A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok csajok!
Ma lesz a nagy du...Az első inszeminációm. Kíváncsi vagyok,hogy mi lesz. Szeretnék csatlakozni a nagy zebrás csapathoz.
dodo, mi van???
Pussz, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

VirágKép
Köszi kérdésed, én teljesen jól vagyok, ami néha meg is ijeszt.
A délutáni fáradtságon és a megnőtt, folyamatosan feszülő ciciken kívül semmi tünetem nincs.
Amit korábban írtam, hogy öklendezés, rájöttem, hogy attól volt, hogy reggel éhgyomorra kaptam be az Elevitet. Össz-vissz 2x volt ilyen és ha szerencsém van, akkor már nem is lesz, ugyanis beleléptem a 11. hétbe és ilyenkor inkább már enyhülnek a tünetek, ha addig voltak is.
Embere válogatja (anyukám egyik gyerekénél sem volt rosszul semennyire, lehet hogy mázlim van és örököltem).
Persze azért néha felmerül a kétely, hogy mi van, ha azért mert baj van, de ez hülyeség tudom.
Csomó kismama csak hírből ismeri a rosszullétet.

Olvasgatlak benneteket (bár te mostanában ritkán vagy) és szurkolok nagyon mindenkinek, legyen az lombik, inszem vagy spontán.
Olyan jó lenne, ha az őszi topikba átjönnétek. Orsi Kép Ez neked is szólt. Krizsa miatt is főleg állandóan olvaslak kiváncsian, ugyanis most csodababa van, de ki tudja, hogy a 2.-3. bébinél nem kell-e majd a doktorúr közreműködése Kép

Puszi és hajrá!!!!
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Lanyok!

Magam alatt vagyok kicsitnagyon. Reggel negativ teszt megint es mintha "szines" lenne a bugyim.
O Istenem, de nehez most bizni!!!!
Akkor honnan a fenebol ereztem ezt a sok tunetet??????????
Persze a ferjem is jo ideges lett, hogy akkor meg minek mondogattam, hogy mit erzek es hogy biztos terhes vagyok, ot is felizgattam, belelovallta magat. jol osszevesztunk. Aztan kicsit kibekultunk, megesett rajtam a szive.
Reggel eros voltam, de most ugy erzem elgyengulok.
Azt nem tudom, hogy akkor meddig szedjem a duphastont meg az utrot, ha most egy kicsit barnas a bugyim???? mert azt mondta a doki, hogy teszteljek 2 nappal azutan, hogy nem jott meg, aztan megint 2 nap mulva. Ma van a 3. nap hogy kimaradt. De irta Kata is hogy neki is csak az 5. napon mutatta ki!!!! Most akkor szedjem meg a duphastont meg az utrot????

Kosztok egyebkent a sok segitseget, meg a drukkot, de nem tudom mi lesz velem.

dodo
dodo1

DodoKép

Nekem a lányommal 3 napig piros vérzésem volt, igaz kevesebb, mint általában.
Szerintem, még szedd a gyógyszereket, és ne add fel!!

Heni
heni1979

dodoKép

Látod Cat is ilyen cipőben jártpár napja, és mi az eredmény? Na mi?Kép Hát mégis babás!Kép Nem szabad feladni, azok a fránya tesztek olyan sokszor mutatnak a valóságtól eltérő állapotot! Hajrá dodo!Kép

VÉGRE ITT A HÉTVÉGE! Mindenkinek kellemes, pihis, akciós, eredményes hétvégét! Vigyázzatok magatokra, főleg akik már többen vannakKép
Puszi
Csutka
csutka

Dodo Kép
Nem reményt akarok kelteni, de nekem is 3 napig vérzésem volt és mégis kismama vagyok.
Különben is a doki is 2x2 napot mondott, te meg mégcsak a 3. napon vagy.
Egy "átlag" nő erre még nem is figyel, 5-6 nap után kezdene el tesztelni.
Tudom, hogy mindenki, aki itt van más, de nem szabad feladni!
Szedd még a gyógyszereket!
Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Heni, Csutka, Edit!

Nagyon kedvesek vagytok, koszonom. Talan meg lehet valami...
Es Heni, Edit mennyire volt verzesetek?
Nagyon, vagy csak gyenge? Piros szinu vagy barnas vagy sargas?
Nekem mintha olyan sargas/barnas lenne.
De meg egyelore keves...

