Sziasztok!
Régen voltam itt, remélem mindenki jól van.
Nagyon kíváncsi vagyok rátok, mi újság van nálatok, csak sajnos nem engedhetek magamnak itthon gép elé ülni.

Mai nap kivéve, elégé későn járok haza, pedig reggel 3/4 7 kor már úton vagyunk Kevinnel. Fél 5-kor kelek mindennap, készülök vacsorát és magamnak ebédet is, belefél néhány ruhavasalás is, azután fürdök, mindennap mosom hajamat, Kevinnek csinálok reggelit, és máris indulás. Mostanában az a gondom, hogy nagyon válogatja a ruhait.

Ma reggel is nagyon sírt, amikor egyik felsőt adtam neki, szaladt mosógéphez és hozott másikat, ami tegnap volt rajta. Pedig ugyanaz típus, csak más a szín, de neki nem tetszik. Így drága reggeli időnket elveszítünk sokszor.
De munkahelyemen sok erőt kapok összes gyerekektől, őket nézve tényleg erős lettem.

100 gyereknek 100 arca van, 100 tulajdonság van, senkinek nem kell kicsinek érezni, senki nem rosszabb mint másik, minden gyerek csodálatos. Azért csodálatosak, mert ők gyerekek.

Már kiszabadultam olyan gondolataimról, aggódásaimtól, hogy miért nem beszél Kevin, miért nem szobatiszta Kevin, miért nem csinál Kevin ezt azt...stb.
Szerencsére Kevin jól van, még mindig jár bölcsibe nagy örömmel, még nem volt alkalom itthon maradni betegség miatt. Ez csoda!
Ákosbenianya: Boldog születésnapot Blaninak!
Hogy fogtok ünnepelni?
Puszi nektek, jók legyetek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.02 01:13-kor.