Pöttöm, köszi a választ! Hát én nem fogom azt mondani Noelra, hogy dagi, mert Zsombi is 7 kg három hónaposan
Juj, tényleg, ma lett három hónapos a kis drágám
Veronika, sajnálom, hogy nem találkoztunk

én értem oda leghamarabb a Tranzitba, de kb. 1 óra körül, a többiek még vagy egy félórával később érkeztek, már én is aggódtam, hogy a fiaimmal hármasban fogjuk megtartani a babatalit

De aztán befutottak a többiek is, jól bekajáltunk és nagyot dumcsiztunk. Mi kb. fél négykor jöttünk el onnan.
Baba-mama jóga: Csandi szervezte, az Astoria mellett voltunk egy jógastúdióban, nagyon kedves csaj, szintén Andi

tartotta. Jövő héten csatlakozz ha el tudsz jönni.
Nagyon sajnálom azokat, akiknek a szüleik nem élvezik a nagymamaságot, nagypapaságot. Biztosan nagyon rossz érzés lehet, hogy nem babusgatják szeretgetik azokat a csöppségeket, akik nektek a legfontosabbak. Bár érteni nem értem, hogy lehet ez?? Nálunk szerencsére minden nagyszülő, meg a dédi is imádja a fiainkat, csak sajnos messze laknak, ritkán találkoznak. Most is készülődök, megyünk anyosomékhoz, csak ez a pakolás ne lenne!
Mecsi, nekem is nagyon tetszenek a képeid. Én nem vagyok valami ötletes fényképezés terén és sajnos a gépünk sem a legjobb. Vagyis annak kellene lennie, mert egy komolyabb, na jó nem profi gép, de nem jók az automata beállításai belső térben, én meg sajnos nem értek ahhoz, hogyan kellene beállítani

Értesz a fényképezőgépekhez úgy általában? Vennék egy újat, abban kérnék tanácsot ha igen.
Zsófi, Beni nagyon ügyes! Libero: én is úgy tudtam, hogy nyuszit kell gyűjteni, én gyűjtöttem is néhányat csak sose küldtem be

Most meg én is azt találtam a honlapon, hogy vonalkódot kell beküldeni

azt persze nem tettem félre sosem. De pontosan én sem tudom.
Zsófi, áruld el ki volt a vendégetek légyszi!
Jázmin, akartam már mondani, hogy Cintus vonalzójával szerintem valami nem stimmel. Mindig 3 éves?

Nagyon aranyosak a csajok.