Na, jol van, akkor hallgatok ratok, koszi, szedem meg a gyogyszereket.

dodo
dodo1

DodoKép
Ne hagyd abba a gyógyszereket. Ha meg akar jönni sajnos gyogyival is megjön, de ha babás vagy, akkor kell a progi. Nekem halvány rózsaszínes, tejeskávé színes volt a folyás. Aztán a vérzés világos piros, és nagyon kevés. Remélem neked sem indul be.

Cat

Cat
Kép
cateye

Ja és így utólag. A vérzés nem darabos volt, mint a mensi, tehát nem a nyh-a vált le.

Cat
Kép
cateye

DodoKép
Nekem a ciklusom 24 és 31 nap között váltakozott, most már 2-2,5 éve.
Én tuti a 14. napon estem teherbe.
Vérzésem pedig a 21-22-23 napokon volt, teljesen normális vérzés, de csak reggelente.
Azt hittem hamarabb jött meg a mensim, de aztán abbahagyta és a 32. napon teszteltem egyet, ami pozitív lett.

De tudod, hogy mindenki más, akár egy menstruációról, egy fejfájásról, egy terhességről vagy bármiről legyen szó.

Sajnos nagyon nehéz ez, mert nem akarlak hitegetni, hiszen nem tudjuk mi a helyzet.
Lehet, hogy tényleg holnapra megjön a vérzésed rendesen, de lehet, hogy nem és jössz az őszi topikba Kép

Nehéz erre felkészülni. Bízni kell, hogy ha baba van, akkor ő is érezze azt, de egyúttal felkészülni arra is, hogy mi van ha most megint nem.
Mert összetörni nem szabad.

Bocs, ha papolok úgy érzed és azt gondolod nekem már könnyű.
Ez nem így van, én is végigcsináltam nem egy ilyen hónapot, reményvesztést, új bizakodást, teljes kétségbeesést és most sem felhőtlenek a pillanatok, mert ugye bármikor történhet bármi, amit nem tudunk előre.

Amikor a babagyártó periódusban voltunk és beleolvastam kismamás topikokba, szinte fájt és bosszantott, hogy milyen aggodalmaik vannak és "irigy" voltam, mert azt hittem ha nekem sikerül, ilyen apróságokkal nem fogok törődni.
Hát ez nem így van, mindig az a híd a legnehezebb és leggöcsörtösöbb, amin éppen át kell menni.
Természetesen, aki ebben a topikban kezdte, úgy gondolom soha nem felejti el, hogy már a kezdet is nehéz volt és azért van az, hogy mindenki visszatér és a maga módján próbál segíteni.

Remélem, hogy szavaim senkinek nem bántóak, de valahogy elindultak a gondolataim.

Lányok, tessék hinni, bízni és csak azt tudom elmondani, amit mindig mindenki.
MINDENKINEK LESZ BABÁJA! vagy így, vagy úgy! De ha igazán akarjuk és harcolunk érte, lesz!!!!!

Tényleg veletek vagyok.
Bocs az ömlengős szavakért 8ami ráadásul még hosszú is lett).
Szép hétvégét!
Puszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

DodoKép

Nekem piros-barnás volt, de egész nap.
Ne haragudjatok, de el kell mesélnem, hogy hogy is volt.
Tehát amikor meg kellett volna jönnie, csináltam egy tesztet-negatív. Másnap elutaztunk.
Aztán "megjött", de jóval kevesebb.
Két nap múlva hazajöttünk, megtaláltam a régebbi tesztet, mivel nem dobtam ki, és ott volt a két csíkocska.
Aztán csináltam még egyet a biztonság kedvéért, és az is zebrás volt.

Nem akarlak benneteket elkeseríteni, de vannak álpozitív tesztek is.
Én ezzel szoptatás alatt szembesültem, amikor olyan fogigátlót szedtem, amitő nem volt vérzés.
Ezért én arra bíztatnálak benneteket, hogy az a biztos, amit a vérvétel vagy az UH kimutat.

Heni
heni1979

Edit, Cat!

