A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Kicsit sok volt, elnézést, de nem bírtam kihagyni. :D

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Vasalás kivégezve, most nekiálltam rendet tenni a Gardróbban (kissé elhanyagoltuk az elmúlt 3 és fél hónapban :) )

Köszönjük a dicséreteket, továbbítottuk az illetékesnek is! Katica, csak ajánlani tudom nektek is az úszást! A videókat a férjem teszi fel, nekem az már kínai, Picasa program kell hozzá az biztos, és azon keresztül valahogyan, de csak a telefonosokat tudjuk, mert amik a fényképezővel készülnek, az már túl nagy ide, nem lehet feltenni.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Pistike kontra Tapsi-hapsi, nagyon édes sorozat! Ha legközelebb Bonyhádon leszünk összefuthatnánk, ez kb. 3 hét múlva...Jó lenne látni benneteket élőben is!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Köszi :) részünkről okés, tényleg jó lenne találkozni. :)

k.a.t.i.c.a

SZép napot mindenkinek!

Először is Zsófi nem ér sértődősködni! Én pl irigykedem hogy ennyit a gép előtt tudsz ülni, engem Áron nem nagyon hagy ,meg hát a múlthézt kész mászkálás volt a párommal nem is volt időm így most kb. a 295laptól olvashatok vissza. Jó meló lesz . KÖzben megnyitottam egy másik lapban az olvasni valót így egyből tudok irni is rá. Ezért talán csak a fontosabb dolgokra fogok reagálni, ami már nem téma azt inkább hanyagolom.
Szóval Zsófi nem elmenni és dünnyögni magadba hanem továbbra is tessék irkálni!!!

Egy két helyzetjelentés előtte
ha kaptok ELMŰ számlát és nem szoktátok diktálni az óraállást jól kérdezzetek utána ha nagy összegű számlát kaptok, mert nekünk kiküldtek egy 64ezres számlát. Fel is hívtam őket miután kiderült hogy ez az összeg nem annyi csak kb 36ezer mert hogy a gép rosszul számolt. De miért nem az évvégi összesítővel küldték ki kérdem én? Mert a gép egy idő után ha nem diktálják az óraállást a becsült számlákat sztornozza és kihoz egy összeget. Persze közbe minden hónapba 4-5ezer ft-os csekket fizettünk. Elnézést kértek a nagy összegű számláért és most részletbe kifizethetem. Szóval jó nagy átvágások mennek itt vigyázzatok! Most már tuti nem fogom elfelejteni én sem bediktálni az adatokat!!!

Másik keresztelő: ha emlékeztek írtam hogy én nem vagyok megkeresztelve férjem igen, keresztszülők nem azonos vallásuak stb...... na ennek az lett a vége hogy református keresztelőnk lesz jövőhét vasárnap 10kor! Nekem nem kell megkeresztelkednem és nem gond az ellenkező vallás sem. Itt minden pikpak megy. a katolikusoknál meg órákra kellett volna járnom ,engem is keresztelni kellett volna stb......... olyan kis cuki ruhát vettünk de pont jó Áronra úhogy most azon drukkolok hogy ne nőjje ki plusz fehér bundazsákot vadászok mert k. hideg lett és szét fog fagyni egy takaróba szegénykém. :cry: utánna meg lesz fincsi ebéd egy étterembe szűk családi körben.

Lelkileg viszont apám tacsra tett , teljesen összetört a viselkedésével hosszú téma de röviden a fejemhez vágta hogy azért nem jár át hozzánk (megjegyzem Áron születése óta csak 2x volt nálunk) mert hogy ő még nem nőtt fel a nagypapasághoz és őt ne hivjuk nagypapának , meg mit kezdjen ő egy ilyen picivel. Kész vagyok teljesen!!! Párom szülei 250km-ről járnak fel 2-3hetente hogy lássák a picit apá 10percre lakik tőlünk és b.szik átjönni segiteni nekem.Nagyon fáj és nagyon bánt ez a dolog mert nekem már csak ő maradt a családomból, de úgy látszik már ő sincs nekem.

Csandikám a bogyód nagyon helyre rakta a cicimet a fagyasztónkba is szépen gyűlik a tejcsi. Nagyon bevállt ez a more milk kapszula!!! Azóta vettem még egy dobozzal. Köszönöm szépen!

na olvasó módba teszem magam aztán érkezik a kövi levékém!!
Zsófikám olvaslak nagyon téged is hátha tudok segiteni valamiben.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Most kaptam egy barátnőmtől az alábbi doksit. :)
(Néha "kicsit csúnyácska" szavak is szerepelnek benne, Ő is úgy kapta, bocsi érte, de akárki is írta, tudott valamit!!)

