Sziasztok!
Nagyon belendült a topik, olyan nagyon jó ez!
Cukipofa, amikor az anyukáról, meg a beteg kisbabájáról írtál, hogy ugye csak akkor veszi sok ember elő a hitét, ha baj van...totál igaz és ez szörnyű sztem, mert totál őszintétlen.
Én be kell valljam rengeteget perlekedem Istennel, de SOHA nem néztem le senkit, aki nem hitt. Sztem kifejezetten gusztustalan dolog. Szívesen elbeszélgetek velük, de csak ha igénylik és csak addig a pontig.
(Amúgy nálunk is sok-sok családi tragédia volt, 2 évesen halt meg anyum, aztán nagyim, majd 2 éve nagynéném, ugyanabban a betegségben. Rák és a leglassabb, legfájdalmasabb fajtában.
Anyura nem emlészem, de most, hogy nagynénémmel végigéltem, iszonyú volt belegondolni apum akkori heyzetébe. Ilyenkor én is mélyen megingok a Föntiekben...de valahogy elintéződik bennem a dolog)
De a lényeg tényleg a szeretet, és hogy hogyan élünk!
Tünde, nálunk is két kersztnév van, mert ősmagyar párti vagyok első névként, de ugye kell egy keresztnév is.
Kriszta, köszi a tanácsot, nekem a fejés egyenlőre nem nagyon jött be, bár a kórházban kellett és amiatt nem is ment el a tejcim. De most napok óta két ciciből szopizik és van hogy másfél-2 óránként, szóval megcsppantam, pedig mindent cart eszem, iszom. Tea, sör, bogyesz....még görögszénamagot is eszem, baromi gusztustalan, keserű és úgy néz ki mint az egérkaki.

oszt semmi haszna, de azért köszi a tanácsot!
Copper, tesód????izgííííííí
MInden újnak üdv, a kórházi listáról van a Kútvölygiben egy formanyomtatvány, ami teljeskörű és nagyon szuper. Sajna én már elkavartam, pedig délután próbáltam megkeresni.
Lidocain: Csak nagyon nagy dózissal nem lehet szoptatni. Képzeljétek, én viszont ma tudtam meg, hogy ha a babóval bennmarad az ember röntgenen, akkor 24 órát tilos szoptatni. Jó, hogy a HEim Pálban ezt közölték, amikor besugaraztak Levivel....