Koszi, megszivlelem a szavaitokat es nem hagyom abba a gyogyikat.
Remelem meg lesz valami, hetfon jovok vissza, meselek.
Addig megprobalok bizni, hinni, hogy meg van remeny.

dodo
dodo1

Dodo Kép
Nagyon drukkolok, hogy babó legyen a dologban. A gyógyit tényleg ne hagyd abba, mert amikor én ultrot kaptam, nekem amelett is pontosan megjött, tehát az nem igazán tolja ki a ciklusokat, ettől ne félj.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Nekem sajnos multkor is 6 napot kesett meg elotte levo ciklusban is amikor volt inszem meg duphaston meg utro. De nekem egyebkent is mindig kesett 3, 4, 5, 6 napot elotte is!!! Szoval nem tudom, hogy az utrotol vagy sem.

dodo
dodo1

CAT:Arni ma behívott UH-ra, hogy biztosak legyünk benne, nem ciszta miatt késik. Szerencsére minden OK csak éppen nem akar megjönni és még a Nyh-m is túl vastag - emiatt tuti el fog húzódni a stimuláció. Fel is írt még egy csomó Decát pluszba. Ettől függetlenül hétfőn be kell mennem vérvétel, nagyrutin, UH (ki tudja kihez).Azért reménykedem, hogy hátha megjön addig. Ma tuti forró fürdő+hancúr. Egyéb módszert tud valaki??
BEÁval találkoztam! Egy tanuló+öreg doki vizsgálta meg és nem találták a bal petefészkét, ami egyébként a helyén található és köszöni jól van - tiszta ideg volt, hogy ilyen dilettánsokhoz került. Ha nem ő mondja el sem hiszem!
ORSI:ha így folytatom még be is előzöl. Ami egyébként ÉR!!Kép
EDIT:örülök a jó híreknek, most már tuti nem leszel hányós, ha eddig sem voltál.
DODO:ne add még fel!
ANNA:nagyon drukkolok az inszemhez! Javíthatnátok az inszemes statisztikát! Mindent bele!!
Virág
virag

Dodo drága!!!
Még semmi sincsen veszve, csak csatlakozni tudok a többiekhez, nem akarom ismételgetni.
Vigyázz magadra, és NE izgulj, az sem tesz jót, és ha csak gyengén barnázol, vagy picit vérzel, akkor pihenj sokat!!!! Orvosok is ezt javasolják, mikor nem stabil egy terhesség, azonnal ágyba parancsolnak. Polcold fel a lábad, úgy hogy magasabban legyen mint a csípőd és a vállad. Ezt szakirodalmak is írják!!
Még valami, Anyukám és barátnőm is a harmadik hónapban tudták meg, hogy babásak, mert addig véreztek. Na ennyit erről....,

Puszi, nyugi, és tessék pihenni ahogy írtam !

Kata
csillagocska

Szia Virág,

Nekem az AVIVA torna segített ...

Sz.
Névtelen

Koszi Kata, tudtam, hogy megtalalsz es segitessz te is a jo otletekkel.
Ok, akkor majd pihenek es bizok.

Virag!

Nagyon drukkolunk neked is a stimuhoz, ugyes legy!!! Meg hogy jojjon meg!!!!(Nekem meg hogy ne jojjon meg!!!) Latod minenkinek mas a baja!!!

Anna! Neked meg az inszemhez! Azert bizzal benne, jo dolog az!!!!!

dodo
dodo1

Kedves Sz.! Nem tudnál leírni egy mensimeghozó gyakorlatot?? Sajnos nincs meg a könyv!
Virág
virag

Virág, írok mailt.