1227181949.3238.doc

k.a.t.i.c.a

Viszont egy gyors kérdés : úgy tudom a liberónak van pontgyüjtő akciója tud erről valaki valamit hogy működik???

te jó ég a 293oldalnál vagyok lemaradva ááááááááááááááá

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, vigasztaljon a tudat, hogy van egy gyönyörű saját kis családod!! :)

k.a.t.i.c.a

A libero-nak jelenleg ez az akciója van:

http://www.libero.hu/Pages/General/Arti ... x?id=43167

k.a.t.i.c.a

Könnyesre röhögtem magam Katica, rendesen folyt végig az arcomon :D

Köszi :)

<
sziszka78
Tolna

Örülök, hogy tetszett, én is így reagáltam. :) Nagyon igazak, nyilván egy többgyermekes anyuka írhatta. :D

k.a.t.i.c.a

Katica! Ennek minden egyes szava igaz!!!! Én csak magamban nevettem, nehogy Domit felébresszem, de nagyon jó!!!! :lol: :lol: :lol:

[/b]Mecsi![/b] Hú múltkor kérdezte valaki (bocsi már nem tudom ki), hogy mire jók a libero figurák, akkor elfelejtettem válaszolni. Ha belépsz a libero klubba (www.libero.hu oldalon), akkor küldenek leveleket, pelusmintákat, és ha összegyűjtöd a libero figurákat a pelenka csomagolásáról, beküldöd, akkor kapsz ajándékokat.

Sziszka! Akkor jössz vasalni? :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Anna nekem nagyon tetszik a honlap amit csináltál jó tudni hova érdemes sétálni menni , mert mi pont akartunk menni normafához de nem tudtuk van e bakocsival járható út. Ügyesek vagytok!

yuyu sziszka hogy megy a babaúszás ? jól látom hogy ti jártok?

jaj már én is úgy mennék! Jövőhéten kapja Áron a 3hónapos oltást+ pneumococus aztán rá is kérdezek mehetünk e.

játék: Nálunk Áron van hogy egy órán keresztül is elvan de inkább fél óra a tuti. lerakom a nagyszobába a lenyitható kanapéra körberakom a játékaival és dumál ezerrel néha azért ösztönözni kell mivel játszon de jól elvan. a vaterán sikerült pár játékot megnyernem és imádja őket. Nálunk a köveztkező szavak hangzanak el játék közben. egü, abbu, gu, heő és mint a kimotor bürrög a szájával. Ja meg imádja nézni az üres plafont de azthiszem ezr már irtam.

Kép Kép
Kép

picassa albumot hogy tudok csinálni????? én is akarok kollázst készíteni

rizsi nálunk is még altatás van. fürdés előtt 7kor adok neki a lefejtből 40ml. 8kor fürcsi utánna kajcsi és 22.30kor ráetetés és utánna szunya.Persze az utolsó szopizás fekve történik és úgy alszik be, amikor felveszem álmába büfizik. szóval a ráetetés hatásos hogy átalussza most már az éjszakát!
barátnőmnek a suttogós altatás bejött és magától elalszik már a babája.

na most kis szünet töki éhenkórászkodik folyt köv

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

először is köszi, hogy írtatok!

szeretném azért leszögezni, hogy nem sértődtem be, de tényleg, csak leírtam, hogy mi nem esett jól. de mindegy. kialudtam magam, fogjuk rá...

csak gyors leszek, mert a gyerek ébredezik!

klasszak a fotók, Málnus úszósa, Ildi a kisfiad is a napszemügében, no meg Áron, Pistike és még sorolhatnám! gyorsban még megnézem Miksát is, mert odáig még nem jutottam, de az eddigi elmondások szerint, ő is, a többi augusztusi babóhoz hasonlóan, nagyon szép baba! ;)

(Sziszka, szerintem a szerkesztés tök jó dolog, de csak nem régóta van... szóval nyugodj meg, nem te voltál a vaksi! :))

ma vendégeink is voltak, így ezért sem jöttem hamarabb... feldobok egy fotót, találjátok ki, hogy ki volt nálunk ma vendégségben!

nem is tudom, hogy mit szerettem volna, mivel olyan gyorsan olvastam, hogy gyorsan még írni is tudjak, szóval újraolvasom mindjárt a fórumot, persze csak, ha a Beni nem kel fel, és akkor még hamarosan jövök. addig is sziasztok!

talisok, képek dobjatok!!!!

és akkor a mi kis vendégünk:

Kép

sophie27

ja, igen! Liberonál úgy tudom, hogy a vonalkódokat kell beküldeni, regelni hozzá a www.liberoklub.hu oldalon tudtok, és minden csomag pelusnak az alján lévő vonalkódját kell beküldeni, sajnos postán, és annak van egy pontértéke, és ezt lehet gyűjtögetni, majd ajándékra beválltani.

de ezt a libero babás dolgot még nem hallottam. valaki bővebb infót tud adni róla?

köszi!

sophie27

Rizsi, köszi a felülős infót. figyelni fogok, bár nem is kell sokszor felhúzni, vagyis segíteni neki, mert simán fél ülésből felül az ölemben... szóval a kockahasra gyúr a Lelkem!

