A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Nekem is csak pár lopott percem van, gondoltam bejelentkezek.
Szuperok a képek a beöltözőseken nagyon édik a babák, és Andiék uszizós képei is jók! Mercike is nagyon tündi, és Peti micsoda nagy fiú már!

Huu rögtön jövök, mert felébredt!

ancsika82

Szegénykém bevágta a fejét a rácsba,azért ébredt fel, most meg itt bóbiskol az ölemben.

Milánnak grat a forduláshoz!
Máténak pedig a fogacskához grat.!(Ezt már az előbb is írni akartam, csak Marci közbeszólt. :lol: )

Kari, télapó: hát szerintem nálunk sem lesz különösebben ajándékozás, mert úgyis mindig kap valamit menet közben amire épp szükség van. Anyósék beígérték az etetőszéket(csak még azt nem tudják, hogy elég húzós árakban vannak :? :? :? ), meg a többi rokonság is mindig elhalmoz minket mindenféle fölös cuccal.
Bébikompon én is gondolkodtam, de még nem tom kapjon--e vagy sem. :roll:

Nálunk is fogzás van szerintem, mert már 3. napja olyan nyüszöri a Marci alig lehet bírni vele. Minden elalvás előtt olyan patáliát csap, mint akit ölnek. :cry: :cry: Szerintem a foga, mert állandóan rágja az ujjacskáit, nyálzik ezerrel stb. De nálunk nem az alsó középső fogaknál van a pupli, hanem oldalt :shock: :shock: :shock: . Megkérdeztem a dokitól is. lehetséges-e, hogy oldalt nő ki először a foga, azt mondta igen. Furi, kis vámpír lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsika82

Jah és tegnap voltunk oltáson megkapta a rota másik adagját, még épp belefértünk időben.
Meg babamasszázson is tegnap voltunk először. Marci volt a legidősebb,és a legkisebb a mi 6,7 kg-kal. És hát persze minden más érdekelte, csak az nem, hogy én maszírozgatom. Bezzeg a csajok annál inkább felkeltették a figyelmét. Át akart mászni hozzájuk :lol: :lol: :lol: Alig tudtam csinálni vele amit mutattak. :lol: :lol: :lol:

Szilvi: örülök, hogy jobb már a fogad!

[b]Más[/b]: be vagyok kicsit parázva, mert holnap kell visszamennem kontrollra a mellemmel. Sajnos 2 éve meg kellett műteni, mert volt az egyikben egy csomó, de a másikban is van egy, az viszont kisebb volt akkor még így azt nem bántották, és félévente ellenőriztetnem kell. Szóval azt megyek megnézetni. De úgy félek, nehogy akkorát nőjjön, ill. nőtt, hogy azt is ki kell venni. Mi lesz akkor az én kisfiammal. Mert még a műtét haggyá, de utánna még egy csomó ideig emelgeni stb. nem szabad.
Szorítsatok majd értem légyszi oké!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsika82 2008.11.19 14:46-kor.

ancsika82

Na hát mivel senki sincs a láthatáron, enyém az egész oldal, így rakok egy-két képet!

Fekvőtámaszt is tudok már :lol:
Kép

Séta a balcsiparton
Kép

Elbambultam kicsikét :lol:
Kép

Na én mára eldugulok, írtam eleget, most rajtatok a sor!

ancsika82

Szia Ancsi!!!!
Szorítok, ígérem!!!!! ++++++++++++++++++++++ (biztos minden rendben!!)
Édi Marcell a képeken. Irigyellek a balcsiparti séta miat..
Mercikém is 6,7 kg. :D

Bébikomp: nekünk nem lesz, nem ajánlja senki.

Ajándékozás: megismételhetném valaki hozzászólását......
Nagy ajándékozás itt sem lesz karácsonykor. Így is már napi szinten veszek neki valamit. (persze nem nagy dolgokat)
Majd a mama megveszi az etetőszéket, és kész. (Talán valaha használnunk is kell majd.) - ha a kis cicizősöm úgy dönt :lol: :lol:
bszilvi25

Ancsika: holnapra drukk megy ezerrel!!!!