Szilvi
Névtelen

Sziasztok LanyokKép

Most jovok az orvostol, es nincs tul sok jo hiremKép Mi is belepunk a lombikolok taboraba. Mar elotte probaltam magam erre felkesziteni, de hazafele a kocsiban sikeresen elbogtem magam. Olyan veglegesnek tunik szamomra. Tudom hogy evvel sok eselyunk van es probalok pozitivan hozzaallni es most CatKép peldaja jar az eszemben, de akkor is sokkolo. Ti is ereztetek ezt, vagy csak en vagyok ilyen labilis lelkileg??
Van tobb lehetosegunk is. Az elso, hogy csak 1 lombikot vallalunk, az kb. $7500 es ha nem sikerul, akkor ugrott. Vagy vallalunk kettot vagy harmat ( az arban nincs tul nagy kulonbseg a ketto kozott) az mar igen komoly osszeg, maga a "beavatkozasok" lennenek $13.500 plusz a gyogyszerek, ez kb. 17-18000, viszont itt van mar garancia, ha nem sikerul, akkor a 13.500-at visszaadjak- a gyogyszerek koltsegeit nem. De mondta a doki, hogy O igen keves esetrol hallott, hogy vissza kellett volna adni a penzt, ami azert jo jelKép. 51 %-os sikerarannyal dolgoznak.
Csak az a problemank most, hogy penzugyileg egyik sem johet szamitasba kb. nyar vegeigKép
Most nagyon elgondolkodtunk, hogy mi legyen.
Szerintetek, mennyi az a legminimalisabb ido, amit otthon kellene tartozkodnunk egy lombikhoz? Gondolom SZTK alapon nem menne, mert a 6 inszemet nem akarom vegigcsinalni. Esetleg tudtok olyan magankorhazrol, ahol gyorsan es hatekonyan allnak hozza a dologhoz?

ViragKép
Nekem tuti bevalt gyakorlat, hogy jo nagy hancur es tutira masnapra megjon. Erdemes kiprobalni, veszteni nem fogtok veleKép

Vica
vica72

VirágKép
Bea hívott és elmesélte, hogy mi volt. Ki volt akadva, hogy egy zöldfülű vizsgálta meg, aki nem találta a petefészkét.Kép
Szerintem is a legjobb módszer a "döngetős" szex. Nekem is ilyenkor megjött mindig. A hétvégén tuti meg fog jönni. Ott volt ma egy lombikos társam is, akinek 40 lett a HCG-je hétfőn. Mára már 195 voltKépKépKép, és UH-n látta is a petezsákot. A tanárúr vizsgálta meg, és Z. adjunktus úr gépelte amit diktált neki: Józsikám írd, hogy ....
KépKépKépKép

VicaKép
A legminimálisabb idő szerintem a vizsgálatokkal együtt legalább 1,5 hónap. Sajnos azért mert kellenek vizsgálatok előtte (hacsak nem hozzátok).
De itt mindenképpen kell egy 3. napi hormon, egy spermavizsgálat, ehhez ragaszkodnak az intézetek. Ezek redménye kb. 2 hét, aztán lehet kezdeni. Én a Kaáli Intézetet és a Dévait is tudom ajánlani.(van honlapjuk) A BMC-ben ha kifizetitek a vizsgálatokat, akkor mindennel együtt kb. 700 ezer Ft lenne.(gyógyszer is benne van)KépKép A Kaálit nem tudom, de OrsiKép biztos szívesen megkérdezi a Krizsát. Szerintem a Kaáliban rugalmasabbak, a bmc-ben nagy a szabályozottság, hierarchia, viszont ez az előnyére válik, mert nem hibáznak.(nincs fertőzött embrió, nincs éretlen tüszőnél leszívás stb.) De itthon az 51%-os sikert egyik intézet sem tudja garantálni.

Tudod azt kell mondjam, hogy ezek a kinti lombik árak nem olyan vészesek. Ha mi nem a feneketlen TB-nek fizetnénk a sok pénzt, hanem saját számlára, akkor én és a cégem kb. ennyit fizetek be évente. Minden évben lomikolhatnékKépKépKép És akkor a férjem pénzét még nem is számolom.
Ne legyen rossz kedved tuti sikerülni fog. Én is magam alatt voltam, amikor az első Decát szúrnom kellett. Egész éjjel fent voltam, és azon járt az eszem, hogy miért jutottunk el ide ? Most meg verném a fejem a falba, ha még egy hónapot késlekedtem volna. A barátnőm sírt amikor az első fogigátlót be kellett szednie, most már 18 hetes terhes, és gyönyörű kislánya lesz.KépKép És itt lesz a sok példa előtted. Jól járjátok körül, én szívesen segítek, ha kell szóljatok. Felhívok itthonról orvosokat ha gondoljátok, mert kintről nagyon sokba kerülne.