Mecsi, az ELMŰ-s infó nagyon hasznos, köszi! sajnos az ilyen cégektől, még, ha kiderül, hogy neked is van igazad, ha egyszer esetleg levonták már az összeget, akkor olyan keserves visszaszerezni! mi mondjuk diktálunk, de azért itt is vannak érdekes dolgok, főleg a gázműveknél, ráadásul mi átutalással fizetünk, így lazán levonják, ami nem jogos azt is, aztán reklamálgassak én... :(

apukáddal kapcsolatban pedig! sajnálom, hogy így alakut a dolog, reméljük, hogy hamar rájön, hogy egy szem unokája (eddig), és nem éri meg az időt ilyen butaságokra pazarolni!

sajnos mi a férjem apjával vagyunk hasonló szituban, bár itt egy komoly betegség áll a háttérben, szóval ő már nem nagyon jön, elvárja, hogy én rohangáljak a gyerekkel a hónom alatt, még mióta megszületett egyszer sem fogta, mondván, hogy ő beteg, és nincs ereje, de nagyon fontos neki az unoka, hát csak látnám! szóval én most berágtam picit, mert tényleg mindig mi rohangálunk, ő pedig meg sem moccan! ne olyanra gondoljatok, hogy nem tud járni, szóval nem ilyen betegség, egyszerűen csak lusta, és el van foglalva inkább önmagával! :(

Vera, nagyon szép mind a két kisfiad! gratula hozzájuk! Miksa hány centivel született amúgy? nagyon hosszú baba! ill. egy kérdés! a 3 hós fotók hol készültek? műteremben???

mi is megyünk dec. 13-án fotózásra! ;) már alig várom! kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki a gyerkőcből! és ezt tervezzük a nagyszülőknek karácsonyi ajándék gyanánt, mármint, hogy szép fotókat kapnak a kisunokájukról! ;)

ha valakit érdekel www.jatsszvelem.hu es itt lehet regisztrálni fotózásra, talán még van decemberre hely!? 2500 Ft, és CD-n adják oda a képeket, bár ha van a családban profi (pl.: Mecsi ;)), akkor nem is fontos, de nálunk nincs, így szerettem volna egy profi fotós által készített képet is karácsonyra!

na, nem húzom tovább. most megyek! majd még jövök!

sophie27

Sziasztok! Bocsi, de mostanában cska olvasni volt időm, vagy azt se...

Tegnap délelőtt csípőszűrésen voltunk, szerencsére minden rendben Enikővel. Utána elaludt a babakocsiban, 11 től délután 2-ig, úgyhogy jól kisétáltam magam, mire felébredt. Akkor felmentünk az egyik dédihez, 5 után jöttünk haza, akkor meg már megjött Apa is a melóból...

Zsófi, örülök hogy ilyen hamar visszajöttél :wink: Kár lett volna, ha nélkülöznünk kell Téged...

yuyu79

Szépek a képeitek!!

Én is gratulálok Miksa babához, nagyon helyes baba ő is :-D

Sziszka, jók az uszis képek... Én mennék szívesen, Enikő még nem nyilatkozott ;-) Apát viszont nem tudom meggyőzni sajnos. Ő azzal érvel, hogy miért jó az a gyereknek, ha a víz alá nyomkodjuk, illetve fél hogy elkap valamit, mert ő pl sokat volt kötőhártyás kiskorában... Kérem a tippeket, hogyan beszéljem rá... Csak persze ha megyünk, és tényleg elkap valamit Eni, akkor meg én leszek a hibás :evil:

Ezt a Liberós vonalkódgyűjtés jó lett volna előbb tudni, mert már jópár libero csomagolást kidobtam, és most csak 1 van itthon... Amúgy a dm-es Alana pelust próbálta valaki? Én tegnap vettem egy csomaggal, mert hát környezetbarát, meg sokan dícsérik, nem is rossz végülis, csak nem gumis a dereka, se hátul, se oldalt, a tépőzárnál, úgyhogy kicsit szkeptikus vagyok, mi lesz egy nagyobb kakilásnál ;-)

yuyu79

Sziszka, ha nem megyünk úszni, akkor viszont egyszer meglátogathanátok minket, amikor itt jártok Pakson... mondjuk uszi után, vagy előtte akár...

yuyu79

Zsófi,
Örülök én is, hogy visszatértél hozzánk! :D
Köszi a fotózás infót, már mi is bejelentkeztünk 13-ára! Ti hány órára mentek??

Mecsi,
Nagyon sajnálom, hogy apukád igy gondolja. Pedig nagypapának/mamának lenni nem olyan nehéz dolog sztem, elvégre mást sem kell tenni, mint unokázni és amikor sír a gyerek, vissza lehet adni a mamának, aki majd elintézi amit el kell. Tehát nem értem, hogy miért jelent problémát a nagypapaság....max annyi, hogy múlik az idő, és lehet, hogy azt nem birja feldolgozni..??? Mindenesetre próbálj ne szomorkodni, majd belejön :wink:

Sziszka,
Nagyon jók az úszis képek! Nekem is megjött a kedvem hozzá! :)

Katica,
Nagyon jó az a doc!! :D

Nagyon jók a fotók mindenkiről! A babók nagyon érdeklődik most már minden iránt, annyira édesek!! Majd feltöltök és teszek fel én is képeket később. Most már nagyon szépen kezdi kitolni magát! :)

Kép
Kép
dia123

Dia, 11-re, gondoltam, hogy a délelőtt nyugisabb, akkor talán jobb képek készülhetnek! :)

Julcsi, klassz, hogy nincs gond Eni csípőjével! Amúgy a Liberos dologhoz mindenképpen regisztrálni kell magad, csak utána tudsz vonalkódot beküldeni, szóval még most sem késő szerintem!

sophie27

Csajok köszi a jó programot és a társaságot! Csandival, Nikivel és Colimbine-Ágival voltunk ma baba-mama jógázni és utána a Tranzitban. Közben elugrottam Zétiért is az oviba, úgyhogy a kávézóban már ő is velünk tartott :) Képek nem készültek, ne is kérjetek, de nagyon jól éreztük magunkat!