Szilvi: fogad hogy van?

Márti: még mindig nem jött ki Kristóf foga?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:54-kor.
pironya

Piri: nagyon jó a video. Ja és megkaptam a levelet, nagyon szépen köszönöm.

Rólunk: Miáéknál 'megirigyeltük' a habtapit, én is letettem magunknál és Kitti is forgolódik rendesen. Hasról hátra az már nagyon megy, de elég ügyes már hátról hasra fordulásban is.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:54-kor.
pironya

videót már megint nemtok nézni. :( nemtom vagy a géppel van néha valami, vagy a youtube-bal.

nálam most ancsika balcsiparti képe a best of... jaj de jó is volt ott múlt héten. :D sőt már 1,5 hete, te jó ég. mennénk vissza...

a veszprémi állatkerben a főnökeim:
Kép

mia_snow

Milán egyébként kb 2,5 órája nem képes megérteni, hogy NÉGYKÉZLÁB NEM-LE-HET-A-LUD-NI! :evil:

mia_snow

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:55-kor.
pironya

Andi: köszi kérdésed jobban.

Pironya: jó a videó!!!!!

Mia: tök jó kép :D
bszilvi25

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, és Ancsinak nagy drukk!
Ja és édesek a bébik nagyon! :lol: Bébik? Lassan kész urak és hölgyek! :lol:

Szép Estét!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Hékás! féléves adatok!9300 gramm és 71 centi!

Mai betegségdiagnózis:Hörghurut!

Hemangiómával jövőhét szerda Miskolc!

Legyetek jók!

Pusza
Vendég

Csiri jobbulást Zoénak! :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok!

Kata&Milán

oszman777

most nézem a tv2 a 4-es ikreket.

Kata&Milán

oszman777

Szia Oszman!

Aranyosak, hú nem lehet könnyű! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kérdésem lenne hozzátok.Aki ért ezekhez a dolgokhoz. Lehet talán Miának is,segitség lenne. vagy lehet már felvilágosult már.
Szoval ha valaki most teherbe esik,vagy később,és meg születik a babó,akkor az első gyerek után elvesziti a pénzt és csak a születendő gyerek után jár lóvé::::????????????
Gondolok itt gyásra,gyesre,vagy gyedre.

Kata&Milán

oszman777

Szia Anna.
Ancsika,drukk majd irj mi volt,nekem barinőm ugy járt hogy tejláza lett,becsomosodott,és ki kellett műteni.És még ennek ellenére szoptatott kitartoan a másik mellből. Mert ugye bár a mütött mellből vágásból geny,vér+tej is jött.
A babája ekkor 2 hónapos sem volt.
:shock: :shock: :shock:
Most meg ahogy össze forrt,már rég vagy 6 hónapja,még mindig szopizik a babája,és abbol is már. de sajna lett egy lyuk a varrás mentén. Rosszul illeszteték össze.Rendesen a vágás vonalán egy helyen lyukas.
Ujra meg kell műteni.
nagyon komoly.
Csiri!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted:
Piri,jo a video,puci a feneke? :lol: :lol:
Mia és a többiek akinek van.
Bababonuszos kedvezmény a 20%-os.
Nov 30-ig használhato fel CSAK!!!!! :roll: :roll:
Most néztem.

Kata&Milán

oszman777

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:55-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:56-kor.
pironya

Andóca, nagyon jól az uszis képek! Kitti milyen vagány a vízben is!
Bogi, én is vastag anorákot adom Bonira, csak nem adok alá sok rucit még!
Istvánka meg Mercike mosolyalbuma tetszik!
Csiri, sajnálom Zoét a köhögés miatt :(
Voltunk szurin meg tanácsadáson! Kicsikém sírt a szuri miatt, de amikor már felvettem meg átöleltem már mosolygott a doktornénire. :)
Ültetés, ti hagyjátok ülni a babákat? A doktornő felhúzta ülésbe Bonit, aki úgy ült, hogy kitámasztott lent a kezével, és onnan nézelődött. Aztán egy idő mondtam, hogy le kéne feküdnie, amit persze nem akart. Azt mondta a doktornő, hogy hagyhatom, mert így jól kitámasztja magát :shock:
Ja, 8030 gr és 69cm.