Cat

Cat
Kép
cateye

Jó estét Kívánok!
És ezt vehetitek szó szerint is!Kép
Anna
Mi újság az inszemmel?
Én most vagyok 8 nappal az inszem után. A hőm még szép magas:37.3.Kép
A tesztelést a fentiek miatt még nem tervezem. Ezek a tesztek?!
Dodo
Kiváncsian várom a fejleményeket holnap vagy holnapután.Kép
Mindenkinek továbbra is drukk.XXX
Kriszta
vizkrisz

Sziasztok lányok!
Cat
Köszönöm a lombikkal kapcsolatos választ, látom mást is érdekelt! De mi az a fogigátló??
Ne haragudjatok ha badarságot kérdezek, de tényleg nem tudom, hogy mi az és miért kell a lombikhoz? Mellesleg tudtok valami könyvet ajánlani a meddőségről és kezeléséről amihez könyvesboltban esetleg könyvtárban hozzá lehet jutni és okosabb lehetek tőle ezen a téren?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Jó éjt! Hópihe
Hópihe

Szia Dodo1

Én is most vagyok túl az első inszemen, és én sajnos már most érzem, hogy nem sikerült, pedig még van egy hetem addig amig megjön. Remélem azért együtt fogunk majd babásak lenni.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok lányok!!!

Köszi a sok-sok választ. Azóta fontolóra vettem a dokit. Csakhát nem tudok egyetlen normális nődokit sem itt a városunkban. Akihez eddig jártam, az az évenkénti vizsgálatra jó volt, de a (jövendő) gyerekemet nem bíznám rá. Bár igazából egy orvosban sem bízom. Tudjátok közöttük dolgozom. Pont újszülöttes nővérke vagyok egy fővárosi kórházban és hát látom, mi megy ott. A legtöbb csak a pénzre hajt.
Tudom, most azt gondolhatjátok, akkor miért nem megyek ebbe a kórházba dokihoz? Nem akarom, hogy az én babaprojektemről pusmogjanak a kollégák.
De ne tudjátok meg milyen érzés, egész nap annyi baba között dolgozni. Némelyiket legszívesebben hazahoznám olyan édi. Imádom őket, néha azt kérdezgetem tőlük, nekem mikor lesz ilyenem??? Ugye egyszer lesz...kell,hogy legyen.
Bocsi, hogy kicsit elkalandoztam, de szar nap mint nap szembesülni azzal ,hogy ami másnak sikerült, az nekem nem. Még nem.
De mit sopánkodom. Mit akarok addig, amíg 2-3 havonta menstruálok. Igenis "meggyógyíttatom" magam. (csak még nem tudom kivel!)

Bocs a sok lelkizésért!

Móni
Móni

Küldj E-mailt

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

HópiheKép
A fogigátló az a fogamzásgátló.KépKépKép Így már ismerős? Az IVF előtt szokták adni a Kaáliban, meg a Nyírőben is tudtommal, hogy a petefészkek saját hormontermelését leállítsák.
Könyvet én az Elek Csaba: A fogamzóképesség zavarai-t tudom ajánlani, ez elég szépen összefoglalja a női és férfi eredetű problémákat. Az interneten is megrendelhető. A másik könyv a Várva várt babák. Ennek az íróját sajnos nem tudom, de ezt én is szívesen elolvasnám, ha megvan valakinek. Csak részleteket olvastam belőle, de ez már a konkrét sorsokat mutat be.

MóniKép
Hidd el neked is lesz saját kisbabád. Nagyon szép foglalkozásod van!!! Édesek lehetnek a picurok.
Viszont orvoshoz el kellene menned, mert így egy évben 3-4 esélyed van csak a babára, és még be sem tudod lőni, hogy mikor. A neten nagyon sok orvost ajánlanak, szerintem egy meddőségi kezelésre menj el valahova.

Cat

Cat
Kép
cateye

Halihó!
Úgy látom nem sok aktív ebmer van a hétvégén.
Én nem tudtam aludni, már 5-kor felkeltem. Azóta már minden házimunkát elvégeztem. Csillog villog minden.Kép
A kicsi párom sajna dolgozik ma is és holnap is egész nap. De Valentin napi üdvözletet már kaptam tőle bentről.Kép
Mindenkinek kellemes Valentin napot!