Katica, pont ilyen színű is a mi hintánk, most is abban lazul Zsombi, ezért tudok írni. Nagyon jó a nyuszis sorozat!

Mecsi, sajnálom, hogy apud nem tud megbírkózni a nagypapasággal.

Zsófi, a fotós ötlet nagyon jó, majd megnézem én is a linket.
Vendég

Barbi, sajnos én nem tudok németül, így a beollózott cikket nem értettem, de amit utána leírtál, azzal egyetértek. én sem szeretném agyontaníttatni a gyerekemet, főleg nem azért, mert nem hiszem, hogy boldog lehet maximálisan, ha folyamatosan ilyen-olyan elvárásoknak tesszük ki!

sophie27

Zsófi, mivel más nem találgat, én találgathatok, ki volt ma Nálatok??? :lol:
Ja, meg tudod adni a teszveszes csaj elérhetőségét?? Nagyon köszi.

Csenge, örülök, hogy jól sikerült a talitok.

Fotózás szuper ötlet.

Mecsi, én nem is tudom mit csinálnék, ha apám ezt művelné. Szóval én tutter leülnék vele először szelyden elmagyarázni, hogy nem fog már fiatalodni és nem lesz elég fal a lakásában, amibe verheti a fejét, ha a kamasz unokája cseszik majd rá, ugyanúgy, mint most ő....
Szóval persze nem akarom megbántani, félre ne értsd, meg Téged sem, de ez nagyon furi....

Na ennyi időt kaptam.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi! Örülök, hogy megnyugodtál :wink: A liberonak a csomag tetején lévő figurákat kell gyűjteni, azzal lehet ajándékokat kapni. De ha jól emlékszem én még a várandós csomagban lévő kuponnal léptem be a libero klubba, nektek nem volt? Talán a várandós könyvben volt ez a belépési kupon (ami a várandós kismama csomagban van, nem a védőnő féle).

Szekszárd környékieknek is lesz fotózási lehetőség! A Jantner szokott minden évben karácsony előtt fényképeket csinálni, ingyenes a fényképezés, néhány képet is ad ingyen, és utána lehet választani belőle, aki szeretne, de nem kötelező. Tök jó képeket szokott csinálni, mi minden évben voltunk, mióta gyerkők vannak. Bronz- ezüst- és aranyvasárnap délelőtt szokott lenni, tuti idén is lesz. Sorszámot adnak, az alapján lehet menni.

dadomi

Jaj, Mecsi, neked is akartam írni. Teljesen átérzem a helyzeted, nekem anyám nem jön felénk, augusztus 4-én volt nálunk legutóbb fél órát az unokája névnapján. Azóta felénk se néz... Még a telefont sem emeli fel, hogy érdeklődjön felőlünk. Én hívtam sokszor, de meguntam, hogy egyoldalú a dolog. A legdurvább az volt, hogy egyszer találkoztunk a buszmegállóban (kb. 3 hete), és mondtam neki, hogy Domit bent akarták fogni pont aznap a kórházban, és azóta sem hívott fel, hogy mi van az unokájával. Na ez elég volt arra, hogy én se hívjam. Meg még mesélhetnék róla, de azt hiszem pár oldalt betöltenék vele... :evil: Azért drukkolok, hogy jobb belátásra térjen a nagypapa :wink:

dadomi

Sziasztok csajok!

Köszönjük szépen a dícséreteket, legalább ti nem mondjátok ránk, h dagik vagyunk :wink: :lol:
Sziszka, valahogy nekem is az az érzésem, h "felnőttesebb" a koránál, nagyon cuki vagy. :wink:
És Málnus babauszis története is cuki.

Miksa baba is aranyos, meg a két Csepel szigeti talis huligán is cukorka!

Ma voltunk UH-n, mindent rendben találtak, Nono úgy viselkedett mint egy kisangyal, bezzeg előtte volt műsor a munkahelyemen :lol:

Szülőkkel kapcsiban én is beállok a sorba, nekem anyám iszonyat durva, nem részletezem én sem, de egyszer látta az unokáját, amikor bent voltunk a kórházban, de csak azért mert abban az utcában lakik, ahol szültem :evil:
3 hónapja semmi hír róla, csak a bankon keresztül "üzengetünk" egymásnak...
és akkor kérem, ezek a mai fiatalok, ahogy elődeink szokták mondani...

Remélem tranzitos tali szupi volt csajok!!!

