A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Vissza kéne olvasnom....

Kép
flóra 11

Itt vagyok, csak átkerültem a következő oldalra :D

KépKép

KépKép
nadina01

Na, már csak 4 oldal és utolérem magam. :lol:

Kép
flóra 11

Flóra, azt hiszem elmegyek én is aludni. Holnap még korán kelek. Jóéjt! Puszi

KépKép

KépKép
nadina01

Tancsu, akkor megment az oltás. És Gergő csak nő és nő. :lol:

Kép
flóra 11

Jó éjt Edina.Én még visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Timi, amíg szopiztattam nekem is többször előfordult, hogy mellettem aludt el a baba, de nem szokott oda. :wink:

Kép
flóra 11

Márti,nagyon frappáns a leírás a 3 gyerekes anyukákról. :lol: A negyedik már spártai nevelésben részesül. :lol: Talán ezért nem akar nálam jönni? ígérem, hogy tökre elkényeztetem, mindene meglesz,mint egy egykének. Csak jöjjön bátran. :wink:

Kép
flóra 11

De aranyosak vagytok, Zsuzsi,már Te is pékecskének szólítasz? :lol: :lol: :lol: Itthon a család egyelőre élvezi a pékségemet. Főleg a fiúk nagyon lesik mindig az eredményt, aztán jön a kóstoló és mindig megállapítjuk, hogy finom. :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, éjjel én sem tudtam aludni. De én pont fordítva voltam fenn, mint ti. Éjjel 1-kor mentem aludni és hajnali fél négykor felébredtem. :lol:

Kép
flóra 11

Na,közben telefonom is volt,mert le is zuhanyoztam,bebújtam az ágyikóba, de visszaolvastam. :wink:

Kép
flóra 11

Félig már alszom.

Jó éjt!

Kép
flóra 11

Segítség,kidobott az ágy és nem tudok aludni!!!!! Már kávéztam, ittam, és most olvasgatok. :evil:

Kép
muzsuzska

Márti én ezen a didi dolgon sokat filóztam már. Nekem első pillanattól útban voltak. Nagyon jó futó voltam, kéziztem, kosaraztam, a hosszú lábaimmal , de nőttek a didik és egyre jobban zavartak. Beszereztem a legjobban leszorító melltartót,hogy mozdulatlanok maradjanak és ne fájjanak futáskor. Mindhiába! Abba kellett hagynom a sportot....Főleg a köcsög pasik be is szóltak, hogy a nagycsöcsű milyen jól dobott a meccsen...

Ha melltartót hord a nagymellű, akkor azért lazulnak el a tartó izmok ha nem hord akkor meg a saját súlyuk miatt. Tök mindegy!
Nekem is D-E méretű kell mert a hátam nem nőtt hozzájuk.Egyszer már írtam, hogy csak márkásabbat kell rendelnem, mert az kényelmes és jó.
Nagyon utálom, hogy a férfiak először őket nézik, van aki nekik is köszön! :evil: Mert ott ragad a szemük és nem képesek rám nézni! :evil:

Szerencsére KIrályfi szereti őket, azóta nem gyűlölöm annyira őket!
Szilvi! Szeretnél még nagyobbat? :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szóval Flóra,azért megkóstolod a végterméket!
Gondolom jó illat terjeng a lakásban kenyérsütéskor.....

Kép
muzsuzska

Ránézek a vonalzómra a sírógörcs kerülget, hogy szerdán vérezni fogok, most csúszhatna egy-két napot! :evil:
Végre bejutottam a nagy koponya dokihoz, erre ott fogok elfolyni. :evil: :twisted: :twisted:

Kép
muzsuzska

Ha minden igaz , ma közlik hogy kit rúgnak ki ötünk közül a laborba!
A munkámba nem tudnak belekötni, mert meg lehet szakítani. Csak a pofám nagy és azt vannak akik ne szeretik. :D Nem vagyok az a fajta aki szó nélkül hagyja az igazságtalanságot. Nem nem szeretem ha hülyének néznek, elég ha én tudom mikor vagyok az. :wink:

Kép
muzsuzska

Edina, elfelejtettem kérdezni, hogy hány babát szeretnél? Tudom nálad már csak egypetéjű ikrek jöhetnek szóba.
1-2-3 hányat boszorkánykodjunk össze? :D
Itt kívánság műsor van. :wink:

Ej lányok csak nehogy én járjak pórul és lesz vagy 4.

Kép
muzsuzska

Megyek összeolvasok hülyéket, marhákat..........

Kép
muzsuzska

Szilvi, itt röhögök az imaileden!

Kép

Kép
muzsuzska

Ma senki nem jön munka előtt???????????