Kriszta
vizkrisz

Évi Kép
rákérdezek Krizsa dokinál ezekre a dolgokra legközelebb, és azonnal informállak. A Kaáliban nagyon rugalmasak és segítőkészek. Én is úgy gondolom, hogy 1,5 hónap a minimum, amíg itthon kellene lenni, de jól megszervezve ennél nem tart tovább.
Az 51%t sokallom. Az az egyre vagy a háromra összesen van? Mert a kumulált sikerarány a kaáliban is 50% körüli, de az elsőre 25%-30%.

Bennem érdekes nem okozott semmi problémát a lombik, nem gondolkozom azon, hogy miért... próbálok előre nézni, és tudom, hogy sikerülnie kell!! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi (és a többiek)!
Én sem úgy gondolok a kezelésekre, hogy ÚRISTEN micsoda tortúra...hanem, hogy de jó VAN REMÉNY!
Kriszta
vizkrisz

OrsiKép
Elore is koszonom, ha megkerdezed nekem ezeket a dolgokat. Meg jol at kell gondolni ezt nekunk, mert ha csak a masfel honapot szamolom amig nincs fizetesunk es a 700 ezret a lombikra az mar tobb, mint amit itt kellene fizetnunk reszletekben.
Ez az 51%-os sikerarany az elso beultetesre vonatkozik es nagyon remelem hogy ebben en is benne lennekKép.
Erdekes modon az inszemnel en sem gondoltam, hogy ez micsoda problema lenne, csak csinaltuk, amit kellett es remenykedtunk. De most ez valahogy mas, mas erzelmeket valtott ki belolem. De neked van igazad, hogy nem foglalkozol ilyen gondolatokkal es csak elore nezel, en is ezt fogom kovetni ezekutanKép.

Vica
vica72

KrisztaKép
Így is kell gondolni rá. A körzetim mondta, hogy 20 évvel ezelőtt nem lett volna esélyem gyerekre, és ez mekkora csodaKép És igaza van. Örülni kell, hogy van remény.

VicaKép
A www.freeweb.hu/medlomb oldalon találsz részleteket a meddőségi központokról. Ha kell, akkor felhívom őket, amelyik szimpi, és megkérdezem a Ti eseteteket. De ha beleolvasol az emberek tortúrájába, már sokkal jobb kedved lesz, mert tényleg ezerszer lehetetlenebb helyzetekből is volt megoldás.

OrsiKép
Ha be tudsz jutni az Indexre a fórumba, akkor kérlek írd meg, hogy a bmc-ben lehet petesejtet adományozni. Ott kérdezte egy lány, de én sajnos 1 órája nem tudok megírni egy hozzászólást.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
megírom. Reggel én feladtam, mert nem ment. Csak most jöttem vissza a géphez.
Köszi az infót.

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKép
Keresgeltem a neten es megtalaltam a konyvet, amit emlitettel:
Bencsik Andrea: Várva Várt Babák
A Libri webaruhazban online megvasarolhatoKép

Vica
vica72

"Jó reggelt kívánok minden kedves netezőnek!
Élő közvetítést láthatnak V. Krisztina kazincbarcikai lakos hőmérőzéséről.Kép
Lássuk csak! Röviden a helyzet: a fiatalasszony most töltötte be a 2. inszemináció utáni 10. napot. És a hőérséklet?... Mindjárt megvan a várva várt végeredmény...:37.4. Hát nem csodálatos tisztelt hölgyeim és uraim?
Megkérdeztük Krisztinát mikorra tervezi a tesztelést."
"Hááááááát nem hinném, hogy csütörtök előtt lenne valami értelme...öööö...addig is marad a hőmérőzés."
"Üzenne-e valamit hasonló cipőben járó sorstársainak?"
"Igen.Csajok! Mosolyogjatok!Kép Az már fél siker.Továbbá köszönöm mindenkinek az eddigi támogatást és persze küldöm a drukkot mindenkinek....meg... VILÁGBÉKE.Kép"
"Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk érzéseit....Kedves nézőink legyenek velünk jövő héten is, ha látni szeretnék a riport folytatását. Reméljük, hogy pozitív fejleményekről adhatunk majd hírt. A viszontlátásra és további kellemes hétvégét!"
vizkrisz

