Veronikusz,
balcsiról jöttünk vissza, ezért cseréltem a kocsiban a kakas pelust….húúúú, hogy annak milyen szaga volt…
Ujjszopás: szerintem most nem gáz, idősebb korban viszont már elég undi – de odáig Zsófi nem fog eljutni, mert odafigyelsz rá!

(emlékszem, hogy én oviban kinek nem akartam soha megfogni a kezét, mert mindig “ázott” volt…

aztán még suli első éveiben is…brrrr

)
Margaritas cumi
Brigi,
láttam ám a bili-koncertet!
Tigrincs,
én is azt az elvet remélem, hogy ahol egynek jut, ott kettőnek is.

Csak remélem, mert én ugye egyke, nem volt alkalmam tesztelni. De rám Anyukám nagyon sokat költött (nyelviskolák, különórák, sielés, lovaglás, tenisz, stb stb), amiért én nagyon hálás vagyok, de közben sokszor majd bele szakadt (mondjuk egyedül volt). Szerintem a kevesebb is elég lett volna de ő ilyen.

(A lovakat azóta is utálom, mert kötelező volt majd minden hétvégén, 8 éven át..

) Szóval majd megpróbálom a családi programokat és a “világ megismertetését” rafináltabban – és gazdaságosabban!!! - megoldani.

Remélem sikerül..
Apjukodnak – és persze Nektek – elismerésem, hogy rendesen fizeti a két gyerek után a pízt, ahogy hallom, ezt tényleg sokan próbálják elsumákolni. De hát a kapcsolat is jó, ahogy hallottam. Ez nagyon jó, és fontos.
Mi sem vagyunk eleresztve (ezt is rinyáltam a csajoknak, március óta lakunk itt és csak a múlt héten lett parkettánk, addig beton volt.

De hát szép lassacskán csak összeszedjük.).
Magándoki meg szerintem jóval többe kerül, mit a hálapénzes tb-után-járó doki. Nem?
De szintén nincs tapasztalat, egyhez járok már 26 éve

– nála születtem, nála szültem. De ha a kövcsi kölköt is nála fogom, az alsó hangon is 76 e (terhesgondozás) + 80 e (szülés), és akkor a szülésznőt még nem említettem (az nekem most nem volt választott). Ennyi hálapénzt magamtól nem adnék az tuti – főleg mivel a tb-t is fizetem. Te mit gondolsz erről?
Szóval így utólag igencsak elgondolkodtam ezen… azért is mert a dokim 15 percet volt benn + varrás. De abszolút megbíztam benne végig, szal ez volt a fontos, nem bántam meg, de most szívesen képezném át magam nőgyógyásznak!
Na ne haragudj, hogy ilyen hosszú lettem, de olyan jó valakivel erről elbeszélgetni.