A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Rana, nem Lh tesztezek, elég volt :-) Ha jól tudom, 11 nap alatt igényel nagyobb figyelmet a luteális fázis, így viszont rendben vagy :-) meg azért azt tegyük hozzá, hogy csupán a hőből nem lehet tutira megmondani a tüszőrepedés időpontját, így a luteális szakasz hossza is bizonytalan.
Nem hívtak vissza tüszőnézésre :shock: amúgy ennek mi lenne a célja???

SzezsoKép
KépKép
szezso

[quote="rana33"]
írta:
rana33
Puszedli! Írhatnál részletesebben magadról, hogy vagy, hogy bírod a dolgokat, stb. Mert így a frászt hozod rám. :roll:

Tegnap egész nap sírtam, ma meg hol sírok, hol kicsit jobban vagyok. Próbálom elterelni a figyelmem, karácsonyra kitalálni, ki mit szeretne, recepteket keresek,...
Dokit holnap hívom, jó lenne nem fél évet várni a következő beültiig!

Drukkolok természetesen Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi! Annyira sajnálom! Ölelés! :( Kell menned vérvételre és ha igen, mikor?)

Szezsó! Sztem helyettem sem aludt Krisz, mert én is majd'beájulok egész délután. :o

Kisbuta!
Nagyon szívesen! Igyál csak, ha Te szétrepedsz hagyján, a petikék maradjanak épek és szépek! :D
estike66

Rana! Nagyon szép színes lett a görbe :lol: :lol: Teccik!

Puszi!
Nem piszkálni, vagy áltatni akarlak, hisz az ember ált. úgyis érzi, hogy mi van. De, azért az utrót nehogy abbahagyd! És ragaszkodj egy vérvételhez! Annyi mindent hallottam mostanában! :roll:
estike66

Puszedli! Így már jobb egy picit.... Írhatnál gyakrabban (bármiről!), az is eltereli a figyelmedet! :wink:

Szezso, engem a doki visszahívott vagy 3 lombik utáni ciklusban (tök ingyen, bár lehet hogy várt volna valami ellenszolgáltatást?) follikulometriára, azaz középidőkben mindig megnézett, hogy hány tüsző érik és mikor, hogy tudjunk "akciózni" a megfelelő időben. Gondolom a lombik utáni ciklusban azért is hívott vissza, hogy okésak-e a petefészkeim. Megint gondolatolvasó volt egyébként, mert amúgy is elmentem volna emiatt nődokihoz, csak ott fizettem volna ezért 5 rugót. :D

Ja, amúgy most olvasom a fertilityfriend-en, hogy a beágyazódás pé után 7-10 nappal van, de nekem a doki azt mondta, hogy 5-7 nappal... Most akkor hogy van ez?????? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszi: puszi!!!!

Estike: akkor ma korán feküdj le, kismamiknak sokat kell pihenni :-)

Rana: szerencsére engem nem hívott vissza. :-) Amúgy is folliculometriával töltöttem el jó 1 évet, fárasztó volt. :evil: időzített házasélet vagy mi a szösz, plusz az inszemek miatt.

Azt megértem, hogy jó rákukkantani a petefészkekre. Az enyémre majd a fagyis beülti előtt ránéznek. Bár Tapolcán nem fontos a peteérés fagyis ciklusban, csak nyálkahártyát építenek...

Én is hallottam már több infót is a beágyazódásról. Lombiknál a punkció (=peteérés) utáni 6. napra mondták... :roll: már 12. napot is láttam vhol, hogy arra befejeződik.. Fene sem tudja...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Puszedli! :cry:
Nagy ölelést küldök! Nem is tudom mit írjak...

Dezsina!
hajrá E vitamin!

Szezso!
És a mostani piri után mehetsz is a fagyikért, vagy vártok még egy ciklust?

Rana!
Cuki az új cicád!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zsófi, elvileg mehetnénk a következő piri után. Majd meglátjuk :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, naggyon jók!!! Kép Csak az elsőt ismertem!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Én is azt olvastam mostanában mindenhol, hogy pé után 6 nappal kezdődik a beágyi, eltart vagy 3-4 napot, de a 12.dpo-ig befejeződik.
Ezért van írva némely terhességi tesztre, hogy beágyi után 3-4 nappal, ill a ciklus vége előtt 3 nappal már pozitívat mutathat.