Cat
Tulajdonképpen neked/nektek mi volt a problémátok, hogy azt mondták 20 évvel ezelőtt nem lehetett volna gyereketek?
Kriszta
vizkrisz

KrisztaKép
Nálunk nem ismerik a problémát. Valószínűleg kemény volt a petesejt burkaKépKép

WORLDPEACEKép Nagyon szép a hőd. Ezzel már gyanús vagy. Remélem telitalálat volt az inszemKépKépKép Ne keress tüneteket, és ne tesztelj idő előtt, csak ha kimaradt a mensid.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok LanyokKép

Galuska jelentkezik

VicaKép
Lehet, hogy egy egyszerre lesz majd kisbabankKép, mert mi is lombikozunkKépKép 2 hete derult ki...
A "Varva Vart Babak" -at decemberben mar elolvastam egyszer, de akkor csak a tortenetes reszt, gondolvan a szakmai resze minket sosem erinthet. Hat, azota sort keritettem mar arra is...

CatKép
Meg mindig mosolygosra huzodik a szam, ha ratok gondolokKépKép
Johetnek a jo tanacsok!

Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok lányok Kép
Szép jó napot mindenkinekKép
Megin mérem a hőmet és szépen megy felfele ma már 36,8 volt, most egyenöre nem történik velünk semmi mert márc9én megy a párom vizsgálatra és utána jönn a többiKép

Örülök mindenkinek és nagyon szurkolok akki még elöte állKépKép

Sziasztok és mindenkinek további jóhétvégét KépKép

IldikóKép
ildikó_4

Kriszta Kép
Nagyon szép a hőd Kép Nagyon nagyon drukkolok! gyarapítsd a sikeres inszemesek táborát, hogy jó példával szolgálj! Kép
Szerintem se tesztelj idő előtt, mert csak feleslegesen idegesjted magad. (meg idő után se tesztelj, mert nem jók ezek a tesztek Kép inkább menj vérvételre)

Galuska Kép
mikor indul nálatok a lombik?

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Sajna sokat kell meg ra varni, akkora a sor. Kb.1 ev, ha maradunk ott, ahol a vizsgalatokat vegeztek. Most ugy gondoljuk, maradunk mert sajna nincs hirtelen 2-3000 euronk maganklinikaraKép Addig is tanulok es remenyeim szerint majd munkalkodom is egy jo kis melohelyenKép
TI hogy alltok? Mar javaban babazni fogtok, mikor mi elkezdjuk a lombikotKép

Galuska

KépKép
galuska

Galuska Kép
én 20án kezdem a stimuláló szurikat és március legelső napjaiban várható a punkció és az embriótranszfer. Most hogy írtad beugrott, hogy mondtad már, hogy 1 évet várni kell.
Ne szomorkodj ezen. A lényeg, hogy már sínen vagytok. Kép Jó ötlet a tanulás Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép

Megint nem tudtam sokáig jönni, mert a párocskámnak nagyon nagy szüksége volt rám az elmúlt napokban (persze máskor is), mert ő sportol és nagyon fontos meccsük volt a hétvégén, ami nem sikerült vmi jólKép

Megmértem a hőmet, és a rövid mensi nem baba miatt volt, mert 36.4 volt szájban, és megmértem hüvelyben is, ott 36.9 volt.
De meglepően nyugodt vagyok a témával kapcsolatban, mert rájöttem, hogy nem kell csodálkoznunk, hogy nem akar jönni a bébi, amikor a párom is állandóan tiszta ideg, meg hulla fáradt. Nem akarom stresszelni még a babatémával is, mert az se nekünk, se a babának nem tenne jót.
Végül is a várakozó időszakunkból amit (elvileg) adtam magunknak még van egy hónap. De azt sem bánom, ha kettő lesz belőle, csak símuljanak el a dolgok, a párom legyen túl az igazán fontos és kemény meccsein, és utána kipihenten, nyugodtan neki lehet állni a babagyártásnak. Addig pedig egymást babusgatjuk, hisz mindkettőnkre nagyon ráfér.
Szóval erre az elhatározásra jutottam.
Azért mindíg jövök közétek, és ha bármi van, veletek beszélem meg, mert tudom, hogy itt mindenki megérti a másikat, és ez nagyon jó érzés.
És ahogy Cat írta, nem a párom nyakába zúdítom az összes ezzel kapcsolatos kérdésemet,félelmemet, és ez sokat jelent!
ÖRÜLÖK,HOGY VAGYTOK NEKEM!!!KépKépKép
Akik időközben kismamik lettek, lesznek őket is olvasom a kismamis topikban, mert az annyira melengeti a szívem, és tudom, hogy csak idő kérdése és én is ott leszek!KépKépKép