Kép

Kép
[/url]
stella40

pIRI! EZEK A 4-ES IKREK NEM OLYAN RÉG SZÜLETTEK.KB.2 HETE.pESTEN

Kata&Milán

oszman777

sTELLA,PERSZE HOGY LEHET ŰLTETNI MÁR LASSAN FÉL ÉVES A TIED IS. mILÁN RÉG HUZZA FEL MAGÁT HA FOGJUK A KEZÉT KB 2 HÓNAPJA.
hA IDE HOZOM A GÉP ELÉ,AKKOR IS AZ ÜLEMBE ŰL.
hA TÁPSZERT ADOK NEKI KAORA REGGEL,AKKOR IS FÉLIG ŰLTETEM.,A KAROMBA.
DE GYEREK FÜGGŐ,.DE SZERINTEM MÁR KELL,ÉS LEHET.
SOKAT KELL HASON LENNIE,ÉS ERŐSÖDIK SOKAT.

Kata&Milán

oszman777

EZ NAGYON DURVA PIRI.éS AZ ELSŐ GYEREK CSAK CSALÁDIT KAP,ÉS CSUNYA. JOL GONDOLTAM ÉN.MERT HALLOTTAM MÁR VALAHOL.

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!!
csiri írtam!
ja elfelejtettem, h. a szállításért mennyit kell fizetni?eddig amit néztem, us shipping only.-ez az én formám..
Zoénak sok sok+++++++++++++
szépek a babók!!!
ancsika ügyes Marci baba!!!

Kép
Kép
eyi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:56-kor.
pironya

Jó estét!

Már akinek jó. Kitti belázasodott estére 39 fokra ment fel... :cry: :twisted: Remélem nyugodt esténk lesz.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:57-kor.
pironya

Oszman, nem úgy értettem az ülést ahogy Te mondtad, úgy Boni is már régóta ül, hanem egyedül.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jaj, Andóca, és le bírtad húzni a lázát?
Jobbulást Kittinek!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Andóca: jobbulást Kittinek! Mitől mehetett fel szted? (ez most lehet, hogy jó kérdés volt)
bszilvi25

Andóca! Milánnak 39.5 volt 2 hete,ügyeleten is voltunk vele,Ugye bár Apa majdnem szivinfartust kapott itt nekem.Ugy aggodott,de honnan kaphatott el valamit stb,stb,stb.
Azt mondták ügyeleten van egy virus ami 3 nap láz és 3 nap pőttyel jár.Volt 3 nap láz és a 4.-dik nap reggelre pöttyös is lett ahogy mondta a doki,és már estére halványodott,másnap már semmi sem volt.
Csak azért irtam le ha ez lenne ne lepődj meg.ez volt csak nem irtam nektek.
De még éjszaka is huztuk a lázát,vizes ruháztam. ki lettem oktatva,mint kezdő Anyuka hogy kell ezt csinálni. Ténleg hülye voltam hozzá.
Nézegesd folyamatosan a lázát,mILLÁNNAK HAMAR FEL MENT.

Piri,én azokat nem tudtam akiket irtál.UHHHH. kemény lehet.
BABÁKNAK JOBBULÁST!!!!

Eyi és csiri,azért mutassátok meg miket bizniszeltetek.
:lol: :lol:

Stella,szerintem ha akarja a baba az űlést akkor hagyni kell. Mert magátol űl??? Milán ha kapaszkodik a kád szélébe.De ha nem elborul.

Mentem,legyetek jok. Holnap nem jövök.
Csak piskota receptért. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Hékás! piskota.
Csak bele olvastam még.
A tojás sárgáját sehol sem irod. ÍNem kell bele???
Ja és véletlen van ismételve az 1dl tej???