Engem sose néztek a lombik utáni ciklusban...pedig nem hülyeség. :roll:

Szezso
Hajrá fagyibébik!!! :D

Estiee, Szezso
Sajnálom ha kevés volt a délutáni alvásom :? , mindjárt folytatom. :D

Puszi
Ez hanyadik lombik volt? (Kéne már egy táblicsku.)
vizkriszisback

Vkrisz: 1. lombik volt. (5 inszem után)

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli:
nagyon együtt érzünk most veled, de tudod a vérvétel ad pontos eredményt.
Egy barátnőm hitvallását küldöm neked, akinek a 3. lombik sikerült és 6 hetesek az ikrei:
"A sikertelenség mindig csak közbülső eredmény a végleges sikerhez vezető úton."
Tudom ez most nem vigasztal téged, de meg kell próbálni így felfogni, ha tényleg nem sikerült.
Ez az idézet mindenkinek szólhat, akinek sikertelen lombikja, vagy inszemje volt. Mert hiszen sajnos vagyunk egy páran.

Rana: örülök, hogy szupin alakul a hőgörbéd :wink: csak így tovább....
A Zséda koncert kafa volt, ő egy csodálatos hangú élő porcelánbaba, ezt állapítottuk meg a 2.sor közepéből.
Kérdezted mikor kell mennem ultrahangra, nem tudom, hát először kezdjük a lombikot el, aztán 5-6. nap környékén lesz szerintem ultrahang.

Kép
brizo

vizkriszisback és estike csak lightosan azzal a melóval.

skrisz eltelik 1-2 nap és olyan erős pozítiv csíkot fogsz pordukálni, hogy csak na :lol: :P

Kép
brizo

Sziasztok,

Puszedli nagyon sajnálom :( :( .

Skrisz teszt?

Bella menstri?

Rana++++++++++

Szeszo mikor lesz az ET?

Kisbuta tüszőnövelő++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok,
ma reggeli teszt csalódást okozott. Alig látszik rajta valami. Ha hirtelen ránézek, azt mondanám negatív, de ha villanyfény alatt megnézem, akkor ott van a halvány csík. Csak olyan halvány, hogy nagyítóval kell keresni. :? Na mindegy! Ha nincs vér, akkor baba van. Továbbra is reménykedek, hogy erősödni fog.

Mindenkinek küldöm a pozitív energiákat, tüszőnövelőket és babaragikat! :lol:

skrisz72

puszi Drága! nagyon-nagyon................. :cry: . Ölellek.Tudom, hogy most nagyon el vagy keseredve, de próbálj meg előre nézni és hogy mondani szoktam, menni, csak menni az úton tovább!Puszillak.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Puszi
Ölelés, ölelés, ölelés!
Őszinte leszek 3 hónapot tuti várnotok kell és valószínűleg még többet is a lista miatt. Viszont ha felhívod a dokit rögtön kérd meg, hogy írjon be a következő időpontra.
Hidd el egyébként az sem jó, ha sietteted az időt. Le kell, hogy üllepedjenek a dolgok benned, mert fejben dől el a dolog nagy része. Azt kell elfogadni, hogy attól, hogy lombik nem nagyobb a sikeressége, mintha természetes úton esnél teherbe, ugyanis onnantól kezdve, hogy a picúrkákat visszateszik a pocidba, ugyanúgy a természet, a tested dönti el mi lesz és annak 30% esélye van függetlenül attól, hogy természetesen úton, vagy a lomikban történt-e megtermékenyítés. Ez nagyon nehéz. Nekem mindig az első két hét a rossz, utána már megy tovább az élet.

Írd meg az emailcímedet priviben és küldök neked karácsonyi recepteket. Ez vonatkozik mindenkire, akit érdekel!

Esti, Lola
+++++++++++

Vkrisz, Krisz
+++++++++++

Baba, Rana
+++++++++++

Jelentem piri még nem jött, viszont most már érzem, hogy készülődik.
Vendég

Szép napot lányok! :D

Mindenkinek mennek drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, legyetek rá nyitottak!

Skrisz! Te tudod, én nem stresszelném magam minden nap teszttel! Nálunk mindig elmondják, hogy nem érdemes tesztet csinálni, csak a vérvétel tuti.
estike66

Jó reggelt!

Puszi: Hogy vagy? Hogy aludtál?