Jövő héten is ott lesztek?

pöttömpanni

Sziasztok!
Zsófi!A kérdezett képek a Brendonban készültek,nagyon jól bírta.Miksa 52 centivel született most 57 cm
A találkozó nem 12től volt Tranzitban a Kosztolányin?Én ott ültem kb 50 percet, biztos valamit félreértettem.De legalább megebédeltem Miksa pedig jót aludt.
Veronika
l.veronika

Veronika, mennyibe került a fotózás?Mindig van ilyen lehetőség minden Brendonban?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

egy percre ugrottam be Andival bandáztunk délután , így az olvasgatás ugrott.
Meg hétfőig megint csak ugrott a netezés mert leutazunk holnap anyósékhoz majd hétfőn jövünk.

Sajnálom ha fájó pillanatokat hoztam párotoknak pl dadomi vagy pöttöm .....akivel egy cipőben járunk. Az apám már nem fog megváltozni , ő örök fiatalnak hiszi magát, pedig már 60éves és nem tudja feldolgozni, hogy felette is megy az idő..... csak ne legyen túl késő mire rájön. Borzasztó és elfogadhatatlan sztem ahogy szüleink így viselkednek. Én biztos nem leszek ilyen! csak ebbe én fogok teljesen belerokkani, mert gyerekként tök apás voltam. Nagypapának meg befuccsolt! :cry: :cry:

Zsófi én nagyon szívesen csinálok neked Beniről képeket, vagy bárkiről,csak egyszer gyere el hozzánk mert én nem vagyok olyan merész mint te hogy gyalog elinduljak. És köszi a dicséretet! Persze nekem se sikerül mindig elkapni a jó pillanatokat.
de már megint sikerült egy jót csinálnom és ahogy kész lett el is fordult a drágám
Kép

Bocsánat hogy már megint mutogatjuk magunkat de nekem jól esik megosztani veletek a képeinket. :oops:

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok vigyázzatok a törpökre, apukákat is megpuszilgatni!
Nikianyunak és mindenkinek:
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Pöttöm, köszi! ;)

Vera, de elvileg, és már be is jelentkeztek a csajok, hogy jó volt, vagyis Csenge... lehet, hogy nem értek oda 12re!?

köszi a fotós infót!

Ildi, ez furi. én klubtag vagyok a liberonál, ma is kaptam minta pelust, és ott is a vonalkódot írják, nem a babákat... lehet, hogy akkor ez egy másfajta dolog. na mindegy, ha valaki tud többet, vagy pontosat, hogy hova kell küldeni, mit lehet érte kapni, stb., akkor ossza már meg velem is! köszi!

Aproo, igen, találgathatsz! :D szerintem nagyon nehéz dolgod lesz!

ja, és engedjétek meg, hogy megosszam veletek a legújabb hobbink képekbe foglalását:

Kép Kép [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.6756.jpg[/img] Kép

mára búcsúzom, sziasztok! jó éjt mindenkinek!

sophie27

Pöttöm!

Éljen, éljen!

Köszi a dícséretet, szuper is volt, úgy fogták egymás kezét, cukkancs lurkók!Képek majd a picassáinkba felkerülnek, ha kapunk levegőt a gézengúzoktól.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Gratula Beni babának a mutatványhoz :-D Mi még nem tudunk ilyet, de próbálkozunk legalább ;-)

yuyu79

Én a neten néztem a libero klubbot, ott is a vonalkódot írták, de azt nem találtam meg, hogy melyik vonalkód hány pont... Viszont fent vannak az ajándékok, amikre be lehet váltani... Kiskönyv, előke, pelenkázóalátét, ilyesmi... meg takaró is van pl...

yuyu79

Zsófi!Beni baba nagyon ügyes.

Aprooka!
A Váci úti Brendonban vana műterem,kb 2 hétre előre lehet időpontot kapni.Lehet több háttér és csomag közül választani.Mi mini csomagot választottunk 2 gyerekre/kb 40 fotó/Kaptunk cd t,5 db nyomtatott fotót+csináltattunk képeslapot is.Így fizettünk 12 e forintot.Ha érdekel esetleg ezen a számon tudsz érdeklődni 06/70-371-50-96
Veronika
l.veronika

húúúú Vera! nagyon sajnálom, hogy nem értünk oda időben és várnod kellett , de mivel semki sem jelezte, hogy jönne, nem istudtuk, hogy baj lehet ha 12-re hirdetem...első babamamajógaóránk volt és nem is végeztünk délre szóval eleve késésben voltunk ...mégegyszer nagyon sajnálom, és ha nem ment el végleg a kedved akkor legközelebb nagyon várunk !!
Vendég

Andi ! Hol voltatok baba mama jógán és milyen volt? Én is szivesen csatlakoznék.Látom te is 12.kerületben laksz,merre?
Veronika
l.veronika

Sziasztok lányok!

Még egyszer köszi a babás olvasnivalót, potyogtam a könnyeim a röhögéstöl, pedig edzett vagyok, de ez akkor is nagyon találó! Szórul szóra igaz, nagyon édes!

Zsófi!

