Sziasztok!
Végre egyedül!!
Adri ovi, Apa meló, takarítás-főzés tegnap megvolt, úgy hogy most semmi dolgom!

:D:
Kriszta!
Köszi az infót, legközelebb, ha arra járok megnézem!

És nem vagy öreg!!!

:D:D Milyen unokáról beszélsz, TEEEE!!!!
Aproo!
Előre is bocsánatot kérek, nem akarlak megbántani se Téged, se Apát!
De apjuk véleményét nem igazán osztom tápi és kaja ügyben. Mert mi van akkor pl. ha valakinek nincs elég teje? Akkor mit adjon a gyereknek? Mert azért ugye azt ő sem gondolja komolyan, hogy egy pici babának elég lenne a gyümi meg a zöldség.
Bevallom őszintén én pl. tápis gyerek vagyok

, mert hiába volt anyámnak annyi teje, mint egy lónak (bocsi Anya!)

egyszerűen nem maradt meg bennem, ahogy befejeztem a szopit, rögtön ki is tette a szőnyegre, mert olyan "erős" volt, hogy nem vette be a gyomrom.

Ezt a doki néni mondta, hogy előfordul az ilyesmi és anyuka sajnos muszáj tápit adni a gyereknek, hogy ne haljon éhen.
Úgy hogy szegény Anyukám fejte a tejciét ameddig tudta és inkább leadta, hogy legyen másnak, nekem meg nyomatták a tápit.
Na de, az 76-77ben volt és azóta a tápik is "nagy fejlődésen" mentek keresztül.
De mondok jobbat. Egy kollégám felesége csak a 3. hónapig tudta szopiztatni a lánykájukat és utána se híre se hanva nem volt tejnek a cicikben.

Na most mivel azért egy 3 hós gyerek nem nagyon ehet még gyümit-zölcsit, maradt a tápi.
Persze azért én is azt mondom, ha lehet minél tovább szoptasson az ember, de ha nincs elég teje akkor muszájos a tápi dolog.
És én erre azt mondom itt MINDENKINEK, hogy ne legyen lelkifurdalásotok a dolog miatt, mert szerintem fontosabb, hogy a gyerekek pocija jóllakott legyen, mint éhes.
Egyébként nálunk Adri 4 hós korától kapott hozzátáplálást (gyümit+főzit) és 7 és fél hónapos volt, mikor "kijelentette", hogy neki elég a ciciből.

Onnantól kezdve nem akarat már szopizni (pedig volt még tejem). Úgy hogy jött a tápi és a tejpép.

De pl. nála az is érdekes volt, hogy SEMMILYEN ÜVEGES KAJÁT (mindegy volt, hogy az hipp, nestlé stb.) nem volt hajlandó megenni csak azt , amit én főztem neki.
Na nálunk is jöttek az "okos" beszólások, hogy biztos azért nem eszi meg az üvegeset,mert nem hippet veszek neki, hanem biztos az olcsóbbakat.

Na erre én mondtam, hogy ennek a gyereknek mindegy, hogy a legdrágább, vagy a legolcsóbb, ha megérzi a szagát, már öklendezik. (mondjuk én sem ettem volna meg őket az tuti!!!

) Na most erre meg kinek van szüksége? Úgy hogy én nem voltam rest főzni neki!!! Azt meg bocsánat a kifejezésért kétpofára ette!!

:D:D
Úgy hogy üzenem Apának, hogy azok is ép és egészséges gyerekek lesznek, akik tápin nőnek fel és nem (sajnos) anyatejcin.
Bocsánat, még egyszer!!! Nem akartam senkit sem megbántani!!!
PaklincsEmse!!
Vers istenien jókedvre derített!!

:D:D Apjuk ha hazajött felolvasom neki is! Privit nem felejtem!
Vkbrigi!
Csúcs vagy fogyiból!!!!!

Nem is értem, hogy mit akarsz szégyellni?????
Cuki!
Én biztos, hogy nem vetnélek meg (és senkit sem vetek meg) ha bármilyen okból is az abortusz mellett dönt!!!
Én annak a híve vagyok, hogy mindenkinek saját joga és felelőssége eldönteni, hogy bizonyos helyzetekben milyen döntést hoz. Az úgy is az övé, és bármit is tesz, neki kell megbirkóznia vele egész életében.
De én amondó vagyok, ha választhatok aközül, hogy megszülök-e vagy sem egy olyan gyereket, aki nem lesz egészséges, akkor inkább én is az abo mellett döntenék. (vessetek meg érte nyugodtan!)
Mert ha belegondolsz (és Mindenki), akkor milyen élete lenne nem csak neki, hanem a körülötte élőknek is???

És ki az, aki látni szeretné, hogy szenved a gyereke? És mi lesz vele, ha én már az anyja nem leszek??? Akkor is valaki, aki esetleg akkora szeretettel gondozza majd?

:(
Szóval ez elég nehéz dolog!!!
De ha valaki ezt is bevállalja...hát annak biztos nagyon sok lelkiereje lehet....vagy nem tudom ezt hogy fogalmazzam meg.

Remélem értitek!
De tudjátok, én még azt sem tudom igazán megvetni és nem is akarom, aki egészséges gyereket vetet el.

Megint sajnálom, ha ezzel megbántok valakit!!!!
Mert nem tudhatjuk, hogy mi az igazi oka annak, hogy nem tartja meg.
És itt most nem a felelőtlen tinikre, nőkre gondolok, akik nem vigyáztak, mert azt hitték esetleg, hogy ezzel meg tudják fogni a pasit! Mert szerintem ezzel csak mégjobban elkergetik őket!!!
Na de ilyenkor is azt mondom, hogy akinek nincs szíve örökbeadni, hogy valakiknek jobb legyen, az se tartsa meg, mert milyen élete lesz annak a gyereknek, ha egyáltalán lesz?
Jobb lesz neki esetleg, ha megszületik és megölik vagy intézetbe adják??

Hát nem tudom.....
De inkább befejezem a szóf*sást!!!!
Télleg bocsi még egyszer Mindenkitől, akit esetleg megbántottam bármivel is!!! Nem állt szándékomba!!!
Befejezésül írok jóhírt!!!

(márha az! )
Mivel egyedül vok itthon és nyugi van, megpróbálok felcsempészni egy pár képet...úgy is régóta ígérem már!!

Szép és vidám napot Mindenkinek ebben a borongós időben!!

Pussz!