Rana: én is nagyon bírom Simon macskáját :-D nekem is volt cicám, és tényleg ilyen volt :-D

Skrisz: iszonyúan drukkolok!!! Én továbbra is azt vallom, hogy a teszt csak irányadó, vagy néha még az sem :wink: vannak jópáran, akik negatív teszttel mentek lombik után vérvételre, aztán babásak. Pl. egy ikres ismerősöm is így járt.

Csibe: nekem még odébb lesz a fagyis beülti, egyelőre az sincs eldöntve, hogy a következő vagy az azutáni ciklusban megyek-e :-)

Baba: felfázásod ugye múlóban?

Brizo: tetszik az idézet, amit írtál :-)

Zsófi: ma van a nagy nap!!! :-D

Kisbuta: azt hiszem "belőled" le vagyok maradva :oops: mikor lesz UH megint?

Mindenkinek szép napot!!! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Estike, hál istennek nem stresszel, csak picit csalódott vagyok. Ideges egyáltalán nem vagyok. Hiszem, hogy ott lapulnak a kicsik!!

skrisz72

Szezso,
ne aggódj úgy tűnik én is, pedig annyira igyekeztem ki ne hagyjak valakit. Hát sikerült:
Kisbuta és Zsófi lemaradt. Már megint nem bírom követni kivel mi van. Elnézést. :oops:
Vendég

Szép jó reggelt!
:D
Nekem hőm 5.55-kor 37, 1, aztán pisi és alás vissza, most 6,30-kor 37,4. (Ezért fontos, hogy mindig ugyanabban az időben mérjük a hőt! )
Súlymérés szigorúan csak a reggeli dolgok elvégzése után.
A tesztnek még semmi értelme...a múltkor azt olvastam, hogy a hcg felezési ideje 10 óra, azóta meg mindenhol azt, hogy 24-36 óra.A 36 órás szerint még van bennem kb20 hcg ma, a 24-es szerint kb10.

Skrisz
A hülye teszt monnyon le!!!!Továbbra is mennek a drukkok!!! :D
vizkriszisback

A 6.30 az 8.30 :oops:
vizkriszisback

sziasztok!

Skrisz!
nagyon drukkolok! Tudom milyen ez az érzést. borzasztó! küldöm a pozitiv energiákat!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso, Zsófi!
:) remélem most bejön... és apával is szedetek :wink:
dezsina

Skrisz! Helllyes!!!! Légy is bizti magadban! :lol: :lol:

Szezsó! Ki és milyen szempontok szerint dönt a kezdésről?

Bella!
Tudom, legkésőbb tegnapra ígértem. Bocsi. Fogadd ma is örömmel! :lol: :lol:

Dezsi! Én azt hiszem veled kapcsolatban veszítettem el a fonalat.

Krisz! Nem tudom a hőmérőzésnek most van -e értelme? A helyett és helyettem is alakuljál inkább!
estike66

Bella!
Semmi baj, nem lehet mindenkit megjegyezni! :lol: Látod, mégis csak odáér előbb-utóbb! Az előbb volt itt A GLS futára, lehet vele kellett volna pirit küldenem? Kicsit furán nézett volna rám! :lol:

Skrisz!
Szerintem se idegeskedj emiatt, a vérvétel megmondja majd a frankót!!! :wink: Mondjuk én is rendeltem 5 db 10-es tesztet Esthajnaltól, nem tudom kibírom-e majd, hogy ne csináljam meg. :roll: :lol: Drukk!!!!!!!!++++++

Szezso!
De aranyos vagy, hogy gondoltál rám! Kép
Én is így keltem reggel, ez jutott eszembe elsőre! :wink:
Még van időtök eldönteni, hogy mikor mentek.

Puszi!
Kép

Vizkrisz!
Érted is nagyon izgulok! Kép

Estike!
Nemsokára mehetsz megnézni a kis Babykédet!!!! :lol:

Brizo!
Én is nagyon szeretem Zsédát!! :lol: Nemsokára Ti is indultok!!!! :wink:

Kisbuta!
Tüszőnövelő!!!!!!!!!! :wink:

Baba!
Neked meg nyálkahártyavastagító!++++++++++++++++++

Rana!
Babaragacs!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Dezsi! Most látom, hamarosan újabb buli lesz nálatok! :lol: :lol: :lol:
estike66

Jaj, Zsófi! Milyen nagy nap? Mit felejtettem el? :oops: :oops:
estike66

Nem csak feledékeny, hanem figyelmetlen, szétszórt, Ön és közveszélyes is lettem :( :oops:
Ez tünet? :D
estike66

