is egyet bevarazsolni! BOLDOG SZULINAPOT!!!
Sajnos mar en is XXX-es vagyok.
Jo pihit! Egy kis hizlalas talan nekem sem artana.
Ok tudtak, hogy dokihoz jarunk, elotte nem talalkoztunk szemelyesen, azert nem tudtak rogton. Meg eppen akkor csinaltunk konyhafelujitast, Ok jottek segíteni. Anyosomek, a rokonsag a 15., a baratok a 16. heten tudtak meg. En ovatos voltam nagyon.
Egyszer kelt ejszaka a Manó, fél 4-kor enni.
De jó lenne, ha ezt a jó szokását meg is tartana.
2004.02.16 10:19
persze én kétségbeestem, mert a könyv nagyobbat írt
2004.02.16 11:20
,Bogár

Van köztünk némi súlyeltérés