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Ancsika, drukk a dokihoz, minden rendben lesz!
Oszman, naná, hogy akarja! Onnan minden más! Egy kis ideig elengedett kézzel is ül egyenes háttal, de leginkább úgy, hogy lent a kezével támaszkodik. :)
Boni nem lázasodott be szerencsére a Neis vac-tól sem. Hamarabb elálmosodott talán, most 8-kor már aludt, de ezen kívül semmi szerencsére. Boni egyik védőoltástól sem lázasodott be, ki tudja, ez jelent valamit?
Ja, és tegnap este produkált egy olyan rotyit, ami kifolyt a liberóból a hátán :shock: Ez volt az első ilyen eset :) Nemcsak a liberó, miatt a tescos-ból sem :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Szép jó reggelt!

Nem akarom elszólni magam,de visszaállt az éjszakai rend!Egyetlen egyszer kelt fel Máté és az az evés volt!Apa nagyon boldog volt! :lol:
Egész éjszaka hason alszik a fiam. :shock:

Stella:Máté is rengeteget ül és egyre ügyesebb!Én is gondolkodtam,hogy jót tesz-e neki,de ő akarja. :D

Kép
melike

Most kelt fel. :lol:

Kép
melike

Jó reggelt!
bszilvi25

Megrendeltük a pihenőszéket.
Kíváncsi leszek bejön-e hosszútávon?

Kép
melike

Hékás, hogy bírjátok az Apa nélküliséget? Nagyon hallgatsz! Anyudéknál tudsz pihizni?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat.

Stella, sikerült levinni a lázát. Germicid kúpot adtam be, az levitte 37,5 -re a lázát. Éjjel hála istennek csak 2x kelt fel, 1-kor és 1/2 6-kor, adtam neki mindkét alkalommal cicit, mert ugye a folyadékot máshogy nem tudom neki adni (cumisüveget nem fogadja el). Mértem a lázát mindkét alkalommal 38 fok volt. Most reggel 37,1. Kíhivtam a dokinőnket, azt mondta, hogy dél 1 óra felé jön. Én is úgy vagyok vele Kata, hogy inkább megnézetem. Jobb félni....

Szilvi: mitől lehet??? Hát lehet, hogy az úszás után megfázott, vagy kint voltunk vasárnap a telken és elég hideg volt és fújt a szél. Passz. Anyósom oviban dada, lehet, hogy ő tőle kapta el. Bár az 5 éves unokabátyja is kedden betegedett le, és az anyja is... Szóval valami van a levegőben, mert a fél óvoda hiányzik.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ja, és Piri. Erről az őszről csak annyit, hogy:
1. ugye azt mondják, hogy elvileg szoptatás alatt nem jön meg.
2. anyatej védi a babát.
na hát én vagyok a kivétel, ami erősíti a szabályt!!!! De miért pont én :?: :?: :?: :?: :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ancsika jelentkezz, hogy mi volt a dokinál.

Melike: fotót kérünk. Új vagy használt?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote]n írta:a hát én vagyok a kivétel, ami erősíti a szabályt!!!!

Erősítem én is!

jó reggelt és viszlát,nyugis napot mindenkinek! :wink:
Vendég

Brigi: ma már otthon vagytok nem? Nem csak szerdáig voltatok anyukádéknál? Sanyi otthon van már?

CSiri: hogy vagytok?

Márti: hogy állsz a sütögetéssel?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andóca 2008.11.20 09:18-kor.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Anna, Schopin, Bogi: gyertek sűrűbben!

Kriszta: ???

Monti, Móni, Buci, Manka, Csipisz, Ildi: merre vagytok???

Remélem nem hagytam ki senkit!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szia Andóca!

Köszi teljesen jól!Még alszik,nem tudom a kedélye milyen!éjjel aludt kis szörcsögim!Egyszerűen nem bírtam rávenni magam az orrporszívózásra!egyszer csináltam mégcsak pár napja először,de ez kínzás,nagyon sajnálom, és úgy gondolom,hogy a lányoknál sem volt ilyen,mégis felnőttek,úgyhogy én ezt a módszert iktatom! :roll:
Vendég

Csiri: Zoé Bébinek Boldog 1/2. Szülinapot Kívánok!!!

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?