Esti,
Ez tünet. :D
Vendég

Hihi Esti!
Én még nem vagyok babás, de mindent elfelejtek. :oops: Ma kezdem a gonalt. Ez a nagy nap. Szóval mától nőnek a tüszők! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
ennek a csóri kukacnak már elkopik az alsó fele annyit megy, de mégis mindig ugyanott van:))))))))))
hajrá tüszőnövelés!
Vendég

Bella, mióta Katica elhagyott minket :cry: :cry: (remélem nem másik nőkért), nem tudom ki merre…Mellesleg ők is nemsokára mennek a Fülöp dokihoz, ha jól emlékszem :roll:

Esti: mostantól minden furcsaságot ráfoghatsz az állapotodra :lol: szóval ne fogd vissza magad! :lol:
Fagyis beültiről mi döntünk Apával :-) a dottore azt mondta, decemberben már mehetünk is, ha akarunk. Első körben januárt mondtunk inkább, de most nagyon be vagyok sózva :oops:
A mensimtől is függ, hogyan jön meg.

Vkrisz: én ezt a HCG kiürülési időt sosenem tudtam kiszámolni :-D ügyi vagy!

Dezsi: izgi a ciklusod, először pé, aztán meg szülinap :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bella!
Igen, de én szeretem, mert a Kukac nevet azért kaptam a férjemtől, mert én sem bírok nyugodtan elleni, főleg esténként, mikor a tv előtt vagy már az ágyban fekszünk összebújva, mindig izgek-mozgok. :lol:

KépKép
zsófikukac

Szezsó! Lehet szavazni? December :lol: :lol: (Az enyém kettőt ér, mert ketten vagyok!)
Kukac! Akor mától tüszőnövelők!++++++++++++++++++++
estike66

Estike, vagy hárman!! :lol: :lol:

skrisz72

Igen, Katica hiányzik, és naná, hogy nem csak a táblázat miatt!

És Nyulasz! Te is, nagyon!!!! :cry: :cry: :cry:
estike66

Skisz! esetleg négyen? Júúúúúúúúj!
estike66

Sziasztok!

Puszi, sajnálom :cry: :cry: . Tereld csak el a figyelmedet, a karácsony jó erre (is). Talán úgy könnyebb lesz feldolgozni. Aztán jöhet a következő, remélhetőleg minél gyorsabban.

Rana, cica tényleg cuki.

Krisz, nagyon jó hozzáállás. Hidd, hogy ott vannak, és akkor ott is vannak. Drukkolok nagyon!!!

Mindenki másnak is küldöm a drukkokat. +++++++++++++++++

Kép
petne

Krisz! Et utáni hányadik napon vagy? Csíkerősítők mennek, de én TUDOM, hogy ott van valaki a pocidban!!!!

Bella, recepteket kérek, emailcímemet megtalálod az IWIWen.

Szezso, az én cicáim is ilyenek voltak, de csak az okosabbak! :wink:

Zsófi, tüszőnövi neked! +++++++++++++++++

Puszi, neked ismét léleksimi.

Vizkrisz, micsoda számolgató bajnok vagy te (hő, HCG, stb!)!! :shock: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tényleg hol van Katica?

Én valószínűleg januárban fagyizok, a dokibácsi is azt javasolta, na meg most eléggé sűrű így év vége felé.
De Szezso Te csak taposd az utat nekünk! Hajrá! :D

Rana
Ok küldom.
Vendég

Estike!
velem nem igen történik semmi... azért nem tudod, hogy mi van velem 8) De Neked nagyon drukkolok!
és nem soká bulizunk... de jó lenne a szülinapon egy +-at tesztelni :)

Zsófi!
hajrá tüszők :wink:

Szezso!
ezért vitaminozok, hogy még izgibb legyen!!! :D
dezsina

Petné!Én figyelgetem a vonalzódat, de mintha mindíg azt írná, hogy 3 nap múlva orvosi vizsgálat. Hogy is van ez? Hogy van a kicsi lány? Mit mondanak mostanában? Mekkora? Ügyesen befordult? Irjál egy kicsit, ha épp ráérsz, jó?

Bella!
Rendben, akkor januárra is hagyunk drukkokat. :D :D

Dezsi!
Dehogyisnemtörténik! Semmi nem történni csak a gyerekemmel szokott az iskolában. Nem is hagy nyugodni a gondolat, hogy minek is jár oda tul képp? A szülinap is történés. Ajándék? Meglepi vagy kívánságműsor? :lol: :lol:
estike66

Sziasztok!!!