Na, jó hosszú lettem, bocsi érte!
Puszi mindenkinek!KépKépKép

Zita

Kép
Kép
zituska28

OrsiKép

Azert 1-2 inszemet bevallalunk a varakozas eve alatt csak, hogy ne unatkozzunkKép, meg kivancsisagbol, mert mi azt meg nem probaltukKép
Teli babatok leszKép Karacsonyi ajeszKép

KépKép
galuska

Sziasztok!
Az inszem. péntek du. megvolt, egész este kellemetlen puffadásos érzésem volt. Azóta tu.képpen semmi. Igyekszem minél többet pihenni, gyümölcsöt, zöldséget enni, hátha számít. Most vándorolhat valahol.
A héten már biztosan okosabb leszek.
Egyébként nem volt kellemetlenebb mint egy rákszűrés, csak fekve kellett maradni még egy darabig.
Mindenkinek pussz. A.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

GaluskaKép
Jó ötlet időhúzásnak ez az 1-2 inszem. Hátha töröltetni kell megatokat a lombikos sorbólKépKépKép

AnnaKép
Megy a drukk, hogy Te is gazdagítsd az inszemesek sikertáborát! Vigyázz magadra, nehogy elkapj valami vírust. Ezt a puffadtságérzetet én is éreztem mindig, sőt a lombik után is.

ZitaKép
Nem akarok hiú ábrándokat kelteni benned, de egyszer kétszer kíváncsiságból megmérem a hőmet így babásan is. Ma reggel 36,9 volt. Szerintem a ciklus első felében a te 36,9-ed nagyon magas. Megérne egy tesztet, mert ilyenkor, ha van valami tuti mutatja, ha nincs, akkor megnyugodhatsz te is.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
ennyit a hőgörbékről és a tesztekről Kép Semmi sem biztos csak a hcg vérvétel Kép szerintem Kép

Anna Kép
Drukkolok az inszemhez. Az indexes fórumon sokkal jobb az inszemesek aránya, mint itt nálunk Kép tehát csak az lebegjen a szemed előtt, hogy sikerülni fog Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat!Kép

Te hol méred a hődet?

Pusz, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Hópihe Bencsik Andrea:Várva várt babák a kecskeméti Tesco könyvrészlegén kapható (éppen péntek este vettem meg még 3 db maradt), de gondolom más könyvesboltban is van. Teljes mértékban azt a témát taglalja ami Téged érdekelt, a meddőség kivizsgálása, okai, meddőségi kezelések (inszem, IVF, ICSI, stb.), de a terhességről is részletesen beszél és különböző interjuk találhatók benne Dr. Dévai Istvánnal és lombikbabák szüleivel.
Dr. Anne De Kervasdoué: Nők egészségkönyve c. kiadványban is vannak erről a témáról legalább 50 oldalon keresztül - a kecskeméti könyvtárból kölcsönözhető. Lehet kapni is de közel 5000 ft. Szintén a tescoban láttam.

Cat köszönöm az emailt, válaszoltam arra a címre ahhonnan küldted. Mi holnap elutazunk két hétre, ami jó, mert legalább nem agyalok, hogy mi lesz az inszem eredménye! Ha nem sikerül megszerezni addig a Várva várt babák c. könyvet szívesen segítek. De a globalizmus mindenütt ott van. Szerintem ha a kméti tesco könyvrészlegén van akkor ott lapul minden tesco könyvrészlegén.

Dodo Nálad van már valami biztos hír?

Akkor most üdvözlet és sok siker mindenkinek. Márc. elején jövök újra és remélem sok boldog monológot olvasok majd itt és én is csatlakozhatok majd némi jó hírrel babaügyben. Addigra már nálam is kiderül minden, gondolom. Sok puszi Nektek!!!
angel

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?