Örülök, hogy kialudtad a morcit. Nagyon ugyes a kiskrapek a fordulással! Hiperszuper! Ez már a vége a nyugalomnak elöszele... :)

Eni éjjel már nem volt lázas, de este még hányt egyet, így ma itthon is maradt. Reggel mentem a dolgom után, nem hívtam fel az iskolát, mert arról volt szó, hogy egy nap hiányzás miatt ne telefonálgasson az ember. Hát telefonált az isokla... Big Brother watching you.

Vettem ma nadrágba gummit, így a gyengélkedö pizsamanadrágokat is meg tudom javítani. Egy már elkészült, kettö még hátra van. Lassan haladok így kézzel varrva, de meglesz.

A gyerekekkel papírból 3 királyt csináltunk. Én megrajzoltam, ök kivágták, aztán én összeragasztottam. Csinálok majd képeket a müveinkröl. Amúgy meg jót játszottunk és gyakoroltam Enivel. Néha macerás két szemmel (esetünkben csak eggyel) 4felé figyelni és 2 füllel dupla sztereoban hallgatni, de a babiloni nyelvzavarból is ki lehet a lényeget silabizálni. :)

Holnap reggel kapja Dönci a 3. oltását. Kedden azért megyünk szemészhez, mert születése óta nem nyílt ki a könnycsatornája és ha nem teszek bele neki szemcseppet, begennyesedik és összeragad se perc alatt. :(
Az meg ugye nem állapot. Sajnos nem alakult ki magától, mint anno Regönél.

A nagyszülös témát el se kezdjük, mert felforr töle a maradék agyvizem. Az én anyósomék kb. 10 percre laknak tölünk autóval, de nem érdeklödnek az unokáik iránt. A srácokat nem is ismerik és nem is akarják megismerni. Én 8 évet invesztáltam ebbe a kapcsolatba ezzel a megsemmisítö eredménnyel... :( Velem, mint pénzre hajtó kis kelet-európai kurvával nem tárgyalnak. Bocsánat a szóhasználatért, idéztem. :(

Kép

Kép

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Sajnálom nagyon, hogy le kellett fújjam a talit, de örülök, hogy ti legalább összejöttetek. Jövő hét? Én mára jobban vagyok, mondjuk a fejem még hasogat. Szerintem az új szemüvegemnek tudható be amit a múlt héten kaptam. Cintussal meg délután voltunk a gyerekdokinál, nem akartam ilyen köhögéssel nekifutni a hétvégének. Szerencsére tüdeje, torka tiszta. Egy órát vártunk, remélem nem szedtünk össze semmit pluszban. :?

Dadomi! Megjött a kupon, köszi!

Minden baba gyönyörű! Nono egyáltalán nem kövér, nagyon formás, majd egy pár hónap múlva ledolgozza magáról a hurkákat amikor minden mással lesz elfoglalva csak nem az evéssel.

Teszek fel én is pár képet. Az összehasonlítósokból felső a Cintus.

Kép

Kép

Kép

KépKép
jazmin2005

Jó reggelt!

Zsófi,
Nagyon ügyi már Beni baba! Hasról hátra is megy a mutatvány? :)
Sajnálom, hogy nem futunk össze a fotózáson, mi 13:30-ra megyünk, már csak délutáni időpontok voltak. Karácsonyi szerkóba öltözteted majd??

Barbi,
Dönci is milyen szépen felemelkedik már, erős kis legény :D

Jázmin,
Ti is nagyon szépek vagytok!
Fejed remélem jobban van már.

Szuszu,
Hogy hogy már márciusba dolgoznod kell? Nem gondolhatod meg magad? Vagy nem akarod? Én is annyira jól elvagyok itthon, gondolni sem akarok a melóhelyre.... :wink:

Szerencsére Virágnak most már kezd visszatérni az étvágya, és már nem is jön fel tejcsi minden étkezés után. Szinte biztos, hogy a prevenar kavart be szegéynkémnek. :?
Még mindig alszik, de sztem lassan kelés lesz. Az éjjel egész jó volt, egyszer ébresztett 3 körül, hogy kéne a cumi, aztán meg 6kor hogy egy kis tejcsi is jól esne. :)

Tegnap tornáztam először a Rubint Réka féle baba-mama kazira, és ne tudjátok meg, hogy mennyire popó izomlázam van! Pedig nem is éreztem annyira nehéznek a gyakorlatokat. Hát nem hiába, az a néhány hónap kihagyás az érezhető a kondiban....

Na megyek, bedobok egy mosást mielőtt felkel a kisasszony :wink:

Kép
Kép
dia123

Pöttöm, köszi a választ! Hát én nem fogom azt mondani Noelra, hogy dagi, mert Zsombi is 7 kg három hónaposan :D

Juj, tényleg, ma lett három hónapos a kis drágám :)

Veronika, sajnálom, hogy nem találkoztunk :( én értem oda leghamarabb a Tranzitba, de kb. 1 óra körül, a többiek még vagy egy félórával később érkeztek, már én is aggódtam, hogy a fiaimmal hármasban fogjuk megtartani a babatalit :lol: De aztán befutottak a többiek is, jól bekajáltunk és nagyot dumcsiztunk. Mi kb. fél négykor jöttünk el onnan.
Baba-mama jóga: Csandi szervezte, az Astoria mellett voltunk egy jógastúdióban, nagyon kedves csaj, szintén Andi :) tartotta. Jövő héten csatlakozz ha el tudsz jönni.