Nem emelek ki név szerint senkit, de annyira jól estek az idézetek, jó tanácsok, léleksimik,
hogy el sem tudom mondani. :oops: :cry: :oops: Köszönöm, hogy vagytok nekem!

Kati nagyon tanul, azért nem jött mostanság.

Mai drukkok: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Estike!
:oops: azt kértem apától, hogy lepjen meg egy gyerekkel :oops: mást nem kérek :)
amúgy most telefonáltam be az intézetbe és megerősítették, hogy januárban kezdek szurizni. Számításaim szerint jan.15-16 lesz a harmadik napi vérvétel. Vagyis februárban kapom meg a blasztóbabáimat!!! :) nagyon örülök :D
Olyan érdekes, hogy ez az egy telefon igy kirántott a gödörből! :roll:
dezsina

[color=brown]Sziasztok!

Már elég rég óta olvasgatom hasznos tanácsaitokat, véleményeteket a "babásodó" témában- nekem is nagyon sokat segítettek. Eddig még csak csöndes olvasgató voltam, de most szeretném a véleményeteket kikérni.

Kinek mi a tapasztalata, lombik után elő szokott fordulni hőhullám, arckipirulás és arcégés, mintha lázas lennék (ET+3 napon vagyok még csak)? A hőm nem sok, 37,4. Nálunk ez a második lombik volt, az elsőnél semmi ilyet nem tapasztaltam.

Arra gondoltam, hogy az Utrotól lehet, de ez azért már túlzás! (náthás sem vagyok). Mit gondoltok?

Előre köszönöm!
[/color]
mamaleszek

Szia Mamaleszek!
Én most az ET+10. napon vagyok, és semmit sem érzek. Utrotól nem hiszem, hogy ilyen tünetek lennének. Az csak álmosít. Hány napos babákat kaptál vissza?

Rana, egyben már a te kérdésedre is válaszoltam. :wink:

skrisz72

Mamaleszek,
Ezt így nem nagyon lehet megmondani, mert mindenkinek másként reagálja le a teste.
Hőemelkedés lehet attól is, hogy megszúrkálták a petefészkedet, ezáltal megbolygatták a testedet. Utrónál ír ilyen mellékhatást?

De esetlegesen lehet beágyazódási tünet, de ezt konkrétan senki nem fogja tudni itt sajna megmondani. Jó is lenne, ha tudnánk a fix receptet a lombikra!

Szorítok neked nagyon.
Vendég

Mamaleszek
Még hogy az a hő nem sok.Miért?Mennyi kéne??? :D Nem tom hánykor mérted, de ez tök magas.Mondjuk hozzáteszem, hogy az utro felviszi a hőt. (Kivéve Ranának nem mindig. :shock: bocs)
Lehet a hcg mellékhatása ha kaptál, az utro, a beágyazódás...mindenesetre semmi vész, ez természetes. :) Pihengess!!!

Számokról:
61-62 kilót mértem reggel, tehát nem híztam max egy kilót....de a hasam miatt úgy nézek ki mintha 65 kiló lennék. :shock: :lol:
Hőt csak vki miatt mértem ma, tudom, hogy semmi értelme most. :?
Tesztet megcsináltam nemrég, ha már van 10 db :lol: (még a reggeli pisiből amit jól félretettem).Hát persze, hogy pozitív, "VÉGÜLIS" most épp terhes vagyok. :lol: :lol: :lol: Viccet félretéve, ez még a hcg szuri, majd ehhez viszonyítunk.

Az 1. vagy 2. lombiknál a 25-ös tesztem még 10 perc után mutatott vmi ultrahalvány csíkot a vv napján is...5 volt a hcg-m akkor.Szóval még akkor is volt bennem hcg a szuriból vagy biokémiai volt.
Mivel a mostani teszt elég egyértelműen pozitív lett 1 perc múlva...persze jóval halványabb a csík mint a kontroll, ez még tuti a szuri, ennyi idő alatt nem kezdek el saját hcg-t termelni. De remélem a szervezetem sikerül becsapni ezzel az álterhességgel és nem fog tiltakozni a babók ellen. 8) :lol:

Skrisz
Drukkok mennek !!!!!
:D
Zsófi
Hajrá tüszőcskék!!!!!!!!!! :D
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?