Kép
muzsuzska

Hahó!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Halihó! :D :D :D

Zsuzsi tudtam,hogy te megértesz melllesleg.Nekem a tartásom lett csúnya és bármennyire is szereti L. a méreteimet én sose békélek meg vele.
Te csak nyugodtan boszorkánykodjál az mindig beválik!!!! :wink: :wink: :wink:

Flóra azért készül a kisbabád ilyen lassan mert három fiú után ez tuti lány lesz! :D :wink: :D :D

Kép
martik77

Olyan sza...szóval vacak éjszakám volt,hogy az hihetetlen.
Elég hamar elaludtam,éreztem,hogy tök nyugodt vagyok. :D
Hajnali nem tudom mikor arra keltem,hogy olyan szél tombolt,hogy azt hittem eldől a bérház!!!
Úgy megijedtem,azt hittem megáll a szívem,aztán mikor lenyugodtam attól nem tudtam elaludni,hogy az erkélyen zörgött a takarófólia amit L összehajtva kirakott még régebben.
Nagy nehezen elaludtam és arra keltem,hogy L.hazaért éjszakás melóból szóval kb 7 óra.Na innentől aludtam normálisan mostanáig. :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Kép
martik77

Tancsu nálatok is ez volt?Vagy a földszinten nem ilyen vészes?

Hogy viselte Gergő az éjszakát?

Benó:Mikor jössz dumcsizni?Ma nincs suli! :wink: Gy.mikor utazik?

Kép
martik77

Hahó!!!!Unatkozom!!!!!
L.pihen így én se csinálhatok semmit. :?

Kép
martik77

Átmegyek a szomszédba nem sokára jövök. :D :D :D

Kép
martik77

Márti! Szia! Ne most menj át. :D

Kép
flóra 11

Lányok, mellbedobásban én is mindig gyóztem. :lol: :lol: :lol: Nekem a 85D a jó vagy az E. Nagyon ritkán kapható. :evil:

Kép
flóra 11

Van egy lyukasom, de látom épp nincs senki. :(

Kép
flóra 11

Délután megpróbálok otthonról jonni. De fél háromtól hamarabb biztos nem. Inkább háromtól.

Kép
flóra 11

Nagyon lelassult ez az oldal. Megyek tollbamondást javítani.

Pá...

Kép
flóra 11

Most jól elkerültük egymást!Vissza jöttem a szomszéd se ér rá :? :? :?

Kép
martik77

Még vagyok. :D

Kép
flóra 11

Én is!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Még nézegettem a kismama.hu oldalon a termékenységkalkulátort, hogy mikor is kellene egyutt lennunk. Nálunk lehet az is a baj, hogy naponta egyutt vagyunk. :oops: Néha tobbszor is. Ritkán van szunet. :D

Kép
flóra 11

Ilyenkor még a tv-ben sincs semmi. :(

Kép
martik77

Mit csinálsz ma? Fejed hogy van? Az enyém tompán fáj. Fóleg a homlokom.

Kép
flóra 11

Múltkor mutatták a tévében az Avast.

Kép
flóra 11

Azt úgy tudom,hogy nem jó mert akkor túl sok a katona és nem marad bent.Vagy valami ilyesmi.

Kép
martik77

Pont aznap, mikor a fiadtól elvették a pénzt. Arról beszéltek, hogy mennyi ot a lopás, búnozés. :(

Kép
flóra 11

Lehet,hogy erre a szélre fájt,most egész jó,igaz hajnalba mikor felriadtam is fájt.Most oké.Gondolom,hogy mit mutathattak az Avasról! :? Mennyire tönkretették az egészet. :evil:

Kép
martik77

Nem azért, hanem nem érnek be. Azoknak is be kell érniuk, csak akkor ivarérettek, akkor termékenyítóképesek. Sajna. Termelodnek folyamatosan, de nem érnek be. Szóval éretleneket enged ki.

Kép
flóra 11

Csak ugye én ezt már mondtam a F.-nak, de o a maga nézetét vallja, hogy ne mulasszunk el egy napot sem fóidóben.

Kép
flóra 11

És akkor miért akarják itt megszüntetni a rendőrséget?Csak polgárőrséget akarnak,na azzal ki leszünk segítve! :evil:
Amúgy meg mindegy mi ont a rendőrség mögött lakunk és itt a legrosszabb a helyzet.A rendőrök meg rá se bagóznak. :evil: :evil: :evil:

Kép
martik77

De majd olvastatok vele valami cikket, ahol errol írnak. Hátha belátja.

Kép
flóra 11

Valahol megértem F-et is!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Igen, mert egyébként van ahol azt írják, hogy azokon a napokon naponta legyunk egyutt. Másutt meg kétnaponta. Akkor most melyik a jó? De a naponta már nem jott be, tehát változtatni kellene valamin.

Kép
flóra 11

Mennem kell, csengetnek.

Pá...

Kép
flóra 11

Addig is míg változtattok próbálkoztok és ez a lényeg! :wink: :wink:

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X