Nagyon sajnálom azokat, akiknek a szüleik nem élvezik a nagymamaságot, nagypapaságot. Biztosan nagyon rossz érzés lehet, hogy nem babusgatják szeretgetik azokat a csöppségeket, akik nektek a legfontosabbak. Bár érteni nem értem, hogy lehet ez?? Nálunk szerencsére minden nagyszülő, meg a dédi is imádja a fiainkat, csak sajnos messze laknak, ritkán találkoznak. Most is készülődök, megyünk anyosomékhoz, csak ez a pakolás ne lenne!

Mecsi, nekem is nagyon tetszenek a képeid. Én nem vagyok valami ötletes fényképezés terén és sajnos a gépünk sem a legjobb. Vagyis annak kellene lennie, mert egy komolyabb, na jó nem profi gép, de nem jók az automata beállításai belső térben, én meg sajnos nem értek ahhoz, hogyan kellene beállítani :( Értesz a fényképezőgépekhez úgy általában? Vennék egy újat, abban kérnék tanácsot ha igen.

Zsófi, Beni nagyon ügyes! Libero: én is úgy tudtam, hogy nyuszit kell gyűjteni, én gyűjtöttem is néhányat csak sose küldtem be :( Most meg én is azt találtam a honlapon, hogy vonalkódot kell beküldeni :twisted: azt persze nem tettem félre sosem. De pontosan én sem tudom.
Zsófi, áruld el ki volt a vendégetek légyszi!

Jázmin, akartam már mondani, hogy Cintus vonalzójával szerintem valami nem stimmel. Mindig 3 éves? :) Nagyon aranyosak a csajok.
Vendég

vera,
itt a momnál én is csak én a lenti részen a táltos utcában lakom

az asztóriára járunk jógázni, gyere te is!!11-12-ig , de most próbáljuk 30perccel korábbra áttetetni :)

kedveskéim akiknek ilyen problémásak az újdonsült nyagymymik és nagypapik, hát gondoljatok arra, ha jönnének mennyivel rosszabb lenne a sok baszogatás mert az tutifix hogy ők jobban tudják!!!!(elnézést ha nem illik ilyen tiszteletlenűl beszélni,de nálam a tisztelet kiérdemlésre megy)

zsóf,esetleg nem belekiék lehetnek?és gratula az átforduláshoz!!
Vendég

Sziszka,
Ez érdekes, hogy nektek nem néznek fejkörfogatot, nálunk még a 3 éves mérésen is nézik, meg a mellkas körfogatát is, nemcsak a centit és a súlyt.

Szuszu,
Jól választottatok ülést, Zalánnak is ilyen van, egyszer régen írtam is már, de senki sem reagált rá. Még most is használja, és nagyon jó, mert tud benne aludni a nagy utakon. Csak azt nem szeretjük, hogy nehéz ki-be pakolászni a kocsiból, és nem egyemberes a feladat. Hatalmasat nőtt Andris :shock:

Most egy darabig nem fogok jönni, asszem nagyon fel sem fog tűnni senkinek. Jó babázást!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Rita :evil:
Ez nem volt szép!
Mi sokszor szoktunk emlegetni benneteket, és nekem igenis hiányzol ha nem jössz...amúgy meg a múltkor kérdeztem valamit (hogy ti most felváltva vagytok itt és Erdélybe...nem is válaszoltál rá :( )
Ha egyedül érzed magad Erdélyben keresd a barátainkat, ők is szoktak érdeklődni utánatok!Ha gondolod adok privibe egy tel számot!

Csajok, csak a mi gyerekünk "romlott" el három hónapos korában? Nappal 4 óránként alig eszik valamit, éjszaka pedig 2-2,5 óránként ennit kér. Azt már próbáltam, hogy csak cumit dugok a szájába, de ez nem jött be, és hűvösebb sem :( Jómagam a fagyhalál körüli állapotban voltam már a 17-18 fokban, Málnus akkor is 5 X kel éjszakánként :(

Van valakinek valami ötlete?

Visszaolvasni még nem volt időm sajnos!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

SZiasztok!

Most igyekszem pótólni a lemaradásaimat, bár még nem tudtam egészen átfutni az írottakat.
Hajhullás témában, nekem a várandóságot megelőzően is hullott a hajam, legalább annyira mint most. Csak azt tudom javasolni, hogy egyszer vegyétek a bátorságot hozzá és számolgassátok egy héten keresztül, hogy hány szál hullik ki naponta. Ugyanis 15-20 szál még teljesen normális. Én magam is hosszúhajú vagyok és nekem is sokkal többnek tűnt míg meg nem számoltam egyszer. E fölött lehet orvoshoz, vagy esetleg természetgyógyászhoz forduni Amúgy meg tényleg jó ha valamilyen vitamínt szedtek a szoptatás alatt már csak a tél miatt is.

Bonikó
- Úgy emlékszem te írtad, hogy voltak székrekedési problémáid. Mert nekem is vannak voltak. Minden csak egy ideig használt, pedig több féle hashajtót is kipróbáltam. Most legutoljára a dokim a Levolacot és Duphalackot javasolta. Ugyanis ezek nem mennek át az anyatejbe. Te mit használtál?

Barbi-tetszett az irományod, bár annyit hozzátennék a gyermek neveléssel kapcsolatba, hogy minden szülő azt szertené megadni a saját gyermekének, amit ő nem kaphatott meg és ettöl nagyon nehéz szabadulni, mert a gyermeknek nem biztos, hogy éppen arra van szüksége, vagy azt szeretné. Persze emelem kalapomat azelött aki ettől függetlenül tudja gyermekét nevelni.
Szüleim 10 gyermeket neveltek (eből már csak 4 van otthon) de én örülnék neki ha én is legalább annyira jól csinálhatnám a dolgokat ahogyan ők. Pedig Kamaszkorunkban mi is a fejükhöz vágtuk, hogy bezzeg akkor ezt vagy azt nem engedted, vagy mint ahogyan a hugom tett, édesapámnak festett egy üveglapot ajándékba 14éves korában amire ezt írta:" Ki mint vet, aképpen arat."

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Rita, mi a baj? Ne csináld már!
Vmi van a levegőben??? :roll: :roll: :roll:

Mecsi, én is én is. Imádom a fényképeidet. Egyszer meglátogathatunk???? :oops: :oops: :oops:

Sziszka, nekünk nem volt honnan elromlani :wink: De mi csak 1x kelünk 1-2 között, aztán meg olyan 4-5 közöttől vergődünk. Nem a legpihentetőbb, ha kb 10 percenként orrbacsűr vki. Próbáltáok már???? :lol: :lol:

Csenge, hát már meg sem ismered a kicsi fiamat? Most lebuktál, meg sem nézted a webalbumunkat. :lol: Jó, jó, tudom két gyerek mellett még wc-re sincs időd menni, csak vicceltem. Mi játszóttunk egy jót Benivel.

CSandi, igaz is meg nem is. Talán a cseszegetést le lehet állítani, de ha vki annyira letolja az unokáját, hogy az sem érdekli, ha kórházba kerül....ezen kevéssé lehet sztem változtatni.
Amióta ezeket a sztorikat hallom, nem győzök hálát adni a Jóistennek, hogy milyen fantasztikus családom van. Komatál szülés után nővéremtől, aki 60 km.re lakik, hetente jött, apum 67 éves szívbetegen is kétnaponta rohangált ki. Nálunk meg pont az volt a baj, hogy hepaj volt azon, ki jöjjön fürdetni, amikor párom ügyelt.....szóval minden elismerésem, nagy erő kell elviselni, ha az ember szülei olyanok. De legalább Ti tudjátok, milyenek nem lesztek SOHA a saját gyerekeitekkel és ez a lényeg.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szijjjaaa Lucám!

Képzeld még mindíg nem jött az égegyadtavilágonsemmi!!!! :? Sztem adjuk fel és inkább írj ide priviben.

Na felébredtünk ha jól hallom.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka Az én férjem focicsapatot szeretne mire én azt mondtam neki, hogy akkor a felét neki kell megszűlnie.

Zsófik!-Aranyosak a fiúk a képen.

Veronika[/b-]Miksa baba olyan szép mint egy lány, ha nem tudnám, hogy fiú biztosan lánynak nézném.

[b]Katica
-valóban nagyon jó az iromány,fején találta a szöget az aki írta.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Én is gratulálok Beni babának az átforduláshoz, nagyon kis ügyi. Mi még semmi aktivitást nem mutatunk ez irányba, max hátról oldalra billenünk.

Csenge! Nekem is feltünt már a bibi a vonalzóval, majd este nekiülök és csinálok újat.

KépKép
jazmin2005

Jázmin! Ti klónoztátok Cintust? :lol: Annyira egyformák ezek a lányok!! :wink: Te is így látod, vagy azért nem klónok? Mert nálunk is mindenki azt mondja, hogy milyen egyformák a fiúk, pedig egyáltalán nem, van sok hasonlóság köztük, de teljesen mások.
Zsófi! Akkor lehet, hogy van valami új gyűjtőjáték a liberonál. Nem tudom. Vagy akik régebben beléptek azoknak még a figura kell, az újabbaknak már a vonalkód :shock:
Dominik kicsit taknyos, fél éjszaka nem aludtunk :? tiszta zombi a fejem... Dani meg alszik az oviban délutánonként és este egyszerűen nem tud elaludni, tegnap még 11 órakor egyáltalán nem volt fáradt :evil: Fél 10-kor vittem őket aludni, Domi 5 perc alatt elaludt, azt hittem Dani is alszik úgy fél óra múlva, de nem, kijött utánam a nappaliba. Itthon nem szokott aludni délután, olyankor simán elalszik este, de az ovis napokon....
Na megpróbálom eltűntetni a vasalnivalót :roll:

dadomi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?